Taboe

Taboe

Contact met Taboe

TaboeHomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

NADIA 3.3

Nadia 3.3Posted by My 4Fingers Sun, May 03, 2015 16:48:59

NADIA 3.3

“Champagne! Waar heb ik dat aan te danken?” Vroeg Nadia toen we in de koele avondlucht zaten.

“Ik had nog een fles staan en ik vind dit een mooie gelegenheid om hem te delen. Of drink je liever iets anders?”

“Nee joh, heerlijk… ik drink het niet iedere dag, maar je mag me ermee verwennen hoor! Ik voel me zeer vereerd en sla het echt niet af, het wordt me niet elke dag spontaan aangeboden. En als ik toch mag blijven slapen heb ik er bepaald geen bezwaar tegen.” Verrukt keek ze toe hoe ik de fles opende. De kurk hield ik tegen en met een zachte plof schoot die uit de hals, een rookpluimpje bevrijdend. Het zachte borrelende gesis uit de glazen weerklonk in de duisternis toen het schuim wegzakte.

“Proost” zei ze met glunderende ogen toen we de glazen stootten. “Op een fijne nacht!” vulde ze er ondeugend aan toe.

Ik voelde mijn wellust al weer opkomen toen ik haar zo mooi en naakt tegenover me zag zitten met schaamteloos gespreide benen. Haar tepels staken uitdagend omhoog in het licht van de olielamp, een spelende schaduw flitste over haar slanke mooie lichaam. De lucht hing onverdroten vol van seksuele lading en we genoten dit allebei.

Ze was vorig jaar naar Griekenland geweest en had daar drie weken doorgebracht op Kreta had ze me eerder gezegd. We hadden het al snel over de Samaria-groeve, die ze ook had gelopen en over de gezellige terrasjes die we hadden genoten. Ik zette een CD op van Mikis Theodorakis die ik op daar had gekocht en even voelden we ons terug op het Griekse eiland.

De tijd vloog voorbij, en voor we het wisten was het al middernacht. Nadia rekte zich uit een gaapte daarbij aanstekelijk.

“Mag ik je wat intiems vragen?” Ik knikte om aan te geven dat ik daar geen moeite mee had. “Toen ik je in je kontje vingerde vond je dat erg lekker volgens mij. Anita had je dat ook wel eens gevraagd maar zij vond dat best wel vreemd, tenminste, zij vond het nodig een kapotje over haar vinger te doen. Als je het wil, maar voel je niet verplicht hoor, wil ik wel met je kontje spelen. Ik vind dat lekker om te doen en ik heb er geen moeite mee hoor, tenminste als jij het ook bij mij doet.”

Ik was erg overvallen door haar aanbod en wist niet een twee drie te antwoorden. Natuurlijk wilde ik dit graag, het was iets waar ik al lang over had gedroomd maar om het zo te zeggen vond ik toch nog moeilijk.

“Volgens mij geeft je pik al antwoord!” Zei ze. Inderdaad groeide mijn penis omhoog, hetgeen ik niet kon ontkennen. Ik biechtte haar op dat ik dat al lang wilde maar niemand wilde confronteren met die toch wel onalledaagse lustgevoelens.

“Het wordt nu best wel frisjes om zo bloot te zitten en de klok heeft ook verder getikt. Zullen we zo even douchen en dan tussen de lakens duiken? Ik heb een lange dag achter de rug en wil het niet al te laat maken Martin, maar na een lekkere vrijpartij slaap je nog veel lekkerder en ik ben nog steeds hartstikke geil. Of wil je nog langer op blijven?”

“Nee, je hoeft niks meer te zeggen, ik volg je als een hondje als je naar bed gaat! En, moet je horen, als jij mijn kontje wilt verwennen vind ik dat geweldig Nadia, zolang je je er niet toe verplicht voelt op de een of andere manier.”

“Nee gek, ik vind het zelf net zo fijn om te doen. Weet je, ik spring snel nog even onder de douche. Als jij de lampen uit maakt en de muziek uit zet dan ontmoeten we mekaar weer in bed!”

En ze liep naar binnen nadat ze me nog een kus gegeven had. Ik stak nog een sigaret op om haar rustig de tijd te geven op de badkamer en ruimde intussen de tafel leeg en sloot de deur af. De badkamer was al vrij toen ik hiermee klaar was en gezwind nam ik ook een verfrissend stortbad. Verwachtingsvol liep ik vol begeerte naar de slaapkamer waar Nadia al op me lag te wachten.

“Ik ben zo vrij geweest me alvast te bedienen” zei ze toen ik binnen kwam. Ik wist meteen wat ze bedoelde toen ik zag dat ze een kleine vibrator diep in haar reetje had gestopt, alleen het achterste stukje stak nog uit haar, de rest was in haar kontje verdwenen. Mijn lul reageerde op dit beeld door spontaan vol te lopen en zich pront te verheffen.

