Taboe

Taboe

Contact met Taboe

TaboeHomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Met Hanneke in de studio

Met Hanneke in de studioPosted by My 4Fingers Mon, April 14, 2014 14:39:25

Noortje nam de telefoon op ze was blij Carolien weer te horen na hun vakantie in Griekenland en ze opgewekt klonk als altijd.

“Hé Noortje, laatst had ik het met Hanneke, een vriendin die ik al ken vanaf de lagere school over mijn carrière als filmdiva, je weet wel wat ik bedoel. Nou was ze heel nieuwsgierig en vroeg me helemaal uit. Sommige dingen heb ik haar nog niet verteld, maar opeens begon ze aan me te frommelen en zei dat ze ook een film wilde maken, maar dan wel met mij samen…” Ze wachtte even voor ze vroeg of dat kon.

“Natuurlijk meid, dat kan altijd, dat weet je toch” en vroeg voorzichtig wat ze kon verwachten. Carolien begon meteen te vertellen over haar roodharige kutje “maar wel mooi bijgeknipt bovenop en langs haar benen heb ik haar geschoren.”

Toen ze vertelde over haar onnodige schaamte over haar kleine tietjes en dat ze wel heel lekker kon vingeren hoefde Noortje niet meer te vragen of ze al eerder seks met elkaar hadden gehad. Wel vroeg ze om haar ook te vertellen over de voorwaarden en dat ze eraan moest denken een legitimatiebewijs mee te brengen voor de leeftijd te kunnen checken.

“Ik zal vragen of ze zaterdag kan, maar dat denk ik wel. Anders laat ik je dit binnen een kwartiertje nog even weten” zei Carolien voor ze ophing.

Ze hoefde niet terug te bellen want toen ze het nieuws aan Hanneke doorgaf reageerde ze heel blij en zei nog even langs te komen bij haar om nog wat dingen af te spreken. Zich al verheugend op haar bezoek en op zaterdag was het gesprek al snel afgelopen. Een uurtje later klonk de bel en stoof Carolien naar de deur om haar binnen te laten en ze knepen elkaar bijna fijn bij hun begroeting die eindigde in een net kusje op haar mond.

Het was woensdagmiddag, het was nogal guur weer buiten en regelmatig plensden buien uit de lucht, maar het was haar gelukt droog te arriveren.

“Kom snel binnen” zei ze en trok Hanneke de gang in. Meteen liepen ze door naar de kamer en toen ze gingen zitten drukte ze lachend hun billen tegen elkaar op de bank en Carolien herhaalde de welkom kus, maar ditmaal bleven haar lippen niet op elkaar. Hanneke kuste haar ook en sloot meteen haar armen om haar heen tot ze opeens rechtop ging zitten en enthousiast zei: “Nou, vertel eens hoe het dan precies gaat zaterdag!”

Carolien vertelde haar over Noortje en over Peter, die hun zou filmen, en over een paar andere bezoekjes die ze al had gebracht en ze was gefilmd. Hanneke hing aan haar lippen en vroeg heel weetgraag naar alle details.

“Dus verder is er niemand bij behalve Peter?” Vroeg ze en Carolien moest lachen om deze vraag. “Op dat moment niet” zei ze, “maar daarna hebben we wel een miljoen toeschouwers die naar ons kijken” vertelde ze trots aan haar vriendin en liet een paar Seventeens zien aan haar. Ze bladerde door de boekjes en bekeek de foto’s met steeds roder kleurende wangen en zo nu en dan bladerde ze snel even terug naar een vorige pagina.

“Dat ben jij!” Riep ze verbouwereerd en liet een fotoserie zien van haar met Sandra. Carolien had haar met opzet dit blad gegeven, zodat ze kon zien dat ze ervaring had, waarop ze best wel trots was en Hanneke tegelijkertijd een idee te geven van de opnames.

“Moet je dan ook zomaar geneukt worden?” Vroeg ze geschrokken toen ze haar zag met de lul van Peter in haar mond. Snel stelde ze haar gerust zonder haar erbij te vertellen dat dat die Peter was waarover ze al gesproken had. Gerustgesteld keek ze Carolien aan en vroeg toen of het niet verstandig zou zijn om nog wat te oefenen, iets waarop ze al had gerekend en lachend een vibrator pakte die ze van te voren al onder de bank had klaargelegd.

