Megamastos Nieuws

Megamastos Nieuws

MEGAMASTOS NIEUWSBLOG

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Seks op de werkvloer bij BoobStrip

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Fri, June 15, 2018 10:37:03


Vandaag heb ik weer een vergadering gehad met de eindredactrice van BoobStrip, de uitgeverij waar mijn strips met plezier worden gelezen.

En ik heb goed nieuws: ik mag er als vaste medewerker aan de slag. Vooral de stripreeks over 'seks op de werkvloer' zijn een succes en is perfect normaal.

Thuis werkte ik naakt en blijkbaar vinden de medewerkers van BoobStrip dat mijn 'outfit' heel goed past in hun leef- en werkwereld. Dus in mijn blootje aan de slag!

De vergadering met Tanja verliep super en we hadden reeds meteen een 'klik': ik ging akkoord met hun contract en meteen werd er een glaasje Cava geserveerd.

Tanja vond mijn nieuwe 'outfit' super 'spannend' en wou wel eens weten hoe 'hard' ik die job wel wou. Ze trok meteen haar bloes uit en toonde wat ze in huis had.

Ik moet toegeven dat ik elke dag heel veel 'boobs' te zien krijg, maar elke vrouw is toch anders en Tanja weet hoe ze haar lekkernij kan 'verkopen' aan mij.

Seks op het werk? natuurlijk is dat erg plezant en erg stimulerend voor het groepsgevoel en werklust. Na een inspanning komt de beloning.

  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post45

De complete cast van Megamastos!

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Thu, December 07, 2017 16:10:34
Dit zijn ze dan....Teveel om op te noemen, maar allemaal lieve schatjes.

  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post42

De eindredactrice Tanja

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Fri, December 01, 2017 13:47:22
Dit is Tanja, de eindredactrice van BoobStrip. Met haar heb ik elke week een 'onderhoud'. We bespreken de inhoud van de strips en welke figuurtjes we zullen gebruiken Ook de naaktmodellen worden vastgelegd. Onze meetings zijn zeer verrijkend...

  • Comments(1)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post41

Uitgeverij BoobyStrip

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Fri, December 01, 2017 12:29:09
Ik werd gecontacteerd door een uitgeverij die interesse had in mijn strips. Ons eerste contact was geweldig plezant en prikkelend. Ze hebben er geen dresscode! Ons partnership is heel 'close' te noemen.

  • Comments(1)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post40

Megamastos stripreeks...

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Wed, November 22, 2017 20:47:12

Sta mij toe een tipje van de sluier op te lichten - of het topje van mijn vriendin Natasha - over mijn stripreeks Megamastos. Het is een virtuele wereld waar alles rond seks draait. Personages zijn zinnenprikkelend mooi en hebben elke dag seks. De stripfiguren zijn gebaseerd op echte vrouwen, naakt modellen die graag hun tieten of lekkere kont getekend willen zien in een geil verhaal. En hun fantasie op papier tekenen is erg plezant.
  • Comments(1)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post39

Feestje bouwen

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Thu, November 09, 2017 12:16:48

Mijn Megamastos stripreeks is een succes. Dankzij de blote modellen die 'intensief' meewerken zijn mijn tekeningen natuurgetrouw en werden mijn strips opgemerkt door enkele vooraanstaande bloot-magazines. Ik mag geen namen noemen, maar de aanvragen komen vlot binnen. Als dank aan de modellen hebben Natasha en ik een feestje georganiseerd. Onze hoeve was net groot genoeg om alle modellen te laten overnachten.

Het licht ging uit rond vijf uur in de ochtend. Ik was als enige man tussen al dat vrouwelijke geweld 'uitgeteld'. Mijn lul is aan vakantie toe. Ik voel hem amper nog en gun hem die rust. Ondertussen werk genoeg om mijn schetsen te inkten. Natasha is daarentegen samen met onze modellen onze hoeve aan het opruimen. Vooral slipjes, dildo's, seksspeeltjes, nylonkousen, topjes, BH's, pizza's, verpakking van leuke 'geschenkjes'...en zelfs restanten van massageolie.

Het is nu twee uur in de namiddag. De sfeer is gezellig. Ik zie halfnaakte tot blote modellen door ons huis wandelen. Ze giechelen en kwetteren door elkaar. Sommigen hebben zelfs seks terwijl ze opruimen. Waar ze die energie halen is voor mij een raadsel, maar ze brengen leven in onze rustige hoeve. Gelukkig zijn er voldoende akkers en weilanden rondom, anders was er geluidsoverlast. De modellen willen geen pottenkijkers. Natasha coördineert enthousiast. Ze knipoogt af en toe naar mij met een stralende glimlach. Ze duwt haar tieten tegen mijn aangezicht en geeft mij een zoen op mijn hoofd. Onze poetsvrouw Anita is ook van de partij en amuseert zich te pletter. Er zijn zelfs modellen die besloten hebben om elke week samen met haar te komen poetsen. Dit wordt plezant!  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post38

Poetshulp

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Tue, November 07, 2017 12:37:59
Anita werkt graag in haar blootje. Ze beleeft spannende avonturen wanneer ze gaat poetsen bij klanten...En als ze bij ons langs komt, gaat ze graag uit de kleren om te poseren.  • Comments(1)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post37

Luie zondagnamiddag...met z'n vieren!

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Tue, October 31, 2017 21:54:55

"Ik bel nog iemand op, dit wordt erg lekker!" zei haar vriendin en toen werd het nog 'spannender'. Mijn dikke vriend amuseerde zich en hun kutjes werden nog natter...  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post36
Next »