Megamastos Nieuws

Megamastos Nieuws

MEGAMASTOS NIEUWSBLOG

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Seks op de werkvloer

AphroditePosted by My 4Fingers Mon, January 29, 2018 18:41:07

Seks op de werkvloer: het gebeurt veel meer dan je zou denken.smiley

Er wordt natuurlijk gewerkt op de werkvloer. Maar toch een paar onthutsende cijfers.

Dat op het werk stiekem internet voor “privédoeleinden” gebruikt wordt kan zelfs ik afleiden uit de leescijfers van 4Fingers. Pieken tussen 9.30u en 10.30 en 14.00 en 15.00 uur.
De #metoo heeft heel wat in beweging gezet. Onder andere een groot onderzoek naar het gedrag van +/- 20.000 werknemers en hun bazen.
De bedrijfstelefoon dient voor 25% om privégesprekken te voeren. Maar dat is maar bijzaak.

Als je honderd collega’s hebben achtentwintig van hen al wel eens bijzonder innig gezoend. smiley Vijftien van hen hebben al eens orale seks gegeven en het leuke aan de cijfers is dat er ook vijftien van de honderd orale seks heeft gekregen. smiley Iedereen gelukkig!
Veertien mannen geven toe dat ze werden afgetrokken en vijftien van je vrouwelijke collega’s werden gevingerd. Geen echte discriminatie vind ik.

Van de mannelijke collega’s hebben er 20 gemasturbeerd en van de vrouwen komt het onderzoek uit op 16 vrouwen die met de vingers aan de poes zaten. smiley

En ja, zeventien onder hen hebben ‘het’ smileyook al wel eens gedaan met elkaar, bij voorkeur op het toilet. Alleen kussen en porno-kijken gebeurt hoofdzakelijk op de werkvloer. smiley

Slechts dertien procent van de ondervraagde mensen had nog geen enkele seksuele activiteit op het werk. smiley Statistisch gezien betekent dit, dat als er honderd collega’s in een vergaderzaal zitten, er slechts tien tot vijftien nog helemaal ‘clean’ is.
Eigenlijk is er algemeen genomen niet echt sprake van discriminatie. Alleen het loon verschilt nog +/- 15 tot 20% smiley

Gezondheid smileyen op een gelukkig nieuw jaar. smiley

Liefs

My  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.