“Lijkt je dit wat oefenmateriaal of prefereer je te oefenen zonder speeltje?” Vroeg ze lachend in de wetenschap dat Hanneke verzot was op een fiks formaat vibrator. Al snel speelden ze met elkaar op het bed van Carolien maar hun kleren lagen nog in de kamer.

Een uurtje later liepen ze terug naar de kamer maar maakten tussentijds nog eventjes een stop bij de badkamer. Hanneke had gevraagd of ze haar kutje nog even wilde bijwerken.

“Ik zie al overal stoppeltjes groeien en dat ziet niet uit. Ik kan het zelf ook wel, maar als jij het voor me wilt doen?” Als wederprestatie vroeg ze aan haar vriendin bij haar hetzelfde te doen en het resultaat waren twee maagdelijk glad geschoren kutjes, waarbij Hanneke ‘s dierbare rode streepje natuurlijk werd ontzien en twee volgende orgasmes later kleedden ze zich weer aan. Een laatste kus volgde bij hun afscheid en de afspraak voor de trein werd nog eventjes bevestigd.

“Dus tot zaterdag acht uur op het station.”

Carolien belde met Frank om hem trots het nieuws te vertellen en hij vertelde dat ze het uit haar eigen mond wilde horen en kwam later op die avond voorbij, niet van plan om voor de volgende morgen te vertrekken. Het kostte heel wat nachtrust en hij zei het erg jammer te vinden niet mee te mogen, want hij kende Hanneke, maar nog nooit had hij haar naakt mogen zien. Hij werd voldoende getroost door Carolien, zodat de spanning in zijn ballen was weggezogen en geneukt voor ze elkaar goedenacht kusten.

Zaterdagmorgen riep door de stationshal naar Hanneke dat ze er ook al was, het was nog voor kwart voor acht. Ze liepen snel op elkaar toe en als zoals echte vriendinnen eigen is volgde er een warme knuffel. Hanneke vertelde dat ze de halve nacht wakker had gelegen, bang om zich te verslapen. Het was haar niet aan te zien, want ze straalde als nooit tevoren, nou ja nooit is teveel gezegd, maar toen waren er geen toeschouwers bij.

De reis verliep prima en Carolien stelde haar opgewonden voor aan Noortje die hun vriendelijk en warm ontving met een welkome kop koffie en een schaal lekkere verse broodjes en croissantjes. Die gingen er wel in na de lange reis en daarna volgde haar standaard praatje over of ze het wel zeker wist en de formulieren die ze moest ondertekenen. Toen Noortje vroeg of ze haar mocht fotograferen met haar paspoort in haar hand knikte ze trots en zelfverzekerd ja.

“Oké meiden, als jullie het goed vinden vraag ik Peter er nu even bij zodat hij zich vast aan Hanneke voor kan stellen.” Peter zijn komst maakte Hanneke toch een beetje onzeker, maar toen ze hem zag en hoe hij meteen blij reageerde toen hij Carolien zag zakten haar zenuwen. Na een kwartiertje te hebben gepraat en hij had uitgelegd dat hij alleen maar zou filmen en meteen zou vertrekken als zij of Carolien dat zou willen vertrouwde ze hem wel. Eigenlijk vond ze hem eigenlijk wel een leuke man en ze besefte dat ze zich voor niets zo nerveus had gemaakt over ‘de cameraman. Nadat hij ‘de studio alvast klaar moest maken’ en weggelopen was vroeg Noortje of ze er misschien iets voor voelden een rollenspelletje op te voeren voor de film.

Vragend hadden ze haar aangekeken en ze legde hun uit dat ze ook een soort korte speelfilm konden spelen.

“Jullie als collega ‘s op kantoor, als vriendinnen van jullie zusjes of dat jullie elkaar pas net hebben leren kennen” legde ze uit. “Maar als jullie een ander ideetje hebben misschien?”

Carolien merkte opgewonden op dat ze dan filmdiva ‘s waren in een echte speelfilm. Hanneke zei dat ze het leuk zou vinden als ze zouden doen alsof ze elkaar al heel lang kenden, maar nog nooit seks met elkaar hadden gehad en opeens er achter kwamen dat ze dat allebei graag wilden. Dat idee vond meteen instemming bij Carolien en bespraken ze de mogelijkheden die dit meebracht. Ze kwebbelden er verder over toen ze naar de ‘kleedkamer’ liepen.

