Tinus Boot

Tinus Boot

HIJ WAS ER BIJ

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Deel 6 Janny

BEDEVAART 6 JannyPosted by My 4Fingers Sat, August 25, 2018 11:36:42

Deel 6 Janny

Santiago binnen fietsend ben ik niet onder de indruk. Het ziet er nogal morsig uit. Ik twijfel over mijn eerdere voornemen om er een paar dagen te blijven. Misschien valt het in het centrum nog mee. Julia belt nu dagelijks en ik heb opgebiecht dat ik ook naar huis verlang. Het ging tenslotte om de reis en niet om de bestemming.

Maar eerst moet ik mijn fiets kwijt en de thuisreis regelen. Een camping buiten de stad lijkt me onpraktisch en ik vind dat ik ondanks de kosten een echt bed verdiend heb. Temeer omdat te lang doorrijden met een natte broek een blaar op mijn kont heeft veroorzaakt. De laatste twee dagen heb ik met een blarenpleister op mijn reet gereden. Een geluk bij een ongeluk, denk ik steeds als ik de pleister vervang voor een nieuwe. Met reetharen zou die operatie een stuk pijnlijker zijn.

Ik vind een hotel, weliswaar niet goedkoop, maar voor een paar dagen moet het kunnen. Derde etage met uitzicht op een plein. Ik sjouw mijn spullen naar de kamer om te douchen en de fietskleren te verwisselen voor een toeristen plunje. Hoewel al half tien, is het restaurant nog open. Spanjaarden eten laat. Het is druk in de eetzaal, alleen in een hoekje is nog een plekje vrij. Wachtend op mijn bestelling, kijk ik de eetzaal rond en luister naar het geroezemoes. Aan een lange tafel dicht bij de mijne zit een gemengd gezelschap van tien personen. Ze zien er Hollands uit en ik spits mijn oren. Mijn intuïtie blijkt te kloppen, ik vang flarden van hun gesprekken op. De ruim drie weken zonder landgenoten zijn me goed bevallen. Ik maak me niet bekend als landgenoot en luister naar wat ze te vertellen hebben. Uit, wat ik hoor, maak ik op dat het wandelaars zijn en dat ze acht dagen gewandeld hebben. Zij liever dan ik, wandelen gaat me te langzaam.

Terug op de kamer bel ik Julia en stel haar gerust met het bericht dat ik op mijn bestemming ben. Ik vertel haar dat ik hier hooguit twee dagen wil blijven en dat ik het laat afhangen van de beschikbare vluchten. Ze blaast een kus door de telefoon. De matras en de vermoeidheid hebben voor een lange en diepe nachtrust gezorgd. Ik word wakker van muziek buiten op het plein. Na het ontbijt fiets ik de stad in om Pakezel te verkopen. Nog één maal met mijn zere kont op het zadel. Ik twijfel nog, het is een trouwe metgezel geworden, is er geen manier om hem naar Holland te krijgen? Ach nee, met een racefiets een mountainbike en een stadsfiets heb ik genoeg fietsen. De eerste fietsenzaak, die ik probeer, heeft geen belangstelling, wel een tip. De tip blijkt een goede, een zaak buiten het centrum heeft zich gespecialiseerd in sportfietsen. Gelukkig kijken ze door de modder en andere viezigheid heen. Het kost wat tijd om te onderhandelen, maar we worden het eens voor een prijs, die maar tweehonderd euro lager is dan wat ik voor de fiets betaald heb. Ik neem nog een laatste foto van Pakezel. Hij heeft me trouw gediend. Volgens de teller hebben we samen 2689 km afgelegd.

Teruglopend naar het centrum maak ik de hoofdrekensom. De fiets heeft me ongeveer 7,5 eurocent per kilometer gekost. En doorrekenend 66,67 euro per wip.

Terug in het centrum boek ik op een reisbureau een vlucht naar huis voor over twee dagen. Eerder kan niet en het komt goed uit met wat ik Julia vertelde. Wat nog rest is een rugzak of een rolkoffertje voor mijn bagage. Lang leve de circulaire economie, ook Spanje blijkt kringloop winkels te kennen. Voor vijftien euro word ik eigenaar van een smerige en ranzig ruikende rugzak. Ik besluit hem terug in het hotel onder de douche te schrobben.

