Tinus Boot

Tinus Boot

HIJ WAS ER BIJ

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

De reis of de bestemming? 3

DE REIS OF DE BESTEMMING - 3Posted by My 4Fingers Thu, September 07, 2017 12:44:30

De reis of de bestemming?

Deel 3

"Een enkele opklaring"

Paula schudde Peer zachtjes heen en weer en vertelde haar besluit, “als je gaat dan ga ik mee.”

Peer die slaapdronken wakker werd reageerde eerst niet. Het duurde even voordat hij begreep waar hij was en waar het over ging. Hij keek haar verbaasd aan. Slaapkop, dacht ze en ze tastte nieuwsgierig in zijn kruis om te onderzoeken of hij daar wel wakker was. Niet zo wakker als de voorgaande ochtenden, ze voelde een slap peertje in rust. Rust die ze hem niet gunde, de vorige avond had haar sluimerende seksleven doen ontwaken en ze had behoefte aan een vervolg. Peer werd door haar strelingen wakker en zijn peerke begon te groeien.

Peer twijfelde, zich overgeven aan het genot of eerst even opstaan. Zijn volle blaas legen, zijn tanden poetsen en dan terug in bed voor een grote beurt? Hij koos voor het laatste en verontschuldigde zich met de woorden dat hij snel terug zou komen. Nadat hij zijn blaas geleegd had, volgde Paula zijn voorbeeld. De voorgaande dagen had Paula steeds het deurtje van de toiletruimte zorgvuldig achter zich gesloten. Nu liet ze het open en Peer merkte dat zijn pik reageerde. Paula kwam van het toilet af en ze pakte zijn pik vast.

“Zo mag ik hem graag zien. Ga maar vast liggen terwijl ik mijn tanden poets. Nu wil ik boven.” Peer ging op zijn rug in de voorkooi liggen en Paula kroop op hem. Ze pakte zijn pik vast en doordat ze overeind kwam om zich op het gezwollen geval te laten zakken, stootte ze haar hoofd.

“Nondejus, wat is het hier laag.”

Peer begon te lachen. “Kom Sidonia. Ik heb een beter idee.” Peer klom uit de voorkooi en klapte de tafel in de grote kajuit op. Hij ging op de vloer liggen, pakte zijn pik vast en richtte hem recht omhoog met de woorden, “laat je hier maar op zakken. Hier hebben we speelruimte genoeg.” Paula stapte over hem heen en liet zich zakken. In plaats van over zijn pik, liet ze zich langzaam op zijn gezicht zakken, tot ze met haar poes vlak boven zijn mond was. Peer tilde zijn hoofd op en drukte een kus op haar schaamlippen.

“Hm… lekker,” zei Paula. “De rest hou ik van je tegoed. Nu wil ik die dikke knuppel weer in me voelen.” Ze hurkte over zijn pik en liet zich zakken. Peer richtte zijn hoofd op, om te genieten van het schouwspel van zijn pik die door haar opgenomen werd. Hij zag en voelde hoe zijn eikel naar binnen gleed en hoe langzaam zijn hele pik door haar warme natte kut omgeven werd. Steun zoekend aan de rand van de neergeklapte tafel begon ze Peer te berijden. Ze werkte zich op en neer bewegend naar een orgasme. Toen ze op het randje zweefde en het nog wat wilde rekken, liet ze zich op hem zakken. Ze ging heen en weer schuiven tot ze zachtjes kreunend kwam. Ze zakte voorover om Peer te kussen en ze tilde ze haar bekken iets op. Daarmee Peer de ruimte gevend om omhoog te stoten. Ze bleef kreunen en Peer stootte tot hij zijn zaad in haar spoot. Zo bleven ze liggen, totdat Paula voelde hoe de krimpende pik van Peer uit haar glibberde. Voordat ze opstond om van hem af te gaan schoof ze plagend met haar poes over zijn buik en zijn borst.

“Zo, ga je mee douchen?” Vroeg ze, terwijl ze de uit haar kut lekkende sappen over zijn lichaam uitsmeerde. Even later liepen ze samen naar het havengebouw om te douchen.

“Samen in een hokje,” vroeg Peer? “Dat scheelt een euro.”

“Geile zot, het gaat je niet om die euro.”