Dit was een klein kamertje met een kapspiegel met make-up spullen en kledingrekken met allerlei verschillende kleren. Noortje ontpopte zich als visagist en poederden hun gezichten en hielp hun bij de kledingkeuze. Hanneke koos meteen voor een kort donker rokje en een loszittend hemd die haar erg goed stonden, daar waren ze het over eens. Carolien pakte een kort afgeknipte spijkerbroek die ze even paste en kritisch keek of haar billen daarin goed uit kwamen en dat bleek het geval. Een kort T-shirtje met het Seventeens-logo maakte haar uitdos compleet. Hanneke hield haar eigen slipje aan maar Carolien ruilde haar slipje voor een klein tangaslipje voor ze het broekje aantrok waarbij Noortje een steelse blik wierp op haar mooie kutje maar ze hield zich netjes in. Ze maakte haar zelfs geen complimentjes zoals gebruikelijk om Hanneke daarmee niet in verlegenheid te brengen.

Toen ze naar de opnameruimte liepen kneep Carolien nog even in Hanneke ‘s lekkere kontje om haar af te leiden, want ze leek haar nog steeds eigenlijk wel gespannen. Peter wachtte hun op en stelde voor dat ze zouden beginnen met een bankscène waarna ze de rest zouden improviseren.

“Maar als we eens doen alsof het Hanneke ‘s huis is en ik kom binnen” stelde Carolien voor “en ik ben gevallen op de trap. Dan kijken we of ik een blauwe plek heb en zien we de rest wel.”

Dat vond meteen instemming bij Hanneke en dus begon Peter haar te filmen, zittend op de bank tot zogenaamd de bel ging en ze Carolien binnen liet.

Ze bleek nog altijd nerveus maar werd gerustgesteld door Noortje die haar vertelde dat er nog wel even bij zou blijven.

“Anders kun je even met jezelf spelen als je wilt, dat wil heel vaak helpen” zei ze. Hanneke keek naar de camera en speelde toen met haar tietjes onder haar hemd en tilde haar rokje omhoog. Noortje zag tevreden dat ze met haar hand in haar broekje speelde en daarbij al snel vergat dat Peter haar filmde. Ze sloot haar ogen en haar wangen kregen een rode blos toen ze steeds onbevangener in haar broekje speelde met haar kutje. Carolien keek mee met hun en raakte zelf ook al opgewonden toen ze Hanneke zo zag zitten. Ze gaf met haar hoofd aan dat ze de gang op zou lopen en verliet stil de studio.

Ze klopte aan de deur om haar opkomst te melden en Hanneke ging weer netjes zitten en liep naar de deur. Peter greep de kans aan om haar mooie billetjes te filmen onder het lopen. Ze bewogen lenig langs elkaar en hij liet de camera tot bijna op de grond zakken. Zo kon hij onder haar rokje filmen en zoomde in op haar slipje en ook haar ranke benen kwamen mooi in beeld hierbij.

Carolien bleek een echt goede toneelspeelster toen ze binnenkwam. Ze wreef bezorgd over haar bil om aan te geven dat die erg pijnlijk aanvoelde en Hanneke keek haar bezorgd aan. Onzichtbaar voor de camera keek Carolien over haar rug naar haar kontje maar moest daarvoor wel haar broekje losknopen. Ze draaide haar hoofd om te kijken of er zichtbare sporen van haar val te zien waren en streelde over de plek haar die pijn deed. Een bezorgd kijkende Hanneke liep om haar heen om ook te kijken of ze blauwe plekken kont ontdekken. Ze deed verbaasd toen ze zag dat Carolien zo’n klein slipje droeg en meteen al haar billen kon zien onder haar korte spijkerbroekje. Ze trok ze haar jurkje omhoog en vergeleek haar witte slipje met de tanga van Carolien. Ze was nieuwsgierig om ook de voorkant van het slipje te zien, want zoiets had ze nog niet eerder gezien speelde ze goed.

Ze liepen hand in hand naar de bank en daar ging Hanneke zitten. Carolien bleef dralend voor haar bleef staan en speelde dat ze toch verlegen was de lingerie te tonen. Ze ritste langzaam de gulp van haar broekje helemaal open en draaiend met haar onderlichaam trok ze het kleine stukje katoen naar beneden waardoor ook haar slipbandje ‘ongewild’ mee werd getrokken. Hanneke keek verbaasd naar haar geschoren kutje dat ze zag voor ze haar tanga weer optrok. Ze vertelde zelf over haar smalle strookje schaamhaar, dat ze desgevraagd een stukje toonde aan Carolien. Zij wilde het nog een keer zien en beter bekijken zei ze, waarop Hanneke, gespeeld verlegen, haar slipje nogmaals naar beneden duwde en ze toekeek hoe Carolien voorzichtig aan haar kleine streepje schaamhaar voelde. Trots toonde ze haar eigen compleet kaalgeschoren kutje en Hanneke voelde nieuwsgierig over haar gladgeschoren huid rond haar poesje.

