Alle Nelly Story Verhalen

Alle Nelly Story Verhalen

door © Storyvertaler

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

FLORIDA

FloridaPosted by My 4Fingers Wed, January 27, 2016 13:48:50

FLORIDA

Langzaam word ik wakker. Dat komt door de zon in mijn gezicht. Voorzichtig doe ik mijn ogen open en ineens weet ik weer waar ik ben, op het strand van een eiland. Ik zie een boot, die half op het strand ligt. Op het strand liggen mensen te slapen op hun matjes. Nou ja, liggen? Naast me ligt Nelly, half bedolven onder een man, die haar langzaam ligt te neuken. Het kreunen stijgt zachtjes naast mij op. De beelden beginnen weer boven te komen, hoe vaak is ze geneukt vannacht, en door hoeveel? Zij ook met haar uitdagend gedrag.

Een paar dagen geleden is het begonnen. Voor de kerstweek gingen we voor een week naar Florida, deze keer niet voor de pretparken, maar voor het mooie weer, en daarnaast om heerlijk te wandelen door de natuur. Na een lange, saaie vlucht kwamen we in Tampa aan.

“Heerlijk echt heerlijk,” zeiden we tegen elkaar op het moment dat we het toestel uitstapten. In plaats van vorst en sneeuw was het daar 27 graden en een strakblauwe lucht.

Na alle security (daarvoor hoef je niet naar Amerika) konden we naar ons hotel vertrekken. Het was al laat, dus snel het bed in voor een lange nacht. De volgende ochtend stonden we snel op om zo veel mogelijk van onze reis te genieten. We besloten om naar Caladesi Island te gaan, een eiland waar de natuur nog ongerept was, voor Amerikaanse begrippen dan.

Het veerbootje bracht ons in een half uur naar het eiland en daar aangekomen wandelden we ineens in een aards paradijs. Palmbomen, witte stranden, blauwe lucht en warm weer. Ik kon het niet laten en neuriede zachtjes over een witte kerst. Wat een tegenstelling, maar wel een fijne. We besloten om een halve dag over het eiland te zwerven, en rond twee uur waren we weer in de haven. Omdat de veerboot er nog niet was liepen we wat langs de aanlegsteigers om naar de boten te kijken die in de haven lagen.

We stonden net een mooie te bekijken toen we ineens achter ons hoorden; ”he Hello, how are you, can I help you” We draaiden ons om en achter ons stonden twee mannen met hengels. We probeerden ze uit te leggen dat we naar de boot stonden te kijken. “And, you like our boat?” Na de overbekende vraag die daarop volgt, waar je ook bent in de USA: “Where are you from?” Werden we door de beide heren aan boord gevraagd om alles wat beter te bekijken. We zaten gezellig te babbelen over wat we vonden van het eiland en de omgeving, maar vooral het voor ons uitzonderlijk mooie weer, als ik ineens Nelly een kreet hoorde slaken naast me.

“De boot, de veerboot, hij vaart weg!” En dat was dus pech, de volgende gaat pas om 5 uur. De heren, die zich inmiddels als Jack en Joe hadden voorgesteld vroegen aan ons wat er was. We vertelden dat onze veerboot was vertrokken en we nu tot 5 uur moesten wachten, voordat we weer naar de kust konden. Jack vroeg of we dan geen zin hadden om mee te varen naar een kleine eilandengroep verderop, onbewoond maar veel mooier dan het eiland waar we nu waren. Alleen ze zouden daar wel de nacht doorbrengen en de volgende dag weer terug naar de haven varen.

We overlegden even, maar het aanbod was te aantrekkelijk. Als volleerde zoetwatermatrozen probeerden we te helpen, maar dankzij onze hulp besloten Jack en Joe het maar alleen te doen.

“Gaan jullie maar wat zonnen op het dek,” zeiden ze. Nelly ging lekker voor op het dek liggen.

“Wat is die zon lekker, ik zou graag een beetje bruin willen worden, maar ik heb niets mee. En zoveel heb ik niet aan”. Ik stond op en liep naar Joe. Voorzichtig probeerde ik aan hem uit te leggen wat Nelly wilde en hoe zij dat vonden. Amerikanen zijn een puriteins volkje en ik wilde onze gastheren niet tegen het hoofd stoten.

“No problem, make yourself at home” was het enige wat ik te horen kreeg. Nelly lachte me toe en vroeg om bevestiging. Ik knikte naar haar en in 20 seconden lag ze naakt op het voordek te zonnen.

“Wat vind ik dit aardig van ze, hoe kan ik ze belonen” zei ze tegen mij.

“Ik denk dat je dat al hebt gedaan, maar ik ben wel bang dat we ergens tegen aan zullen varen, ze kijken niet meer naar het water”. Zonder veel wetenswaardigheden voeren we twee uur verder, en rond 4 uur waren we bij de eilanden. Nelly kwam overeind en maakte aanstalten om zich weer aan te kleden. Jack kwam gelijk op haar af en zei dat het helemaal niet nodig was, ze kon nog lekker op het strand wat van de zon genieten. Met een geile glimlach stapte ze naakt over de rand van het schip en liep naar het witte strand. Ze schudde haar handdoek op en ging heerlijk sensueel op het strand liggen. Joe en Jack meerden de boot af en ik hoorde ze wat in een mobilofoon zeggen. Daarna kwamen ze met glazen en flessen naar ons toe en gingen naast ons zitten.

“Op een heerlijke avond op het eiland,” zeiden ze en we toosten samen. Na een paar glazen zag ik dat ze beiden wat meer waren opgeschoven in de richting van Nelly. Ik zag wat ze van plan waren en om ze wat te helpen schoof ik wat achteruit. Kijken wat er gebeurd, dacht ik. Ineens legde Joe een hand op het naakte been van Nelly. Ik zag, dat ze omhoog kwam en haar lichaam liet rusten op haar ellebogen. Haar borsten staken nu parmantig omhoog.

“Wat ben je van plan” vroeg ze aan Joe, haar hoofd een beetje schuin houdend.

“Je hebt een te mooi lichaam om alleen maar naar te kijken” zei Joe. “En dus wil ik, en ik kan ook voor Jack spreken, er wel aanzitten”.

“Alleen aanzitten,” vroeg Nelly met een stembuiging die mij veel zei.

“We kunnen het volgende afspreken” zei Jack ineens, “wij zullen er alleen aanzitten, strelen en kussen, maar als jij ons vraagt om verder te gaan, ik bedoel als je ons vraagt om je te neuken, en die kans is heel groot, ik ken onze technieken, dan neuk je ook de hele tijd, totdat we weer vertrekken.”

“Dat lukt jullie nooit om mij zover te krijgen”, zei Nelly met glimmende ogen. Ik wist wel hoe ze dacht, als ik verlies, ik kan er wel twee aan.

Met een zucht liet ze zich weer achterover zakken en zei; “go ahead gentlemen.” Dat lieten de heren niet op zich zitten en gelijk waren hun handen over haar lichaam. Ze hadden al snel door dat ze graag had dat er in haar tepels geknepen werd, haar lichaam werd afgelikt en gestreeld en Joe zat al snel tussen haar benen en begon ze te beffen. Met lange halen likte hij haar kut, terwijl hij eerst een en dan twee vingers bij haar naar binnen schoof. De eerste kreunen ontsnapte aan Nelly en ik zag dat ze haar hoofd achterover gooide. Tegelijk pakte ze het hoofd van Joe en ze drukte het nog steviger tegen haar aan, zodat hij helemaal tussen haar benen verdween. Ineens stopte Joe en verwisselde snel van plaats met Jack. Dan ging de behandeling verder. Het kreunen werd luider en luider. Jack keek even over Nelly heen in de richting van Joe en knikte. Tegelijk kwamen ze overeind en lieten alleen nog hun handen op haar lichaam liggen.

“Waarom stoppen jullie, doorgaan, ik was er bijna” zei Nelly en keek naar de heren. Die keken alleen maar met een hoopvolle grijns terug. Zachtjes bewogen ze hun handen, over haar borsten en langs haar kutje, zo hielden ze haar tegen haar hoogtepunt aan, maar er niet over.

“Nee, dit is gemeen” riep Nelly, “jullie maken me zo gek, dit kan niet.” Als antwoord stimuleerden ze haar nog iets meer. Heftig begon Nelly nu te bewegen.

“Maak het af, maak me klaar.” Ze keek wanhopig naar mij. “Doe het, neuk me maar, maar wel snel en hard”.

Joe keek even naar Jack, dan draaide hij zich naar Nelly en vroeg; ”wil je dit nog een keer herhalen?”.

“Neuk me snel en nu” riep Nelly.

“En wie moet dat doen?” Vroeg Joe.

“Kan me niet schelen” zei Nelly, “als ik maar geneukt wordt”.

Achter mij hoorde ik ineens wat. Omdat het gebeuren rond Nelly zo spannend was geweest had ik niet gemerkt dat er achter mij nog een boot was geland en daar waren drie mannen van boord gegaan. Die hadden het hele gebeuren gezien en een van de mannen had zich uitgekleed en liep nu in de richting van Nelly. Jack en Joe gingen ineens achteruit en de derde man schoof tussen de benen van Nelly en in een haal drukte hij zich bij haar naar binnen. Nelly die met haar ogen dicht had liggen te wachten op wat ging komen deed haar ogen open en zag ineens, dat ze door een volledige vreemde werd geneukt. Even wilde ze wat zeggen, maar ze was te ver heen en begon dan met haar heupen mee te neuken. Na een paar halen kwam ze al klaar en direct daarna nog een keer. Ze lag te kreunen en te kermen dat het een lieve lust was. De man neukte ondertussen stevig op haar in en ineens kreunde hij en spoot haar vol. Met een tevreden zucht rolde hij van haar af.

“Beste Nelly”, zei Jack nu, “ik ben ervan uit gegaan dat je een meid van je woord bent. Je hebt beloofd te neuken tot we weer vertrokken, je hebt geen beperkingen aangegeven, dus heb ik onze vrienden al op voorhand gewaarschuwd, je zult je niet vervelen vannacht.”

Nelly keek naar Jack, lachte dan en zei, “neuk me maar, de hele nacht.” En dat heeft ze geweten.

Ze is in de branding genomen, staand tegen een palmboom, op zijn hondjes op het strand, hangend aan de boot, en ten slotte ging ze maar op haar rug liggen en hebben we haar allemaal zo de hele nacht genomen. Wel een hele donkere nacht, er was geen maan. Het duurde lang voor ik er eindelijk eens tussen kon komen. In een heerlijk volgespoten en doorgesmeerde kut schoof ik op en neer.

“Wat is het lekker en wat kunnen die mannen vaak”, zei Nelly in mijn oor. Dat werd me te veel en ook ik spoot alles in haar hunkerende kut.

De volgende dag kwam langzaam de zon op. Ik hoorde hoe er naast mij Joe Nelly lag te neuken. En aan haar gekreun te horen werd ze lekker geneukt. Jack kwam langzaam overeind, liep naar de boot en kwam even later terug met een grote pot koffie en een zak donuts.

“Waar zijn de anderen,” vroeg Nelly.

“Kijk daar,” zei Jack en hij wees naar zee. En inderdaad, een mijl uit de kust stak een periscoop uit het water. “Daar ligt de duikboot. En het leuke is, die heeft ook een videocamera aan boord. Met dank aan de mannen, hier is de band. Dan kun je zien, dat de bemanning regelmatig werd afgelost”.

Nelly keek hem vol verbazing aan. “Wil je zeggen dat ik vannacht door een hele duikbootbemanning ben genomen. En ik vond nog wel dat jullie zoveel uithoudingsvermogen hadden.” Ze stond op en ging naakt aan de rand van het water staan, Daar stond ze naar de boot te zwaaien, of dan toch naar het oog van de boot.

Dan draaide ze zich om.

“Maar wat een lekkere nacht was dat en we hebben nog een ochtend voor we vertrekken.” Jack keek even naar Nelly en dan zag je aan zijn ogen dat hij het begreep, ze wilde nog meer.

© Storyvertaler  • Comments(0)//nelly-story.4fingers.be/#post26

Tripple “S” Resort

Tripple "S"Posted by My 4Fingers Tue, January 26, 2016 20:00:22

Tripple “S” Resort

Met een zucht kijkt Nelly op haar computer naar de beelden. Daar wil ze naar toe. Met grote letters staat het. Bezoek ons nieuwe park, voor een echte vakantie.

Uw voordelen:

- Heerlijk gelegen op een tropisch eiland in de Caraïben.

- Iedereen is altijd en overal naakt

- Heerlijke temperaturen

- Ongerepte en ongeremde vrije seks

- Speciaal vrijgezellen plein

Nelly klikt gelijk verder op boeken en hier staat dat wegens het enorme succes er nu nog maar voor een week geboekt kan worden.

“Ik wil hier toch naar toe,” zegt ze tegen mij. “Het lijkt me heerlijk, lekkere zon, altijd naakt en lekkere seks. Vooral publieke seks, de gedachte alleen al wind me op”

“Vooruit boeken maar dan, we gaan, maar ik wil zien wat je uitspookt daar en alles eerlijk opbiechten,” zeg ik tegen Nelly.” Ik heb genoeg aan jou, maar je zien neuken is het lekkerste wat me kan gebeuren.” Nelly begint snel alles in te vullen.

Zes weken later landen we op een kleine vliegstrip van een naburig eiland. We worden met een boot naar ons eiland gebracht. Twee naakte dames verwelkomen ons op de boot en ze verzoeken ons vriendelijk om al onze kleren uit te doen en in de koffers te stoppen. Deze koffers worden in de kluis van de haven opgeborgen totdat we weer naar huis gaan. Zoals al op de site stond, alleen bagage zonder kleren wordt op het eiland toegelaten. Naakt zijn is verplicht. Nadat de boot is afgemeerd, stappen we over de loopplank het eiland op. Het is fantastisch. Parelwitte stranden, palmbomen, een heerlijke temperatuur, overal naakte mensen, prachtige gebouwen in tropische stijl en dan, een stem.

“Beste dames en heren, ik heet jullie allemaal van harte welkom in ons Triple “S” Resort. Om er voor te zorgen dat U zich allemaal thuis zult voelen in ons volwassen vakantieverblijf nodigen wij U uit voor een rondrit over het terrein, waarbij wij U zullen uitleggen welke regels en vrijheden er hier zijn.”

Een prachtige blonde langharige naakte nimf, geheel bruin van de zon, en behalve haar prachtige golvende blonde haar geheel kaal, staat voor de groep, nu ook geheel naakte mensen, die net zijn aangekomen in het prachtige nieuwe vakantieverblijf, gelegen op een tropisch eiland in de Caraïben.

“Allereerst willen wij U danken voor uw bereidheid om de inschrijvingsformulieren in te vullen en te tekenen. Als belangrijkste staat daar in dat u hier uit vrije wil bent, dat U weet wat de doelstellingen zijn in het Triple “S” Resort en dat U graag wil meedoen aan de activiteiten. Daarnaast zijn wij blij, dat U allen de medische tests hebt willen ondergaan. De medische tests waren nodig om voor iedereen het zeker te stellen dat alle gasten hier ‘Clean’ zijn.”

De Nimf loopt nu naar het autotreintje dat naast haar staat opgesteld.

“Mijn naam is Alicia en ik zal tijdens uw verblijf uw gastvrouw zijn. Wij starten nu onze rondleiding door ons prachtige park en tijdens deze rondleiding zullen wij U het een en ander uitleggen. Ik verzoek U om plaats te nemen in ons treintje zodat wij U alle mooie plaatsen kunnen laten zien. Ons Triple “S”Resort staat, zoals U al weet, voor “Sun, Sea en Sex,” daar draait het hier om. Het is de bedoeling dat U tijdens uw vakantie gaat genieten van onze prachtige tropische zon, de mooie en warme zee en heerlijke vrije en ongeremde seks. De dag en nacht temperaturen zijn hier zodanig aangenaam, dat we er een verplichting van hebben gemaakt om in het gehele park naakt te recreëren. Nergens in het park is het toegestaan wat voor kledingstuk dan ook te dragen. Zoals U zo dadelijk wel zult zien, is het in vrijwel het hele park toegestaan om seks te hebben. Wel wijzen we erop dat alleen hetero seks is toegestaan op publieke plaatsten, wat U in uw eigen kamers doet, is aan U. Vrijende koppels hebben ook overal voorrang, dat wil zeggen, als U het midden op de straat wil doen moeten de service auto’s en fietsen uitwijken dan wel wachten totdat ze klaar zijn. Er zijn maar twee plaatsten waar seks niet is toegestaan en dit is om hygiënische redenen, dat is in het water van het zwembad en in de supermarkt. Maar verder, ga uw gang, in het restaurant, op de golfbaan, op de weg, tegen een boom of waar U maar wilt.”

Alicia kijkt met een geile glimlach naar al die naakte lijven voor haar en likt langzaam en sensueel haar lippen af. Ze wordt al geil als ze denkt aan wat ze nu moet vertellen.

“Daarnaast is het toegestaan en wordt het aangemoedigd om volledig vreemden aan te spreken om te vragen of ze willen vrijen. U bent natuurlijk vrij om daar ja of nee op te zeggen. Ten minste als U zich niet op het plein bevindt, dat wij nu passeren”.

Links van de mensen zien ze een weg, dat naar een plein leidt dat iets verder ligt. Om het plein heen als een hoefijzer liggen lage gebouwen. Langs de weg staat een bord, dat aangeeft, dat men nu een sector met verplichte seks nadert.

“In de gebouwen rond dit plein zijn de vrijgezellen ondergebracht. Op dit plein is seks verplicht. Wie over de weg naar dit plein gaat moet met iedereen die dat vraagt vrijen. We hadden het opgezet als een oase van vrije liefde, maar het heeft zich meer ontwikkeld als het plein van de gang-bang. Iedere vrouw die daar naar toe gaat komt helemaal suf geneukt weer terug, maar meestal wel heel tevreden en voldaan.”

Alicia kijkt nog even verlekkerd naar het plein, en denkt aan haar bezoekjes daar. Dan staat de trein weer voor de grote appartementen.

“Ik wens U allen een heel fijn verblijf en heel veel lekkere seks. Houdt U vooral onze mededelingen op de grote schermen in de gaten. Er worden dagelijks leuke dingen georganiseerd. Daarnaast bewaken we het hele park met camera’s om er voor te zorgen dat er geen ongewenste personen rondlopen. Maar als die camera’s een hete vrijpartij oppikken, brengen wij die voor U live op de schermen. Herkent U zichzelf, dan kan U die opnames gratis op DVD aanvragen”.

Dan draait ze zich naar links en zegt met een geile lach; “en jij jongeman,” en ze wijst naar een jongen die voor haar maar 16 lijkt, al hoewel de minimum leeftijd 18 is, “wil jij mij als dank voor de rondleiding en om het goede voorbeeld te geven hier voorin de trein eens lekker neuken” Voorzichtig komt de jongen naar Alicia toe. “Hoe heet je,” vraagt Alicia. “Ik ben Tom,” zegt hij bedeesd.

Alicia laat zich door de knieën zakken en zegt met een lekker stemmetje.

“Wil jij mij neuken?” Zonder op een antwoord te wachten pakt ze Tom zijn piemel vast en begint er aan te likken en te zuigen. In tien tellen is hij zo hard als een paal. Ze komt omhoog en leunt achterover tegen de trein. Ze pakt zijn paal en houdt hem voor haar grotje. “Vooruit, duw hem erin” zegt ze gebiedend. Met een duw schiet hij in haar natte kut. “En nu neuk me”.

Tom begint flink op Alicia in te beuken en de nieuwe gasten staan nog wat onwennig naar het publieke seksgala te kijken. Opeens zien ze de schermen flikkeren en ja hoor, daar verschijnt Alicia, terwijl ze flink geneukt wordt door Tom. Heel het park ziet nu hoe ze kermend klaar komt en Tom alles bij haar naar binnen spuit.

Nelly staat naar het scherm te kijken. “Het gaat me zeker lukken om ook een keer op die schermen te komen,” zegt ze tegen mij. Ze trekt ongeduldig aan mijn arm. “Kom we gaan naar onze kamer, ik ben zo heet, dan kunnen we ons hier op het eiland gaan vermaken”.