Ze hadden geen seks onder de douche, maar Paula genoot wel van het ingezeept worden, met extra aandacht voor haar intieme zones. Ik gedraag me als een slet, dacht ze. En ik geniet er van. Dit was meer seks in vierentwintig uur dan in weken met Pieter. Ze kreunde zachtjes toen Peer met een ingezeepte hand een paar maal tussen haar billen streek. Om geen aandacht te trekken gingen ze omzichtig naar de tent van Dil. Er werd opnieuw getelefoneerd met broer en oom en er werd overlegd. Dil dorst het avontuur aan en oom en broer steunden het idee van de overtocht.

Geholpen door Paula, ging Peer aan de slag om een stuk uit het tussenschot te zagen en de schuilplaats in te richten. Nadat de schuilplaats klaar was, wilde Paula naar het havengebouw om haar ondergoed te wassen.

“Niet doen, ik heb een beter idee,” zei Peer. Laat eens zien?”

Verwonderd keek Paula hem aan. “Zotte Hollander, je bent toch geen slipjes snuffelaar?”

“Soms,” zei Peer. “Maar nu zijn ze voor de douane en de immigratie ambtenaren. Mochten ze aan boord komen dan zorgen we dat het vuile ondergoed op de kussens in de voorkooi ligt. Hopelijk leidt dat ze af.”

Ze overtuigden Dil ervan dat ze, tot ze veilig in Engeland was, niet mocht opvallen. Geen hoofddoek en zo westers mogelijk gekleed. Paula deed daarvoor nog wat inkopen in het plaatsje. Dil werd Dilla, de dochter van Peer en Abdul werd Appie zijn kleinzoon. Paula werd tante Paula. Het wachten duurde lang die dag. Peer probeerde met een boek afleiding te vinden en Paula bladerde nerveus in tijdschriften. Haar gedachten dwaalden steeds af naar het komende avontuur en de seks met Peer. Geweldige seks met een bijna wildvreemde man, en vreemd is hij zeker, dacht ze. Ze dacht aan de jaren met Pieter, verloren jaren vond ze nu. Ze probeerde gelukkige momenten met hem terug te halen en dat lukte niet. Zachtjes begon ze te snikken. Peer schrok op uit zijn boek.

“He, wat is er lieverd? Ben je bang voor de reis?”

Paula vluchtte de kajuit in en Peer volgde haar. Hij sloeg zijn arm om haar heen. “Je hoeft niet mee.”

Ze snikte, “dat is het niet.” Ze begon te vertellen over haar huwelijk en dat ze niet treurde dat het voorbij was, maar dat het zo lang geduurd had. Hoe stom ze was geweest dat ze het niet eerder gemerkt had en dat ze zolang genoegen had genomen met slechte seks. Peer veegde haar tranen af en hij vroeg zich af of ze met haar opmerking bedoelde dat ze hun seks goed vond. Hij wilde het niet vragen. Paula zag hem nadenken en vroeg, “nu vraag je je af zeker af hoe ik onze seks vind?”

“Betrapt,” zei Peer. “Ik denk gehoord te hebben dat je er van genoten heb. Geef eens een cijfer, op een schaal van 0 tot 10?”

Paula begon te lachen en veegde haar tranen af. “Voor een kabouter niet slecht en zeker geen onvoldoende. Als jij de luiken sluit, dan krijg je een herkansing voor een hoger cijfer.” Ze kleedden elkaar uit en streelden elkaar. Met de stijve van Peer in haar hand boog ze zich voorover.

“Kabouter inspectie. Hm…, een mooie paarse kaboutermuts.” Ze nam zijn eikel even tussen haar lippen en beet er heel zachtjes plagerig in.

“Au, verdomme.”

Ze kwam overeind. Ze kuste hem en begon hem rustig af te trekken, terwijl Peer haar al kussend vingerde. Paula leunde achterover tegen de kajuittafel en voelde de rand in haar billen. Dat bracht haar op een idee. Ze verbrak de kus, liet zijn pik los en wipte op de tafel. Ze spreidde haar benen en gaf Peer een goed zicht op haar openstaande gleuf. Peer stapte naar voren, drukte zijn pik wat omlaag en zonder druk gleed hij naar binnen. Het lijkt alsof ik er ingezogen wordt, dacht hij. De hoogte van de tafel was precies goed. Paula schoof nog wat meer naar het randje en Peer pakte haar heupen vast. Hij begon rustig te bewegen. Hij stopte even en vroeg, “hoe voelt dat, zo’n kabouter in je?”

“Toe niet stoppen, doorgaan en het voelt niet kabouterachtig. Het voel lekker!”