Ze waren de aanwezigheid van de anderen eigenlijk al vergeten toen ze vaag meekregen hoe Noortje stilletjes de opnameruimte verliet. Ze liep snel naar haar bureau waarop ze de opnamebeelden kon zien die Peter maakte en was benieuwd hoe het verder zou gaan, maar Carolien kennende had ze daar alle vertrouwen in. Hanneke was heel opgewonden geworden door de spanning en zocht een natuurlijke afleiding die ze vond door Carolien verder op te geilen en er bleek al snel een tweede natuurtalent voor de camera te staan. “En tussen je billen, heb je daar ook geschoren?” Wilde ze weten en nieuwsgierig liet ze haar vinger ver in het afgestroopte broekje glijden.

Opeens keek ze op toen ze geil uit Carolien haar poesje op d’r pols voelde. “Ben je echt al zo nat?” Vroeg ze verbaasd.

Ze speelde als een goede actrice, of het was pure geilheid die haar dreef toen ze voor Carolien staand haar kontje naar de camera draaide en toonde hoe ze zichzelf over haar slipje wreef onder haar korte rokje. Snel al zag Peter een nat vlekje in haar kruisje en zoomde daarop in, net op het moment dat ze haar vinger er overheen wreef en sneller begon te ademen hierbij. Ze gaf zelf het antwoord op zijn vraag toen ze steels haar onderbroekje opzij schoof en haar, inderdaad al heel natte kutje, trots voor zijn camera ontblootte.

Ze liet Carolien op de bank hurken om ‘de sporen van haar val’ te onderzoeken en voelde daarbij een paar keer over haar billen voor ze het slipje van naar beneden trok. Ze toonde het gleufje en het bilspleetje van haar vriendin voor de camera door geraffineerd het kontje te kneden en haar handen daarbij uit elkaar te bewegen.

Het kutje van Carolien stond hierdoor al een beetje open en verlegen legde ze haar vingers over haar intieme lipjes en trok ze nog verder uit elkaar. Met haar vingers voelde ze in de warme natheid van het spleetje en trok verder aan de lipjes tot ook het klitje zichtbaar was.

Voorzichtig voelde Hanneke hierover, Carolien zacht vingerend en gefixeerd kijkend naar haar vriendin. Ze likte haar vinger af om te proeven aan het geil, hetgeen ze verschillende keren herhaalde. Zonder zichzelf ervan bewust te zijn speelde ze met haar andere hand onder haar eigen slipje en vingerde ze zo haar laatste zenuwen weg.

Ze draaiden zich om en gingen op de bank zitten waarna Hanneke haar vriendin d’r kale kutje verder bestudeerde tot Carolien haar buik optilde om haar broekje helemaal uit te trekken. Ze trok aan Hanneke ’s rokje om haar te kunnen strelen over haar buik en voelde over haar tietjes die nog bedekt waren door de stof van het hemd. Ze liet zich onderuit zakken om het natte slipje van Hanneke te bekijken en nam de stof ervan tussen haar tanden. Ze trok het broekje zo naar beneden en toonde haar natte kutje met het streepje schaamhaar daarboven, spelend met de kortgeknipte haartjes waaraan ze zachtjes trok. Ze trok het onderbroekje over haar voeten en gooide het opzij voor ze naar voren boog en haar tong ver uit haar mond stak en deze tussen haar lipjes liet likken aan haar geil.

Over en weer plukten ze aan de resterende kledingstukken en toen Hanneke het T-shirtje van Carolien uittrok knoopte zij aan haar hemd. Langzaam liet ze het over haar schouders glijden, haar tietjes ontblotend voor de camera. Ze gingen naast elkaar op de bank zitten om Peter de gelegenheid te geven hun kutjes te filmen. Hanneke legde haar been over het been van Carolien en vingerde zichzelf tot haar hand werd vastgepakt door Carolien en ze die over het haar eigen kutje legde, waar ze verder ging met de masturberende bewegingen die ze al maakte. Hun hoofden bewogen naar elkaar toe en een lange natte kus volgde voor de camera en ook Hanneke werd nu ijverig gevingerd door Carolien om haar nog verder op te winden, wat geen moeilijke taak bleek te zijn. Ze reageerde zo heftig dat een straaltje urine uit haar poesje liep toen ze onverwacht klaarkwam hierbij en Peter zoomde meteen in op dit op film vast te leggen. Een close-up van haar door lust vertrokken gezicht volgde voor ze zich weer ontspande en haar aandacht ook weer aan Carolien kon schenken.