We worden door een mooie naakte jongen naar onze kamer gebracht. Een mooie kamer met badkamer en balkon. Het balkon geeft uitzicht op de blauwe zee en de witte stranden. Nelly loopt gelijk het balkon op en staat in een soort Titanic houding voor de balustrade.

“O wat prachtig, wat heerlijk” roept ze uit. De jongen vraagt aan mij of we verder nog iets willen. Helaas heeft naakt zijn nog een nadeel. Je hebt je geld niet op zak. Alles gaat met een magneetkaart, die aan je pols hangt. “Heb jij nog iets voor die jongen?” Vraag ik aan Nelly.

“Een nat gaatje” zegt Nelly gevat.

“Helaas meneer, mevrouw, wij mogen niet met onze gasten paren, het spijt me”. De jongen maakt een buiging en vertrekt.

“Dan jij maar, er moet nu dringend wat bij mij naar binnen, ik sta zo heet,” kreunt Nelly. Ik laat me dat geen twee keer zeggen. In twee stappen sta ik achter haar en stoot zo bij haar naar binnen. Die meid staat echt heet, zo kleddernat is ze.

“Ja, goed zo, neem me stevig,” kreunt ze. Ze pakt zich stevig aan de balustrade van het balkon vast en staat te schudden onder mijn stoten. Ineens dringt het tot me door dat iedereen ons hier op het balkon kan zien. En inderdaad hier en daar kijken mensen op, blijven even staan om naar het schouwspel te kijken of steken even hun duim op als teken van goedkeuring. Aan het gesteun van Nelly te horen, heeft ze ook haar ogen open en weet ze dat er naar haar gekeken wordt. De geluiden lopen naar een climax. Ineens trek ik me terug uit haar, draai haar om en zet haar met haar rug tegen de balustrade. Snel penetreer ik haar weer en begin in haar te stoten. Haar borsten wiebelen onder mijn beuken. Wat een lekkere meid denk ik en ik voel dat het gaat komen. Hijgend leeg ik me in haar o zo vaak gebruikte kut. Ik kijk naar haar en zie haar hijgend en bezweet naar mij kijken. Ze was al klaar.

Met twee armen om me bedankt ze me voor deze heerlijke start van de vakantie. We frissen ons een beetje en lopen dan samen naar het zwembad voor een lekkere duik. Als ik wat later op een van de ligstoelen lig te genieten van de zon zie ik dat Nelly al met iemand staat te praten. Links van mij zit een wat oudere dame op een toch veel jongere heer te wippen. Maar ze vinden het beide lekker. En het is een geil gezicht.

“Hallo, hier aarde,” hoor ik ineens naast me. Ik kijk opzij in het lachende gezicht van Nelly. “Ik stond net met een vriendelijke jongeman te praten, die verderop op het pleintje woont en die vroeg of ik naar zijn postzegelverzameling kwam kijken.”

“En?” Vraag ik gelijk.

“Ik heb hem gezegd dat ik zeker deze week nog even langs kom” zegt Nelly. En ze laat dat volgen door een wel heel geil lachje.

Dan laat ik me lekker wegzakken in de warme zon totdat Nelly vraagt of ze nog wat boodschappen moet gaan doen, drinken en zo voor op de kamer. Ik knik ja en ze vertrekt.

Na een half uur loop ik al naar de kamer om ze te gaan helpen met uitpakken. Maar nog geen Nelly. Een kwartier later komt ze aanlopen met de boodschappen, o pardon met een leuke jongeman die voor haar de boodschappen draagt.

“Dit is Tom,” zegt Nelly. “Ik kwam hem onderweg tegen en hij vroeg zo lief of hij mij mocht naaien dat ik ja heb gezegd op voorwaarde, dat hij daarna mijn boodschappen zou dragen. Hij heeft mij dan op een parkbank gelegd en daarop heerlijk genaaid. Hij kan het echt heel lekker lang volhouden.” Tevreden zet ze de boodschappen in de koelkast van onze kamer.

Na een lange siësta, van zoveel seks wordt je toch wel moe, lopen we lekker naar het strand om daar wat uit te waaien. Op het strand lopen we de jongen van de postzegelverzameling weer tegen het lijf.

“O, neem mij niet kwalijk, maar wanneer kom je nu, we wachten al een hele tijd.” “Vandaag nog niet,” antwoordt Nelly, “ik houd dit graag voor later op de week.”

Teleurgesteld kijkt de jongen naar beneden. Daar ziet hij de gevolgen, die een naakte Nelly op hem heeft. Nelly volgt zijn blik en gelijk begint ze van; “o-goh, heb ik dat gedaan?” Ze loopt naar hem toe en slaat haar armen om hem heen. Dan kijkt ze naar hem en terwijl ze haar hete lichaam tegen hem drukt, geeft ze hem een gepassioneerde zoen.

“Kom mee naar het water,” zegt ze en ze trekt hem mee naar de branding. Ze laat zich zakken en gaat heerlijk in het water liggen. Ze pakt hem vast en trekt zijn stijve naar haar mond. Al likkend en zuigend gaat ze aan het werk. Ze ligt daar zo uitdagend die jongen te pijpen dat ik me niet meer kan beheersen. Ik kruip tussen haar benen en stoot in een keer naar binnen. Even verslikt ze zich en gelijk krijgt dan een golf zeewater over haar heen, maar dan herstelt ze zich weer en gaat verder met het pijpen van de jongen. Ikzelf neuk haar heerlijk in het ritme van de zee en spuit me helemaal leeg in haar. Voldaan kijk ik naar haar en zie hoe het zaad uit haar mondhoeken loopt en ze lacht naar mij.

“Dit was passie op de golven van de oceaan,” zegt ze lachend.

De jongen stelt zich voor als René en vraagt haar vooral om zeker naar zijn pleintje te komen. Na dit beloofd te hebben wandelen we nog wat door en zien links en rechts mensen bezig met stomende seks. Van al die beweging krijg je honger, dus het wordt tijd om te gaan eten.

Ze hebben drie restaurants, allen met een thema. Wij kiezen het restaurant “O..” met als ondertitels, ‘waar het echt lekker is’. De ober komt ons tegemoet, zowaar netjes met een schort voor, en vraagt of we de speciale stoel voor mevrouw wensen. Terwijl Nelly aan het neuken was bij de boodschappen had ik wel even doorgelezen wat er in de restaurants gebeurde, dus ik knik gelijk van ja. De ober gaat ons voor naar onze tafel en wijst Nelly haar stoel. Dan pakt hij een kastje en legt dat midden op onze tafel.

Verbaasd kijkt Nelly naar het kastje, maar ik ben iets sneller en grijp het kastje voordat zij het te pakken heeft. In haar grijpende hand stop ik de kaart en vraag heel onschuldig wat ze wil eten. Zodra de ober de bestelling heeft opgenomen besluit ik, dat het tijd wordt voor de verrassing. Ik zet de schakelaar om en tegelijk zie ik Nelly ongemakkelijk bewegen. Plotseling zie ik aan haar gezicht dat ze begrijpt wat er gebeurt. Uit haar stoel komt een dildo omhoog, die langzaam in haar kutje schuift. Ze hapt even, maar dan komt weer die geile gloed over haar gezicht.

“Zo, dat was jouw geheim hier,” zegt ze met een kreun.

Het wordt tijd voor het tweede knopje. Ik druk op het tweede knopje en de dildo wordt langzaam een stuk dikker, ze wordt nu helemaal opgevuld. Tenslotte draaiknop drie, daarmee zet je het vibreren in werking. Ze hapt eerst naar lucht, dan geeft ze zich langzaam over en ik zie dat ze naar grotere hoogtes gaat. Nog een zucht… nog een gil… en ze komt klaar. Snel draai ik de vibratie wat lager en hou haar zo in een soort van permanente opwinding.

Tijdens het eten zucht ze maar steeds, neemt kleine hapjes en haar gezicht wordt steeds smekender. Als we eindelijk klaar zijn met eten zegt ze.

“Als je nu niet vlug dat ding harder zet, dan laat ik me door de eerste de beste neuken, zo geil ben ik nu”.

“Uitstekend, dat is dan geregeld”. We rekenen snel af en lopen naar buiten. Daar hou ik de eerste de beste man aan, een heer van toch middelbare leeftijd en vraag hem zeer vriendelijk of hij nu hier Nelly wil neuken. Voor hij verbaasd ja heeft kunnen zeggen is Nelly al op het gras gaan liggen met haar benen open.

“Neem me, ik ben zo geil,” zucht ze. Dat laat de man zich geen twee keer zeggen en gelijk kruipt hij op Nelly. Voor zijn leeftijd gaat hij nog redelijk te keer en na een paar minuten heeft hij Nelly klaar en spuit hij alles in haar kut. Nelly beloont hem met een kus en staat weer op.

“Kom we gaan slapen, dan krijgt mijn kutje nog wat rust.”

De volgende dagen zijn veel van het zelfde. Boodschappen doen, langs het strand wandelen, op de ligstoelen ook wat zon opdoen, de grasvelden uitproberen. Ik kan me niet herinneren, dat ik Nelly neukte en dat er eens geen zaad van een ander in zat.

Dan breekt de laatste hele dag aan. Na de siësta zegt ze tegen mij, dat ze er nu voor gaat zorgen dat ze in beeld komt en of ik straks de DVD wil gaan halen. Dan geeft ze mij een kus en loopt bij me weg. Ik denk dat ik al weet wat ze gaat doen en schakel op de kamer de TV aan, op het lokale station, waar nu alleen beelden van het strand te zien zijn. Ineens zie ik de beelden veranderen en ja hoor, daar loopt Nelly, op het laantje naar het vrijgezellenpleintje. Als uit het niets verschijnt een bewaker die haar aanspreekt, ze knikt en dan loopt ze door.

Nog tien stappen en ze gaat over de lijn, die het pleintje afscheidt. Op het plein hebben ondertussen al een aantal heren zich verzameld, en van opzij komen nu ook twee camera mensen aangelopen om alles goed in beeld te krijgen. Bij mij begint gelijk al een bloedverplaatsing in afwachting van wat er staat te gebeuren. Ik zal het maar proberen te beschrijven.

Op het plein staan allerlei speeltoestellen en een picknick zone met tafels en stoelen. Het hele plein is bedekt met parelwit zand, dat doorkruist wordt door verharde paden. Verder staan er een aantal grote platanen om voor wat schaduw te zorgen als de zon te heet is. Midden op het plein staat een grote fontein, waar heerlijk koel water uitspuit.

Nelly stapt het plein op en gelijk zie ik dat er van alle kanten mannen op haar afkomen. Ze zeggen wat tegen haar en ik zie dat ze knikt. Ze steekt haar armen in de lucht en kijkt naar de groep, het zijn er zeker meer dan tien, maar ik zie dat er nog meer mannen uit de gebouwen komen. Ze loopt naar de eettafel en gaat erop zitten. Dat is het teken om te beginnen. Ik zie dat ze van alle kanten wordt vastgepakt, betast en bevoeld. De camera’s zijn nu dichterbij en je hoort nu ook de stemmen en daar bovenuit het gekreun van Nelly. Camera twee neemt het shot over en zo kan je nog net zien, dat de eerste Nelly penetreert en ze begint te neuken. Een ander stopt de zijne gelijk in haar mond en langs twee kanten wordt ze geneukt. Zodra er een zich terugtrekt neemt een ander zijn plaats in.

Als er weer een is klaargekomen staat Nelly ineens op en loopt naar de schommel. Zodra ze daar op zit knielt er iemand voor haar en trekt de schommel naar zich toe, zodat ze weer gepaald wordt. Hij beweegt de schommel heen en weer en neukt haar op die manier. Dit wordt zo door een paar mannen herhaald. Dan komt ze van de schommel en loopt naar de wip. Ze gaat op de brede plank liggen en laat zich zo door een paar wippen. Ook in de draaimolen wordt ze geneukt, dan staand op de looptrommel en tenslotte laat ze zich weer op de tafel verwennen. Dit neukfestijn duurt wel twee uur voordat iedereen zijn lading in of over Nelly heeft gestort.

Ik zie, dat Nelly langzaam overeind komt en vele handen helpen haar richting fontein. Daar gaat ze als een gouden nimf onder het kletterende water staan. Ze zwaait nog een keer naar alle mannen en loopt weer rustig het plein af. De uitzending wordt gestopt.

Tien minuten later komt ze weer de kamer binnengelopen. Moe maar gelukkig kijkt ze me aan.

“Heb je alles gezien?” Vraagt ze naar de bekende weg. “Dat was lekker. En heb je misschien nog zin om die van jou in mijn overvolle kut te steken, dan mag dat, maar vlug, want ik wil nu even rusten.” Met die woorden laat ze zich met een plof op het bed vallen en met uitgestrekte armen en benen kijkt ze me nog even aan. Ik kruip gelijk op die hete dame en neuk snel mijn ballen leeg. Als ik na mijn laatste kreun naar haar kijk zie ik dat ze al slaapt.

De volgende ochtend staat ze al met veel plezier naast mijn bed.

“Ik ga nog vlug even boodschappen doen, want over een uur gaat de boot.”

Een uur later en een druppende kut verder staan we op de kade. Daar staat onze hostess weer.

“Dames en heren, ik wil U erop attent maken dat zodra we straks de haven invaren er helaas geen seks meer toegelaten is en U helaas ook weer gekleed moet zijn. Maar tijdens de overtocht wens ik U nog veel plezier.”

Nelly kijkt naar de man naast haar en ik zie dat het de postzegelverzamelaar is. “Dan hebben we nog tijd voor een lekkere neukpartij aan boord,” zegt ze, “en de laatste is voor jou,” voegt ze er tegen mij aan toe.

© Storyvertaler  • Comments(0)//nelly-story.4fingers.be/#post25

VOLGZAAM, een Nelly Story

VolgzaamPosted by My 4Fingers Mon, December 07, 2015 16:50:22

VOLGZAAM, een Nelly Story

De hele zondag ben ik al alleen thuis. Nelly is twee dagen naar een vriendje dat ze vroeger eens had getroffen. Het is nu de tweede keer dat ze naar hem is en voordat ze wegging heeft ze eerst beloofd dat als ze met hem naar bed zou gaan, ik als tegenprestatie haar een heel weekeinde als seksslavin mag hebben. Ze zal alles doen wat ik zeg. En op mijn herhaalde vraag alles, bevestigde ze dat nog eens aan me.

Maar nu zit ik wel het hele weekeinde alleen. Ik hoop maar dat het niet te gezellig is daar, anders wil ze nog eens terug.

Om zeven uur gaat de deur open en komt ze binnen. Ik krijg gelijk twee armen om me heen en een intense kus. Maar zoals me al eerder opviel, ik kan gelijk ruiken dat ze met iemand anders naar bed is geweest, ze ruikt anders.

"Hoe was het, weer seks gehad onder de appelboom, net als de vorige keer?"

Ze kijkt me even aan, gaat dan voor me staan en laat haar jurk van zich afglijden en daar heeft ze niets onder aan. Dan komt ze naar me toe, begint aan mijn kleren te plukken net zo lang totdat ik ga meehelpen en zo zit ik naakt voor haar, en haar naakte aanblik zorgt ervoor dat ik direct stijf ben. Ze kruipt bij me op schoot en stopt mij zo bij haar binnen. Wat is ze nat.

"Ik ben niet helemaal braaf geweest, maar het is wel anders gegaan als de vorige keer. Zoals je weet is Alain al over de vijftig jaar en de eerste keer was het voor hem een openbaring om seks te hebben met een meisje, met de leeftijd van zijn dochter. Het was voor mij een speciale ervaring, hij was heel aardig en voorkomend. Maar deze keer leek het echt of hij alleen maar op de seks uit was. Ik stond nog net bij hem in de hal of al mijn kleren lagen al op de grond, en voordat ik door de kamer naar een stoel kon lopen greep hij me al en legde me op tafel. We hadden alleen nog maar hallo gezegd en nu stond hij me al te neuken. Daarna kreeg ik wat van hem te drinken, neukte hij me voor de tweede keer, en daarna weer, iedere keer op een andere plaats in het huis. Tenslotte legde hij me in zijn bed en daar hebben we rustig gevreeën. Van al die seks hebben we lang geslapen en het was ondertussen al laat in de middag toen we na het wakker-worden-seks-potje na lagen te genieten. Ineens stond hij op, zijn telefoon trilde. Even later kwam hij terug binnen met iemand anders, die hij introduceerde als Joe, zijn vriend. En hij zei dat ik zo van seks hield dat ik ook het wel met twee mannen kon doen. Voor dat ik wat kon zeggen was Joe al op het bed gekropen en zonder voorspel of iets zat hij in me.

En dat is zo het hele weekeinde doorgegaan, dan Alain, dan Joe, soms samen en af en toe had ik rust. Ik ben helemaal suf geneukt. Vanmiddag nam Joe afscheid en ben ik mijn kleren gaan zoeken, die lagen nog in het halletje bij de voordeur, ik heb die aangetrokken en nu ben ik weer thuis. Het was wel enerverend, gewoon seks hebben op commando. Maar nu wil ik dat jij in mij klaar komt, mijn kut is tenslotte voor jou, en zoals altijd als ik het met iemand anders heb gedaan, de laatste ben jij."

Ik voel hoe ze met haar kut spieren mijn stijve masseert en dat doet ze zo geweldig dat ik er ineens van klaar komt.

"Dus jij vindt seks op commando leuk, wel nu, ik krijg een idee, laat me er even over denken, maar je zult jezelf komend weekeinde niet vergeten. Ik neem aan tenminste dat je onze afspraak niet vergeten bent."

Ze knikt nog een keer bevestigend, "ik zal braaf alles doen wat je me zegt."

De hele zaterdag ochtend gaat als een gewone zaterdag, lekker lang uitslapen, vrijen, opstaan, boodschappen doen. Maar om 12 uur gaat de bel en staat Wim voor de deur. Ik ken Wim als een vrolijke vrijgezel, die van vrouwen houdt en een voorstander van de vrije liefde is. Ofwel iemand, waar je wel plezier mee kunt hebben. Hij heeft over Nelly wel eens gezegd tegen mij dat als ze niet getrouwd was hij ze graag eens in zijn bed zou willen hebben. Hij weet het nog niet, maar hij wordt vandaag het middelpunt van onze slavin dag. Ik heb alles vooraf goed met Nelly doorgesproken, dus ze weet precies wat ik van haar verwacht.

Het is vandaag prachtig weer dus ik stel voor om aan de Maas te gaan picknicken. We hebben daar een heerlijk plekje gevonden waarbij je vanaf de weg, en als je wilt ook vanaf het water niet te zien bent, zalig voor leuke spelletjes. Beladen met een mand vol lekkers, een grote deken en wat verder nodig is vertrekken we naar de Maas. Daar aangekomen klimmen we over de draad heen die de boer heeft gespannen om ons buiten te houden en lopen naar ons plekje. Daar spreiden we de deken, zetten de mand neer en vlijen ons in de zon. Nadat we lekker wat gegeten en gedronken hebben zeg ik tegen Nelly dat ik wat foto's van haar wil maken. De glimlach op haar gezicht spreekt boekdelen want ze weet al wat er komen gaat.

Ik pak mijn foto toestel en begin een paar foto's te maken. Dan vraag ik of ze op de dijk wil gaan staan, dan heb ik mooie foto's met de Maas als achtergrond. De dijk aan de weg-kant is veel hoger, dus vanaf daar ziet niemand ons. Ik vraag Wim of hij er bij wilt gaan staan, want dat worden zo mooie foto's. Omdat Wim wel wat groter is gaat hij achter haar staan en slaat zijn armen om haar middel. Ik zie dat Nelly zich nu tegen hem aan laat zakken en ze leunt echt tegen hem. Zijn handen spelen wat met haar knoopjes van haar blouse, maar verder durft hij niet te gaan. Dan besluit Nelly het zelf maar te regelen en ze knoopt haar blouse open. Daaronder heeft ze niet aan dus haar borsten hebben ineens vrij spel. Ze gaat weer even recht staan en ze laat haar blouse van zich afglijden. Zo staat ze ineens met ontbloot bovenlijf en een kort strak broekje met haar rug tegen Wim. Die weet niet waar hij zijn handen moet laten, maar Nelly pakt die vast en legt er een op haar borst en een op haar broekje.

"Trek die eens uit," zegt ze.

