Taboe

Taboe

Contact met Taboe

TaboeHomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Met Noortje 1.2

Met Noortje 1.2Posted by My 4Fingers Thu, April 24, 2014 15:50:29

“Hoi Noortje, hier met Carolien”, zo begon ze meestal als ze Noortje belde om een afspraak te maken dus pakte ze alvast haar agenda erbij.

“Vrijdagmiddag zou kunnen ja, geen probleem. Om een uur of twee dan maar?” Vroeg ze en schreef het groot in haar afsprakenboek, want ze vond het altijd leuk als ze haar bezocht. Op haar vraag of ze alleen kwam of iemand meebracht zei Carolien dat ze ‘ditmaal nog’ alleen kwam dacht Noortje dat ze weer iemand voor wilde stellen maar dat eerst met haar wilde overleggen.

“Weet je, mijn neef Jeroen heeft me ontdekt in de vorige editie van Seventeens! Hij herkende me, hoewel het al een paar jaar geleden is dat ik hem heb gezien.” Noortje verwachtte een probleem toen ze dit vertelde, maar Carolien nam snel haar vrees weg. “Hij vond het zo tof dat hij diezelfde dag nog naar ons toe is gekomen. Gelukkig moesten mijn ouders weg ‘s avonds en hij had het blad bij zich, nou ja, ik kon hem er nog een paar laten zien en werd hartstikke geil hiervan en vroeg of hij me naakt mocht zien. Dat vond ik goed, maar dan moest hij zich ook uitkleden voor mij zei ik hem en hij zag echt goed uit Noortje! En neuken dat hij kan… Op een avond drie keer klaarkomen en dan nog een stijve…”

Noortje hoorde haar verbaasd aan, hoewel, Carolien kennende keek ze er ook niet echt van op. Toen vertelde ze dat ze haar een keer een aanbod had gedaan voor een filmweekend op de Veluwe, maar er toen geen gebruik van had gemaakt. En of dat aanbod nog altijd gold vroeg ze. Noortje stelde haar meteen gerust door te zeggen dat ze dat graag wilde regelen en werd verrast door Carolien die zei dat Jeroen een vriendin had, Femke, die dan ook graag mee wilde komen en zocht in haar tas.

“Kijk, dit zijn ze!” En toonde een foto van een slanke jongen en een tenger meisje met lange vlechtjes die ze zelf hadden gemaakt, vermoedelijk met een elektronische camera en een zelfontspanner. Bewonderend keek Noortje naar het stel, maar liet haar begeestering nog niet merken voor ze naar de leeftijden had gevraagd.

“Femke is negentien en Jeroen is, even kijken, ja, hij moet nu twintig zijn” vertelde Carolien. “Maar ze neuken allebei al heel lang hoor” vulde ze aan. “Jeroen woont al twee of drie jaar op kamers, want zijn ouders zijn heel streng en dat botste dus nogal. Kerk en zo hè, je kent dat wel. Femke, zo vertelde hij me, wil ook heel graag gefilmd worden en heeft ook al de nodige ervaring hoor, daar hoef je niet over in te zitten. Het was een buurmeisje van hem toen hij nog thuis woonde. Haar moeder is een Thaise of zo, maar in ieder geval is ze heel geil en ik vind haar ook wel heel lekker om te zien” wat Noortje alleen maar kon beamen. “Maar de genen zwerven bij ons door de familie of zo, want ze was toen pas twaalf toen ze samen werden betrapt en dat gaf dus toen vet bonje in de tent. Daarna moesten ze het heel stiekem doen in het schuurtje of gewoon buiten.”

“Wat denk je Carolien, wil je ze eerst nog hier uitnodigen voor een kennismaking of denk je dat we meteen iets kunnen afspreken?”

Ze koos meteen voor de laatste optie want Jeroen had het er al met Femke over gehad en zij was ook erg enthousiast geworden en wilde ‘haar nichtje’ ook wel eens leren kennen. Ze had al eerder vriendinnetjes gehad met wie ze meer deed dan alleen maar hinkelen en vond het ook erg spannend het voor de camera te doen, daarover hadden ze met elkaar opgebeld “en om te oefenen hebben we flink wat gevingerd onder het gesprek” vertelde ze openhartig.