Peer stootte door en hij keek omlaag om zijn nat glinsterende pik in en uit haar te zien gaan. Al doorstotend pakte hij haar hand en bracht die naar zijn heen en weer gaande pik. “Voel eens hoe lekker nat je bent.” Paula voelde, ze gaf geen antwoord, wel hield ze even met twee vingers zijn natte bewegende pik vast. Daarna stopte ze een vinger naast zijn bewegende pik in haar kut om haar kittelaar te strelen. Peer hoorde aan haar zuchten dat ze tegen een orgasme aan zat. Hij keek haar aan en pakte haar borsten vast. Hij zag haar gezicht vertrekken en zei, “kijk me alsjeblieft aan als je komt. Ik vind het heerlijk een klaarkomende vrouw in de ogen te kijken.” Ze keek hem aan, hield zijn blik vast en even later kwam ze onderdrukt kreunend klaar. Peer bleef rustig door bewegen terwijl ze kwam.

Toen haar orgasme weg ebde vroeg Peer of hij van achteren in haar kutje mocht. Ze ging van de tafel af en ging wijdbeens voorover gebogen staan. Ze werkte goed mee door iets door haar knieën te zakken. Peer stapte naar voren en zijn pik glibberde zonder hulp terug in haar warme masserende vlees. Hij rook hun geiligheid en voelde zijn zaad opkomen. Hij pompte door en toen Paula zachtjes gilde, gaf hij een paar forse laatste stoten voordat hij in haar spoot. Hij voelde hoe zijn pik en zijn zak nat werden. Tegen haar aanleunend en met zijn armen om haar heen hijgde hij uit, tot hij zijn lid voelde verschrompelen.

Later met zijn boek weer in handen en een drankje onder handbereik, dacht Peer na over de seks met Paula. Drie keer neuken binnen vierentwintig uur, niet slecht voor een ouwe lul van vijf en vijftig. Nooit gedacht dat ik zo geil zou worden van een lange dunne met kleine tietjes. Klein maar fijn, die geile stevige puntjes en dan die strakke ronde kont. Dat was een gezamenlijke spuiter net. Haar nattigheid droop langs haar dijen en ik was ook zeiknat. Nou ja spuiter, bij mij moest het uit mijn tenen komen. Haar van achteren neuken hielp om de laatste druppels er bij me uit te melken. Mijn pik heeft nu wel rust verdiend. Van mijn stomme celibaat voornemen is gelukkig niets van terecht gekomen. Ik voel me nu een stuk beter.

Paula had haar tijdschrift weer gepakt. Het lezen lukte nog steeds niet. Stiekem keek ze naar Peer, die in zijn boek verdiept leek. Hij heeft niet meer om een cijfer gevraagd, dacht ze. Minstens een negen en voor libido een tien. Zo nat ben ik nog nooit klaar gekomen. Hij klaagde niet, sterker nog hij stond met een grijns overdreven zijn benen droog te wrijven. Zal hij geen last hebben van de spanning?

Ze zag hoe hij opkeek van zijn boek en haar een knipoog gaf. “Geen zorgen voor morgen Sidonia, het komt goed. En met een overdreven plat accent er achteraan. “Wa”k nog segge wou. Het was een goddelijk lekkere wip.”

Ze wachten die avond tot het donker en rustig in de haven was. De naburige boten waren gelukkig niet in gebruik en met Peer op de uitkijk bracht Paula moeder en kind aan boord. Dil sliep met haar zoontje in de voorkajuit en Paula en Peer namen ieder een bank in de kajuit in gebruik. Voor het slapen gaan kusten ze elkaar, waarbij Peer zijn hand in Paula’s slipje liet verdwijnen. “Heel zachtjes?” Vroeg hij.

“Verleidelijk,” zei ze en ze beantwoordde zijn uitlokking door plagend even in zijn half harde pik te knijpen tot hij hard werd. “Nu niet, zodra ze van boord zijn.”

De volgende morgen vroeg, zodra er voldoende water in de riviermonding stond, voeren ze de haven uit. Het riviertje af naar zee. De wind werkte mee. Een rustige windkracht drie uit Zuidelijke richting en het weerbericht voorspelde een warme voorjaarsdag.

Dil bleef met Abdul in de kajuit. Peer stuurde en genoot van het varen en de spanning.