Zodra Wim de riem en de knoop heeft losgemaakt zakt het broekje van haar heupen en ze schopt het van haar voeten. Nu is ze helemaal naakt. Weer laat ze zich tegen hem aanglijden en dit keer beginnen zijn handen gelijk een zoektocht over haar lichaam. En daar sta ik rustig foto's van te maken. Ineens draait ze zich om en begint aan de kleren van Wim te plukken.

"Uit die dingen, anders is het niet eerlijk." Wim trekt zijn kleren uit en samen staan ze naakt in een verstrengeling op de dijk. Een prachtige foto wordt dat. Langzaam zakt Nelly ineens door haar knieën en begint hem rustig te pijpen. Ze staan nu dwars op de dijk zodat ik mooi foto's en profile kan maken, maar ook ziet iedereen duidelijk vanaf het water wat ze aan het doen zijn. Ik zie in de verte een boot aankomen die steeds langzamer gaat varen. In de boot zitten twee jonge mannen, die tenslotte de boot stilleggen en de verrekijkers bovenhalen. Dan hoor ik de boot weer starten en langzaam vaart de boot naar de kant, waar Nelly en Wim staan.

Nelly laat zich nu verder achterover zakken en zegt tegen Wim.

"Wil je me neuken, hier?" Wim zakt nu door zijn knieën en neemt plaats tussen haar benen. Ik zie hoe ze hem helpt om bij haar binnen te komen en dan begint hij haar te neuken. Ik sta ondertussen de mooiste foto's van mijn leven te maken, maar als ik verder kijk zie ik dat ik niet de enige bent, die jongens in de boot staan ook foto's te maken. De boot ligt nu aangemeerd, heel dicht bij het neukende koppel.

Ik hoor aan de geluiden die ze maken dat ze beiden zijn klaargekomen. Wim kijkt naar mij en ziet dat ik gewoon foto's sta te maken.

Dan zegt Nelly tegen Wim; "ik wil vandaag jouw seks-slaafje zijn. Ik zal alles doen wat jij zegt, je mag me neuken waar en wanneer je wilt, wil je dat ik met iemand anders neuk, ik doe het, er zijn maar een paar maar 's, mijn echtgenoot blijft erbij en heeft alle rechten op mijn lichaam, de achterdeur is taboe en je moet me niets laten doen waardoor ik gearresteerd kan worden of pijn heb."

Wim lacht zachtjes en zegt; "dat is een lief aanbod. Dus als ik nu zeg, dat je jezelf moet laten neuken door die twee in de boot, dan doe je dat?"

“Jouw wens is voor mij een bevel." Zegt Nelly. Ze staat op en loopt naakt naar de boot die bijna naast haar aangemeerd ligt.

"Jullie hebben het gehoord, mijn meester zegt, dat ik me nu door jullie moet laten neuken, dus heren, kan ik aan boord komen?"

De beide mannen kijken eerst heel verbaasd en dan heel verheugd naar Nelly, die naakt bij hen aan boord klimt. Ze loopt naar het midden van de boot en leunt daar achterover tegen het stuurwiel.

"En, wie neukt mij het eerste." Gelijk beginnen de beide jongemannen een race wie als eerste zijn kleren uit heeft en de eerste loopt naar haar toe. Ze pakt zijn stijve vast en leidt hem bij haar naar binnen. Met jeugdig enthousiasme begint hij tegen haar aan te rijden. Omdat hij blijkbaar al opgewonden was van het neukschouwspel op de dijk, houdt hij het niet lang en spuit haar vol. De andere pakt Nelly nu bij haar hand, daardoor schuift de eerste uit haar, en hij zet haar op de stoel bij het roer. Voordat ze verder nog iets kan doen stapt hij tussen haar benen en begint ze stevig te nemen. Met zijn vrije handen pakt hij haar borsten vast en begint er flink in te knijpen.

"A ja lekker, neuk me," deze doet het duidelijk beter dan de andere en Nelly komt ineens klaar. Door het knijpen van haar spieren houdt de andere man het niet meer en ook hij komt klaar. Na nog een paar laatste stoten kijkt hij haar aan, "wat ben jij een lekker meisje, en zo wild"

"Bedank hem maar," zegt Nelly, terwijl ze wijst naar Wim, die naast mij naar het neukschouwspel staat te kijken. Ik heb Wim nog een beetje achtergrond gegeven over het hoe en waarom van het seks slavin zijn van Nelly. Ik heb haar voor het weekeinde de opdracht gegeven om iemand als haar neuk regisseur te laten optreden en dat ze alles moet doen wat hij zegt.

Langzaam schuift Nelly van de stoel af, geeft beide heren nog een stevige zoen.

"Doe je dat vaker, zomaar vreemden neuken," vraagt een van de jongens."

"Alleen als ze me er een opdracht voor geven, en dat deed Wim net, die had me een dagje gekregen van mijn echtgenoot."

"Dat zou ik ook wel eens willen, dat je een dagje aan mij gegeven zou worden. Dat je met iedereen zou neuken die ik aan zou wijzen."

"Geef je nummer maar, misschien komt het er wel eens van."

Ze neemt het kaartje van de jongen aan die daar snel zijn nummer op had geschreven en klimt weer van boord. Ze loopt naar Wim terug en vraagt netjes of het naar wens was.

"Ik wist niet dat jij zo een hete was, geweldig, ik denk dat we vandaag nog plezier gaan hebben."

"Wat wil je dat ik nu doe," vraagt Nelly.

"Ik heb een plan, laat me even bellen, want ik had een probleem voor vanavond, maar ik moet even overleggen." Wim loopt even weg en ik zie hem druk praten in zijn telefoon, en na een paar minuten stopt hij deze weer in zijn zak en komt naar ons toe met een grote glimlach.

"Het is voor elkaar, we hadden een probleem vanavond maar je hebt het voor mij opgelost."

"Ik ben in mijn vrije tijd cameraman bij een website die heet Cinema-dare. We nodigen daar dames uit om zich helemaal te laten gaan in een bioscoop, een seksbioscoop natuurlijk, en dit voor de camera. Het meisje dat vanavond zou komen had afgezegd, maar nu heb ik Nelly als vervangster, als jullie het goed vinden."

"De afspraak is dat Nelly alles zou doen wat jij zegt, dus als je het wilt, dan doet ze het, vertel maar wat de bedoeling is."

"Het is heel eenvoudig, we gaan de bioscoop binnen als de film aan het draaien is en iedereen al een beetje opgewarmd is, samen met Nelly nu. Ze heeft iets eenvoudigs aan dat snel uit kan. Met haar loopt onze medewerker mee, die naast haar gaat zitten, als waren ze een koppel, maar dat er wat te gebeuren staat blijkt wel omdat ik met mijn camera met extralicht erbij loop. Hij begint haar dan uit te kleden en te strelen. Zij moet hem dan gaan pijpen totdat hij klaar is. Dan wijst ze iemand aan uit het publiek die haar mag neuken. Daarna is het aan het meisje, sommigen laten de andere bezoekers in de bioscoop zichzelf over haar aftrekken, soms pijpen ze er een paar en als ze echt willen, dan wordt ze geneukt door meerdere of door alle bezoekers van de bioscoop. En dit wordt allemaal gefilmd en later op het internet gezet."

"Tjonge, heftig," zegt Nelly, "maar ik wil dat wel doen, wat ik zal doen, daar moet ik even over denken."

"Goed," zegt Wim, "maar dan moeten we nu wel weg gaan, willen we nog wat eten en op tijd in de bioscoop zijn. Ik stel voor dat jij, Nelly, gewoon naakt mee in de auto gaat, dan kan ik jou achter in de auto nog een keer neuken."

Snel pakken we al onze spullen en lopen naar de auto. Terwijl we over de draad heen klimmen komen er twee fietsers langs gereden die vrolijk zwaaien naar de naakte Nelly die net naast de draad staat. Ze zwaait vrolijk terug. Dan leggen we de spullen achter in de auto, alleen de kleren van Nelly leggen we maar voor de zekerheid op de achterbank. Wim klimt achter in de auto, hij zet de passagiersstoel voor zo ver mogelijk naar voren en klopt op de bank naast hem om Nelly uit te nodigen naar binnen te komen. Zodra die twee in de auto zitten ga ik achter het stuur zitten en start de auto. In mijn spiegel zie ik dat Nelly met haar hoofd in de schoot van Wim zit en driftige bewegingen maakt, ze is hem duidelijk in oorlogssterkte aan het brengen. Even moet ik goed op de weg letten, als ik een drukkere weg oprij, maar als alles rond mij weer rustig is en ik in de spiegel kijk zie ik dat Nelly bij Wim op schoot is gekropen en stevig op hem zit te rijden. Ik kijk eens links en rechts van mij want men moet dat toch zien, ik heb wel donkere ramen achter, maar je moet toch iets zien. Achter mij klinkt steeds heftiger gekreun en gehijg en ik voel zelfs de auto bewegen onder het neuken. Ik kan het niet laten, ik raak er steeds meer opgewonden door. Wim heeft het duidelijk fijn want ik hoor hem gewoon heftig klaar komen. Ik zie in mijn spiegel dat Nelly nu ook hijgend tegen hem aanleunt, die is ook klaar gekomen. Dit is toch een gevaarlijk spelletje, ik kijk meer in de spiegel dan naar voren. Dan ik zie een parkeer inham, ik roep naar achter dat Wim het stuur moet overnemen want ik wil ook.

Snel draai ik de auto in de inham, spring werkelijk uit de auto, trek de achterportier open, en gebaar dat Wim er snel uit moet. Nelly is weer even naar de andere kant van de achterbank geschoven en met een geile glimlach bekijkt ze de beide heren. Voorzichtig komt Wim uit de auto, valt ook niet mee om net na een neukpartij alles weer veilig in je broek te krijgen. Zodra hij uit de auto is spring ik erin en trek de deur dicht. Snel haal ik mijn hele erge stijve uit mijn broek, die doet bijna zeer van de opwinding. Nelly ziet wat er bij mij om hoog steekt en kruipt snel bij mij op schoot.

"Arme jongen, ben je zo opgewonden, kom maar hoor, ik zal je er van af helpen." Ze is zelf zo nat dat ik zo bij haar naar binnen schuif. Terwijl Wim weer verder gaat rijden begint ze flink op me te rijden. Ik ben zo opgewonden dat het niet lang duurt voordat ik alles in haar schiet. Een beetje terug op aarde kijk ik even om mij heen. Naast mij zie ik een auto rijden met twee mannen die me met een opgestoken duim feliciteren met wat ik aan het doen was. Nelly kijkt ook naar opzij nu en ziet nu ook de heren. Ze schudt eens extra met haar borsten naar de heren, dan laat ze zichzelf tegen me aanvallen en zo knuffelen we nog een hele tijd totdat Wim ineens zegt dat ze voor ons huis staan. Om de buren niet te laten schrikken trekt Nelly snel haar kleren aan en zo lopen we zedig naar onze voordeur.

"Je moet voor vanavond wel iets aantrekken wat gemakkelijk en snel weer uit kan," zegt Wim tegen Nelly. Nelly snelt naar de slaapkamer en even later komt ze met een jurkje in haar hand weer naar ons toe.

"Is dit goed?" Vraagt ze.

"Laat eens zien hoe het staat?” Vraagt Wim. Snel trekt ze haar kleren uit en over haar naakte lichaam trekt ze haar jurkje aan. Het sluit mooi aan bij haar prachtige vormen, nergens lijnen van ondergoed, want dat zit er niet onder.

"Prachtig, zo mag je ook mee gaan eten, ik stel voor dat ik trakteer, maar we moeten wel nu weg, anders komen we in tijdnood.

Tijdens het eten proberen we ons netjes te gedragen, Nelly tracht wat meer te weten te komen over wat sommige dames gedaan hebben, maar het is moeilijk praten want er staan nog al wat tafeltjes dicht bij ons, dus tot meer dan wat bedekte toespelingen komt Wim niet. Ineens kijkt Wim op zijn horloge en zegt dat we nog een half uur hebben om op de plaats van bestemming te komen, dus hij wil graag afrekenen. Dan op naar de auto en naar de bioscoop.

Voor de bioscoop staat een busje, waarin de tweede man, Ad, van de site al zit te wachten op ons. Hij maakt kennis met Nelly en bekijkt haar van top tot teen. Nelly lacht ontspannen naar hem en hij zegt gelijk tegen Wim, "Deze heeft geen plankenkoorts, ik denk dat we vanavond veel lol gaan hebben, ik stel voor de tweede camera ook mee te nemen. Misschien wil jij die wel bedienen," vraagt hij aan mij.

Ik knik, misschien iets te gretig. Vanuit het busje zien we wat mannen de bioscoop binnenlopen, over 10 minuten begint de film en na de eerste vijf minuten begint een eerste stomende scene, dus dan wordt het tijd voor ons.

Om de spanning verder te breken laat Wim op zijn computer een paar filmpjes zien van dames die ze al eerder hebben opgenomen, dat ziet er inderdaad heftig uit.

"Krijg je veel aanmeldingen," vraagt Nelly.

"Je zult er verstelt van staan hoeveel meisjes deze stille droom hebben. Helaas zien ze er allemaal niet zo mooi uit, zoals jij bijvoorbeeld, we hebben er wel moeten weigeren.”

Dan wordt het tijd om te gaan. Ik pak de tweede camera, ik heb geen licht dus ik kan al voorop de bioscoop binnenlopen. Met de eigenaar is alles al geregeld, die krijgt een aandeel in de opbrengst. Ik loop naar binnen en probeer mijn camera zo goed mogelijk te verbergen. Midden in de zaal is een plaats vrij aan het middenpad, afgesproken is dat de acteurs straks aan de linker kant van het pad gaan zitten, dus ik ga aan de rechter kant zitten. Bij de gedachte aan wat er gaat gebeuren krijg ik het al benauwd in mijn broek.

Dan zie ik de gordijnen bewegen en komen Nelly en Ad binnen. Ze wachten even om Wim de kans te geven voor hen te gaan lopen met zijn camera. Hij klikt zijn licht aan en loopt achteruit voor de twee. Ik begin vanaf mijn plaats nu ook te filmen. Ad en Nelly lopen naar het midden van de zaal en gaan op de twee plaatsen zitten die voor hen zijn vrijgehouden. Op die rij zitten nog twee mannen. In ‘t totaal tel ik dat er zeker 15 man in de bioscoop zitten.

Wim gaat twee rijen verder naar voren staan te filmen, terwijl ik het beeld van opzij heb. Ad begint Nelly met zijn handen te bevoelen en al snel schuift hij haar jurkje helemaal om hoog. Nelly gaat helemaal op in haar rol en hipt even omhoog zodat haar jurkje onder haar achterwerk losschiet. Ad maakt nu haar borsten bloot en begint die te betasten en aan te likken. Zachtjes bijt hij in haar tepels en Nelly kreunt. Dan duwt hij haar hoofd naar beneden naar zijn kruis en ze begint zijn broek los te maken en haalt zijn stijve eruit. Met haar tong geeft ze grote halen eraan, met haar handen streelt ze zijn ballen. Dan doet ze haar mond open en neemt hem in haar mond. Terwijl ze doorgaat met het strelen van zijn ballen beweegt ze met haar lippen op een neer, terwijl ze hard aan hem zuigt. Ad begint dit echt lekker te vinden en maakt neukbewegingen. Hij duwt haar ineens achterover in haar stoel en gaat voor haar staan. Zij doet haar mond weer open en Ad steekt hem direct weer in haar mond. Nu begint hij haar echt in haar mond te neuken. Met flinke bewegingen neukt hij haar zo. Om hen heen zijn nu al enige mannen komen staan die hun stijve al uit hun broek hebben gehaald en zich staan af te trekken. Ineens schokt Ad en hij begint haar mond vol te spuiten. Nelly probeert flink te slikken om alles binnen te krijgen, maar langs de rand van haar mond loopt een straatje naar beneden, dat zo op haar borst druppelt.

Nelly opent nu haar mond naar Wim toe, laat het zaad zien dat erin zit, slikt een keer en doet haar mond weer open om te laten zien dat ze alles heeft doorgeslikt. Ad pakt nu haar jurkje vast en trekt die over haar hoofd, ze is nu helemaal naakt, tussen een heleboel mannen die zich al aan het aftrekken zijn. Nelly kijkt om zich heen en wijst een man aan die dicht bij haar staat.

"Hij mag me nu neuken," zegt ze. Ze staat op, legt haar twee handen op de stoel voor haar en steekt haar kontje naar achteren. De man laat zich dat geen twee keer zeggen en penetreert haar direct.

Driftig begint hij op haar in te rammen en ze heeft moeite om te blijven staan. Maar ze kijkt nu op en ziet Wim met zijn camera voor haar staan op gezichtshoogte. Net op dat moment komt er iemand klaar en spuit alles in haar gezicht. Ze schudt wat met haar hoofd, dan lacht ze geil, probeert met haar tong er wat van af te likken en zegt in de camera.

“Heerlijk, ik word heerlijk geneukt hier in de bioscoop. Zalig, met al die stijve pikken."

De man achter haar komt nu klaar en trekt zich bij haar eruit. Ze wijst nu naar een andere en zegt tegen hem dat hij in de stoel moet gaan zitten. Zodra hij zit laat ze zich op hem zakken en begint op hem te wippen. Met haar handen grijpt ze om haar heen totdat ze in iedere hand een stijve heeft die ze begint af te trekken. Tegenover haar staat een man die net klaarkomt en alles over haar borsten spuit. De man onder haar had niet veel nodig en spuit alles in haar.

Ze klimt van hem af en gaat weer gebogen tegen de stoel staan. Ze voelt dat er weer iemand bij haar naar binnen schuift. Zo blijft ze nog een tijdje staan, je ziet dat ze langzaam over gaat naar een soort permanent orgasme, ze blijft zachtjes klaarkomen, aan een stuk door. Ze merkt denk ik niet meer dat er achter haar gewisseld wordt, voor haar is het een lange neukpartij. Na een uur heeft ze alle mannen bevredigd en zit ze helemaal vol sperma, in het haar, op haar gezicht, op haar lijf en uit haar kut stroomt het vocht, van haar en van al die mannen.

"Ik stop," zegt ze, ondanks dat er nog wel een paar stonden die voor de zoveelste keer nog in haar kutje wilde.

"Spuit maar over me heen." En dat wordt dan ook de slotscene van haar. Ze zit nu compleet onder.

Wim haalt de camera van zijn schouder en zegt tegen Nelly.

“Dat was de heftigste neukpartij, die ik hier al heb gefilmd. Soms gaan ze voor minder al van hun stokje."

Nelly kijkt hem met een geile glimlach aan.

"En weet je wat ik nu het leukste vind, ik wil nog even zo blijven, zo vol gespoten, maak nog maar wat foto's van me zo, want dit zal ik misschien nooit meer doen. Maar voor de camera mensen heb ik nog een verrassing, die zijn hun opwinding nog niet kwijt, dus heren, mijn benen staan nog open, neuken maar!"

© Storyvertaler  • Comments(0)//nelly-story.4fingers.be/#post24

DE TIENDE MAN, een Nelly Story

De tiende manPosted by My 4Fingers Mon, December 07, 2015 15:03:41

DE TIENDE MAN, een Nelly Story

Naakt staat ze aan de tafel, haar ogen spugen vuur. Haar kaarten liggen voor haar op tafel en ze kijkt vol ongeloof naar de overkant, hoe kan dat, ze heeft verloren, en in de pot liggen een aantal briefjes en al haar kleren.

Het was die vrijdagavond zo onschuldig begonnen, gewoon gezellig kaarten met een paar vrienden. We hadden afgesproken dat we niet meer dan 50 euro mochten gebruiken omdat anders een van ons te veel zou kunnen verliezen bij het pokeren. Wij, dat heet Nelly natuurlijk, twee vrienden van ons, Jos en Jan, en ik natuurlijk, de vriend van Nelly. Helaas was Nelly niet gelukkig in het spel en al na een uur was al haar geld op. Maar ze wilde doorspelen en omdat de twee vrienden haar al wat beter kenden, stelden die haar voor maar haar kleren in te zetten. En die waren dan ook al snel van eigenaar verwisseld zodat ze nu naakt achter de tafel zat. Maar ze zou en moest haar kleren terugwinnen, en de kaarten die ze nu had, een grote straat met koning als hoogste, dat was eindelijk haar hand. Maar wat moest ze inzetten, ze had alleen haar lichaam nog, dus pakte ze een briefje en schreef daarop, "goed voor mij een keer te neuken."