Noortje besloot meteen een vakantiepark te bellen omdat Carolien zelfs een lijstje met weekeindes bij zich had waarop ze alle drie zouden kunnen. Ze vergeleek het met haar eigen agenda en al over twee weken zouden ze het kunnen organiseren zei ze tegen Carolien die blij verrast opkeek. Ze bestelde een heel luxueus ‘chalet’ met wel vier slaapkamers en ook een eigen privé-sauna voor hun! Ze kon Noortje wel om de hals vliegen van blijdschap.

“Nee meid, dat hoeft echt niet hoor, ik zie zo ook hoe blij je bent” had ze haar gezegd toen ze het eruit had geflapt. “Maar als je nog een extra zakcentje wilt bijverdienen, want je reiskosten krijg je sowieso, dat was afgesproken, dan kan dat wel. Als je je geil voelt en je wilt een solofilmpje maken, dat duurt niet langer dan een half uurtje, dan laat ik Peter nog even komen.

“Solofilmpje?” Vroeg Carolien. “Ja, gewoon jij in de studio met de camera en laat je maar gaan, vrij programma. Sommige meiden vinden het geil zich te laten filmen als ze zich vingeren, anderen spelen met een dildo of nou ja, gewoon, wat je maar wilt. Het hoeft niet hoor, maar ik dacht, nu je er toch bent…” en wachtte even de reactie van Carolien af.

Zij reageerde meteen opgetogen en vond het een prima idee. “Kom jij dan ook kijken?” Vroeg ze meteen aan Noortje die voorzichtig informeerde of haar geestdrift misschien iets met Peter te doen had. Opgelucht vernam ze dat daarvan geen sprake was, maar dat ze het ‘gewoon geil’ vond om voor haar een showtje te houden. Noortje voelde zich gestreeld door haar woorden want ze zag Carolien altijd heel graag en dat was niet alleen zakelijk gezien zo, maar ze was een leuk sprankelend grietje en zelf was ze ook niet ongeïnteresseerd in fris vrouwelijk vlees.

Meteen belde ze Peter om te zeggen dat hij nog maar even naar de studio moest komen ‘voor een verrassingsopname’.

“Ik heb wel pech, want gisteravond heb ik mijn kutje nog geschoren” zei Carolien toen ze had opgehangen. Vragend keek Noortje haar aan.

“Ja, anders had jij misschien wel mijn ‘kapster’ willen spelen, dat had ik wel te gek gevonden” gaf Carolien verlegen toe waarop Noortje haar vrolijk aankeek. Ze pakte de telefoon weer in haar hand en belde Peter op om te zeggen dat hij thuis kon blijven omdat zij de camera wel zou bedienen.

“Ik denk dat wij dan samen de studio in kunnen” had ze verklaard. “De opnames kan ik ook maken en dan zijn we lekker als vrouwen onder elkaar.”

“Of op elkaar?” vroeg Carolien brutaal en haar uitdagend aankijkend met een guitige oogopslag.

“Ik wist niet dat jij op oudere dames viel” lokte ze Carolien uit.

“Nou zeg, Noortje, dat is een stoute opmerking van je. Ik vond het ook oké toen je Frank meenam, weet je nog? Hij vond jou ook te gek en vond je ook echt niet te oud hoor, waarom denk je dat het voor een meisje dan anders is?”

Andermaal werd haar ego gestreeld maar ze zat met het dilemma dat ze zich altijd zakelijk wilde engageren met de modellen die voor haar werkten. Aan de andere kant was Carolien een geval apart en niet met de andere meiden te vergelijken door haar openheid, brutaliteit maar ook door haar eerlijke onbevangenheid.

Toen ze de hoorn had opgelegd had ze eigenlijk al spijt van haar impulsiviteit maar kon nu moeilijk terugkrabbelen.