Zodra ze de haven uit waren begon Abdul zachtjes te huilen. Hij was bang door de bewegende boot en de af en toe klapperende zeilen. Paula zag aan de onzekere blik van Dil dat ze het moeilijk had. Ze liet het zeilen aan Peer over en bleef lang in de kajuit om Abdul te troosten en Dil moed in te praten.

Later, toen Abdul de deinende boot leuk begon te vinden en er een voorzichtig lachje op het gezicht van Dil kwam, ging Paula naar buiten. Ze koesterde zich in de ochtend zon en ze loste Peer aan de helmstok af voor een plaspauze. Paula en Peer luisterden hoe Dil Afghaanse liedjes voor haar zoontje zong en ze glimlachten naar elkaar. We zijn soms net een lang getrouwd stel, dacht Paula. Het blijft vreemd met die kabouter. Zoals net heel vertrouwd en soms van die rare onvoorspelbare acties en opmerkingen. Hoe zou het zijn om met zo’n man getrouwd te zijn?

Na een uur of twee varen riep Peer, “dolphins, come and have a look.” Hij wees Paula en Dil op een grote en kleine rugvin vlak naast de boot. Ze zwommen een stukje met de boot mee. Paula zag de dolfijnen vlak onder het wateroppervlak zwemmen. “Moeder en kind, denk ik,” zei Peer. Met een knikje naar Dil die Abdul op haar arm naar de dolfijnen wees. “Vast een goed voorteken.”

Tegen de middag was het warm geworden en Peer vroeg Paula om even de helmstok over te nemen, hij ging zijn zwemboek aantrekken. Hij zal toch niet, dacht Paula. Peer trok zich netjes terug in de kleine toiletruimte. Nadat Peer de helmstok weer teruggenomen had, trok Paula haar bikini aan en ging buiten bij Peer zitten. Peer vertelde haar dat ze goed opschoten en hij wees op de Engelse kust in de verte. Hij was net begonnen uit te leggen dat ze de "shipping lanes" de routes voor de grote scheepvaart waren overgestoken, toen hij een vloek liet.

“Verdomme, nog aan toe. Kijk daar!” Hij wees naar een helikopter, die in de verte kwam aanvliegen en op een motorjacht af dook. De helikopter ging vlak boven het jacht hangen. “Gauw, naar binnen en help Dil en Abdul in de schuilplaats.” Paula schoot de kajuit in en kwam na Dil en Abdul verstopt te hebben weer naar buiten. Ze zagen de helikopter naar hen toe zwenken.

“Kom bij me op schoot zitten en doe je bovenstukje af, doe net alsof we aan het vrijen zijn.” De helikopter zakte en ging een meter of dertig bij hen vandaan vlak boven het water vliegen. Ze zagen de piloot en zijn metgezel zitten en naar hen kijken. Peer begon enthousiast te zwaaien en hij pakte een leeg blikje, dat nog in de kuip lag. Hij hield het blikje omhoog. Met een uitnodigend gebaar van, kom er maar een halen. De mannen zwaaiden terug en de helikopter zwenkte weg.

Pfffftt, dacht Paula toen ze van zijn schoot af ging. Een tien voor improviseren en koelbloedigheid. Nou ja koelbloedig. Ik voelde ondanks de situatie zijn piemel groeien. Hoe spannender de situatie, hoe relaxter hij wordt. Sinds hij het besluit nam om Dil te helpen, straalt hij rust uit en loopt hij de hele dag met een glimlach.

“Je bent een adrenaline junk.” Zei ze, door zijn zwembroek heen in zijn pik knijpend. Als ik Dil niet uit haar nauwe bergplaats moest bevrijden, dan zou je nu willen vrijen, of niet?”

“Daag me niet uit.”

Voor de haven van Ramsgate verdwenen Dil en Abdul weer in hun schuilplaats. De haven was vol, een stil plekje zoeken was er niet bij. Na het afmeren bleven Dil en Abdul in de schuilplaats, terwijl Peer naar het kantoor van de havenmeester ging. Terug aan boord, vertelde hij dat alle formaliteiten vervuld waren en dat ze te voorschijn konden komen, maar wel uit het zicht in de kajuit moesten blijven.

“ Ga je mee,” vroeg hij aan Paula. “Dan gaan we onopvallend gearmd de haven verkennen.” Ze liepen rond en ze zagen een hek om de jachthaven. Een hek dat er, toen hij hier jaren terug was, nog niet stond. Plus camera’s; camera’s op de steigers; camera’s op de kade en camera’s bij het hek. Ze overlegden en besloten Dil hier niet aan land te brengen. Peer bedacht een alternatief. De Thamesmonding in. Van een eerdere reis naar Londen wist hij dat er bij Queenborough in de monding van de Medway ankerboeitjes lagen voor een getijde stop of een overnachting. “In mijn herinnering is het daar ‘s nachts heel rustig.”