Ze legde het briefje in de pot en zei: "zo dat is genoeg voor 50 Euro."

Jan keek met spijt naar zijn kaarten en legde ze neer, hij kon niet meer mee, maar Jos, die een hele goede avond had schoof eerst als tegenprestatie 50 Euro in de pot, maar dan als nieuwe inzet schoof hij alles wat voor hem lag in de pot.

"Dat briefje is niet genoeg als tegenprestatie, ik wil meer."

"Ja maar, wat dan?" Vroeg Nelly.

"Ik stel voor dat jij tot morgen avond non-stop neukt, maar niet alleen met mij, maar met minimaal tien verschillende mannen, en ik bepaal wie en wanneer en hoe," zei Jos. Nelly keek nog eens naar haar kaarten, dit kon ze niet verliezen.

"Akkoord," zei ze.

En nu staat ze met afgrijzen naar de kaarten van Jos te kijken, ook een grote straat, maar wel met een aas. Ze schudt nog eens met haar hoofd in ongeloof, en dan laat ze zich met een plof weer op haar stoel vallen, ze heeft verloren, ze moet nu 24 uur neuken. En wat nog erger is, ze moet het doen met mannen die ze nu nog niet kent.

"Als je het niet erg vindt blijven jullie hier dus het weekeinde maar slapen, anders kan ik mijn prijs niet innen," zegt Jos tegen Nelly en mij. Ik kan alleen maar glimlachen, Nelly heeft zich mooi in de nesten gewerkt, en ik kan nu een heel weekeinde genieten van een neukende Nelly, wat zal dat een mooi gezicht worden, ik ben benieuwd wat Jos voor haar in petto heeft. En die laat er geen gras over groeien.

"Jij blijft maar mooi de komende 24 uur naakt, behalve als we naar buiten gaan, dan mag je aantrekken wat ik zeg. En vanaf nu spreek je iedere man hier in dit huis aan met de opmerking dat je wilt dat hij je gelijk neukt."

Ik zag haar bezorgd kijken, "dus als ik de anderen hier tegen kom, dan moet ik er mee neuken, ook die engerd van beneden die me altijd al met zijn ogen uitkleedt?"

"Dat hoeft hij nu niet meer te doen, want je staat dan naakt voor hem," antwoordt Jos gevat. Om het even te schetsen, Jos woont in een studentenhuis, waar hij twee kamers heeft, een gebruikt hij als woonkamer en een als slaapkamer. Maar toilet, douche en keuken deelt hij met drie anderen in het huis, in dit geval drie mannen. Maar ik denk dat alleen de beneden buurman in huis is nu.

"Ik stel voor dat je maar gelijk aan je opdracht begint," zegt Jos tegen haar. Ze kijkt Jos even aan, ik zie dat ze er even over denkt, maar ze heeft gespeeld en verloren, dus als ze ooit nog geloofwaardig wil zijn zal ze moeten doen wat ze heeft beloofd. Ze loopt naar Jan, kijkt hem aan en zegt; "hoi, ik ben Nelly, en ik wil dat je me nu neukt, hier op de tafel."

Ze gaat voor hem op de tafel zitten en opent langzaam haar benen. En daar verschijnt haar neukgrotje, kleddernat, dus ze heeft al veel zin. Jan, die haar al vaker heeft geneukt, laat zich dit geen twee keer zeggen, hij maakt snel zijn broek los, en ramt gelijk zijn stijve bij haar naar binnen.

"O, O, ja lekker, neuk me," zucht Nelly terwijl Jan op haar inbeukt. Hij gaat er helemaal in op en zonder op haar te letten spuit hij zich helemaal leeg in haar.

" Wil jij mij nu ook neuken, Jos," vraagt ze nu terwijl Jan nog nahijgend in haar steekt. Maar Jos had tijdens de eerste neukpartij zijn kleren al uitgetrokken en staat al gereed om haar de tweede beurt te geven. Ik zelf heb ook mijn kleren al uitgetrokken want ik weet zeker dat ik de derde ben.

Maar daar zou het die avond bij blijven, niet de laatste neukpartij, want Jos en ik hebben haar gedurende de nacht nog eens flink genomen, zodat ze goed is ingereden voor de zaterdag.

Zaterdagochtend, ik word langzaam wakker en merk dat naast me niemand meer ligt. Snel loop ik naar de woonkamer en zie daar Jos en Nelly al aan de koffie zitten.

"Zo langslaper, kom je eindelijk ook?" Aan de vochtplekken bij Nelly te zien neem ik aan dat ze haar ochtend neukpartij al heeft gehad.

"Ik ga even naar het toilet, om uit te druppen," zegt Nelly.

"Laat de deur maar open," zegt Jos tegen haar. Op de gang hoor ik haar ineens praten, gelijk schieten we allebei ophoog om te zien wat ze doet. Ze is de buurman tegengekomen en inderdaad, ze heeft hem gevraagd om haar te neuken. Ze staat tegen de muur aan en met zijn broek op zijn knieën staat de buurman haar te neuken. Aan haar gezucht te horen vindt ze het toch niet zo erg als ze eerst zei.

"Zulke afspraken mag je meer maken hoor," zegt de buurman als hij zijn kwakje bij haar naar binnen heeft gespoten. Ik zie dat ze opzij kijkt naar ons en ze zegt dat hij er maar voor moet zorgen dat hij haar af en toe op de gang tegen komt vandaag, want dan moet ze het iedere keer met hem doen als hij wilt, maar na vandaag is het weer voorbij.

Met open mond staat we het schouwspel te bekijken, we hadden verwacht dat ze wel mee zou doen, maar dat ze zo zou opgaan in haar rol hadden we niet verwacht. Jos zie ik reageren en merk dat hij het spel op een hoger niveau wil brengen.

"Ik ga nu een paar vrienden uitnodigen, die moet jij binnen laten, maar voor dat je hier binnenkomt, moet je jezelf eerst laten neuken op de gang, waar iedereen je kan zien. Pas dan breng je het bezoek mee naar binnen."

Als op commando gaat de deurbel, er staat iemand aan de deur.

“Ga jij maar opendoen," zegt Jos tegen Nelly. Die loopt naar de voordeur, naakt, en doet de deur open, zonder zich te verbergen. Het is Willy, een studiegenoot van Jos.

"Hoi, is Jos hier, die vertelde me dat ik naar hier moest komen omdat er een leuke verrassing op me staat te wachten. Maar dit is al een leuke verrassing. "

Nelly zegt, "kom maar binnen." Ze sluit de deur achter hem en zegt dan; "Jos staat verderop maar voor je verder loopt, ik ben Nelly en ik wil dat je mij nu hier neukt. Ik denk dat ik de verrassing ben die Jos bedoelt."

De ogen van Willy worden groot van ongeloof als hij kijkt naar die mooie naakte vrouw, die voor hem staat, en hem vraagt of hij haar even wil neuken. Hier tegen de muur. Dan ziet hij Jos verderop staat, maar die zegt alleen maar dat hij moet doen wat een mooie dame vraagt. Nelly begint al zijn broek los te maken, de naakte Nelly heeft hem niet onberoerd gelaten en hij is ineens knoerthard.

Nelly stapt nu achteruit en gaat tegen de muur staan met haar armen boven haar hoofd en haar benen uitnodigend open. Ze kantelt haar bekken naar hem toe om het nog meer uit te nodigen. Meer heeft Willy niet nodig, hij stapt naar haar toe en schuift hem zo bij haar naar binnen, ze is nog nat genoeg van al die vorige neukpartijen. Hijgend begint hij tegen haar te rijden, pakt met zijn handen haar borsten vast en begint erin te knijpen. Bij iedere stoot schokt Nelly een beetje omhoog en ineens horen we haar klaarkomen, wat voor Willy het teken is om ook zijn lading bij de vorige ladingen te voegen.

Hijgend leunen ze nog wat tegen elkaar, dan maken ze zich van elkaar los en krijgen de twee applaus van het publiek, dat wil zeggen Jos, de buurman en ik. De buurman, die van het schouwspel zo heet is geworden vraagt gelijk om een tweede wip en hij wordt op zijn weken bediend, Nelly pakt Jos vast, gaat met haar rug tegen hem aan staan en draait haar bekken naar de buurman, "kom neuk me maar."

En terwijl ze tegen haar kontje de erectie van Jos voelt, neukt de buurman haar nog een keer. Moe maar voldaan lopen we naar de woonkamer, en Nelly eindelijk naar het toilet.

"De teller staat op vijf, we zijn halverwege, maar ik vrees dat we een probleem hebben, ik weet niet of ik voldoende mannen bij elkaar krijg, ik ben al driftig aan het sms'en om vrienden op te trommelen, maar ze zijn niet allemaal in de buurt. Maar ik weet nog wel een oplossing om aan de tien te komen."

Nelly komt nu ook de kamer weer in en Willy krijgt gelijk weer een stijve als hij haar ziet. "Ik zie dat je weer wilt, ga je gang maar,” zegt ze terwijl ze zich op een stoel laat zakken. Willy zit gelijk op zijn knieën voor haar en begint aan zijn tweede ronde.

"Ik vrees dat ze morgen niet meer kan zitten of lopen," zeg ik tegen Jos en samen kijken we naar dat geile meisje, dat helemaal opgaat in haar neukavontuur.

Dan horen we op de gang ineens praten en blijkt dat de buurman bezoek heeft. Nelly gaat als op commando naar de gang toe en daar staat een vriend van de buurman. Het gevolg laat zich raden en een minuut verder is ze gepaald tegen de muur. Vijf minuten later komt ze met een rode kleur weer de kamer binnen, "zo dat is zes."

Dan gaat de bel weer en zo verloopt de middag, nummer zeven komt langs en vertrekt weer met een tevreden blik, acht en negen komen samen, maar dan is het al negen uur geworden, en er is geen nummer tien.

Jos zit achterover in de stoel, die heeft Nelly al verschillende malen genomen, die profiteert echt van het feit dat hij vrije toegang tot haar lichaam heeft, ik zelf heb met ook niet onbetuigd gelaten, ik ben al lang geleden gestopt met tellen, hoe vaak Nelly het vandaag gedaan heeft, maar zeker drie keer met ieder dus ze is nu al bijna dertig keer geneukt. Maar die tiende man.

Ineens zegt Jos, "ik weet het, het is nu donker buiten. We gaan naar buiten en Nelly biedt zich aan de eerste de beste aan om zich te laten neuken, dat maakt een mooie afsluiting. Wij blijven erbij om te zorgen dat er niets mis kan gaan."

Nelly, die nog helemaal in de neukmodus staat, komt langzaam overeind en zegt," laten we dan maar gaan."

Snel trekken we wat kleren aan en Nelly geven we haar speelpakje. Daaronder helemaal niets. We lopen naar de voordeur. Buiten kijk ik naar links en rechts maar er is niemand bij ons in de straat. Rustig lopen we naar het einde van de straat. Om de hoek horen we stemmen en ja hoor, daar komen twee heren aan. De ene geeft de andere een hand en hij stapt in een auto. Zo te horen aan het gesprek zijn zij samen gaan eten en na een gezellige avond weer op weg naar huis. Hij zwaait nog een keer als de auto vertrekt en dan loopt hij in onze richting.

Jos knikt naar Nelly, dit wordt haar doelwit. Nelly slikt nog een keer, het is ook niet niks wat ze gaat doen en dan loopt ze naar de man toe, op het moment dat hij op de hoek van de straat staat.

"Mijnheer, mijnheer, mag ik U iets vragen?" Ondertussen trekken wij ons terug en steken de straat over, zodat we wel alles kunnen zien. Ik zie dat de man Nelly opneemt van top tot teen en hij zal wel raden wat er onder die kleren zit, maar dat zal hij snel achter komen.

"Wat doet zo een mooie dame heel alleen op straat in die spannende outfit, is dat niet gevaarlijk?"

"Nee hoor mijnheer, ik ben hier met een opdracht."

"En meisje, wat is die opdracht dan wel?"

"Ik zal het U vragen en tonen als U beloofd niet boos te worden?"

"Wie zou er nu boos worden op zo een mooi meisje?"

"Nu dan mijnheer, ik heb gisteren poker gespeeld met mijn vrienden en ik heb verloren. Toen had ik een mooie hand, maar geen geld meer en ik had mijn kleren ook al verspeeld, dus heb ik mezelf ingezet en ik heb verloren."

"Wat verschrikkelijk voor je, en wat moet je nu doen?"

Nelly pakt de rits van haar springpakje en zoals de naam is springt het helemaal open, ze laat haar armen naar beneden hangen en langs haar armen glijdt het kledingstuk zo van haar af op de grond. Ze staat nu helemaal naakt voor hem, en hij kijkt haar met grote ogen vol lust aan.

"Ik ben vandaag een lustobject en ik moet aan iedere man, die ik tegen kom vragen of hij mij wil neuken. Dit moet totdat ik tien verschillende mannen heb geneukt en de teller staat nu op negen. Wilt U me neuken, dan heb ik mijn opdracht vervuld?"

De man blijft haar maar aankijken, maar zijn blik dwaalt over heel haar lichaam.

"Dus zo een bloedmooi schepsel als jij vraagt aan mij of ik je wil neuken, nu het zien van je mooie lichaam doet me al zo veel dat ik problemen heb in mijn broek. Ja, ik wil je wel neuken, zeg maar waar?"

Tot zo ver had Nelly het bedacht, alleen niet over de plaats, zou ze het doen, hier midden op straat? Ze kijkt over haar schouder en ziet Jos wijzen naar een auto, die gedeeltelijk op een oprit staat, maar waar het wel donker is.

"Daar, neuk me maar op die auto,” en ze wijst naar de betreffende wagen. Ze loopt er naar toe, gaat op de motorkap zitten en kijkt verleidelijk naar de man. Die loopt snel naar haar toe en probeert haar te kussen.

"Nee, alleen neuken, stop hem er maar in!" Dan maakt hij zijn broek los en stopt hem snel bij haar binnen. Met stevige halen neukt hij haar en de auto trilt flink onder zijn stoten. Nelly, die voor de zoveelste keer vandaag wordt geneukt, begint ook te hijgen, waarschijnlijk omdat ze nu op straat wordt genomen. De man gaat steeds sneller bewegen en ineens komt hij klaar. Met nog een paar stoten spuit hij alles wat hij heeft in haar. Dan trekt hij zich snel terug, kijkt nog eens naar links of rechts of iemand hem gezien heeft en dan loopt hij zonder te bedanken of een ander woord weg.

Snel steek ik de weg over om haar kledingstuk op te rapen, maar ik geef het niet aan haar. Naakt komt ze van de auto af, de eigenaar zal wel denken, wat voor soort vogel heeft die vlek op mijn motorkap gemaakt.

"Zo ik heb de tien gehaald, tevreden?"

Jos kijkt naar haar en lacht. "Ik had niet verwacht dat je het zou doen, maar je hebt je werkelijk aan je woord gehouden. Met jou wil ik nog wel eens vaker kaarten, maar nu, zet ik je hier liever tegen de muur en neuk je lekker nog een keer."

© Storyvertaler  • Comments(0)//nelly-story.4fingers.be/#post23

DE TEGENPRESTATIE (Ofwel wat ze beloofde in het verhaal Carnaval)

De tegenprestatiePosted by My 4Fingers Sat, October 03, 2015 10:47:55

DE TEGENPRESTATIE (Ofwel wat ze beloofde in het verhaal Carnaval)

“Hallo Peter, weet jij nog wat Nelly heeft gedaan met Carnaval? ... Ze beloofde dan dat ze een heel weekeinde zou doen wat ik zou zeggen. Nu had ik het volgende in gedachte... En als jij dan zaterdag avond in het restaurant bent, kan jij onder het eten er al van genieten en daarna ... Je blijft natuurlijk slapen, nou ja slapen? Afgesproken, tot zaterdag avond dan.”

Met een geile glimlach leg ik de hoorn weer op de haak. Dit wordt een weekeinde waar ik al vaak van heb gedroomd, nog even snel naar de winkel om wat te kopen en dan, een heel weekeinde seks met een geile meid.

Na het eten op donderdagavond begin ik met de voorbereidingen.

“Weet jij nog wat je me beloofd hebt om zo uit je bol te gaan met carnaval?” Vraag ik aan Nelly.

“Zeker," zegt Nelly, “ik heb je beloofd een heel weekeinde te doen wat jij zegt.”

“Dat weekeinde breekt morgen aan, zet je maar schrap, ik ben het de hele week al aan het voorbereiden, het wordt een weekeinde waar je nog lang over zult nadenken.”

Nelly kijkt me met een onderzoekende blik aan. “Ik heb het zeker niet mis als ik denk, dat het een weekeinde vol seks wordt?" zegt ze.

Terwijl ik knik zie ik haar ogen open gaan en ze begint te stralen.

“Lekker, ik ben je man, ik bedoel vrouw natuurlijk. Ik zal me aan mijn belofte houden.”

“Dan volgt hier je eerste opdracht voor morgenavond. Als je morgenavond thuis komt, kleed je jezelf helemaal uit. Aangezien jij altijd op vrijdag eerder thuis bent zorg je ervoor dat je op de mat in de woonkamer ligt, heel nat, als ik thuis kom. Hoe je dat regelt, moet je zelf weten”

De volgende dag gaat me niet snel genoeg. Natuurlijk moeten ze op vrijdagmiddag weer lang vergaderen en het lijkt wel of iedereen wat wil zeggen tijdens de rondvraag. Eindelijk komt de vrijdag werkdag tot een einde. Snel loop ik naar mijn auto om naar huis te rijden. Van uit mijn auto kondig ik mijn verlate thuiskomst aan. Ik hoor Nelly met een giecheltje zeggen, dat ze al lekker nat is. Ik zet de auto op de oprit en ga het huis binnen. De kamer is lekker warm, overal staan brandende kaarsjes en op de grond, in een kring van kaarsen ligt Nelly met de geilste glimlach op haar gezicht die ik ooit heb gezien.

Langzaam doet ze haar benen open en zegt: ’Kijk, ben ik geil genoeg. En al lekker doorgesmeerd. Ik heb Jan gevraagd om me even voor te naaien en lekker vol te spuiten, zo kan je me nu in een keer nemen.”

Ik zie haar kutlippen glimmen van het vocht en als een gek begin ik mijn kleren uit te trekken. Wat een lekker wijf, nu ga ik doen waar ik al jaren zin in heb. Al tijden droom ik van het feit dat Nelly hier voor me klaar ligt, gewillig om al mijn dagelijkse frustraties eruit te laten rammen in haar heerlijke kut. Ik laat me tussen haar benen zakken en voel dat ze mijn stijve al vast heeft en naar haar kutje leidt.

“Kom naai me want dat wil je toch” zegt ze. Met een stoot duw ik me helemaal bij haar naar binnen en als een wilde begin ik haar te neuken.

“Ja, ja doe het, pak me, naai me, spuit me vol, kom” roept ze. En dat doe ik, ik hoor haar kreunen en als bij wonder komen we tegelijk klaar.

Met een zucht laat ik me naast haar op de grond rollen. Nelly rolt op haar zij en kijkt me aan.

“Heb ik al netjes gedaan wat je hebt gevraagd?”

“Zeker”, zeg ik tegen haar, ”je bent naakt het mooiste engeltje dat ik ken.”

“Dan gaat dat engeltje nu voor het eten zorgen,” zegt ze en ze loopt naar de keuken.

Rustig lig ik haar te overdenken. Ze is niet alleen een hele fijne partner, ze heeft ook een lichaam die iedere man een natte droom bezorgt. En dat is niet alles, ze straalt ook nog iets speciaals uit, zo van ik hou van seks, neuk me.

Na het eten neem ik haar in mijn armen en leg haar terug op de grond. Voorzichtig laat ik mijn handen over haar lichaam glijden. Nu wil ik niet neuken, maar vrijen. Zachtjes knabbel ik aan haar rechter tepel, dan ga ik al likkend naar haar linker borst en knabbel daar aan. De tevreden geluidjes, die ik onder me hoor, geven aan dat ik het goed doe. Mijn handen glijden nu verder over haar lichaam, op zoek naar lekkere plekjes. Tussen haar benen voel ik dat ze al heerlijk nat is. Kussend en likkend zak ik nu naar beneden en kom aan bij haar liefdesgrotje. Met mijn tong speel ik over haar lipjes en bijt zachtjes in haar klitje.

