Megamastos Nieuws

Megamastos Nieuws

MEGAMASTOS NIEUWSBLOG

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

extra

AphroditePosted by My 4Fingers Sat, September 08, 2018 09:58:56


  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post46

Seks op de werkvloer

AphroditePosted by My 4Fingers Mon, January 29, 2018 18:41:07

Seks op de werkvloer: het gebeurt veel meer dan je zou denken.smiley

Er wordt natuurlijk gewerkt op de werkvloer. Maar toch een paar onthutsende cijfers.

Dat op het werk stiekem internet voor “privédoeleinden” gebruikt wordt kan zelfs ik afleiden uit de leescijfers van 4Fingers. Pieken tussen 9.30u en 10.30 en 14.00 en 15.00 uur.
De #metoo heeft heel wat in beweging gezet. Onder andere een groot onderzoek naar het gedrag van +/- 20.000 werknemers en hun bazen.
De bedrijfstelefoon dient voor 25% om privégesprekken te voeren. Maar dat is maar bijzaak.

Als je honderd collega’s hebben achtentwintig van hen al wel eens bijzonder innig gezoend. smiley Vijftien van hen hebben al eens orale seks gegeven en het leuke aan de cijfers is dat er ook vijftien van de honderd orale seks heeft gekregen. smiley Iedereen gelukkig!
Veertien mannen geven toe dat ze werden afgetrokken en vijftien van je vrouwelijke collega’s werden gevingerd. Geen echte discriminatie vind ik.

Van de mannelijke collega’s hebben er 20 gemasturbeerd en van de vrouwen komt het onderzoek uit op 16 vrouwen die met de vingers aan de poes zaten. smiley

En ja, zeventien onder hen hebben ‘het’ smileyook al wel eens gedaan met elkaar, bij voorkeur op het toilet. Alleen kussen en porno-kijken gebeurt hoofdzakelijk op de werkvloer. smiley

Slechts dertien procent van de ondervraagde mensen had nog geen enkele seksuele activiteit op het werk. smiley Statistisch gezien betekent dit, dat als er honderd collega’s in een vergaderzaal zitten, er slechts tien tot vijftien nog helemaal ‘clean’ is.
Eigenlijk is er algemeen genomen niet echt sprake van discriminatie. Alleen het loon verschilt nog +/- 15 tot 20% smiley

Gezondheid smileyen op een gelukkig nieuw jaar. smiley

Liefs

My  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post44

Arme mannen

AphroditePosted by My 4Fingers Sun, December 17, 2017 09:22:25

Zweedse mannen mogen binnenkort ook in het buitenland niet meer naar de hoeren

Het is alom bekend dat prostitutie het oudste beroep ter wereld is. Straffer nog: het is zelfs een beetje dierlijk. Er zijn immers apensoorten waarvan de vrouwtjes seks hebben met de mannetjes in ruil voor voedsel. Maar als het aan de Zweedse regering ligt, dan behoort het beroep ‘prostituee’ binnenkort voorgoed tot het verleden.

In 1999 trad er een nieuwe wet in werking in het Scandinavische land: prostituees mochten hun diensten nog steeds aanbieden, maar mannen die er gebruik van maakten werden streng bestraft. Louche figuren roken Zweedse Kronen, want hoe illegaler iets is, hoe duurder. In de schemerzone verkochten dames hun lichaam tegen, nu ja, hoerenprijzen onder het waakzaam oog van hun pooier, die meteen toekeek of de arm der wet ver genoeg wegbleef.

Maar de wereld wordt steeds kleiner natuurlijk. Een ticket naar landen waar prostitutie wel is toegestaan, steeds bereikbaarder. En de meisjes zijn er nog een pak goedkoper ook.

Wel, de Zweedse regering wil nu nog een stapje verder gaan. “Betalen voor seksuele diensten is onacceptabel, of dat nu in Zweden gebeurt of elders”, aldus de Minister van Justitie Morgan Johansson. Een studie die het land onlangs uitvoerde, wijst immers uit dat er heel wat Zweedse heren in het buitenland op zoek gaan naar erotisch vertier.

Zweedse burgers kunnen – uiteraard – in Zweden gestraft worden voor een misdaad die ze in het buitenland pleegden. Dat kan enkel als dat ook in het land van uitvoering een strafbaar feit is. Maar nu wil de Zweedse regering een wetswijziging doorvoeren, waardoor mannen die in het buitenland een prostituee gaan bezoeken eveneens vervolgd kunnen worden in Zweden.