Ik hurkte tussen haar benen op het bed en kuste haar fris gewassen kutje dat direct alweer haar sappen liet vloeien over mijn tong.

“Dat is niet eerlijk!” Zei ze. “Dan moet je je omdraaien zodat ik je ook kan verwennen. Maar je mag me niet laten stikken hoor, denk eraan, anders heb je niks meer aan me.” De boodschap was duidelijk en ik draaide mij over haar heen voordat ik mijn tong weer in haar begroef, haar billen uit elkaar trekkend met mijn handen. Synchroon trok zij mijn billen uiteen en duwde haar tong stotend in mijn aars. Een gelukzalig gevoel overviel me en voerde me tot een lustvol gekreun.

Ze perste de dildo uit haar kontgaatje en duwde mijn vinger in haar roosje waarmee ze hem ze knijpend verder naar binnen zoog. Haar tong had me al een beetje opgerekt en voor ik het besefte zette ze de nog hete trilstaaf tegen mijn anus. Ik bewoog impulsief omhoog en ze liet zich dieper onder mij zakken. Ze duwde de staaf naar binnen en zoog mijn eikel in haar mond.

“Mm… mm… je bent al lekker nat” prevelde ze en vulde haar mond weer met mijn pik. Mijn door haar mond lenig en glad gemaakte aars klampte samen om het gladde plastic dat ze pompend naar binnen perste. Druppel na druppel voorgeil voelde ik uit mijn eikel lekken die ze opzoog in haar keel.

Roterende bewegingen makend likte ze haar wijsvinger nat en duwde die ook in me. Intuïtief bewoog ik mijn kont omhoog om haar te ontvangen, mijn prostaat reageerde door lustvolle gevoelens door mijn lijf te laten gieren.

Ik beantwoordde haar liefkozingen op gelijke wijze, ik vingerde haar in haar kontje terwijl ik haar kutje leeg bleef zuigen.

“Wil je me neuken? In mijn kontje?” Hijgde ze toen ze de dildo op het bed liet vallen. “Ik ben zo geil en ik wil je diep in me voelen, in mijn strakke reetje…”

Tussen mijn benen zag ik haar flets-groene ogen verlangend naar mijn stijve pik staren.

Zonder haar vraag te beantwoorden draaide ik me om zodat ik mijn lippen over haar mond kon leggen. Ze stak haar tong tot bijna in mijn keel en als vanzelf gleed mijn pik in haar gladde hete poesje.

“Nee, spuit je zaad in mijn andere gaatje!…” kreunde ze. Met een soepele beweging gleed mijn lul uit haar knijpende kutje en draaide ze zich op haar knieën.

“Kom maar in me!” Zei ze en ze nam mijn stijve paal in haar hand en zette die tegen haar begerige spongaatje. Ze bewoog zichzelf achteruit en haar kringspier rekte op toen mijn met geil en spuug gladgemaakte eikel in haar drong.

“Ja… wat ben je dik en heet… pers je verder in me… dat voelt zo lekker aan…” Ik hoefde niets te doen want ze bewoog zich draaiend met haar reetje tegen me aan tot mijn hele paal diep in haar darmen begraven zat. Verzaligd haalde ze gierend adem toen ik me verder tegen haar zachte ontvankelijke billen stootte. Ik nam haar heupen vast en met vaste slagen neukte ik haar nauwe gaatje, me lustvol bewust van de eerdere stimulatie van mijn eigen aars.

Ik liet me voorover zakken over haar rug om haar borst in mijn hand te voelen en haar kutje te vingeren.

“Ja, ja, ja, ja” stootte ze ritmisch uit. Het ging over in een langgerekt “Aa… ah… ha… ah…ho…” en haar kutje kneep in mijn vinger, haar kontje klampte onbeheerst over mijn op klaar komen staande lul.

Ik hield het niet meer en begroef me voor een laatste keer diep in haar schokkende lichaam en mijn zaad spoot diep in haar darmen. Langzaam bewoog ik me in haar tot mijn lul te slap werd en uit haar gaatje glipte, gevolgd door het sperma dat uit haar open geploegde gaatje naar buiten droop.

Toen we ons op onze zij hadden laten rollen keken we elkaar voldaan aan.

“Nou heb ik eventjes genoeg gehad Martin, dankjewel… Het is fijn dat ik langs mocht komen… Ik voelde me zo geil… Zullen we zo gaan slapen?”

Woordloos lag ik naast haar en voelde me bevredigd in haar aanwezigheid. Ik kuste haar en liet loom mijn handen op haar lichaam rusten.

“Het was heerlijk Nadia en ik vond het geweldig lekker hoe je me in mijn kontje verwende. Dat had ik je nooit durven te vragen eigenlijk. Maar voor de rest van de nacht zal je van mij geen last meer hebben lieverd, ik ben ook toe aan een paar uurtjes slaap…”

Na een “goede nacht”-wens draaiden we ons om en met onze billen tegen elkaar gedrukt vielen we al spoedig in een diepe slaap.

Taboe