Ze besloten om de volgende dag de Thames op, richting Londen te varen. Met eb vertrekken en de vloedstroom benutten om de Thamesmonding in te varen, tot aan de monding van de Medway bij Sheerness en dan een stukje de Medway op naar Queenborough.

Terug aan boord speelde Paula een spelletje met Dil en Abdul, terwijl Peer met een boek in de kuip de wacht hield. Vroeg in de avond, net toen Peer dacht dat alle ambtenaren thuis of in de pub zouden zitten, schrok hij. Hij zag een geüniformeerd groepje op het haventerrein. De groep splitste zich en een tweetal kwam hun steiger op. Gelukkig stapten ze bij de eerste de beste boot al aan boord voor een inspectie.

“Snel verstoppen,” riep Peer. Paula hielp Dil en haar zoontje in de schuilplaats, ze sloot de deksels boven de bergruimte en legde de matrassen goed. “Slipjes er op?” Vroeg ze aan Peer die binnengekomen was, de luiken sloot en de cd speler aanzette.

“Ik heb een beter idee,” zei Peer. “Kleed je uit. Dan doen we net of we bij een vrijpartij gestoord zijn.” Paula aarzelde en ze keek toe hoe hij zijn kleren snel uittrok. Het valt me mee dat hij niet alweer een harde heeft, dacht ze. “Schiet op,” zei Peer. “Sla een handdoek om en ik doe in mijn blootje het luik open. Doe je best om gegeneerd te kijken.”

De zot, dacht Paula achteraf. Ze had zich snel uitgekleed en een handdoek omgeslagen. Tijdens het wachten stelde ze Dil fluisterend gerust en Peer zette de muziek nog wat harder om eventueel geluid van Abdul te overstemmen. Terwijl ze zich naar de bergplaats boog om met Dil te praten, had de geile zottebol zijn kruis tegen haar billen gedrukt en haar borsten vastgepakt. Op zo’n moment! Ze had hem weggeduwd. Peer lachte naar Paula en greep de handgrepen bij de kajuitingang vast. Hij bewoog heen en weer zodat de boot ook begon te bewegen. “Let”s rock the boat,” zei hij met een grijns. Ze hoorden voetstappen aan dek, gevolgd door kloppen op het kajuit-dak. Peer slaakte een grove vloek. Hij wachtte tot er weer geklopt werd.

“Wat the bloody hell,” zei hij, het luik openschuivend. “I am taking a nap and you’re disturbing my rest. Hij klom in zijn blote gat de kajuittrap op. Paula keek naar zijn billen en probeerde zich voor te stellen hoe de Engelsen naar zijn blote piemel keken. Het bleken een man en een vrouw. Politie en immigratie zeiden ze en ze wilden in de kajuit kijken. Met bonzend hart en haar handdoek vastklemmend ging ze wat opzij staan, terwijl ze de kajuittrap afkwamen. Om gegeneerd te kijken hoefde ze geen moeite te doen.

De vrouw had een politie-uniform aan en ondanks de penibele situatie viel het Paula op dat ze haar best deed om niet naar Peer te kijken. Peer had een kussen gepakt en hield dat demonstratief voor zijn middel. Hij nodigde ze uit om snel rond te kijken en dan op te hoepelen, zodat hij verder kon met zijn slaapje. Hierop begon de immigratie officier te lachen en hij zei met een grijns. “W”re finished sir, enjoy your nap.”

De vaste wal van Engeland was zo dichtbij, maar vijftig meter van de steiger af en toch zo ver weg voor Dil. Ze snikte zachtjes en Abdul begon mee te huilen. Paula nam Abdul op schoot en begon liedjes voor hem te zingen, terwijl Peer Dil troostte en haar verzekerde dat ze de volgende dag echt in Engeland zou zijn. Peer besloot zijn eigen telefoon weer te voorschijn te halen om Dil met haar broer en oom te laten bellen, zodat de situatie kon uitleggen. Zestien gemiste oproepen, waaronder twaalf van Sjaan en diverse Whatsapps en emails. Hij opende de berichten niet, maar zag dat bijna alle gemiste oproepen en berichten van Sjaan kwamen. Hij voelde zich tot zijn verrassing niet meer kwaad, maar schuldig en dat maakte dat hij een kort berichtje stuurde.