“Wil je nu in mij komen, ik wil je voelen?" Zegt ze zachtjes.

Ik schuif weer naar boven en voel hoe ze mijn lid vastpakt en deze naar haar kutje voert. Langzaam schuif ik haar warme hongerige kutje binnen totdat ik die helemaal gevuld heb. Ik kijk even naar haar gezicht, die staat volledig op verliefd en verlangen. Voorzichtig steun ik me nu op mijn armen om haar niet te pletten op de grond en langzaam, zachtjes en liefdevol begin ik te bewegen. Ze kijkt me lachend aan en dan sluiten even haar ogen om te genieten van het moment. Ze kreunt zachtjes en ze rilt, ze komt heel stilletjes klaar.

Gelukzalig doet ze haar ogen weer open en zegt: “Wil je nu in mij klaarkomen, ik wil het voelen.”

Rustig beweeg ik verder en kijk naar haar, dan komt het bij mij op en voldoe ik aan haar wens. Als we nog een tijdje van elkaar liggen te genieten, pakt ze mijn hand en zegt; “kom we gaan naar boven.”

De volgende ochtend ruik ik de koffie als ik wakker word. Loom kijk ik naast me op de wekker en schrik dan ineens helemaal wakker. Al twaalf uur. Het was gisteren avond ook zo lekker. Heel loom met mijn engeltje gevreeën, vol liefde. Lekker rustig van haar en haar lichaam genoten. Over twee uur moet hier alles al klaar staan voor het bezoek. Ik schiet mijn bed uit en bots bijna tegen Nelly op die stralend en naakt met een heel blad vol koffie en eten de slaapkamer binnen komt.

“Terug je bed in, ik heb me niet voor niets zo staan uitsloven." Ik schiet snel terug het bed in. Ze zet het blad op het bed naast me op het bed en kruipt aan de andere kant van me.

“Je was erg lief gisteren avond dus ik kom nu voor jou zorgen.” Ze duikt op me en grijpt mijn half slappe lid vast. Al zuigend en likkend brengt ze hem op oorlogssterkte, dan kruipt ze boven op me en zakt met een zucht er over heen.

“Zo, nu is het speciale voedertijd!”

Ze pakt de vruchtensap en geeft me te drinken. Daarna worden er allerlei lekkere hapjes in mijn mond gestoken. Tenslotte krijg ik ook een slok koffie. Ondertussen zit ze zachtjes op mij te rijden en voel ik bij mij mijn ballen gaan pruttelen.

“Dit hou ik zo niet lang vol, een engel op schoot die me zit te berijden en te voeren.” “Kom maar,” zegt ze en dat doe ik graag.

Als ik weer op aarde kom kijk ik dat naakte engeltje aan.

“Ga maar lekker douchen, want je krijgt het nog druk vandaag.” Zeg ik tegen haar. “En o ja, je hebt vandaag geen kleren nodig, maar zorg wel dat je om 2 uur beschikbaar bent.”

Ze kijkt me met vragende ogen aan, maar dan stapt ze van mij af en loopt naar de badkamer.

Iets na twee uur gaat de deur bel en ik ga open doen.

“Kom binnen, je bent precies op tijd,” zeg ik tegen de heer die voor de deur staat.

Als we de kamer binnenlopen zeg ik: “Kijk Nelly, dit is Robert, hij gaat je vandaag kleden. Het is toch mooi weer, dus ik dacht dat getekende kleding wel voldoende zou zijn. Robert is body-painter.”

Robert kijkt naar de naakte Nelly en knikt: “Daar kan ik iets moois op schilderen. Ik denk een mooi topje tot net boven de navel, dan een klein broekje en als slot mooie kousen.”

Nelly kijkt van Robert naar mij.

“Je meent het serieus, vrees ik. Je wilt echt dat ik dan zo over straat moet,” zegt ze terwijl ze me vragend aankijkt. “Maar ik ben een meid van mijn woord. Ik heb beloofd dat ik een weekeinde zou doen wat je vraagt, dus ik doe het. Laten we beginnen.”

Robert pakt zijn tas uit en begint eerst het lichaam van Nelly in te wrijven met een soort lotion om haar huid te beschermen. Ik zie dat dit haar al niet onberoerd laat en ze begint een rode kleur te krijgen. Dan begint hij te schilderen, met van die heerlijke zachte kwasten over haar huid, haar borsten, haar tepels. De opwinding bij Nelly wordt steeds groter. Ze zucht diep en als Robert aan het broekje begint zucht ze tegen mij; “wil jij me niet even neuken of kan anders Robert dat niet even doen, ik hou het niet meer.”

“Daar was ik al bang voor, meisje,” zegt Robert gelijk, “maar helaas, de verf is nog nat, dus we mogen niet aan je komen, maar ik heb hulp meegenomen.“ Uit zijn tas haalt hij een kleine vibrator en een kastje.

“Stop die maar in jouw kutje.” Nelly pakt hem gelijk aan en schuift hem bij haar naar binnen. Gelijk drukt Robert op het kastje en bedient zo de vibrator. Nelly doet vlug een stap achteruit om zich aan de tafel vast te houden en begint te schudden.

“Oh nee… oh ja… oh… ho… oh… ha… mm…” Robert en ik staan te kijken hoe ze werkelijk in een paar tellen klaar is gekomen, die moest op springen hebben gestaan.

Robert komt naast me staan, geeft het kastje met de nodige uitleg aan mij.

“Kijk, we laten hem nu zachtjes aanstaan, dan blijft ze in een lichte staat van opwinding, waardoor ze straks als jullie gaan wandelen een sterke erotische uitstraling heeft.” Hierna gaat Robert weer verder met zijn werk en tegen 5 uur is Nelly ‘aangekleed’. En de verf is droog.

“Het is waterverf, dus niet zweten en oppassen met vloeistoffen,” zegt Robert nog bij het afscheid. Als dank voor zijn werk mag hij nog een paar foto’s van Nelly maken en dan is hij weg.

“Kom, we gaan naar de stad, kunnen we nog even door de winkelstraat lopen, voordat we bij het restaurant aankomen. Ik heb al een tafel gereserveerd.” Nelly en ik stappen in de auto en ik rijd naar de parkeergarage aan de rand van de winkelstraat. Vandaar is het een half uur lopen naar het restaurant, tenminste als je door de winkelstraat loopt, dus daar zijn we dan mooi tegen 6 uur. Nelly stapt eerst voorzichtig uit, kijkt vervolgens naar haar weerspiegeling in de auto, glimlacht een keer tegen zichzelf.

“Kom, we gaan, "zeg ik tegen haar.

Het is niet meer druk op straat, want de winkels zijn al om 5 uur dichtgegaan. Ik let erg op de reacties van de mensen Het valt me op dat maar weinig mensen reageren en de meeste kijken dan alleen maar naar dat sexy ‘geklede’ meisje. Ze zou er al heel sexy uitzien, als ze werkelijk zo gekleed zou zijn, maar nu is ze naakt.

Ineens hoor ik achter me, “verrek, die is naakt, die kleren zijn erop geverfd.” Ik kijk om en zie twee jongens naar Nelly wijzen.

“Kom,” zeg ik tegen Nelly, “we lopen even terug naar die twee.”

“Wat is er jongens?" Vraag ik aan die twee. Ze staan met open monden naar Nelly te kijken. “Mooi hè, “

Een van de twee vat een beetje moed. “Maar ze is naakt? Maar het is wel mooi, net echt.”

“Bedankt voor het compliment,” zegt Nelly. Dan lopen we weer verder. Wat Nelly niet weet, maar ik wel is dat Peter wat verder met zijn camera alles opneemt. Ik zie dat er nog zeker drie of vier mensen reageren op Nelly.

Een pakt zelfs zijn camera en vraagt of hij een foto mag maken. Nelly zegt dat het in orde is, maar door de flits trekken we meer aandacht en al snel staan er een paar mensen foto’s te maken van Nelly.

“Kom, we lopen door,” zegt Nelly, “maar ik kan je wel zeggen, dat ik hier langzaam heel geil van ben geworden. Je hebt nog veel werk vanavond, mannetje.”

Ik glimlach alleen maar in mijzelf, ze weet nog niet wat ze te wachten staat.

Als we bij het restaurant aankomen, zie ik dat Peter al dichtbij is. We lopen door de deur en worden door de ober, die in het complot zit naar een tafeltje aan het raam gebracht. Toevallig is het licht daar ook een beetje sterker dan in de rest van het restaurant. Snel voegt ook Peter zich bij ons, tot verbazing van Nelly.

“Ik heb alles op camera opgenomen," zegt hij tegen haar, “dan kunnen we er vanavond nog een keer van genieten.”

De ober komt weer aan onze tafel om de bestellingen op te nemen. Stiekem zet ik de vibrator in een hogere stand en Nelly kreunt zachtjes. De ober doet net of hij niets merkt en neemt de bestellingen op.

“Wat zie jij er heerlijk uit,” zegt Peter. “Als je zo echt gekleed zou zijn, zou het al fantastisch zijn, maar dat het alleen maar verf is, geweldig. We gaan vanavond nog veel plezier met je hebben.”

Tijdens het eten zien we de mensen langs het restaurant lopen, en sommigen zien Nelly en reageren daarop met schuine blikken of een por in de zij van de persoon waarmee ze lopen. Helaas maar twee keer stopten er mensen om goed te kijken of ze nu kleren aan had of niet. Hun gelaatsuitdrukkingen waren prachtig. En het leverde ook een opgestoken duim op.

Na het eten vraag ik de ober om de rekening. Als beloning zet ik de vibrator op vol als hij komt afrekenen. Nelly begint heftig te kreunen en te kronkelen. Het is werkelijk een heel geil gezicht als ze daar zo voor het raam en met de ober als toeschouwer sidderend klaar komt. Snel zet ik de vibrator weer op zachtjes. Hijgend kijkt Nelly naar me.

“Wanneer word ik nu eens echt genaaid?” Vraagt ze uitdagend.

“Straks, maar eerst even meekomen naar achteren.”

Ik neem een verbaasde Nelly mee naar achteren in het restaurant. In de bijkeuken staan niet alleen koelkasten en voorraden, maar ook een nooddouche, voor het geval dat er iemand verbrandingen oploopt.

“Ga daar maar onderstaan, dan kan je jezelf weer schoonpoetsen.”

Peter en ik staan te kijken, hoe ze de douche aanzet en er onder gaat staan. Maar in de keuken is het verhaal ook snel rond gegaan en direct staan er een stuk of tien mannen te kijken hoe Nelly zich onder de douche ‘uitkleedt’. Langzaam spoelt de verf, die tijdens het eten en het daarop volgende orgasme al aardig beschadigd was geraakt van haar af en komt haar originele naakte lichaam weer tevoorschijn.

“Hebben jullie nog uitgemaakt, wie er heeft gewonnen?" Vraag ik aan de ober.

“Jazeker, het is Piet geworden, de assistent kok, die heeft gewonnen. Hij weet dat het niet achter gesloten deuren gaat.”

“Eh,” zegt Nelly. “Ze hebben onderling uitgemaakt, wie jou mag afdrogen,” verklaar ik aan Nelly. Piet komt al met de handdoek aanlopen en begint Nelly stevig af te drogen. Vooral speciale onderdelen worden met zorg afgedroogd.

“En zou je Piet niet bedanken?" Vraag ik aan Nelly. Ze kijkt even naar me, dan zakt ze door haar knieën, maakt de broek van Piet open, haalt zijn stijve uit zijn broek en begint hem heftig te pijpen. Piet kreunt en zucht dat het een lieve lust is. Dan spuit hij haar mond vol. Proestend laat ze hem los en langs haar gezicht druipt het geil naar beneden.

“Kom, we gaan terug naar de auto,” zeg ik tegen Nelly en samen met Peter lopen we naar buiten. Eerst heeft ze het zelfs niet in de gaten, maar als ze al die verbaasde blikken ziet, die op haar gericht worden heeft ze het vlug door, ze is nu volledig naakt in de stad aan het lopen. Sommige mensen reageren positief, opgestoken duim, foto, andere roepen schunnige opmerkingen, maar al snel zijn we bij de auto.

Nelly en Peter kruipen achterin en ik, helaas ik moet rijden. Zodra we de parkeergarage uit zijn, kan Peter al niet meer van Nelly afblijven. Hij zit met zijn handen overal op haar lichaam en ik moet moeite doen om me te concentreren op de weg in plaats van op het gebeuren op de achterbank. Ik hoor Nelly hijgen en vragen, nee smeken om geneukt te worden, maar Peter houdt stand. Nog twee straten, en we zijn er.

Ik stop de auto voor de deur. Nelly kijkt me aan in de spiegel.

“Waar zijn we?” Vraagt ze.

“Op de plaats waar je geneukt gaat worden.” Antwoord ik simpel. We stappen uit en lopen naar de deur van mijn stamcafé.

Zodra we de deur open doen, gaat er een gejuich op in de zaak. Aan een tafel zitten een stuk of acht mannen, die hongerig naar het naakte lichaam van Nelly kijken. Nelly kijkt even de zaak rond, dan naar mij en vraagt; "moet ik met hen allemaal neuken?”

“Nee hoor, dat organiseer je zelf, zoals met Carnaval. De bedoeling is dat jij ons een uurtje bedient, dat je onze handen hun gang moet laten gaan en dat jij dan diegene uitkiest, die jou daar op de cafétafel mag neuken. Daarna gaan we naar huis en je wordt de prooi voor Peter en mij.”

“In orde," zegt Nelly en ze loopt naakt naar de mannen toe om te vragen wat ze willen drinken. Ze nemen de tijd om haar te vertellen wat ze willen, maar ondertussen nemen ze wel de kans waar om dat al dat moois eens van dichtbij te bevoelen. Al snel loopt ze achter de bar en haalt de drankjes. Met het blad vol met drankjes loopt ze terug naar de tafel. Net als ze het blad wil neerzetten zet ik haar vibrator weer vol aan. Ze ziet nog net kans om het blad neer te zetten, voordat ze zich tegen een van de mannen laat aanvallen en heftig klaar komt. De mannen kijken haar met grote ogen aan, totdat ik ze heb uitgelegd wat er gebeurde.

Nelly laat zich bij een van de mannen op schoot zakken. Die begint gelijk aan haar te voelen. Een tweede schiet gelijk te hulp en steekt twee vingers in haar kut. Ineens trekt hij die terug en houdt vol trots de vibrator vast die in haar kutje zat. Langzaam wordt ze zo doorgegeven van man tot man, die de tijd nemen om haar eens goed te onderzoeken.

“Heren, het is tijd, Nelly gaat nu de gelukkige aanwijzen.”

Alle ogen zijn nu gericht op Nelly die haar blik laat rondgaan. Ze likt haar lippen af en kijkt naar mij.

“Ik kan niet kiezen en ik ben zo geil, mag ik er ook twee aanwijzen?”

De groep reageert gelijk instemmend en ik besluit geen spelbreker te zijn.

“Dan mogen jij en jij mij neuken,” zegt Nelly, terwijl ze er twee aanwijst. Zelfs de namen weet ze niet. Ze loopt naar de eerste toe, wijst dat hij zijn stoel wat naar achter moet schuiven en zijn broek naar beneden. Dan gaat ze schrijlings op hem zitten en laat zich door hem penetreren.

Even hijgt ze, “Oh ja,” dan pakt de man haar op en legt haar op de tafel. Voorzichtig laat ze zich achterover zakken tussen de glazen.

De man begint haar nu stevig te neuken. De mannen eromheen grijpen eerst de glazen, voordat die door het geweld omvallen en zetten die weg, dan grijpen ze naar het lichaam van Nelly, en zo wordt ze door een geneukt en door de rest betast en gestreeld. Zodra de eerste klaar is wordt zijn plaats ingenomen door de tweede aangewezen vrijwilliger. Al snel zijn beide heren klaar en toch met enige teleurstelling ziet de rest van de mannen, hoe Nelly weer opstaat en naar mij kijkt.

“En nu gaan we naar huis? Want hiervan kom ik niet klaar, maar daar mag jij nu voor zorgen.”

Snel lopen we naar de auto, en nu rijdt Peter. Tijdens de korte rit naar huis speel ik heerlijk met haar lichaam. Ze raakt steeds meer opgehitst en ze wil klaar komen. Maar ik houd haar op het randje. Peter stopt voor het huis en we springen uit de wagen. Zodra de deur achter ons sluit springt ze op mij af.

“Ga jij maar voor de drankjes zorgen, Peter, ik moet eerst even iets anders doen.”

Ze rukt bijna de kleren van mijn lijf, drukt me tegen de grond en spietst zich bijna aan me. Als een gek begint ze op mij te rijden, heftig kreunt en steunt ze, voelt haar orgasme aankomen en gilt bijna; "spuit me vol, nu ik wil het nu voelen, want ik kom… mm… mm..”

Met een slot gil trilt ze nog even na, daarna laat ze zich op mij vallen.

Ze was zo heftig met mij bezig dat ik nog niet eens een kans had gekregen om klaar te komen. Voorzichtig begin ik weer te bewegen.

Nelly keert haar hoofd naar me en vraagt; "ben jij nog niet klaar? Neuk dan maar lekker verder, want ik blijf nog wel even zo liggen.”

Wat zij niet wist, was dat Peter zich niet met drankjes had bezig gehouden, maar met het uittrekken van kleren. Zachtjes was hij achter haar gaan staan en nu Nelly zo uitnodigend met haar kontje naar boven ligt heeft hij een grote klodder glijmiddel op haar kontje gespoten en drukt nu zachtjes bij haar naar binnen.

Nelly schokt even als ze dat voelt, maar blijft dan lekker loom op mij liggen. Na wat voorzichtig aandringen, lukt het Peter om bij haar naar binnen te glijden. Langzaam beginnen we nu samen Nelly te neuken. Die komt daardoor weer tot leven en begint te kreunen. Geheel gewillig en loom laat ze zich door ons neuken. Langzaam spannen haar spieren en ineens komt ze klaar. Dat is voor mij het sein om ook te komen en Peter volgt niet veel later.

Moe van alle gebeurtenissen van vandaag liggen we naast elkaar. “Wie heeft er nog puf om wat te drinken te halen?” vraag ik. Dat ben ik dus. Ik loop naar de keuken om de gevraagde drankjes in te schenken. Als ik terugkom zie ik dat Peter Nelly al voor de tweede keer ligt te neuken.

“Krijgen jullie er dan nooit genoeg van?” Vraag ik.

Nelly kijkt me even aan en zegt; “moet dat? We hebben nog de hele nacht.”

© Storyvertaler  • Comments(0)//nelly-story.4fingers.be/#post22

DE WEDSTRIJD PREMIE

De wedstrijdpremiePosted by My 4Fingers Sat, October 03, 2015 10:46:44

DE WEDSTRIJD PREMIE

“Wat loop je toch onrustig rond,” vraagt Nelly aan me. Pas dan begint het tot me door te dringen dat ik al een tijdje door de kamer loop te ijsberen. “Wat is er, wat zit je dwars.”

“De wedstrijd van zondag,” antwoord ik aan Nelly. “We moeten zondag de laatste wedstrijd spelen tegen onze sterkste concurrenten, en als we die winnen, worden we kampioen van onze competitie.”

“Maar jullie spelen toch maar in een regionale competitie, geen eredivisie of zoiets,” vraagt Nelly aan mij.

“Zeker, maar ik wil altijd winnen. Alleen mijn medespelers, het lijkt het Nederlands elftal wel, ze hebben soms geen zin om er voor te gaan, het lijkt wel café voetbal. Ik wou dat ik wat kon verzinnen om ze zover te krijgen dat ze er echt voor zouden gaan. Maar ik heb geen geld om er een prijs op te zetten.”

Terwijl ik zo al mopperend door de kamer loopt begint Nelly ineens te lachen.

“Ik denk, dat ik wel weet hoe ik die jongens aan het voetballen krijg. Ik weet een passende beloning. Ik neem volgende week vrij en dan zal ik met alle spelers een keer rollebollen als ze winnen, is dat geen mooie beloning?”