Na de rugzak naar het hotel gebracht te hebben staat niets me meer in de weg om de stad te gaan verkennen en het pelgrimsgebeuren te aanschouwen. Ik besluit met de kathedraal te beginnen. Uit een, in de kathedraal opgepikte folder, begrijp ik, dat voor pelgrims de staat van de ziel belangrijk is. Door het schuren van mijn broek over de blaar, ben ik echter meer bezig met de staat van mijn zitvlak. Ik stuur een selfie naar Julia en app "Overmorgen naar huis."

Ze antwoord bijna direct.

"Gelukkig! Hoe laat en zal ik ophalen?”

"Half elf ‘s avonds, zie nog wel. Heb een rugzak voor mijn bagage gekocht."

De kathedraal is mooi, met de bijbehorende roomse overdaad aan pracht en praal. Julia is van huis uit katholiek en steekt bij een bezoek aan een kerk vaak een kaarsje aan. Ik pak zonder te betalen een kaarsje en steek het aan. Zal het werken voor teruggevonden huwelijksgeluk? Ik besluit toch maar een euro in de gleuf te stoppen. Verder wandelen en cultuur snuiven of een pilsje in de schaduw? Ik hoef niet te kiezen, mijn benen zijn al op weg naar het dichtstbijzijnde terras.

Genietend van de eerste hap hopschuim, zie ik een vrouw op me af komen. Ik herken haar als een van de groep Hollanders uit het hotel. Slank, pezig en gespierde benen onder haar shorts. De bouw van een duurloopster. Gisteren in het gedimde licht van de eetzaal had ik haar begin dertig geschat. Nu dichterbij en bij daglicht zie ik dat er minstens tien jaar bij moet. Fraai exemplaar en goed opgedroogd, maar de lijntjes om haar mond en bij haar ogen verraden haar leeftijd. Ze kijkt bozig en begint in rap Spaans tegen me uit te varen. Ik kan het niet volgen en kijk haar dommig aan.

“Zie je wel, je bent Hollander,” zegt ze in mijn landstaal.

Ze blijkt de avond te voren gemerkt te hebben dat ik naar hun gesprekken luisterde en ze had zich afgevraagd of ik een landgenoot was.

“Kinderachtig dat je niet zei dat je ook uit Nederland komt.”

“Wil je wat drinken?” Vraag ik. Ik zie haar twijfelen, maar met een zuur gezicht zegt ze.

“eh, vooruit dan maar." Ze nipt van haar ijsthee en ze vertelt dat ze haar groep ontvlucht is. “Ik heb nu wel genoeg kerken gezien.”

Dat leidt tot mijn vraag over het hoe en waarom van hun wandeltocht. Ze aarzelt met antwoorden. Om het ijs te breken vertel ik hoe ik in Santiago terecht ben gekomen. De huwelijkse aanleiding vervang ik door ‘er even uit willen’. De schedevaart en de platjes laat ik ook maar weg. Ze lacht er niet om, ze kijkt me alleen maar wat meewarig aan. Ook mijn beschrijving van het leed van mijn blaar laat haar niet lachen. De enige reactie die ik krijg is een vies gezicht. Gelukkig staat ze er wel op om nog wat te drinken te bestellen, “op mijn kosten nu,” benadrukt ze. We stellen ons aan elkaar voor. Ze heet “Janny.”

Janny blijkt door een vriendin overgehaald te zijn, om mee te gaan op een achtdaagse voettocht over het laatste deel van de pelgrimsroute.

“Nee,” ze is niet katholiek.

Ze zat in een dip en haar vriendin An vond dat ze er uit moest.

“Ook omdat ik Spaans spreek.”

Terwijl ze praat neem ik haar op. Zeker niet onaantrekkelijker en een strak lijf. Jammer dat ze zo zuur blijft kijken. Komen daar die lijntjes om haar mond vandaan.

