Megamastos Nieuws

Megamastos Nieuws

MEGAMASTOS NIEUWSBLOG

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Arme mannen

AphroditePosted by My 4Fingers Sun, December 17, 2017 09:22:25

Zweedse mannen mogen binnenkort ook in het buitenland niet meer naar de hoeren

Het is alom bekend dat prostitutie het oudste beroep ter wereld is. Straffer nog: het is zelfs een beetje dierlijk. Er zijn immers apensoorten waarvan de vrouwtjes seks hebben met de mannetjes in ruil voor voedsel. Maar als het aan de Zweedse regering ligt, dan behoort het beroep ‘prostituee’ binnenkort voorgoed tot het verleden.

In 1999 trad er een nieuwe wet in werking in het Scandinavische land: prostituees mochten hun diensten nog steeds aanbieden, maar mannen die er gebruik van maakten werden streng bestraft. Louche figuren roken Zweedse Kronen, want hoe illegaler iets is, hoe duurder. In de schemerzone verkochten dames hun lichaam tegen, nu ja, hoerenprijzen onder het waakzaam oog van hun pooier, die meteen toekeek of de arm der wet ver genoeg wegbleef.

Maar de wereld wordt steeds kleiner natuurlijk. Een ticket naar landen waar prostitutie wel is toegestaan, steeds bereikbaarder. En de meisjes zijn er nog een pak goedkoper ook.

Wel, de Zweedse regering wil nu nog een stapje verder gaan. “Betalen voor seksuele diensten is onacceptabel, of dat nu in Zweden gebeurt of elders”, aldus de Minister van Justitie Morgan Johansson. Een studie die het land onlangs uitvoerde, wijst immers uit dat er heel wat Zweedse heren in het buitenland op zoek gaan naar erotisch vertier.

Zweedse burgers kunnen – uiteraard – in Zweden gestraft worden voor een misdaad die ze in het buitenland pleegden. Dat kan enkel als dat ook in het land van uitvoering een strafbaar feit is. Maar nu wil de Zweedse regering een wetswijziging doorvoeren, waardoor mannen die in het buitenland een prostituee gaan bezoeken eveneens vervolgd kunnen worden in Zweden.

Die nieuwe wet zal waarschijnlijk van kracht zijn vanaf 1 juli 2018. Al vragen we ons wel af hoe ze zoiets gaan controleren. Iedere man die zonder partner naar het buitenland vertrekt een penisslot omdoen en wiens slot bij terugkomst geforceerd blijkt, in de gevangenis steken?  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.