Megamastos Nieuws

Megamastos Nieuws

MEGAMASTOS NIEUWSBLOG

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Feestje bouwen

Zeos nieuwsflitsPosted by Zeos Thu, November 09, 2017 12:16:48

Mijn Megamastos stripreeks is een succes. Dankzij de blote modellen die 'intensief' meewerken zijn mijn tekeningen natuurgetrouw en werden mijn strips opgemerkt door enkele vooraanstaande bloot-magazines. Ik mag geen namen noemen, maar de aanvragen komen vlot binnen. Als dank aan de modellen hebben Natasha en ik een feestje georganiseerd. Onze hoeve was net groot genoeg om alle modellen te laten overnachten.

Het licht ging uit rond vijf uur in de ochtend. Ik was als enige man tussen al dat vrouwelijke geweld 'uitgeteld'. Mijn lul is aan vakantie toe. Ik voel hem amper nog en gun hem die rust. Ondertussen werk genoeg om mijn schetsen te inkten. Natasha is daarentegen samen met onze modellen onze hoeve aan het opruimen. Vooral slipjes, dildo's, seksspeeltjes, nylonkousen, topjes, BH's, pizza's, verpakking van leuke 'geschenkjes'...en zelfs restanten van massageolie.

Het is nu twee uur in de namiddag. De sfeer is gezellig. Ik zie halfnaakte tot blote modellen door ons huis wandelen. Ze giechelen en kwetteren door elkaar. Sommigen hebben zelfs seks terwijl ze opruimen. Waar ze die energie halen is voor mij een raadsel, maar ze brengen leven in onze rustige hoeve. Gelukkig zijn er voldoende akkers en weilanden rondom, anders was er geluidsoverlast. De modellen willen geen pottenkijkers. Natasha coördineert enthousiast. Ze knipoogt af en toe naar mij met een stralende glimlach. Ze duwt haar tieten tegen mijn aangezicht en geeft mij een zoen op mijn hoofd. Onze poetsvrouw Anita is ook van de partij en amuseert zich te pletter. Er zijn zelfs modellen die besloten hebben om elke week samen met haar te komen poetsen. Dit wordt plezant!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.