Opeens bedacht ze dat ze rollen om zou kunnen draaien en zichzelf zou kunnen laten ‘kappen’ door Carolien, want bij haar waren de laatste twee weken voorbij gevlogen en had ze hieraan geen tijd besteed, maar besloot dit nog maar even voor zich te houden. Ze voelde zich zeker niet minder opgewonden dan Carolien, dat stond vast en popelde eigenlijk om haar weer meteen naakt te bekijken. Vaak als Peter haar filmde had ze mee gespiekt bij de opnamen en haar natte kutje ongemerkt voor de filmsterren gevingerd. Een enkele keer bij de opnames in de studio, maar vaker nog achter haar bureau als ze haar laptop als monitor gebruikte en dan had ze er zelfs meermaals een vibrator erbij gepakt om zichzelf klaar te kezen, kijkend naar haar vrolijke lach en geile lichaam.

“Kleed jij je dan ook uit Noortje?” Vroeg Carolien, haar uitdagend aankijkend.

“Als jij dat graag wilt heb ik daar geen moeite mee hoor” zei ze lachend en voelde zich bevrijd van het dilemma hoe ze het zou kunnen aanpakken. “Samen naakt is minder bloot zeggen ze wel eens hè?” Maar bedoelde daarmee eigenlijk het tegenovergestelde.

Carolien ging zoals meestal luchtig gekleed als ze studio bezocht en droeg ditmaal niet meer dan een sportbroekje, zo eentje met ‘ingebouwde onderbroek’ zoals ze het zelf altijd noemde en een T-shirtje. Ze stond op en vroeg aan Noortje of de camera al klaar stond zodat ze er meteen naar toe konden, haar hiermee toch wel overvallend.

Een masturbatiesessie filmen was toch wel anders dan wat Carolien bedoelde, en zijzelf ook, dus het werd improviseren met statiefopnamen en daarna snijden of zo. Maar wat zou het, een bruikbare clip zou er wel uit kunnen maken en de rest zou ze wel zien bedacht ze in een flits.

“Ja hoor, de studio is gereedgemaakt voor alle gevallen” zei ze en Carolien liep haar voor, demonstrerend hoe goed ze de weg kende en hoe graag ze het zelf wilde. Noortje moest eens weten bedacht ze, hoe vaak ze haar al naakt had willen zien en hoe graag ze al eerder seks met haar had willen hebben… Ze had daar zelfs haar gage wel voor willen inleveren en nu; bijna huppelend van vreugde spurtte ze door de gang naar de studiodeur. Daar wachtte ze op Noortje die haar volgde en hield de deur netjes voor haar geopend en keek hoe ze naar haar toe liep in haar nette mantelpakje en haar bloesje. Ze vroeg zich af of ze ondergoed droeg en zo ja wat voor een soort, blij wetend dat ze dit snel te weten zal komen.

Ze vleide zich meteen op het bed en wachtte rustig tot Noortje de camera had aangezet en de monitor een beeld liet zien van een afwachtende Carolien die met gespreide benen op het bed zat. Noortje gaf aan dat de camera liep en poserend voor alle toeschouwers van de film draaide ze zich soepel op haar buik. Ze trok een broekspijpje opzij en draaide met haar heupen toen ze haar kutje liet zien. Die was inderdaad compleet vrij van haar zag Noortje toen ze er op in zoomde. Ze vingerde zich een tijdje tot ze haar handen over haar tietjes sloot en ze daarna onder haar shirtje kneedde geil in de lens kijkend. Onder haar hemd manipuleerde ze daar duidelijk haar tepel. Haar andere hand bewoog ze in haar sportbroekje over haar kruis en ondanks de stof was duidelijk te zien hoe zich daar vingerde. Noortje filmde haar door passie getekende gezicht.

Langzaam bewoog ze haar arm omhoog en tilde zo haar borstjes bloot waarop ze het shirtje aan de kant gooide. Ze kneep in haar tepeltjes die groter werden onder haar masserende handen.

“Wil jij je ook uit kleden als ik me uitkleed? Dan voel ik me niet zo alleen…” zei ze zacht. Noortje twijfelde geen moment om op deze uitnodiging in te gaan en ontkleedde haar bovenlijf gedurende een soort van stripteasedans waarbij ze zelfs een pirouette draaide. Onder haar hemd droeg ze een kanten BH maar toen ze die uitdeed bleven haar tieten stevig gevormd staan.