"In Ramsgate. Alles gaat goed. Heb telefoon uitgezet om rust in mijn hoofd te krijgen. Stuur je vanaf nu om de dag een berichtje."

Dil belde met broer en oom. Peer sprak met oom en vertelde over het plan om ze in Queenborough aan land te zetten. Oom wilde haar samen met een vriend met een auto ophalen en vroeg hoe laat. Peer legde uit, dat hij dat met een zeilboot niet kon voorspellen en dat het aan land zetten alleen kon als het uit het zicht van nieuwgierige ogen gebeurde. Hij vroeg oom om buiten Queenborough te wachten en om vooral niet op vallen. De avond verliep verder rustig. Met Dil en Abdul naar bed in de voorkajuit en het deurtje dicht, kleedden Peer en Paula zich uit om te gaan slapen. Peer was het eerst klaar en keek toe tot Paula alleen in haar slipje stond. Hij boog zijn hoofd en kuste haar tepels en nam ze daarna een voor een in zijn mond.

“Peer,” fluisterde ze. “Je kan het wel proberen, maar ik trap er niet in. Het is veel te gehorig en misschien is Dil nog wakker.”

“Je tepels hebben er wel zin in,” zei Peer de harde knopjes tussen zijn vingers rollend.

“Nee echt, nu niet, naar onderen wijzend, “het is hier onder nog wat gevoelig van de afgelopen dagen.”

“Daar weet ik iets op. Ik heb de hele dag al een ongelofelijke zin in je. Al vanaf het moment, dat je met je blote tietjes en je lekkere kont op mijn schoot zat te draaien, heb ik een plan.”

Paula keek hem aan, “en wat mag dat plan dan wel zijn, als er niet geneukt wordt?”

“Allereerst wil ik dat lekkere ronde kontje vasthouden, kijk zo.” zei hij terwijl hij zijn handen op haar billen legde.

“Hm…,” fluisterde Paula, “dit voelt goed en wat komt er hierna?”

Peer zei niets maar stroopte haar slipje omlaag en hielp haar om er uit te stappen. Hij ging op zijn hurken zitten en pakte weer haar billen vast. Met zijn vingers in haar kontvlees trok hij haar onderbuik naar zijn gezicht. Hij drukte een kus op haar schaamlippen en keek toen omhoog om haar blik te vangen.

“Dit lijkt me een voortreffelijk plan,” zei ze en ze trok met haar handen op zijn achterhoofd zijn mond weer naar haar onderbuik. Peer drukte zijn lippen op haar poes en likte haar. Ze opende haar benen en zijn tong vond de weg naar haar genotsknopje. Ze liet zijn hoofd los en zocht steun tegen de tafel.

“Zullen we gaan liggen?” Vroeg ze. Paula ging op een van de banken liggen en Peer wilde tussen haar benen knielen om verder te gaan.

“Nee samen,” zei ze. “Ik wil jou ook verwennen.” Paula schikte zich op de bank en Peer ging in 69 positie op haar liggen. Om niet met zijn hele gewicht op Paula te drukken en om zijn pik boven haar gezicht te krijgen legde hij zijn onderbenen op de kaartentafel. Hij schikte zich zo dat zijn pik naar beneden naar haar mond wees en drukte zijn mond op haar natte zilte poes. Hij zocht met zijn tong haar kittelaar weer op en begon te likken. Paula kreunde zachtjes toen ze zijn tong voelde en ze tilde haar hoofd met geopende mond op om de boven haar bungelende eikel te omvatten. Ze likte zijn eikel en voelde hoe Peer zijn bekken omlaag drukte om meer van zijn pik in haar warme mond te krijgen. Kom maar, dacht ze en ze bewoog haar lippen over zijn schacht. Lik door, lik door, dacht ze. Peer likte verder en stootte vanuit zijn bekken in haar mond. Op en neer, waarbij haar lippen en tong zijn pik masseerden. Paula voelde een orgasme opkomen. Om niet te schreeuwen klemde ze haar lippen strak om zijn pik. Peer vermoedde, door de mond die zich om zijn pik klemde, dat ze ging komen en hij stond zelf ook op springen. Hij stopte zijn stoten en likte haar naar een orgasme. Hij voelde hoe haar lippen en tong om zijn pik bewogen, terwijl ze met een gorgelend geluid probeerde om niet te schreeuwen. Zijn ontlading was niet meer te stoppen, zijn zaad begon te stromen. Met een ruk trok hij zich terug uit haar mond. Net te laat, daarbij zijn lading deels in haar mond en deels op haar gezicht lozend.