“ O, Nelly, wat ben je een schat, maar het is een elftal, met reserves, en er zijn er een paar, die hebben een vriendin of vrouw, daar kan je niet langs gaan.”

“Nu dan,” zegt ze, “dan ga ik eerst bij alle vrijgezellen langs en tenslotte geven we hier een rollebol feest voor alle spelers, die mij niet thuis kunnen ontvangen. En om jullie te helpen zal ik tijdens de wedstrijd proberen om de tegenstander af te leiden. Maar jullie mogen niet kijken dan, maar vooral de ballen erin schieten. Jij hebt dan maar één nadeel, ik ben een aantal dagen niet thuis.”

“Als we winnen heb ik dat er voor over, "zeg ik met vuur.

Zondag om twaalf uur is iedereen aanwezig bij het clubhuis. Nelly is gelijk al meegegaan. Voor de gelegenheid heeft ze zich heel verleidelijk aangekleed. Een lage heupbroek, lager gaat bijna niet meer en daarop een kort topje, dat net stopt onder haar borsten, het pronkstuk van Nelly. Eronder nu nog te raden, maar haar kennende helemaal niets, ik ben benieuwd wat ze gaat doen. We gaan de kleedkamer in voor een voorbespreking, daarna verkleden en om 2 uur zal de wedstrijd gaan beginnen. Ik begin mijn peptalk aan de heren met erop te wijzen dat dit onze laatste wedstrijd is en de belangrijkste, want als we deze winnen, dan zijn we kampioen. Ik krijg het gevoel dat er niet geluisterd wordt, maar wel worden er verlekkerde blikken naar Nelly geworpen. Ik besluit dan maar om nu mijn sterkste troef uit te spelen.

“Om er zeker van te zijn, dat jullie tot het gaatje gaan, heb ik een beloning voor als we winnen.”

“Toch weer niet een vat bier,” zegt de oudste van het stel, “die kunnen we zelf ook wel regelen bij de brouwerij.”

“Nee,” zeg ik met een glimlach, “de beloning is, dat het hele team een keer mag rollebollen met Nelly.” Gelijk gaan alle blikken naar Nelly, die met een geile blik naar de jongens staat te kijken. “Ze komt bij jullie volgende week op bezoek voor een wilde avond.”

“Ja maar,” zegt een beteuterd kijkende speler, “hoe kan dat nu, ik woon samen met mijn vriendin, die gooit Nelly er gelijk weer uit, en mij vrees ik ook.”

“Daar hebben we het volgende op gevonden, bij diegene, waar Nelly niet langs kan komen en die toch hun beloning in ontvangst willen nemen, geven we aan het eind van de week een kampioensfeest, een goede smoes voor iedereen die nog niet is geweest.”

Ineens hoor ik achter mij de stem van Nelly; “en om jullie tijdens de wedstrijd te helpen, ga ik proberen om de spelers van de tegenstander af te leiden. Aangezien het gevaar bestaat dat jullie dan ook afgeleid raken, laat ik jullie nu vooraf en exclusief zien, wat de tegenstander straks in een flits te zien krijgt.” En voordat iemand kan reageren, trekt Nelly haar topje uit en de knoop van haar broek. Daarna zet ze haar duimen in de rand van haar broek, zodat haar borsten nog beter uit komen. Het wordt doodstil in de kleedkamer. Nelly loopt uitdagend naar de spelers toe en ze zegt; “pak ze maar even vast, voel maar of ze echt zijn. Als jullie winnen, krijgen jullie niet alleen dit, maar ook de rest van mij.”

Dat is niet voor dovenmansoren. Vele handen glijden over haar verrukkelijk lichaam, alle plekjes worden betast. Ineens steekt ze haar hand op.

“Nu is het genoeg. Eerst voetballen en vooral niet naar mij kijken, jullie krijgen na de wedstrijd alles.” En met die woorden trekt ze haar topje weer aan en loopt de kleedkamer uit.

Even blijft het rustig dan beginnen ze allemaal door elkaar te praten, aanmoedigingen vliegen door de lucht, van we zullen ze inmaken, ze gaan eraan, we gaan ervoor, we pakken ze in. Ik had het niet beter kunnen zeggen.

De wedstrijd begint slecht, slechter kan haast niet, de eerste aanval was gelijk raak voor de tegenstanders. 0-1. Tijd voor het geheime wapen. Het is maar goed dat we maar een lokale ploeg zijn, we hebben, schat ik, net 26 toeschouwers. Ik zie in mijn ooghoeken dat Nelly in de richting van de doelman van de tegenstander loopt. Ze roept wat tegen hem en als hij omkijkt, tilt ze snel haar topje omhoog en laat haar borsten kort aan hem zien. De doelman steekt zijn duim omhoog en hij roept, dat hij dat nog wel een keer wilde zien. Nelly houdt ondertussen met een half oog het spel in de gaten en op het moment dat wij op de helft van de tegenstander de bal veroveren roept ze weer iets tegen de doelman. Die kijkt vol verwachting weer om en hij wordt weer beloond met een blik op haar borsten, nu iets langer. Onze middenvelder heeft dat ook gezien en waagt gelijk een schot op doel. De tegenstanders schreeuwen in ontzetting, want de doelman kijkt ergens anders naar, dus zoals in een goedkope slapstick film… Met een ruk draait hij zich om maar het is al te laat. 1-1. Dat is voor ons het sein om vol in de aanval te gaan. De keeper van de tegenstander is nog zo van slag dat hij ons nog een keertje helpt, nu door de bal te laten glippen. 2-1 Nelly is nu zo uitgelaten, dat ze haar topje helemaal uittrekt en er mee in vreugde staat te zwaaien en te gillen. Dat geeft ons de kans voor de doodsteek 3-1.

En dat geven we niet meer uit handen, Nelly heeft zich snel weer aangekleed, er moet maar een niet liefhebber van vrouwelijk schoon tussen de toeschouwers zitten, dat krijg je problemen. Eindelijk fluit de scheidsrechter voor het laatst, we zijn kampioen. De mannen vallen elkaar in de armen, maar dan ontstaat een run op Nelly, ze wordt omhelsd, gekust en door de mannen in triomf naar de kleedkamer gedragen.

“We hebben gevochten als leeuwen om onze trofee te krijgen” zeggen ze en het knuffelen gaat verder.

“He, een beetje voorzichtig met Nelly,” zeg ik nog voor de grap, “ik wil ze wel heel terug.”

De voorzitter komt de kleedkamer binnen met de kampioensschaal, en zo kort als maar beleefd is hebben we naar hem geluisterd en hem dan weer gedecideerd de kleedkamer uitgegooid.

“Kom jongens, douchen en feesten.”

Gelijk gaan alle vuile voetbalkleren uit en tot ieders grote verbazing doet Nelly hetzelfde. Dat is gelijk grote lol onder de douche, iedereen wilt Nelly wassen en zich door haar laten wassen. Braaf schrobt ze alle heren schoon, vooral veel aandacht bestedend aan de voor haar interessante delen. Wel houdt ze er goed toezicht op dat het alleen bij wassen blijft, en alle andere benaderingen worden resoluut geweigerd.

Na de douchepartij gaan we allemaal naar de kantine voor onze overwinningsdronk. De ogen gaan steeds meer naar mij en Nelly. Maar die voelt al die priemende ogen op haar lichaam, snapt hun vragende blikken. Inwendig voelt ze zich heerlijk geil worden. Het wordt tijd om de beloning in gang te zetten denkt ze en ze klimt op een tafel.

“Mannen, vanaf nu ben ik de trofee. Ik heb een schema voor de komende dagen, maar het lijkt mij beter dat jullie het onderling regelen. Wie wil er bezoek en wie komt zaterdag naar het feest.” Zes mannen steken hun hand op.

“Dat worden dus de bezoekadressen en vijf mannen komen zaterdag naar het feest.” Twee mannen willen hun partners niet in de steek laten en vragen of een dikke kus van Nelly ook mocht. Ten slotte zijn er nog twee die niet op vrouwen vallen, maar ik ben niet bereid Nelly te vervangen, die hebben dus pech. De twee die een kus willen dat mag en dat ondervinden ze meteen. Nelly loopt naar ze toe, drukt zich stevig tegen hen aan en geeft hen een felle tongkus.

Nelly loopt weer terug naar haar tafel en kijkt naar de zes heren, die voor een huisbezoek hebben gekozen.

“Nu de verdeling, ik ga nu met iemand mee, die brengt mij naar de volgende en zo verder tot zaterdagochtend, dan brengt de laatste mij weer naar huis. Op die manier hebben jullie mij allemaal een dag om er leuke dingen mee te doen. Wie kan wanneer?” Gelijk ontstaat er een driftig overleg, dan begint er een te schrijven. Hij staat op en geeft mij een briefje, waar het schema opstaat, Zo weet ik ook waar Nelly is.

De gelukkige winnaar voor de eerste avond staat gelijk op, pakt Nelly bij de hand en zegt, “zo, ik ga gelijk weg, dan kan ik nog lang van mijn trofee genieten.” En weg zijn ze. Ik blijf met de rest gezellig de overwinning vieren. De anderen vragen nu aan me of ik het niet erg vind en of ik nu niet jaloers ben. Maar daar kan ik alleen maar op antwoorden met; “nee, ik ben blij dat we kampioen zijn en dat jullie nu lol hebben, en Nelly heeft een geweldige week, ze heeft altijd zin.”

Over de rest van de week kan ik kort zijn, op maandag weer aan het werk, ’s avonds alleen eten, wat tv kijken. In de loop van de week kwamen er wel wat berichten door, zo van het was geweldig, nog bedankt voor de trofee, en doen we dit volgend jaar weer.

Zaterdag ochtend om 10 uur stopt een auto voor de deur en Nelly stapt uit. Ze heeft een jas aan, die ik niet ken, maar ik doe snel de deur open om haar binnen te laten.

“O schat,” zegt ze, “wat een avontuur, geweldig, ik heb een geweldige week gehad en het is nog niet ten einde.”

“Nelly, ik ben blij dat ik je weer zie. Zo te zien is alles naar wens geweest. Neem een kop koffie en vertel me hoe het was geweest en wat je allemaal hebt uitgestoken.”

“Wel, we vertrokken gelijk van het feest en hij kon zijn handen niet van mij afhouden. Om hem te helpen heb ik dan maar mijn topje uitgedaan zodat hij met mijn borsten kon spelen, terwijl hij me naar zijn huis reed. Het was een klein appartement met een woonslaapkamer en een keuken/badkamer. We waren nog maar net binnen of hij trok al mijn broek uit, legde me op zijn slaapbank en hij zat gelijk met zijn tong tussen mijn benen. Ik kon wel merken, dat hij dat nog niet veel had gedaan. Gelukkig hield hij daar snel mee op en begon me gelijk te neuken. Dat was ook een minpunt, eerst dan, want hij was binnen een minuut klaar. Maar dan had hij een verrassing voor me, hij werd niet slap en hij bleef me neuken, en nu niet een paar minuten, maar drie kwartier. Ik ben zeker 10 keer klaar gekomen. Hij neukte het snot voor mijn ogen. Geweldig. Daarna heeft hij wat lekkers te eten voor me gemaakt en hebben we gezellig wat met elkaar gespeeld. We waren toch wel moe, ik in ieder geval wel en ik viel vroeg in slaap, maar hij niet, want hij heeft mij gedurende de nacht nog twee keer genomen, dit voor zover ik het heb gemerkt. Als ik dan ’s morgens wakker ben geworden, heb ik hem nog lekker gepijpt. Daarna is hij naar zijn werk gegaan en kon ik wat bijslapen.”

“Hij was vroeg in de middag weer terug, en omdat zijn beurt over was heeft hij me netjes naar de volgende gebracht. Hij had nog een jas hangen die mij goed paste en omdat ik mijn kleren wilde sparen, heb ik die in de jas gestopt en heb die jas zo over mijn vel aangetrokken, ik was alleen maar op pad om te neuken.”

“De tweede was heel anders, een heer. Hij ontving mij in zijn huis, Hij was al getrouwd, maar nu gescheiden en hij woonde nog in zijn huis. Hij keek met grote ogen naar me toen hij me uit mijn jas hielp en zag dat ik eronder helemaal naakt was. Gelijk zette hij de verwarming aan om er voor te zorgen dat ik het niet koud kreeg. Ik kreeg heerlijke hapjes en drankjes en voorzichtig kwam hij dichter bij me. Dus een beetje aanmoediging kon geen kwaad. Ik kroop naar hem toe, maakte zijn broek los en haalde zijn heerlijke neukstaaf eruit. En dat was een mooie, lekker groot en dik, een juweeltje. Hij paste maar net in mijn mond, maar ook hij kon mijn technieken niet weerstaan. En zoals het bij vele vrijgezellen het geval is, hij had al weer een tijdje droog gestaan, dus ik had een mond vol. Dan was het aan hem, wat kon hij lekker beffen, en hij hield het zo lang vol, ik ben zeker drie keer klaargekomen. Hierna liet hij me even met rust en ik kon bijkomen. Maar daarna, werd ik gewoon recht op en neer geneukt, vertroeteld en nog een keer geneukt. Gelukkig is hij wel een diepe slaper, dus kon ik ongestoord slapen. De volgende ochtend had hij vrij genomen, dus eerst lekker geneukt, dan nog heerlijk lang geslapen, nog een keer lekker geneukt en vervolgens weer verder naar de volgende.”

“Eigenlijk is daarover weinig te zeggen, hij neukte me gelijk en liet me dan zitten want hij moest nog weg, dus heb ik maar wat tv gekeken. Uiteindelijk ben ik maar naar bed gegaan, waar hij ineens bij of liever op mij kroop met een zatte kop, me half geneukt heeft en toen viel hij in slaap gelukkig, wat stonk die. Ik ben het bed maar weer uitgekropen en op de bank gaan liggen. Daar heb ik lang liggen woelen en ben ik dan in slaapgevallen. Het moet voor hem een mooi gezicht zijn geweest, toen hij zijn kamer weer in kwam, een naakte vrouw die lag te slapen op zijn bank.”

“Ik werd dan ook wakker omdat ik werd opgepakt, als een zak aardappelen over de bank werd gelegd en van achteren gelijk geneukt. Ik heb maar gewoon gedaan of ik verder sliep. Maar het is toch wel opwindend, hij zal het wel gemerkt hebben dat ik toch wel heel nat was. Daarna heeft hij me weer terug op de bank gelegd en daar ben ik, denk ik een mooi plaatje voor hem geweest, naakt bezweet en een druppende kut. Om half vier bracht hij me naar de volgende.”

“Heel vriendelijk deed hij de deur voor me open.”

“O ja,” zei hij, “mijn broer heeft gezegd dat je zou komen.”

Met open mond bleef ik staan. “Hoe zo broer.”

“Ik zie je verbazing,” zei hij, “wij zijn tweelingen.”

“Juist ja”. Hij bracht me naar de kamer en vroeg of ik mijn jas uit wilde doen. Toch maar even niet. Dan hoorde ik de deur weer opengaan en kwam er een identiek exemplaar binnen.

“Dag Nelly,” zei hij, “wat ben ik blij dat je er bent. Wil jij je jas niet uitdoen.”

Ook nu was de verrassing weer compleet, de verrassing wat ik onder die jas aan had. Ineens had ik vier ogen op stokjes voor me.

“O, we wisten niet dat je zo luchtig gekleed was, we wilden eerst nog gaan eten met je.” “Gelukkig heb ik wel kleren bij me,” en snel trok ik wat kleren aan. Wat een geweldige schatten, ze hebben me naar een echt goed restaurant meegenomen en hun uiterste best gedaan om de beste gastheren te zijn. Alleen ik hield ze niet uit elkaar en ik denk ook dat ze expres precies hetzelfde aangedaan hadden.”

“Aan het eind van de avond heb ik het opgegeven en dat was blijkbaar ook hun bedoeling. Weer thuis schonken ze nog een lekker drankje voor mij in en brachten mij daarna weer in originele kledij terug, naakt dus. Ze legden mij op een lekkere vacht op de grond en vervolgens werd ik langzaam in de zevende hemel gelikt, twee tongen en vier zachte handen over mijn hele lichaam. Mijn borsten, mijn kutje, wat konden die lekker likken en strelen, het genot vloog door mijn hele lichaam, het was niet klaarkomen, maar een langgerekt orgasme. Ze waren onvermoeibaar. Dan kroop er een op mij, vraag me niet wie, ze lijken naakt nog meer op elkaar, en die begon mij te neuken, maar zonder klaar te komen, terwijl de andere mijn borsten streelde, likte en zachtjes in mijn tepels beet, en dan plotseling even niets en dan ging het weer verder, alleen hadden ze dan van plaats gewisseld. Langzaam zakte ik weg in een poel van geluk, ik werd maar geneukt en gestreeld, en ineens voelde ik dat de eerste klaarkwam, dan snel wisselde met de andere en die kwam ook als op commando in mij klaar. Dat was het, ik voelde nog handen die mij naar bed droegen. Ik was op en ik sliep. De volgende ochtend hebben ze me gezegd, dat ze allebei mij in mijn slaap nog een keer geneukt hebben. Als dank voor al dat heerlijks heb ik ze alle twee nog een keer gepijpt. Daarna heb ik lekker nog een paar uur geslapen voordat ik naar mijn laatste adres ging.”

“Die voetballer woonde op een zolder etage. Best leuk ingericht maar wel veel lage balken, dus ik moest de hele tijd opletten, dat ik niet tegen een balk liep. Ook hij was aangenaam verrast dat ik naakt binnenkwam, maar die had daar gelijk een oplossing voor, of ik hem maar gelijk wilde pijpen. Dus braaf gedaan, hij had een grappig krom piemeltje, wat klein, dun en krom, daardoor voelde hij toch nog wel lekker. Met mijn mond nog vol merkte ik dat hij zijn kleren uit deed en in een hoek gooide. Zodra hij klaar kwam pakte hij me vast, ik voelde wat klikken aan mijn polsen en plotseling zat ik vast aan een van de balken. Daar stond ik, naakt en hulpeloos. Hij kwam weer naar mij toe en klikte ook mijn enkels vast, nu kon ik niet meer bewegen. Hij knielde voor me en begon mijn kutje te likken en stak een paar vingers bij mij naar binnen. Zo werd ik gelikt en met zijn vingers geneukt totdat ik klaar kwam. Daarna ging hij voor mij staan, stak zijn kromme piemel bij mij naar binnen en werd ik zo staand geneukt. Als houvast gebruikte hij mijn borsten, waar hij flink in kneep. Wel lekker, maar hij was me net voor met klaarkomen, maar niet getreurd, met zijn handen had hij dat zo ingehaald.”

“Daarna werd ik door hem gevoerd, want ik bleef aan die balk vastgeklonken zitten. Hij pakte een grote veer en begon me te strelen. Daar werd ik zo geil van dat ik hem smeekte om me te neuken. Maar in plaats daarvan pakte hij een vibrator en stak die in mijn kut. Dat ding pulseerde hevig en ik kwam gillend klaar terwijl ik aan mijn boeien rukte. Hij pakte de vibrator en stelde die wat zachter af, zodat een soort sluimerend orgasme over mij bleef hangen. Zo heeft hij mij de hele avond laten staan, tegen het orgasme aan, af en toe strelend met de veer of met zijn handen, zachtjes in mijn tepels knijpend. Tegen 12 uur heeft hij de vibrator weer op vol gezet en na mijn orgasme maakte hij mij los. Ik was helemaal uitgewoond, viel voorover en ben zo op de grond in slaap gevallen. Gelukkig heeft hij me nog in bed gelegd en ik heb geslapen als een blok.”

“En zo ben ik dan weer hier, voor het grote feest vanavond.”

“Dat is inderdaad een hele (s)expeditie geweest,” zeg ik tegen Nelly, “doe je jas maar uit, dan ben je gelijk klaar voor vanavond. Misschien wil je nog in bad of wat slapen, ze komen om 7 uur?”