Brutaal keek Carolien in de camera en vingerde zich ostentatief met een slome handbeweging en trok haar broekje omlaag, haar slanke onbehaarde taillestreek trots poserend, Noortje hierbij uitdagend aankijkend. Ze spreidde haar benen en tilde haar kontje op om haar poesje aan Noortje te presenteren dat al glom van het vocht. Noortje voelde hoe ze werd bekeken en langzaam knoopte ze haar rokje los waarna ze het over haar benen op de grond liet zakken. Ze filmde de verbaasde blik van Carolien toen ze zag dat ze er niets onder droeg en Noortje zette haar voeten uit elkaar en speelde met haar poesje dat er volledig ongerept uitzag. Ze had kleine schaamlipjes zodat haar kutje altijd een dicht gevouwen piepklein spleetje leek waar haar geprononceerde klitje een stukje op lag.

Ze draaide het statief zo dat de spelende hand van Carolien mooi in beeld kwam en zei dat ze gewoon door kon gaan. Snel liep ze op en neer naar haar kantoortje en kwam terug met een roze dildo van warm aanvoelend zacht materiaal en twee vaginaballetjes. Ze gaf de vibrator aan Carolien die hem in haar mond pijpte en opgewonden toekeek hoe Noortje met de balletjes tussen haar benen groef en het eerste balletje een paar keer op en neer liet glijden in en uit haar kutje. Daarna deed ze hetzelfde met het tweede balletje en duwde hem uiteindelijk diep in haar, zo diep dat haar hele vinger in haar verdween hierbij.

Carolien liet zich op haar buik rollen en stak haar kontje de lucht in om zich op zijn hondjes te masturberen met de vibrator, maar drukte haar hoofd naar beneden om een goed zicht op Noortje ’s kruis te houden. Ze beschouwde haar als een grote vriendin bij wie ze met al haar problemen terecht kon maar tegelijk ook als een volwassen vrouw die je niet zomaar even makkelijk kon vragen om mee te geilen zoals ze bij leeftijdgenootjes wel kon.

Noortje werd heet van het showtje van Carolien dat ze opvoerde. Ze lag nu weer op haar rug met het gezicht naar haar toe en had zich achterover laten rollen met haar benen zodat haar kutje brutaal gepresenteerd werd. Met de dildo diep in zich gestoken bepotelde ze nu uitgebreid haar kutlipjes en haar roze klitje tot ze te opgewonden raakte om deze houding lang vol te houden. Ze zag hoe Noortje aan het touwtje trok tot er een balletje naar buiten kwam en haar kutje mooi voor haar ogen open sperde waarna het draaiend werd teruggeduwd. Noortje vond het moeilijk zich nog op het camerawerk te concentreren omdat ze zich het liefst op Carolien had gestort, maar dat ging natuurlijk niet.

Toen Carolien na een paar minuten zich weer omrolde om zich nogmaals van achteren te laten filmen stak ze een vinger tussen haar billen en bepotelde haar kontgaatje. Buiten beeld bood Noortje haar een potje glijmiddel aan waarin ze haar vinger doopte om haar aarsje makkelijker te kunnen vingeren. Ze neukte zichzelf onderwijl hard in haar kutje met de dildo en voelde zich ongelooflijk opgewonden. Dat gold evenzeer voor Noortje die zichzelf erop betrapte dat ze aan haar tepels trok en erin kneep om haar eigen geilheid te bevredigen. Toen ze zag dat Carolien de dildo uit haar poesje had getrokken en zich nu ook fel van voren vingerde trok ze voor haar zichtbaar de massageballetjes uit haar kutje. Warm en glad gleden ze uit hoor, waarna ze deze overhandigde aan Carolien die ze opgewonden in haar eigen poesje opborg. Ze herhaalde het spelletje dat Noortje haar eerder had getoond, extra geil gemaakt doordat ze kon zien hoe Noortje haar dildo nu diep in haar kutje dreef. Het duurde niet lang voordat Carolien klaarkwam, rustend op haar handen met de balletjes vibrerend in haar poesje. En haar kontje op en neer schokte, toen ze langzaam haar lichaam op het matras liet zakken. Even vroeg Noortje zich af hoe het verder moest, maar Carolien was haar voor en gaf precies aan hoe zij haar eerder had willen verleiden.