Terwijl Paula lag na te schokken, tilde Peer voorzichtig zijn voeten van de kaartentafel en tilde hij zijn bovenlichaam van Paula af. Hij pakte een keukenrol en maakte Paula’s gezicht schoon. “Het spijt me” zei hij. “Ik wilde niet in je mond spuiten en was te laat met terugtrekken, daardoor kwam het in je gezicht.”

Paula lachte hem uit, “je bent een lieve onnozelaar. Al dagen los je je kwakjes in me en kan ik daarna met tissues in de weer en slipjes uitwassen. Nu spuit je het in mijn mond en over mijn gezicht en je bent bezorgd. Van sperma in mijn ogen word ik niet blind. Gelukkig is mijn slaapbank droog gebleven.” Ze kwam overeind om hem een kus te geven. “Zo smaakt kabouter sperma.”

Om optimaal te profiteren van de vloedstroom, vertrokken ze de volgende morgen laat. De dag was begonnen met Engels weer, druilerige motregen en weinig wind. Zeilend met ondersteuning van de motor voeren ze langs de krijtrotsen naar de Thamesmonding. Bij Margate klaarde het op. Er kwam meer wind, de motor kon uit en de regen stopte. Even later brak de bewolking en werd het een mooie zeiltocht. Als er niet de spanning geweest was van het later die dag aan land zetten van Dil en Abdul dan zou Paula nog meer genoten hebben. Naar Peer kijkend, zag ze hem heel ontspannen met zijn rug tegen de reling hangen met de helmstok in zijn hand. Zal hij helemaal geen spanning voelen? Dacht ze. De hoek om bij Sheerness, de Medway opvarend, dacht Peer aan de roemruchte tocht van de Ruyter naar Chatham. Hij ging om de Engelse vloot te vernietigen. Ik ga om Engeland een paar ongewenste inwoners rijker te maken.

Om een uur of drie in de middag kwamen ze bij Queenborough aan. Het was een mooie zonnige middag geworden. Gelukkig lagen de ankerboeitjes uit Peer zijn herinnering er nog. Er was nog een boei vrij, helaas naast een motorboot met veel volk aan dek. “Penis-verlenger,” zei Peer, op de boot wijzend.

“He?” vroeg Paula naar de boot kijkend, die voor haar oogde als een super groot futuristisch strijkijzer. Peer vertelde haar over zijn theorie over mannen en soorten boten. Van het strijkijzer, vijftig meter verder, klonk harde muziek. Er was een feestje gaande. Peer gluurde nieuwsgierig met de verrekijker en gaf die daarna aan Paula. Twee buikige mannen met gouden kettingen en tattoos vermaakten zich met drie dames in kleding, die met strakke rokjes en hakken, niet praktisch leek voor een boottocht.

Peer grijnsde naar Paula, “goede afleiding. We gaan ook een feestje bouwen.” Hij haalde de ingepakte rubberboot te voorschijn en pompte hem op. Paula overlegde met Dil en zette in reactie op het Engelse geweld ook muziek op. Bob Marley "There is a rat in my kitchen". Terwijl Peer de opgepompte rubberboot te water liet kwam ze samen met Dil en Abdul de kajuit uit. Dil keek heel onzeker. Ze was door Paula overgehaald om zich aan de "locals" aan te passen. Ze droeg een voor haar veel te klein bovenstukje van Paula en Paula had met wasknijpers haar lange rok omgetoverd in een vreemde korte rok. Peer haalde wat blikjes bier tevoorschijn, waarvan hij er twee opende voor Paula en hem. Op verzoek van Peer deed Dil haar best om zwaaiend met een dicht blikje dansjes in de kuip te maken met Abdul. Peer roeide met Paula een rondje om de boot met de feestvierders en ze proosten met hun blikjes.

“Als dit geen aangepast gedrag is, dan weet ik het niet,” zei Peer, terug roeiend naar de boot. Oom werd gebeld en ze vroegen hem langs het water in Queenborough te rijden en uit te kijken naar een wit zeiljacht met rode strepen naast een groot motorjacht. Als hij het zeiljacht zag dan moest hij om de eerste de beste hoek stoppen.