Noortje had hun laten zien dat er een paar dildo ‘s lagen op een tafeltje en gezegd dat ze die konden gebruiken als ze wilden. Hanneke liep erheen en maakte haar keuze, hierbij geen moment twijfelend. Ze liep terug naar de bank waar Carolien nog steeds wijdbeens naakt zat en ondertussen Peter amuseerde door haar kutje te bespelen. Ze had een grote roze kunstpenis uitgezocht waar zelfs de ballen aan vast zaten als een soort extra greep. De lul voelde heerlijk zacht aan maar toch stevig genoeg en zag er heel echt uit, de voorhuid liet de eikel vrij en dikke aderen waren mee gevormd over de stam om extra lekker te prikkelen.

Naast haar neerknielend nam Hanneke de dildo in haar mond en pijpte hem alsof het een echte pik was, Carolien daarbij geil in de ogen kijkend. Zij spreidde haar benen en hield haar kutje open om duidelijk te maken hoe graag ze geneukt wilde worden door haar vriendin. Ze draaide zich een kwartslag zodat ze haar ene been op de grond kon zetten en haar andere been legde ze over de rugleuning. Ze bewoog zo dat ze Hanneke daarbij kon likken in haar poesje en ze voelde de zuigende lippen van Carolien over haar poesje sluiten en haar tong heel lekker over haar klitje trilde.

Carolien voelde hoe de dildo draaiend over haar spleetje werd bewogen, haar klitje prikkelend en haar natte gaatje plagend. Toen Hanneke weer naar beneden gleed stuwde ze haar kontje omhoog en voelde hoe de brede zachte punt in haar gleed en zuchtte bevredigd toen ze hem langzaam in een keer helemaal in haar perste. Ze werd nu met lange slagen geneukt en voelde zich al bijna klaarkomen toen Hanneke de kunstpenis een moment uit haar kutje liet glippen. Pijpend likte ze het geil van het plastic voor ze hem weer terug in haar liet glijden. Opnieuw werd ze volgepompt in haar kutje terwijl Hanneke haar clitoris bleef verwennen met haar kleine hete vingertjes. Helemaal opgewonden drukte Carolien haar lippen over het klitje van Hanneke die het op haar beurt niet kon laten haar vinger in een keer in het kontgaatje van haar vriendin te duwen waardoor ze naar voren werd geduwd. Ze perste zich meteen terug om de dildo weer in zich te voelen en de vinger drong daardoor nog verder door in haar kontgaatje. Kreunend van genot keek ze in de lens.

Tegelijk kwamen ze kort daarop klaar en Hanneke trok de dildo in een keer uit het trekkende poesje van Carolien die geschrokken voorover boog. Hanneke zoog zich vast aan haar kutje om haar krampende lichaam leeg te zuigen van het geil dat ze liet stromen. Minuten gingen voorbij voor ze weer normaal konden ademen en weer naast elkaar zittend bleven ze elkaars kutjes teder strelen hierbij.

“Was het oké zo?” Vroeg Carolien, kijkend naar de camera. Peter stak zijn duim omhoog en ze moest stiekem lachen toen ze de dikke bult in zijn broek zag, wat haar nog meer zei dan zijn gebaar. Hanneke zat wijdbeens op het midden van de bank en genoot ervan zich zo schaamteloos te laten zien en vingerde zich obsceen naar een volgend orgasme. Ze sloeg met haar hand op haar kutje en haar buikspieren trokken ongecontroleerd samen toen ze klaarkwam. Later excuseerde ze zich omdat ze weer wat pis liet ontsnappen maar daar nam niemand aanstoot aan.

“Daar is de grote filmster” zei Noortje toen ze een half uurtje later weer aangekleed bij haar binnenliepen tegen Hanneke, die trots keek hierbij. Voor hen allebei lag het geld al klaar zoals gebruikelijk. Voordat ze vertrokken vroeg Noortje of Hanneke misschien vaker terug wilde komen en ze knikte meteen heftig ja, waarop haar gevraagd werd of ze misschien ook met haar vriendje of een andere jongen wilde spelen.

“Ik heb jammer genoeg nog geen vriendje” zei ze verlegen maar vroeg nieuwsgierig wat ze bedoelde met ‘een andere jongen.’