Al om kwart voor 7 staat de eerste van de vijf feestgangers op de stoep. Hij wordt door Nelly uitbundig en naakt begroet met een diepe tongkus, waarna hij een beetje schuw gaat zitten op de bank. Zo een begroeting had hij niet verwacht. De volgende drie worden op dezelfde manier begroet en daarna zitten ze alle vier naar elkaar te kijken met een blik van hoe nu verder. En net als ik zit te denken, we moeten iets doen om de zaak tot leven te wekken gaat de bel en komt de vijfde binnen. Nelly springt gelijk weer op en vliegt ook hem om de nek voor een stevige tongkus. Hij pakt haar gelijk stevig vast en laat zijn handen over haar mooie lichaam glijden.

“Je hebt er zin in geloof ik,” zegt hij.

“Zeker,” zegt Nelly gelijk.

“Eens kijken hoeveel zin,” zegt de bezoeker en hij pakt haar op en zet haar op de rand van de tafel.

Om er niet van af te vallen grijpt Nelly naar achter en leunt zo op haar armen, zodat haar borsten als juweeltjes omhoog staan. Snel doet hij zijn broek open, haalt zijn neukstaf eruit en ramt die ineens bij Nelly naar binnen. Hij pakt haar tepels vast, knijpt erin en begint haar ondertussen te neuken. Als reactie hierop begint ze wild te kreunen. De hele tafel begint te schudden, zo hard staat hij op haar in te beuken.

“Ja, neuk me, harder, o wat lekker,” dat was wat Nelly weet uit te brengen.

De anderen zijn nu ook opgestaan en hebben door, waar dit feest is om begonnen. Ze trekken razend snel hun kleren uit, gaan rond de tafel staan en laten hun handen over Nelly gaan. Zodra de eerste is klaar gekomen gaat de tweede tussen haar benen staan en vervolgt de actie waar de vorige is gestopt. Zo wordt ze door alle vijf stevig geneukt op de tafel, met vele orgasmen voor Nelly tot gevolg.

Zodra de laatste zijn lading in haar heeft geschoten laat ze zich achterover zakken en ligt moe op de tafel.

“Even rust jongens, gaan jullie maar wat drinken, ik kom zo.”

En terwijl de heren op de bank zitten na te praten over deze eerste ronde komt Nelly weer de kamer binnen. Ze heeft zich wat opgefrist en gaat nu bij een van de heren op schoot zitten met haar rug naar hem toe. Ze laat zich achterover zakken, zodat ze tegen hem aan ligt.

“Ik voel wat,” zei ze, “wip even omhoog,” en gelijk stopt ze zijn piemel bij haar naar binnen. “Hop paardje hop,” zegt ze en ze begint op hem te rijden.

“O wat lekker,” haar ogen draaien van genot en het is een genot om naar die neukende Nelly te kijken. “Wat lekker, ja neuk me, neuk me” en ineens horen we een kreun en wordt er een lading in haar geschoten. Ze leunt weer achteruit zodat het slappe geval er weer uitfloept, doet haar benen open terwijl ze op zijn schoot blijft zitten, kijkt de kamer rond en zegt, “wie nu.”

Zo wordt ze, terwijl ze op schoot van haar eerste paardje blijft zitten weer een rondje geneukt door de andere vier. Omdat ze toch allemaal eigenlijk een feestje hebben, moeten er nog snel een paar biertjes worden genuttigd en tevreden vertrekken de eersten al weer.

Alleen de laatste wil nog een rondje. Nelly is ondertussen al geheel op en gaat op de grond liggen.

“Neuk me maar, als je nog puf hebt.”

Gelijk kruipt hij op haar en schuift haar bijna de halve kamer rond voordat hij haar heeft klaar geneukt. Dan bedankt hij haar met een tongzoen, trekt zijn kleren aan en vertrekt.

En Nelly, die heb ik op de bank gelegd en ze toegedekt met een deken. Ze heeft het voor elkaar. Ik ben gelukkig, we hebben gewonnen, en zij is gelukkig want ze is de hele week bezig geweest met haar favoriete hobby, neuken. En morgen, dan neuk ik ze weer.

© Storyvertaler  • Comments(0)//nelly-story.4fingers.be/#post21

Deel 3.4 - Nelly Story.

Reis U.S 3.4Posted by My 4Fingers Sat, October 03, 2015 10:43:22

The south-west, een reisverhaal in vier delen.

Deel 3.4 - Nelly Story.

Op naar Sedona, een stad dat ligt tussen rode rotspartijen, indrukwekkend als je daar tussendoor rijdt. Bij het hotel aangekomen snellen we weer snel (zoveel haast hebben we) de kamer binnen. Wat is airco toch lekker. We kijken elkaar even aan. Er is geen restaurant op loopafstand en in het stadje zijn ze met werken bezig, daar is bijna niet in of uit te komen. Wel hebben we een supermarkt gevonden op 10 minuten lopen, dat moet haalbaar zijn bij die temperaturen. We besluiten op de kamer te eten, we hebben hier een magnetron op de kamer.

Op dus naar de supermarkt. Na een snelle blik op mijn thermometer zie ik dat het hier 43 graden is. Dus lopen we van boom naar boom in de schaduw. We kijken verwonderd om ons heen, rode bergen, rode rotsen, rood zand en rode gebouwen. “Red Rock Country” En nergens schreeuwende reclameborden, alles ingetogen. Als we beladen met eten en drank weer uit de supermarkt komen valt mijn oog op een laag gebouw, dat naast het parkeerterrein staat. Als ik goed kijk zie ik ineens naast de voordeur in het klein de o zo bekende gele “M”. Dit is de best verstopte gele M die ik ooit heb gevonden, zonder neonreclame en reclamezuil. En in een rood gebouw natuurlijk.

Terug in het hotel kleden we ons om, want ze hebben hier een zwembad. Eens lekker afkoelen in het heerlijk koele water. Nelly draagt netjes een zedige bikini, want zoals al opgemerkt, oppassen met die puriteinse Amerikanen. Topless is al helemaal verboden. Na een uurtje zwemmen spetteren en plezier maken wordt het al langzaam donker en gaan we terug naar onze hotelkamer. Omdat dit hotel, of eigenlijk motel zoals heel veel in deze streek bestaat uit een hoofdgebouw met de receptie en een reeks bijgebouwen met kamers die allemaal op het parkeerterrein uitkomen, dus zo vanuit je auto de kamer in, hebben we geen handdoeken meegenomen. Trouwens met die temperaturen droog je zo wie zo snel op. In de kamer trekken we snel ons natte badgoed uit. Even kijk ik naar Wim, die knikt terug en dan ineens grijpen we Nelly van twee kanten vast en sleuren haar naar het bed.

“Help, help, ik word aangerand,” zucht Nelly met een smachtende blik. “Maar willen die aanranders wel doorgaan, dan zal ik braaf stil zijn.”

“Dat lukt je nooit,” zeg ik tegen Nelly. Dan heb ik gelijk mijn mond vol met haar linker borst terwijl Wim de rechter borst in zijn mond neemt. Ik bijt nog even zachtjes in tepel en zak dan langs haar buik naar beneden richting haar kutje. Een eerste lik geeft al een flinke kreun, waarna ik haar uitgebreid trakteer op geknabbel op haar klit, terwijl ik haar met mijn vingers neuk. Samen met wat Wim daarboven doet hebben we het goed voor elkaar. Ze kreunt en roept “ik kom,” en dat doet ze dan ook.

Ik kijk naar Wim en zeg; “zullen we haar eens op zijn Amerikaans nemen: spit-roasten?”

Wim kijkt me even vragend aan, dan valt zijn muntje. We geven Nelly aan dat ze op handen en knieën moet gaan zitten, dat gaat Wim voor haar mond zitten en biedt zijn lid aan, die ze gulzig naar binnen hapt. Ik kruip achter haar en stop mijn lid in haar kutje. Door Nelly nu op en neer te bewegen neukt ze ons beiden tegelijk. Wat een geil gezicht, twee pikken in een lichaam. En aan het geluid dat Nelly maakt te horen vindt ze het ook lekker. Ik voel ze trillen als ze voor de eerste keer klaar komt. Even kijk ik naar Wim en ik begrijp zijn hint. En ja hoor het lukt ons, vrijwel tegelijk komen we klaar, wat Nelly nog een orgasme bezorgd.

Nelly laat Wim uit haar mond glijden en trekt zich van mij los. Dan rolt ze zich op haar rug en kijkt naar ons.

“Heren verkrachters, als jullie zoiets nog eens doen dan wil ik weer het middelpunt zijn, afgesproken.” Dan barst ze in lachen uit. “Wat zijn jullie een stel zotten, maar wel lekkere zotten. Kom laten we wat te eten maken.”

Na het eten gaan we samen rond de kaart zitten met de laptop erbij om hotels te zoeken.

“Ik stel voor dat we voor morgen een hotel aan de noordkant nemen. We zitten nu maar een paar kilometer van de South Rim ofwel de zuidkant van de Grand Canyon, dan kunnen tegen het eind van de middag naar het hotel rijden, dat is nog een twee uur rijden. Als we overnachten aan Lake Powel, kunnen we daar dan een dag blijven hangen, en dan de lange rit naar de North Rim maken samen met Glenn Canyon. Dat betekent dat we drie dagen in het hotel blijven voor we door rijden. Iedereen er mee eens?”

Na nog een blik op die naakte medevakantiegangers boeken we het hotel, gelukkig weer met een Kingsize bed. Daarna kijken we nog even naar het ochtendjournaal van de Nederlandse televisie via internet, we hebben 9 uur tijdsverschil. Daarna vrijen we ons weer rustig in slaap.

De Grand Canyon, een van de wereldwonderen. We staan ademloos te kijken. Zo groot, zo diep, zo kolossaal. Je kan het niet bevatten. De overkant is wat onduidelijk, net of het wat mistig is, maar je kijkt 20 km ver naar de overkant en naar beneden 2 kilometer diep. Je kan alleen met eerbied voor dit natuurschoon in stilte blijven kijken. En dan draai je jezelf om en kijk met ergernis naar het circus wat de Amerikanen er omheen hebben gemaakt. Gelukkig kan je ook naar de North Rim, daar sta je een met de natuur en ook nog een stuk hoger, 2500 meter i.p.v. 2000 meter en kijk uit over de Colorado hoogvlakte, waar de rivier zo een diepe kloof in heeft gemaakt. Vol van alle indrukken van dit hoogtepunt van onze reis gaan we naar ons hotel bij Lake Powel. Nog best een lang stuk rijden, Maar gelukkig we zijn met drie chauffeurs en deze keer rijdt Wim.

‘Wat gaan we eten vanavond,” vraagt Nelly terwijl we uit de auto stappen.

Wim zegt: “ik zag een stukje terug een pizza restaurant, zullen we daar gaan eten?”

“Ik blijf liever in de kamer vanavond, genoeg warmte voor een dag gehad,” pufte ik, “wil jij daar drie pizza’s voor ons gaan halen?” Wim zucht een keer en loopt dan weer terug naar de auto.

Als ik de hotelkamer binnenkom zie ik dat Nelly al weer naakt is en de airco nog wat harder zet.

“Als we thuis zijn ben ik zeker een paar kilo’s afgevallen van de warmte.” Rustig loop ik naar haar toe en sla mijn armen om haar heen.

“Eindelijk heb ik je even voor mij alleen.”

“Kom we gaan samen onder de douche,” zegt Nelly. Ze glipt uit mijn armen en loopt voor mij uit naar de badkamer. Wat is ze toch een genot voor het oog. Snel ga ik achter haar aan, een rij van kleren achterlatend. Het water is heerlijk verfrissend en ik laat mijn handen over haar lichaam glijden. Ik voel dat zij ook met haar handen over mijn lichaam glijdt. Ik buig me naar haar toe en geef haar een diepe zoen. Onze tongen gaan tekeer alsof ze al lang niet meer samen hebben gespeeld. Heftig drukken we ons nu tegen elkaar aan. Dan laat Nelly zich door haar knieën zakken en neemt mijn piemel in haar mond. Heerlijk begint ze mij te pijpen totdat ik voel dat ik ga komen. Snel trek ik mij terug om dat te voorkomen, ik wil in haar klaar komen. Nu is het mijn beurt om haar te verwennen, ik neem een tepel in mijn mond, bijt er wat speels op, wat een goedkeurend kreuntje oplevert, dan zet ik haar op de rand van het bad en laat me tussen haar benen zakken. Heerlijk knabbel ik aan haar genotsknopje, laat dan mijn tong daar rond cirkelen en penetreer met mijn tong haar lekkere kutje. Zoals gebruikelijk houdt ze dit niet land vol en zegt dat ik haar moet neuken.

Ik wil me laten zakken tussen haar benen maar ze staat ineens op, draait zich om en gaat met haar handen op de rand van het bad staan.

“Hier neuk me maar in mijn kontje, dat heb je deze vakantie nog niet gedaan.”

Om alles te smeren steek ik eerst mijn piemel in haar kutje om alles goed nat te maken, dan trek ik mezelf eruit en druk tegen haar sterretje. Even voel ik weerstand maar dan schiet ik naar binnen. Ze geeft een kreetje, maar dan roept ze al dat ik moet beginnen met neuken. Heerlijk neuk ik haar met grote halen. Ondertussen masseer ik haar klitje en merkt dat het haar al snel teveel wordt. Ze kreunt heftig als ze klaar komt. Daarbij knijpt ze zo fel dat ik mij ook niet meer kan houden en ik spuit haar kontje vol. Hijgend staan we tegen de rand van het bad na te genieten. Met een plop schiet ik uit haar kontje en ze komt zelf ook weer overeind. Heerlijk staan we samen onder verfrissende stralen. Ze kijkt naar mij en weer komen we in een heftige kus terecht.

Nelly stapt uit de douche en zegt: “Dit was heerlijk intiem, ik voelde echt liefde bij jou, ik heb ervan genoten, nu ben ik weer gewoon jullie lustobject, alhoewel dat ook niet slecht is.” Ze loopt zonder zich af te drogen de kamer weer in, bij deze temperaturen ben je toch zo opgedroogd. Ze ziet Wim binnen komen met de pizza’s en ze gaat tegen de muur staan met haar handen gespreid tegen de muur.

“Wil je al een beloning voor het halen van de pizza’s, neuk me dan maar tegen de muur omhoog,” zegt ze tegen Wim.

Nadat we een paar dagen van de Grand Canyon hebben genoten en een rondvaart over Lake Powel (waarbij Nelly natuurlijk weer stond te poseren op de boot, alleen dan, schaars, aangekleed. Ik denk dat er veel mannen die foto hebben) wordt het tijd om verder te gaan, naar Monument Valley. Voor iedere western liefhebber een begrip met die honderden meters hoge rode rotsformaties die daar oprijzen. John Wayne is daar ereburger, omdat hij zoveel films op die locatie heeft opgenomen. Prachtig en indrukwekkend om daar rond te rijden maar wel heel stoffig. Alles zit onder het rode stof, en als je even uitstapt, zit je zelf ook onder het stof.

Heel stoffig (Roodhuiden?) stappen we weer in de auto en Nelly zegt ineens, “hier, rij dit weggetje eens in, ik wil me eerst afspoelen voordat we verder gaan.”

Nu moet ik even uitleggen dat we tijdens deze rondrit in de USA altijd heel veel water bij ons hadden, meerdere gallons met water om geen risico te lopen. Dus zodra we uit het zicht van de doorgaande weg waren stapte Nelly uit, trekt haar kleren uit en begint die stevig af te kloppen en uit te schudden. Ze pakt een gallon water en begint het over haar te gieten.

“Jullie ook,” vraagt ze en ook wij trekken onze kleren uit om het stof eruit te kloppen.

En wat gebeurt er als er drie naakte mensen bij elkaar staan in de zon, juist, bij ons begon het alweer te groeien.

Nelly kijkt naar ons en ze zegt, "oei! Eerst afspoelen jullie.” Ze kijkt naar ons hoe we ons afspoelen, dan zie ik haar blik afdwalen naar een platte steen.

“Die is net hoog genoeg,” zegt ze. Ze is zeker 20 cm kleiner dan wij. Ze loopt naar die steen toe en gaat erop staan.

“Kom jullie twee, nu wil ik een echte hotdog, want sandwich kennen ze hier niet.” Ze dirigeert Wim voor haar en mij achter haar.

“Zo Wim, neuk me, en jij van achteren in mijn kontje.” Ze legt haar armen in volledige overgave op haar hoofd en wacht op ons. Wim pakt haar gelijk vast en penetreert haar in haar kutje. Dan blijven ze wachten om mij. Ik nader haar nu van achteren en steek mijn piemel in haar kontje. Voorzichtig schuif ik naar binnen. Even blijven we doodstil staan, zowel Wim als ik tegen Nelly aanleunend om het evenwicht te bewaren. We beginnen haar langzaam te neuken, voorzichtig een houding zoekend dat we in evenwicht blijven. Ik pak achterlangs naar voren haar borsten vast en Wim pakt onder aan haar heupen. Zo komen we langzaam op gang en beginnen nu stevig in en uit haar te glijden. Het zweet loopt met stralen van ons af in de brandende zon als we zo op Nelly inbeuken. Zij heeft haar armen wijds naar opzij gedaan en ondergaat het geweld met veel gekreun.

Ze heeft het echt te kwaad, ze roept van; “ja, jongens zo door gaan… en ik kom...” Door haar heftige klaarkomen, helpt ze Wim gelijk ook en die begint alles in haar kut te spuiten. Door die twee orgasmes raakt het hele ritme ontregeld en ik stop even, gefrustreerd, want ik was er bijna.

“Kom jij ook maar in mijn kut, want je weet, ik wil een goed volgespoten kut hebben.” Wim trekt zich terug en ik trek mijzelf uit haar kontje. Wim loopt nu om Nelly heen en trekt haar rug tegen hem aan, zodat ze half achterover leunt tegen hem. Ik plaats me snel voor haar om mijn werk af te maken.

“Ja, doe maar, we maken er een mooie show van.” En dat zegt ze terwijl ik net heftig in haar klaar kom.

Nog nahijgend kijk ik haar met vragende ogen aan.

“Die twee mannen verder op staan al een tijdje te kijken en zijn zo te zien ook net klaar gekomen.”

Ik draai me om en zie twee mannen met hun broek open staan. Nelly wurmt zich tussen ons uit en gaat uitdagend staan, zodat de mannen haar goed kunnen bekijken.

“Hum, heb ik zin, nee toch maar niet, het is te heet voor nog een neukpartij, maar heren, bedankt voor de aandacht.” En met die woorden loopt ze terug naar de auto om haar kleren weer aan te trekken.

© Storyvertaler  • Comments(0)//nelly-story.4fingers.be/#post20

Deel 4.4 Nelly Story.

Reis U.S 4.4Posted by My 4Fingers Sat, October 03, 2015 10:42:20

The south-west, een reisverhaal in vier delen.

Deel 4.4 Nelly Story.

En verder trekt de karavaan, via Mesa Verde Colorado, waar in 800 de indianen al huizen bouwden, door naar de parken van Utah: Arches (toneel van Indiana Jones), Canyon Land, (of hoe twee rivieren een prachtig landschap vol canyons kunnen maken), Bryce National Park (toneel van Cowboys and Aliens) En tussendoor iedere avond rustig of heftig neuken.

Maar dan staat een nieuwe bestemming voor de deur; de bakermat van alle ontucht Las Vegas.

De stad waar alles kan en mag. What happens in Vegas, stays in Vegas. Een stad vol speeltjes voor volwassenen, Ademloos lopen we over de Strip. Van Venetië, waar de gondels op de eerste verdieping varen, naar Parijs, waar je in Les Halles kunt gokken, dan door naar New York, waar door het hele gebouw binnen en buiten een achtbaan dendert, dan de piramides, de fonteinen in de woestijn van Bellagio en het MGM gebouw, waar de leeuw ligt te slapen, maar je toch zijn gebrul hoort. Iedere keer vlug naar het volgende gebouw, buiten niet te harden van de warmte en binnen overdadig koel, totdat we in Caesars tegenover een aantal bewegende beelden staan die een gevecht op leven en dood voeren met brandende zwaarden en bijna alles ontploft. Je wenkbrauwen branden er bijna van af, maar een kwartier later beginnen die beelden gewoon opnieuw.