Een kwartier later zagen ze een oud bestelbusje langzaam over de weg rijden. Paula nam met omhelzingen afscheid van Dil en Abdul. Peer hielp Dil aan boord van de rubberboot en pakte Abdul van Paula aan. Naar het dichtstbijzijnde punt om aan de wal te kunnen komen, was ruim vijf honderd meter roeien en dat viel niet mee met twee personen en een kind in het kleine bootje. Gelukkig was het rond de kentering en viel de getijstroom mee. Abdul bleek zich tot een zeeman ontwikkeld te hebben. Hij schaterde om de stuiterende beweging van de rubberboot en Peer, die het zweet van het roeien van zijn voorhoofd veegde, lachte mee. Eindelijk, dacht Peer, toen hij vlak bij de kant in ondiep water uit het rubberbootje sprong. Hij hielp Dil aan de kant en gaf haar Abdul aan. Peer trok het rubberbootje de kant op en Dil kleedde zich weer als een vrome moslima. Ze haalde de wasknijpers uit haar rok en trok een hoog gesloten blouse aan. Ze gingen op weg. Abdul gaf aan dat hij door Peer gedragen wilde worden. “You are grand dad now,” zei Dil. De weg af, de hoek om en daar stond het busje met twee bebaarde mannen er naast. Oom en een vriend. Tranen, omhelzingen en kussen. De laatste twee niet alleen van Dil, maar tot Peer’s verwondering omhelsden en kusten de mannen hem ook. Oom begon een lang bedank verhaal met veel “blessings” en Allah. Peer bedankte hem voor de zegeningen en drong op spoed aan. “Please be quick, before someone will notice us and starts asking questions.” Hij had het nummer van oom en sprak af om contact te houden. Na een aai over het bolletje van Abdul en het aanhoren van een laatste verwijzing naar de wijsheid en grootsheid van Allah, liep Peer in gedachten verzonken en zonder om te kijken terug naar zijn rubberboot. Hoezo Allah? Mijn reet, gewoon mijn idee en met hulp van Paula uitgevoerd

Terug aan boord veegde Peer het zweet van zijn hoofd en beantwoordde hij de bezorgde vragen van Paula. Na even gezeten te hebben begon hij te puzzelen over de terugreis en hoe Paula op tijd terug in Zeebrugge te krijgen. Het weerbericht voor de volgende dag was gunstig. Hij stelde Paula voor om de volgende dag heel vroeg op te staan en om vijf uur te vertrekken. Met de ebstroom mee de Thamesmonding uit en dan door, afhankelijk van de wind naar Duinkerken of naar Nieuwpoort. Paula was akkoord. Hij probeerde om rustig te gaan zitten met een boek, het lukte niet.

“Verdomme,” zei hij. “Ik kan me nog niet ontspannen. Ik ga zwemmen.” Paula keek hem bevreemd aan, “het water is nog steeds veel te koud.” Peer zei, dat hem dat niet uitmaakte, hij moest iets doen om de adrenaline kwijt te raken. Hij kleedde zich uit en liet het zwemtrapje zakken. Paula zag dat hij de aandacht had getrokken van het gezelschap op de Engelse boot.

“Potloodventer, je hebt publiek.”

“Mooi, dan zien ze een eerlijke Hollandse pik. Die Engelse gasten moeten in de spiegel kijken om hun eigen pik onder het afdak te kunnen zien.”

“Ja, nu nog wel, wacht maar tot je het water uitkomt.”

Peer zwom een rondje om de boot en riep dat het heerlijk was en vroeg Paula om er ook in te komen. Paula weigerde, waarop Peer naar de Engelse boot zwom om naar de dames te zwaaien en ze uit te nodigen voor een “skinny dip.” De dames weigerden giechelend. Een van de mannen vond het niet leuk en riep, “piss off, bloody wanker.” Peer zou een week eerder, de kans om terug te schelden met beide handen hebben aangegrepen. Peer op dat moment dacht, zoek het uit en hij zwom terug naar de boot.

Paula stond klaar met een handdoek. “Heeft het geholpen?”

“Ja, en ik voel me nu leeg en moe.”

Het werd een rustige avond. Luierend met muziek en een boek. Met de voorkajuit weer vrij kropen ze er samen in. Ze nestelden zich, deden hun ogen dicht en sliepen.

Tinus Boot

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Comments(0)//tinusboot.4fingers.be/#post29