“Ik vind het altijd zo moeilijk om de haartjes uit mijn kontspleetje goed af te scheren, zou jij me daar bij kunnen helpen?” Vroeg ze aan Noortje. “Dan scheer ik jou in ruil daarvoor, want bij jou zie ik ook wat haartjes groeien.”

Opgewonden klopte haar hart in haar keel toen ze dit aanbod hoorde en zonder de consequenties te beseffen knikte ze meteen dat ze dit goed vond.

“Je snapt wel dat we dit dan buiten de camera om doen hè?” Vroeg ze aan Carolien. “Het is zo dat ik niet als actrice mee wil doen in de films, dat mag ik niet. En bovendien wordt ik dan veel te veel afgeleid door de camera en daar heb dan even geen zin in, snap je?” Carolien vond het prima en bood haar nog aan om een scène voor haar te spelen, maar Noortje zei dat ze meer dan genoeg materiaal had voor een prachtige clip dus dat dat niet nodig was.

“Maar dan stel ik wel voor dat we naar de badkamer lopen om onze overbodige haartjes rustig te verwijderen bij elkaar” waarop Carolien van het bed opveerde.

Ze liep naar Noortje toe en fluisterde in haar oor dat ze heel graag een keertje dan, als ze het goed vond, aan haar kutje wilde proeven. Noortje sloot haar in haar armen en gaf geen antwoord maar drukte haar tegen zich aan, haar rug en kontje masserend.

“Alleen als ik jou dan ook mag likken” fluisterde ze zacht alsof ze niet wilde dat de camera dit zou horen.

Carolien keek blij verrast op want dat had ze nooit durven te vragen, hoe geil ze op dat moment ook was want daarvoor had ze toch teveel respect voor Noortje. Hand in hand liepen ze naakt naar de badruimte, al bij voorbaat opgewonden en Carolien was de eerste die het initiatief nam door over de badrand te gaan hangen met haar kontje naar achteren. Ze trok haar billen uit mekaar en trok aan de weinige haartjes die Noortje zag zitten tussen haar aarsgaatje en haar stuitje, inderdaad een lastig stukje om zelf te scheren. Ze streek lieflijk over de billen en voelde in haar spleetje, waarbij ze haar kutje niet ontweek. Als een kritische kapper inspecteerde ze de rest van de huid en trok ook het vel strak tussen haar poesje en haar benen, maar daar was geen haartje meer te ontdekken. Ze complimenteerde Carolien dan ook met haar werk en bevoelde haar kontspleetje waar ze nog wat weg kon werken. Op haar gemak zocht ze twee nieuwe scheermesjes en een fles schuim voor ze haar billen spreidde en met een washanddoekje schoon fris waste om haar huid te bevochtigen.

Toen vroeg ze aan Carolien zich nog even om te draaien ‘om voor de zekerheid nog even te kijken’ wat ze maar wat graag deed. Graag toonde ze haar kutje dat nog dreef van haar masturbatieshow aan Noortje en zette haar benen daarvoor ver uit elkaar, haar naaktheid vol trots en verlangen tonend.

Weer liet Noortje hierbij haar vingers over de zachte huid glijden en raakte ook even de binnenkant van haar poesje aan, waar ze geil kirrend op reageerde en haar kutje zelf omhoog duwde tegen de voelende vingers. Ze draaide zich weer om en toen Noortje op een krukje ging zitten en haar vroeg om over haar te komen liggen deed ze dit maar al te graag waarbij ze haar arm om haar middel legde. Noortje prees haar om haar mooie huid en haar zachte maar stevige ronde billen, maar hield de verdere complimentjes nog even voor zich. Nog een keer waste ze haar huid nat voor ze een streepje scheerschuim op haar vinger spoot en haar door haar bilspleetje masseerde. Eigenlijk onnodig ver over haar huid verspreidde ze de zachte massa, maar dat voelde voor hun allebei heel lekker aan. In de strijd wie er het meeste van genoot zouden de punten vermoedelijk verdeeld moeten worden in een gelijkspel.