Ze heeft iets chique over zich. Luisterend naar haar, vraag ik me af waarom ik haar chique vind. Het is niet haar vrijetijdskleding. Het komt door haar stem en haar dictie. Ze spreekt heel bedachtzaam in een wat geaffecteerd Nederlands. Ze draagt geen trouwring. Misschien valt ze wel op vrouwen, ze heeft het opvallend vaak over haar vriendin An. Ze stopt met praten, “is er wat?”

“Nee, hoezo?”

“Je zit zo naar me te staren.”

“Ik vind het leuk om naar je te kijken, als je praat,” jok ik. Ik kan haar moeilijk vertellen waaraan ik dacht.

Ze bloost. “Ach, schiet op.”

Om van onderwerp te veranderen vraagt ze of ik op de dagen dat ik door Spanje fietste nog wat Spaans geleerd heb.

Ik knik bevestigend en zeg, “vamos, allegria.”

He, he, dat brengt zo waar een voorzichtige glimlach op haar gezicht. “Wat voor plezier heb je in gedachten?”

Oei, denk ik, beet? “We kunnen samen nog een bezienswaardigheid bezoeken of naar het hotel gaan op zoek naar plezier of voor ontspanning”.

Bezienswaardigheden had ze genoeg gezien. Ontspannen vindt ze een prima idee. “Maar,” zegt ze erbij, “ieder op zijn eigen kamer.”

Tijdens de wandeling terug naar het hotel ontdooit ze verder. Ze vertelt Spaans gestudeerd te hebben en eerst in het onderwijs gewerkt te hebben en dat ze nu zelfstandig vertaalster is.

“Ik was het onderwijs zat, maar ik geef nog wel Spaanse les aan groepjes volwassenen.”

Terwijl ze praat over haar werk, vraag ik me af waar ik mee bezig ben. Het contact met Julia is weer goed en er lonkt een herstart. Wil ik eigenlijk wel seks met deze vrouw? Ik besluit een poging te wagen. Ter bekroning van de schedevaart en benieuwd of ik het nog kan. “Een vrouw versieren”. Per slot van rekening groeien mijn stoppeltjes. In het hotel gaat ze in de lift mee naar boven. Zij en haar vriendin delen een kamer op de zelfde verdieping als ik. In de gang bedankt ze me voor het gezellige gesprek en ze neemt afscheid met een kusje op mijn wang.

Dat was het dan, leuk geprobeerd, denk ik op het bed ploffend. Ik voel geen spijt, misschien is het maar beter zo. Overmorgen ga ik terug naar huis en naar Julia.

De rugzak laat ik die maar gaan schoonmaken, dan kan het ding nog een dag drogen. Uitgekleed begin ik onder de douche aan het karwei. Het valt niet mee en ik ben er ruim een kwartier druk mee. Ik heb hem net te drogen gehangen als er op de deur wordt geklopt. Negeren of toch Janny? Met een om mijn middel geslagen handdoek open ik de deur. Janny! Ze heeft een kamerjas aan en is op slippers.

“Ik wilde me eerst even douchen,” zegt ze. “Ik ben blij dat jij ook gedoucht hebt.”

Verrast laat ik haar binnen en ik zie dat ze nadrukkelijk naar mijn handdoek kijkt. Ik sluit de deur en ze stapt met een ernstige blik in haar ogen naar me toe. Ik zie nu niets zuurs meer aan haar.

“Eens zien wat voor vlees er in de kuip zit.”

Ze maakt mijn handdoek los en onthult mijn vriend. Het gaat zo snel en plotseling dat hij het nog niet heeft kunnen volgen. Hij hangt nog. Het blijkt voor Janny geen belemmering. Ze pakt hem vast en in haar hand komt hij tot leven. Nou ja leven, tot volle wasdom. Ze knijpt er in.

“Hm…, stevige knaap.”