Op een terrasje binnen bij de Starbucks zitten we te genieten van een ijskoffie. Lekker koel. Hier geen 41 graden. We bespreken wat we al gezien hebben en wat we vanavond gaan doen. Wim had een folder gevonden van een poker paleis, waar ze vanavond een speciale game houden. De regels zijn heel eenvoudig. In de zaal staan vier tafels met zes spelers. Iedere speler koopt voor 50 dollar fiches. Als hij door zijn fiches heen is kan hij nog voor 40 dollar fiches bijvragen, maar daarvoor moet zijn vrouwelijke partner dan per 10 dollar een kledingstuk uittrekken. Zij mag maar 4 kledingstukken aan hebben. Bij wie dan als eerste alle 90 dollar fiches op zijn, of wel de eerste verliezer, verliest dan zijn vrouwelijke partner voor een tijdje, want die mogen de andere vijf heren aan tafel eerst eens lekker neuken.

“Daar zou ik wel eens aan willen meedoen,” zegt Wim. “Ik wil wel eens een lekker ding neuken. Kijk, hier staat het, de dames moeten eerst gekeurd worden door de organisatie of ze wel de moeite zijn.”

“En wie neem jij dan mee, als jij mocht verliezen?”

“Eh, ik dacht aan jou Nelly, ik verlies toch niet. En jij komt fluitend door de jury.”

Nelly kijkt hem met grote ogen aan, kijkt even naar mij en dan weer terug naar Wim. Quasi ernstig zegt ze tegen Wim; “en waarom denk je dat ik dat zou willen, ik doe toch niet aan seks?”

Voordat Wim maar kan antwoorden zegt ze ineens; “daar heb ik nu al een tijdje van gedroomd, om eens geneukt te worden door iemand, die ik niet ken, waar ik nog niet tegen gesproken heb en die hem zo maar uit zijn broek haalt om hem bij mij erin te steken. Ik ben altijd zo wel Multi monogaam geweest, ik ben nooit vreemd gegaan, ik heb me altijd voorgesteld en wist altijd de naam van diegene die met zijn leuter in mij zat te spuiten. Maar een keer helemaal los gaan… Ik doe het, ik ga mee.

“O ja,” zegt Wim, terwijl hij naar mij kijkt, “je mag meekomen, er is ruimte voor publiek voorzien, maar het kost je wel 100 dollar.”

Zoveel geld was ik nu ook weer niet in Las Vegas kwijt geraakt. Ik had een dollar in een machine gestoken en zowaar, er kwam twee dollar uit. Dan heb ik die twee dollar weer in een andere machine gestoken, en daar kwam niets meer uit. En dan ben ik maar gestopt en heb ademloos gekeken naar al die mensen die er maar geld in bleef stoppen. En tegenwoordig doe je dat niet meer met muntjes, maar gewoon hup, je creditcard erin.

Nadat we ons in het hotel hadden opgefrist en de grootste seksuele spanningen hadden laten ontsnappen, eigenlijk was de volgorde andersom, vertrekken we weer terug naar de Strip. We hebben geen hotel op de strip genomen, wel aanlokkelijk, maar niet voor ons reisbudget. Met een paar flessen koud water zoeken we een plekje in de hitte. Het is tenslotte July 4th, nationale feestdag en om negen uur begint het vuurwerk. Het is aardig druk op straat, maar tegen half 10 gaan de meesten weer weg, geen vuurwerk, het blijkt te warm te zijn en het brandgevaar is te groot. Stevig balen, voor niets zo lang in de hitte gezeten. Dan maar op naar de poker-hal.

De poker-hal zit in een kleine zijstraat van de Strip. Wim en Nelly gaan door een aparte ingang voor deelnemers, waar de kleding van Nelly wordt gecontroleerd, slechts vier kledingstukken zijn toegelaten. Zelf ga ik door de hoofdingang, en dan moet ik nog zelfs betalen om straks Nelly geneukt te zien worden, althans, dat is de verwachting van haar toch. Ik kom in een grote zaal met veel rood aan de wanden, op verschillende plaatsen hangen grote flatscreens, waar net een herhaling op loopt van de pokerpartij van een uur geleden, met de heftige afloop. Het meisje stapt in werkelijkheid net helemaal suf geneukt van de pokertafel, haar benen trillen en ze moet ondersteund worden.

Dan knipperen de schermen ineens en verschijnt het beeld van een lege tafel. Een stem begint met brallend aan te kondigen dat de nieuwe poker ronde op het punt staat om te beginnen en of alle bezoekers plaats willen nemen. Uit een zijdeur komen dan de 6 poker deelnemers samen met hun dames. Als derde deelnemer herken ik gelijk Wim, samen met Nelly. Ze lopen naar mijn kant van de tafel en nemen plaats. De schermen laten alles goed zien, de tafel en de deelnemers.

De spelleider neemt ook plaats aan de tafel en begint de kaarten te delen. Het wordt stil in de zaal en iedereen kijkt gespannen naar het spel, en vol verwachting naar de dames, die er met kleren aan al heerlijk uit zien. Ronde na ronde wordt er gespeeld en de dames beginnen al flink wat kleding te verliezen. Nelly staat al met alleen haar bikini broekje aan en ik heb al prachtige close-ups gezien van haar borsten, die mogen ook gezien worden. Het meisje naast haar verliest als eerste haar broekje en staat nu naakt naast haar speler. Als hij nog een keer verliest is het spel afgelopen. In de volgende ronde verliest Wim en ook Nelly staat nu naakt. Ik zie haar gezicht, vol verwachting, die ogen stralen niets dan geilheid uit.

Het spel wordt nu hevig en ineens een gil, er heeft iemand verloren. De rossige naast de tweede speler had ook alles uit en haar speler heeft verloren. Ik kijk even naar Nelly, de teleurstelling druipt er van af, ze wilde zo graag. De rosse kijkt even naar de spelleider, die haar uitnodigt om op de pokertafel te komen liggen, de andere vijf spelers kunnen zich nu uitleven op haar, in een vooraf bepaalde volgorde. Nelly kijkt even naar het schouwspel en loop dan naar mij.

“Wat een rotstreek van Wim dat hij heeft gewonnen, ik wilde op die tafel, ik ben zo geil en ik wilde nu eens een keer vreemd gaan, door vreemden geneukt worden.” Woedend pakt ze mijn hand en trekt me mee naar de uitgang.

“Zou je niet eerst je kleren even gaan halen voordat je naar buiten gaat?”

“Ga jij ze maar halen, ik wil ze niet, ik ga zo naar buiten, ik laat me aanranden!” Snel loop ik naar de tafel en zoek tussen de kledingstukken naar die van Nelly. Op de tafel is de derde persoon met die rosse aan het neuken. Wim staat er met een tevreden gezicht naar te kijken, die was al nummer twee.

“Hoe is het met Nelly, ze was ineens weg?” Vraagt Wim. “Die wil weg, die wil geneukt worden, die is zo heet, ze staat op ontploffen.”

‘Ik kom gelijk mee,” zegt Wim. Samen lopen we met de kledingstukken weer naar de plek, waar ik haar had achtergelaten. Maar daar vinden we geen Nelly. Na wat rondvragen horen we dat ze al naar buiten gelopen is.

“O! o o o, problemen” roep ik gelijk terwijl we ons door de mensen naar buiten proberen te wringen, iedereen wil juist naar binnen om naar het gebeuren op de pokertafel te kijken.

Maar we zijn al te laat, we zien net hoe Nelly in een politiewagen verdwijnt en die rijdt gelijk weg. Snel een taxi roepen en achter de politie aan. Na twee bochten stopt de politiewagen ineens en zien we een van de agenten uitstappen, hij doet de achterportier open en laat Nelly eruit, nog steeds zo naakt als maar kan. Ze knikt even tegen de agent en buigt dan voorover tegen de kofferdeksel. De agent gaat achter haar staan en uit de bewegingen die hij maakt blijkt wel dat hij iets uit zijn broek haalt en bij Nelly naar binnen steekt. Die begint nu heen en weer te wippen onder de stoten van de agent. Wim en ik stappen nu uit de taxi en lopen naar het tafereel toe. De agent kijkt ineens verschrikt op als hij ons ziet aankomen, trekt zich snel terug, springt in de wagen en de politieauto rijdt met gillende banden weg. Nelly valt bijna voorover van het gebeuren, omdat ze nog op de wagen steunde. Dan kijkt ze op naar de personen die het gebeuren hebben verstoord.

“Konden jullie verdomme niet wat later komen, ik had die agent net zover dat hij mij zou neuken en me dan zou vrijlaten, en nu verstoren jullie mijn neukpartij.”

“Trek maar snel je kleren aan, we gaan terug naar het hotel, daar zullen we wel aan je noden voldoen.” Met frisse tegenzin pakt Nelly haar topje en broekje en trekt die aan. De rest geeft ze terug aan Wim. Samen stappen we de wachtende taxi in en rijden naar het hotel. Daar lopen we over de balustrade naar onze hotel kamer. Terwijl we nog lopen trekt Nelly haar topje al weer uit, glijdt haar broekje langs haar benen naar beneden en gooit die twee kledingstukken naar Wim.

“Verder ga ik niet, ik wil hier en nu geneukt worden,” zegt ze terwijl ze met haar handen de leuning vastpakt en voorover leunt. Uitdagend steekt ze haar kontje achteruit. Dit is zelfs voor mij te veel. Ik trek mijn broek naar beneden, ga achter haar staan en ram hem in een wel heel kletsnatte kut. Die is geil vanavond.

Wild stoot ik op haar in en zij stoot met evenveel kracht weer terug. Hijgend en kreunend neuken we elkaar totdat Nelly met een kreet werkelijk klaar komt. Haar kut trekt zo hard samen dat dit mij over de grens helpt en ik spuit met grote stralen haar kut vol.

Hijgend staan we tegen elkaar aan, zij hangend op de leuning en ik hangend op haar. Voorzichtig kom ik weer overeind en trek me uit haar terug.

“Nu hebben we zoveel lawaai gemaakt en komt er nog geen gegadigde om mij te neuken,” zegt Nelly teleurgesteld.

Samen strompelen we naar de kamer, waar Wim de deur al open had gemaakt. Zodra ze de kamer binnen loopt geeft Wim haar een duw, zodat ze op haar buik op het bed valt. Wim staat gelijk achter haar, hij rukt zijn broek naar beneden en ramt zijn piemel bij haar naar binnen.

“O, ja, neem me, neem me hard. Doe het, Ja…”

Wild staat Wim op haar in te beuken. Ik sta zelf in de deuropening naar het schouwspel te kijken. Wat is die Nelly oververhit, ik hoop dat ze zo een beetje afkoelt. Wim spuit ondertussen al hijgend zijn zak leeg in haar, trekt zich los en ploft naast haar op de bank. Nelly draait zich om zodat ze naast Wim op het bed ligt.

“Zo, ik denk dat de spanning weer een beetje weg is, maar ik stond ook wel heel heet.”

Las Vegas, stad van de zonde. Rustig gaan we op bed liggen en nemen onze laptop om het laatste deel van de reis uit te stippelen.

Morgen eerst door de Nevada woestijn langs Area 51, de zogenaamde super geheime militaire basis, waar vliegende schotels bewaard zouden worden en de personen die gevonden zouden zijn bij de zogenaamde vliegende schotel crash in Rosswell. Indiana Jones deel 4 gaat daarover. Voorbij de basis links af, kan je niet missen er loopt maar een weg en dan terug naar California, Achter het bordje staat een hele grote billboard: Heat kills. We naderen Death Valley.

En warm is het, zelfs al je kleren uittrekken helpt niet, alleen de airco vol aan in de auto, totdat de motor warm wordt en de airco stopt. Puf puf... 54 graden. Zelfs het water dat op de bodem van de vallei ligt is te heet om je hand in te steken. Dan maar afkoelen in het toilet van het ranger gebouw, het enige toilet op onze reis met airco. Zeer indrukwekkend, maar heet, heet, heet…

Snel door naar het westen. De volgende dag Sequoia, waar de gigantische bomen staan. Er is over de weg een boom gevallen en daar hebben ze nu een tunnel in gemaakt, waar je met de auto doorheen rijdt. Dan door naar Yosemite, het laatste park, met prachtige natuur. Vooral voor wandelaars. Maar pas op de beren. Dan draaien we af naar Old-Sacramento, terwijl we onze reis cd weer hebben opgezet en meezingen met Middle of the Road en hun lofzang op die stad.

Na een rustige nacht, ja al die neukpartijen eisen je tol, gaan we terug naar waar onze reis begon. De reis CD gaat er weer in en nu beginnen de lofliederen te komen. Samen zingend met Scott McKenzie rijden over de westelijke brug richting de stad. Voor ons de skyline van San Francisco, rechts van ons de baai met daar midden in Alcatraz en in de verte, net zichtbaar in de mist de Golden Gate Bridge.

Nadat we ons hadden ingeschreven in het hotel gaan we naar de zeekant. Gezellig rond lopen op de Fishermans Warf en pier 39. Lekker Chowders eten, soep, geserveerd in een brood-kop, heel speciaal. Rondrit gemaakt met de beroemde kabeltram, China town bekeken, Chirardelli chocolate bezocht en daar, o, o Amerikanen, chocolade met pindakaas vulling geproefd. Dan eens gaan zoeken naar de plaats waar de boten naar Alcatraz vertrekken. Dat is de enige tour die we op voorhand al hadden geboekt, want die zit bijna altijd vol. Een indrukwekkende tour, je krijgt een walkman, en tot onze verbazing klinken daar bekende Nederlandse stemmen, de correspondenten van de NOS in de USA hadden de tour ingesproken. Zeer aan te bevelen.

Dan breekt de laatste middag aan. Met de auto rijden we naar de voet van De Brug en lopen langs het pad omhoog. Daar kom je langs de plaats waar iedereen een foto heeft gemaakt van de Golden Gate Bridge. We moeten even wachten want er was net een pas getrouwd stel bezig met het nemen van hun statie foto’s. Maar dan hadden we ineens het uitzicht voor onszelf. Terwijl ik wat foto’s van het uitzicht sta te nemen hoor ik Nelly ineens zeggen, terwijl ze langs me loopt; “kom vlug een foto maken.”

Ik kijk langs mijn toestel en ik zie Nelly naakt poseren aan de rand, zodat ze naast de brug staat. Zonder na te denken neem ik een hele reeks foto's en voor dat ik er erg in heb is ze al weer weg en aangekleed, er komen weer mensen aan. Je bent niet alleen op die brug.

Boven aan gekomen lopen we alle drie te bibberen, wat is het hier koud, maar 25 graden. We vluchten naar de souvenirshop en alle drie kopen we daar een trui, met de brug erop, vanzelfsprekend. En zo wandelen we alle drie hand in hand de hele brug op en af, een beetje melancholisch, we sluiten de vakantie af met een hoogtepunt.

Terug bij het hotel ploffen we op ons bed en liggen even stil.

“Wat gaan we doen met eten, ik heb geen puf meer.” Zegt Wim.

“Ik ook niet,” zegt Nelly.

“Zullen we dan maar pizza bestellen, ik zie naast de telefoon een kaart liggen van een pizza bedrijf.” Ik pak de kaart vast en na overleg met de andere twee bestel ik een reuze pizza, groot genoeg voor drie personen.

“Is goed,” zegt Nelly die weer opstaat en langzaam haar kleren begint uit te trekken. Naakt staat ze voor ons zich uit te rekken. Geil beginnen we haar aan te kijken.

“Volgens mij heb je weer zin, je gaat toch die pizza bezorger niet neuken, net als je al eerder gedaan hebt,” vraag ik haar, verwijzend naar haar avontuur in “wedden dat”.

“Nee hoor, ik ben vanavond alleen van jullie, maar ik mag hem mijn lichaam toch laten zien?” Vraagt ze quasi onschuldig. Dan wordt er op de deur geklopt, alleen hard geklopt. Nelly loopt met een grijns naar de deur en ook wij gaan nu wat oplettender zitten om de reactie van de pizzabezorger te zien.

Nelly trekt de deur open en daar staat… zij met de pizza. Ze laat haar blik over het lichaam van Nelly glijden van top tot teen en weer terug. Dan zegt ze; ”jij mag er wel wezen.”

Ze loopt de kamer binnen en dan ziet ze ons op het bed zitten: “Neuk jij met alle twee die kerels, lekker dat zou ik ook wel willen.”

Nelly is nog steeds van slag omdat er geen man voor de deur stond die zich kon verlekkeren aan haar lichaam.

“Als je niet genoeg hebt aan die twee kerels dan bel je mij vanavond maar. Ik ben om negen uur vrij en ik wil met jou ook wel iets lekkers doen.” Dan geeft ze de pizza aan Nelly, samen met de rekening. Snel geeft ze haar het geld en met een brede glimlach vertrekt de pizza bezorgster weer.

Als we uitgelachen zijn en de pizza opgegeten is gaat Nelly voor ons staan.

“Lieve jongens, het is de laatste avond, ik wil jullie bedanken voor een heerlijke vakantie, we zijn alle drie onze beloftes nagekomen, ik heb er voor gezorgd dat jullie op seksueel gebied niets te kort zouden komen en ik heb twee keer zoveel seks gehad als gedurende een normale vakantie.”

Na deze wijze woorden loopt ze naar ons toe en trekt ons overeind. Ze begint bij Wim zijn polo uit te trekken, dan draait ze zich naar mij en trekt mijn T-shirt uit. Dan schuiven haar handen naar beneden en trekt ze onze shorts in een ruk naar beneden. Ze knielt voor me, pakt met een hand mijn piemel vast en begint er aan te likken. Met de andere hand houdt ze zo Wim vast. Ze draait dan haar gezicht naar Wim en likt ook aan zijn piemel. Weer draait ze nu naar mij en neemt hem nu volledig in haar mond. De hemeldeuren gaan open, dit kan ze zo lekker. En met een klap slaan die ook weer dicht, want nu draait ze weer naar Wim, die nu in de hemel is.

Zo gaat bij ons om beurten de hemel open en dicht. Ik kijk opzij naar Wim en zie in zijn ogen hetzelfde als ik. We bukken ons ineens en pakken Nelly voorzichtig op. We lopen met haar naar het bed en leggen haar daar liefdevol neer. We gaan aan twee zijden van haar liggen en beginnen haar lichaam te strelen. Ik neem een borst in mijn mond en begin de andere met mijn handen te liefkozen. Wim zakt ondertussen naar beneden en begint haar liefdesgrotje te bewerken. Ze begint te kronkelen en te kreunen, zo lekker vindt ze het. We gaan nog even door, dan merk ik dat Wim zijn hoofd terug trekt en nu op Nelly kruipt. Ik ga wat anders naast haar liggen zodat ik verder kan spelen met haar borsten.

Wim begint haar nu te neuken, heel rustig, liefdevol. Na een paar minuten tikt hij op mijn schouder en gebaart dat we moeten wisselen. Ik schuif vlug naar achteren, Wim gaat naar de andere kant en begint nu aan haar borsten. Ik schuif in haar nu wel druipend natte liefdesholletje en neuk haar rustig. Ze begint steeds feller te kreunen en ze komt klaar. Een teken voor ons om weer van plaats te wisselen. Zo houden we het nog drie orgasmes vol bij Nelly maar dan roept ze uit dat we in haar klaar moeten komen, ze wilt ons voelen spuiten. Ik ga nu over op een hogere versnelling en voel mijn ballen. Met veel lawaai spuit ik mijzelf leeg in haar, maak dan snel plaats voor Wim en ook hij is snel.

Rustig liggen we nu naast elkaar.

“Dank je jongens, dat was heel liefdevol van jullie.”

“Graag gedaan,” zei Wim, “jij hebt jezelf deze drie weken volledig gegeven en we hebben van jou genoten.”

De volgende ochtend slepen we onze koffers voor de laatste keer naar de auto. Hij was lichtgrijs toen we vertrokken, maar nu donkerbruin van al het stof. Die moeten hard poetsen vandaag, denk ik stilletjes. Bij de luchthaven geven we de auto weer af, slepen dat hele eind onze koffers weer terug naar de vertrekhal, en dan begint de lange reis terug naar het koude land, waar het maar 23 graden is. En Wim, die nodigde zich uit bij ons om naar de foto’s en vooral om naar de video te komen kijken. En of hij dan misschien zou mogen blijven slapen.

“Wie weet,” zegt Nelly met een geile glimlach.

© Storyvertaler  • Comments(0)//nelly-story.4fingers.be/#post19
Next »