Noortje sloot haar vingers om de taille van Carolien en drukte met haar onderarm tegen de billenhelft van Carolien om plaats te maken voor het mesje. Voorzichtig haalde ze de zeep weg en een van alle haartjes ontdane huid kwam tevoorschijn. Nadat ze haar werk had voltooid waste ze het schone vel nog een keer met lekker warm water af en depte haar droog. Ze pakte een olieachtige crème en masseerde hiermee de fris geschoren bilspleet in, maar ook haar kontje en, vet glijdend zacht, vingerde ze zelfs even over haar klitje dat warm tegen haar onderbenen gedrukt was geweest. Ze had niet veel moeite meer hoeven te doen of Carolien was weer klaargekomen onder haar handen maar toen ze dit voelde depte ze haar nogmaals af en daagde haar uit om haar kapperskunde op haar te demonstreren. Ze nam zelf wijdbeens plaats op het krukje en exposeerde zich wellustig voor de ogen van de veel jongere bloedgeile Carolien.

“Dat is akkoord voor nu” zei zij, “maar dadelijk, als ik jouw aarsje schoon wil maken wil ik ook graag dat je dan bij op mijn benen komt liggen.”

Noortje beloofde haar dat ze dat zou doen waarop Carolien een ander mesje afspoelde in heet water en zich serieus tussen haar benen nestelde. Ze zei dat ze het kutje van Noortje erg mooi vond en haar ogen flitsten op en neer om het met haar eigen poesje te vergelijken en voelde over de korte stoppeltjes die er groeiden.

“Mag ik de dildo even halen om in je kutje te stoppen?” Vroeg ze en vertelde dat ze dat veiliger vond om haar niet te snijden. Noortje proefde een smoesje in haar stem maar stond het desondanks graag toe en al heel snel beende ze terug de badkamer in, het roze speeltje trots omhoog houdend en haar bilspleetje nogmaals opgetogen tonend aan Noortje en er doorheen voelend met haar vinger.

Ze ging toen zitten tussen Noortje ‘s benen, deze zo nog verder uit elkaar duwend en voelde bewonderend kijkend over de huid van haar buik boven haar poesje. Voorzichtig en haar aankijkend of het echt mocht voelde ze ook over het vel tussen haar benen en duwde haar vingers verder naar beneden door het bilspleetje van Noortje die zich moest inhouden om zich niet meteen op haar te werpen. Onderzoekend voelde ze de handen van Carolien over haar billen glijden tot ze haar schichtig aankeek en meteen daarop haar mond over haar tepel sloot en deze aftastte met haar ronddraaiende tong.

“Je hebt inderdaad best wel stoppeltjes” zei ze toen ze haar kutje bevoelde. “Maar dat los ik zo meteen op hoor, dan scheer ik je baby glad, Noortje!”

Gegrepen pakte ze de dildo en zette die draaiend aan het kutje van Noortje, voorzichtig over haar spleetje bewegend. Ze herinnerde zich opeens dat de afspraak was dat ze haar zou scheren anders had ze zich meteen overgegeven aan haar lusten en haar als een vriendin klaar gemasseerd. Ze draaide de vibrator snel uit maar liet hem in Noortje begraven toen ze met een washandje over haar onderlijf streek.

Keer op keer kneep ze het doekje droog en bevochtigde hem opnieuw in het warme water en keek gefascineerd hoe het klitje van Noortje fel reageerde op haar manipulaties. Uiteindelijk duwde ze haar achterover zodat ze steunde tegen de badrand toen ze haar huid masseerde met heel veel scheerschuim. Met haar vingers wreef ze over haar huid het witte schuim uiteen tot een vaste laag. Voorzichtig duwde ze haar vinger rond de vibrator die in het kutje van Noortje stak en zich zuchtend achterover liet zakken.