Carolien keek mee toen haar een paar foto’s werden getoond van andere jongens die graag mee wilden spelen in films en herkende er meteen een paar van. Noortje stelde voor dat ze het er beter nog eens op haar gemak met Carolien over kon hebben waarop ze zei dat dat oké was. Ze spraken af dat Hanneke haar later zou kunnen bellen, maar de blik in haar ogen verraadden dat dit zeker en vermoedelijk ook al heel snel zou gebeuren.

Noortje kon het niet toch nalaten Carolien nog even welgemeend te knuffelen voor ze vertrokken en Hanneke vond het fijn toen ze zich ook tegen haar aan drukte. Ook Peter liet zich nog even zien bij hun vertrek om hun te bedanken voor hun komst. Hij zei dat hij erg had genoten hun te mogen filmen, waarop ze zich giechelend tegen elkaar hadden gepord.

Onderweg naar het station biechtte Carolien op dat het Peter ‘s lul was die ze op de foto’s had gezien en Hanneke keek hier niet van op.

“Heb je zijn broek gezien?” Vroeg ze lacherig en de reis naar huis bleven ze lachend opmerkingen maken hierover. In de trein zei Hanneke dat ze zich graag vaker zou laten filmen zou laten maken en vroeg of Carolien dit niet erg zou vinden.

“Welnee joh, hoe kom je daar nu bij? Als ik het zelf niet zo leuk vond had ik je niet meegevraagd, maar je moet me wel alles vertellen dan hè?”

Ze vertelde haar met rode oortjes een hoop over de jongens die Noortje haar had laten zien. “Die Bram is echt een type voor jou” vertelde ze. “Een toffe jongen, een beetje verlegen maar zijn pik staat als een huis!”

Hanneke bleef die nacht slapen bij Carolien bij haar in bed. Naast elkaar liggend vingerden ze zichzelf nog even maar waren te moe om samen nog wat te doen. Snel kwamen ze al klaar en sliepen heel snel daarna in.

Bij het ontbijt informeerde Hanneke nog eens naar Bram en vroeg of ze dan niet jaloers zou worden als ze met hem zou worden gefilmd waarop Carolien moest lachen.

“Nee, natuurlijk niet gekkie. Bovendien heeft hij een heel lieve vriendin die ook meespeelt in films bij Seventeen. Het is alleen maar een film weet je, geen trouwpartij. Jij bent toch ook niet jaloers op Frank omdat ik ook met hem seks heb?” Ze praatten nog een hele tijd en voor ze vertrok vroeg ze of Carolien nog een keer met Noortje wilde bellen voor haar.

“Ja, hoi Noortje.” Na de begroeting zei ze dat de terugreis prima was verlopen, maar dat Hanneke nog bij haar zat. “Nee hoor, we hebben heel lekker met elkaar geslapen” hoorde ze Carolien vertellen, waarop ze toch weer een beetje rood kleurde.

“Ze wil het liefst morgen weer terugkomen voor een volgende film. Kan ze een nieuwe afspraak maken met jou, maar dan denk ik dat het fijn zou zijn als je Bram zou kunnen vragen voor haar”.

Hanneke kreeg de hoorn in de hand gedrukt en Carolien luisterde mee hoe Noortje haar beloofde haar terug te bellen na met Bram te hebben gebeld. Binnen een week zouden ze een nieuwe afspraak maken en blij fietste ze daarna naar huis, zich al verheugend op de volgende keer dat ze Noortje en Peter (en niet te vergeten Bram) zou ontmoeten.

Voor ze naar thuis aankwam ging ze nog naar een tijdschriftenwinkel en kocht daar twee verschillende blaadjes van Seventeen, na eerst goed om zich heen te hebben gespied of er bekenden waren die haar zagen. Ze rekende af bij de kassa met het door haar verdiende geld en moest zich inhouden om niet tegen het winkelmeisje te vertellen dat zij binnenkort ook misschien te zien zou zijn in een blaadje.

Thuis aangekomen pakte ze ze meteen uit en op haar bed liggend bekeek ze de foto’s waarop ze meteen weer nat werd tussen haar benen en zich nog een keer snel klaar vingerde.

Ze hoopte vurig snel een telefoontje te krijgen van Noortje en telde nog een keer de bankbiljetten na die ze had verdiend en in haar spaarpot stopte. Zo zou ze haar scooter snel bij elkaar hebben verdiend telde ze uit.