Die nieuwe wet zal waarschijnlijk van kracht zijn vanaf 1 juli 2018. Al vragen we ons wel af hoe ze zoiets gaan controleren. Iedere man die zonder partner naar het buitenland vertrekt een penisslot omdoen en wiens slot bij terugkomst geforceerd blijkt, in de gevangenis steken?  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post43

Voorproevertje

AphroditePosted by My 4Fingers Mon, October 30, 2017 11:07:16
Komende dagen HALLO WEEN of Hallo? Ween! Alvast een voorproevertje  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post33

Ondersteuning gezocht

AphroditePosted by My 4Fingers Thu, August 17, 2017 17:00:36
Vooral niet laten vallen smiley


  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post30

Beste auteurs

AphroditePosted by My 4Fingers Sat, May 27, 2017 11:57:23

Beste auteurs

Sta mij toe om voor één keer als vrouw, persoon met een eigen leven iets aan jullie mee te geven.

Af en toe komt het wel eens tot een correspondentie met een auteur en dikwijls krijg ik dan vragen over mijn meest intieme gevoelens en belevenissen als vrouw. Deels gewoon uit nieuwsgierigheid maar, ook om de antwoorden als inspiratiebron te gebruiken. Zoals steeds mag je mij vragen wat je wil, maar mag ik ook antwoorden wat ik wil.

Eerlijk gezegd schrijf/spreek ik daar niet graag over. Maar, voor de auteurs in het algemeen kan ik wel een andere vrouw aanbevelen die heel vrijmoedig over haar intieme leven schrijft.
In plaats van mij te bevragen;
lees eens het boek "The Sexual Life of Catherine M." Het is het waargebeurde verhaal van Cathérine Millet die in deze biografie haar verregaande en vaak bizarre hang naar erotiek en seksualiteit tot in detail omschrijft.
Lees het boek niet om zijn literaire waarden, maar alle vragen die mij ooit werden gesteld beantwoordt zij.


Liefs
My  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post28

FOUTJE VAN DE SCHEPPER

AphroditePosted by My 4Fingers Sat, May 20, 2017 15:15:06
Foutje van de Schepper: het libido van de man piekt om 07.54, dat van de vrouw om 23.21 uur.

De erotische speelgoedketen Lovehoney liet een studie uitvoeren waarbij 2300 koppels werd gevraagd naar hun seksuele voorkeuren. Vooral het onderdeel rond het tijdstip waar mannen en vrouwen zin in elkaar krijgen is opvallend.

De gemiddelde vrouw zou graag het liefst de liefde bedrijven tussen elf uur 's avonds en twee uur 's nachts, terwijl op dat moment slechts 16 % van de mannen zin heeft. Andersom wil de gemiddelde man het liefst de lakens delen met een partner tussen zes en negen uur 's ochtends terwijl op dat moment slechts 11 % van de vrouwen 'goesting' heeft.

Meer bepaald stelde het onderzoek: het libido van vrouwen piekt om 23.21h. Mannen zouden dan weer het liefst seks hebben om 07.54h.

Dit geeft aan mannen natuurlijk de mogelijkheid gegrond weerwerk te leveren als de vrouwelijke partner het excuus inroept dat "het al te laat is", of dat ze "te moe is" om nog even met elkaar van bil te gaan.

Het bovenstaande leidt vervolgens tot een verbijsterend inzicht. Het is nu ook duidelijker wat koppels bij elkaar doet blijven of wat koppels 'succesvol' maakt. Op onnavolgbare wijze zou het instinct van mannen en vrouwen elkaar op determinerende wijze bij elkaar brengen aan de hand van de partners hun innerlijke 'seksklok'. Stellen die lang samenblijven zouden net die stellen zijn waarbij de seksdrift van de man en de vrouw het meest gelijk lopen. Met andere woorden mannen en vrouwen 'scannen' elkaars innerlijke seksklok om dan die partner te kiezen wiens seksklok het meest met de hunne gelijk loopt.

Uit het onderzoek leren we ook, maar dat is eerder een dooddoener, dat mannen een constante seksdrive hebben, daar waar de seks bij vrouwen stemmingsafhankelijk is.  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post27

Hamburger Hill

AphroditePosted by My 4Fingers Fri, May 12, 2017 18:04:34
Hoe toepasselijk een titel kan zijn smiley

  • Comments(1)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post26
Next »