Ze pakte het scheerharkje opnieuw ter hand en spoelde het wederom warm voor ze onderaan haar buik naar haar kutje het schuim weghaalde. Ze keek naar de huid die eronder tevoorschijn kwam en zette het mesje opnieuw op haar huid. Ze nam alle tijd om heel precies haar vel strak te trekken en schoon te vegen. Haar vingers trokken de schaamlipjes om de dildo en ook daar schraapte ze de zeep weg voor het mesje opnieuw schoon te spoelen en haar werk te bekijken.

Met een klein dotje schuim smeerde ze twee plekjes opnieuw in en herhaalde de scheerbeurt om de laatste haarpuntjes weg te halen. Daarna stond ze op, nam Noortje bij haar handen, nam ze zelf op het krukje plaats en nodigde haar uit over haar plaats te nemen zoals zij ervoor over haar schoot had gelegen.

Noortje liet zich maar wat graag leiden en voelde hoe Carolien ook haar aarsspleetje op haargroei onderzocht.

“Ik denk dat het goed is als ik je hier ook nog even bij scheer als je het goed vindt” zei ze, haar lieflijk strelend.

Noortje keek omhoog naar haar en knikte instemmend. De vibrator stak altijd nog diep in haar poesje en ze voelde hoe Carolien daarmee speelde en ook aan het knopje draaide waardoor hij in haar lichaam begon te zoemen. Ze kon het niet helpen haar onderlichaam over haar bovenbenen te strijken en klampte samen over de slanke benen van Carolien.

Ze voelde hoe Carolien de spuitbus schuim pakte, een reepje blauwe zeep in haar reetje spoot en dit daarna opwreef tot ze het scheerschuim in haar spleetje en zelfs haar vinger in kontgaatje voelde dringen. Kreunend leunde ze zwaar op de benen toen ze haar kontje omhoog bewoog en ze de vinger in haar aarsgaatje koesterend genoot. Carolien nam alle tijd om Noortje haar huid helemaal glad te raspen en bepotelde daarbij haar borsten, haar tepels lieflijk masserend. Nadat ze zich had laten afdoppen bekeken ze het resultaat van hun inspanningen met behulp van een handspiegel. Eigenlijk was het meer een over en weer trots presenteren van het gladde resultaat.

Haar voorzichtig aankijkend vroeg Carolien of Noortje samen met haar het bed wilde delen, “maar dan zonder camera hoor!” Ze verklaarde hoe opgewonden ze zich voelde en hoe geil ze Noortje wel niet vond. “Gewoon alleen maar voor deze keer hoor” stelde ze nuchter vast om haar woorden te verklaren. Noortje ‘s hart klopte in haar keel toen ze haar hoorde, want niets liever dan dat wilde ze ook en ze sloot haar teder kussend in haar armen, genietend van haar prille lichaam.

Ze stonden op, en tegen elkaar gedrukt verkenden hun handen verder elkaars lichamen waarbij geen onderdeel werd overgeslagen.

Hun tongen verstrengelden zich en ze proefden elkaars lippen toen Noortje voorstelde terug te lopen naar de studio. Elkaars kutjes betastend lichtte ze toe dat daar een bed gereed stond en gearmd, omklemd zoals ze elkaar vasthielden, werd zelfs het lopen moeilijk.

Carolien liet zich breed over het bed vallen met haar armen en benen uiteen om Noortje op zich uit te nodigen maar deze hurkte eerst tussen haar benen en begon haar uitgebreid te likken, slurpende geluiden makend zelfs toen ze haar sappen opzoog. Carolien genoot er van maar trok haar in een negenenzestig standje over haar hoofd en beantwoordde de orale verwenbeurt met gelijke munt tot ze plotsklaps door een orgasme werd overvallen.

Ze had het zelf niet verwacht, maar overdonderend werd ze meegesleurd door haar gevoelens en haar buikspieren trokken ritmisch samen toen Noortje haar kutje uitlikte. Snikkend haalde ze adem en bolde ze haar buik op toen ze voelde dat ook haar klitje werd opgewreven door een meegesleepte Noortje.

Carolien wilde echter meer en toen ze weer een beetje op adem was gekomen liet ze zich tussen de benen van Noortje zakken en vanaf haar navel trok ze een breed speekselspoor naar beneden.

Met haar vingers in het kontje klauwend liet ze zich meevoeren in de stroom van wellust en gaf zich hieraan over. Ze kronkelde om haar klitje en worstelde zich tussen haar natte kutlipjes waar ze voor het eerst kon proeven aan haar geil.

Noortje trok haar over zich heen en gewillig liet ze haar kutje boven haar mond draaien en zich verwennen haar door ongeduldig wachtende mond. Meteen voelde ze hoe ze gretig leeggezogen werd en Carolien voelde op het matras rond naar de vibrator.

Bij de tweede zoekronde voelde ze hem liggen, stak hem even in haar mond om hem te bevochtigen om hem meteen daarna in het mooie kutje van Noortje te neuken.

Carolien genoot er van om Noortje te verwennen en zette de dildo laag zoemend aan waarna ze ook het klitje met de punt van de staaf beroerde.

Noortje ‘s buik trok samen van lust en ze drukte haar mond tegen het jonge poesje van Carolien om haar nogmaals te proeven. Verrukt trok ze aan haar billen, haar gezicht plettend tegen haar buik en haar tong flitsend over haar opgezwollen clitoris, net zolang tot ze weer begon te kronkelen en opnieuw werd meegesleurd door een orgasme. Ze piepte en steunde van genot toen ze de als door een explosie veroorzaakte lustgolven door haar lijf voelde schokken en drukte haar benen samen om het hoofd van Noortje.

Toen ze weer een beetje gekalmeerd was ging ze naast Noortje liggen en streelde haar borsten en haar buik terwijl ze de vibrator verder zijn werk in haar kutje liet doen. Ze zag hoe het geil uit haar spleetje werd gepompt en tussen haar billen liep.

Met haar ranke wijsvinger ving ze een beetje op en speelde met de aarsopening van Noortje die haar billen optilde om haar er makkelijker bij te laten kunnen wat door Carolien meteen werd begrepen. Ze liet de vibrator nog een keer over haar spleetje en het verlangende knopje daarboven glijden voor ze hem weer diep in het kutje neukte, ditmaal de trilling verhogend.

Met twee vingers tegelijk drukte ze nu tegen het aarsroosje dat zich meteen willig opende voor haar liefdesstrelingen. Ze voelde dat ze op het punt van klaarkomen stond maar stelde dit zo lang mogelijk uit om zoveel genot als mogelijk was te ontvangen, maar dit bleek slechts een kwestie van minuten. Haar benen schokten languit en haar billen trokken wild samen toen Carolien ook nog haar mond over haar klitje sloot en haar tong ijverig liet werken om het Noortje naar haar zin te maken.

Languit strekten ze zich naast elkaar uit op het bed, elkaar aankijkend en strelend.

“Draag jij nooit een slipje onder je rokjes” vroeg Carolien opeens. Noortje bekende dat ze dat inderdaad wel vaker deed, maar dat het vandaag geen toeval was geweest.

“Soms kan ik me klaar vingeren onder het werk zonder dat iemand het ziet” zei ze.

“Veel meisjes zitten zich hier openlijk te masturberen, ook wel eens als er geen opnames van worden gemaakt, en dan word ik ook wel eens geil. Peter en ik hebben afgesproken dat we seks en werk gescheiden willen houden, al klinkt dat misschien wel vreemd, maar we bedoelen dat wij ons niet zo kunnen laten gaan als onze bezoekers, snap je?” Carolien fleemde dat ze had gehoopt dat ze het voor haar had gedaan, dat was eigenlijk wel zo, maar dat gaf Noortje niet toe.

Na een kwartiertje was hun ademhaling weer genormaliseerd en stonden ze op. Carolien wilde nog even douchen voor ze vertrok en Noortje deed nog wat administratie en voor ze wegging kon het geld dat ze verdiend had al meenemen.

Bij het afscheid zeiden ze; “tot over twee weken dan!” En ze spraken af in het vakantiepark op de Veluwe voor hun weekendje met Jeroen en Femke