Daarna pakt ze mijn ballen vast, alsof ze die ook wilt keuren. Kennelijk valt de keuring goed uit, want ze vraagt of ik een condoom heb. Komen ze toch nog van pas. Nieuwsgierig kijk ik toe, hoe ze zelf de badjas uittrekt. Ze heeft een slank afgetraind lichaam. Kleine wat hangende borsten met donkerroze rozenknopjes en een platte getrimde onderbuik. Tot mijn verrassing zie ik dat ze een soort van Hitlersnorretje heeft laten staan.

"Zum Befehl," ik kan het nog net inhouden.

Ik steek mijn handen naar haar uit.

“Zo,” zegt ze, “ik moet je eerst nog wat vertellen.” Bah, denk ik, wat nu weer. Wat daarna volgt verrast me compleet. Met haar geaffecteerde deftige stem vraagt ze of ik schuttingwoorden wil gebruiken. Ik kijk haar verrast aan. Schuttingwoorden tijdens de seks? Julia wordt al kwaad als ik het over haar kut heb in plaats van haar poesje.

“Zoals kut en pik?” vraag ik.

“Nee sterker,” zegt ze met een serieus gezicht en me nadrukkelijk aankijkend. “Zoals, zal ik mijn dikke worst in je geile gleuf stoppen?”

Het lukt me maar net om mijn gezicht strak te houden en wie ben ik om een bereidwillige vrouw iets te weigeren? Ik die, zo vaak bekritiseerd word om mijn onverbloemd taalgebruik. En zij vraagt er om. Ik denk na en gek genoeg kost het me, nu het niet spontaan gebeurd, moeite om iets met schuttingwoorden te vinden dat ook nog origineel is.

“Wil je me kussen? En dan met je tong in mijn mond voordoen hoe mijn dikke snikkel zo in die natte gleuf van je moet stoten?”

Het is kennelijk een zin die geapprecieerd wordt, want ze drukt haar lippen op de mijne en haar tong dringt in mijn mond. Apart, denk ik als haar tong heen en weer in mijn mond gaat. Ik breek de kus af en vraag haar, “wil je dat ik je lekkere natte kut ga vingeren?” Ze knikt. Haar kut voelend valt het tegen. Ze is helemaal niet nat, ze is hartstikke droog. Ik zeg er maar niets van, ik wil neuken en droog als ze is, gaat dat niet.

“Zo,” zeg ik, “nu ga ik die kut van je zo verwennen dat het geil langs mijn vingers druipt.” Voorzichtig met een vinger beginnend, merk ik hoe ze zich langzaam maar zeker voor me opent. Na even vingeren voel ik dat ze vochtig wordt. Tweede vinger erbij en dieper er in.

“Goddorie Janny, wat heb je een lekkere neukgrot.”

Het werkt, haar kut is nu goed toegankelijk en ze is nat geworden. Nog geen soppen maar toch. Ze hangt aan me, met mijn pik in haar hand. Ze is zo geconcentreerd op mijn vozen, dat ze hem alleen maar stevig als een handsvat vasthoudt. Ze steunt, “doorgaan!” Ik smoor al vingerend haar aanmoediging met een kus. Ze lijkt me gereed voor de volgende actie.

“Zo, en nu wil ik die soppende kut van je van dichtbij zien.”

Ik kniel voor haar. Geen strak kutje maar een flamoes met grote uitstekende schaamlippen, als flaporen. Schaamflappen!

“Hm…,” lieg ik, “wat een lekkere strakke neukdoos.” Ze ruikt geil. “Je ruikt ongelofelijk geil, je ruikt als een vrouw die lekker geneukt wil worden.” Met mijn gezicht zo voor haar kut, voelt ze goed aan wat ze kan verwachten. Ze gaat wat meer wijdbeens staan en kantelt haar bekken naar me toe. Met mijn vingers spreid ik haar schaamlippen, haar clitoris wordt zichtbaar. Ik lik een paar maal over het zout smakende knopje. Ze legt haar handen op mijn hoofd om het op zijn plaats te houden. Jammer voor haar, maar ik heb een ander plan. Ze wilde toch grove taal horen. Ik maak me los en kom overeind om haar te kussen

“Zo smaakt jouw geiligheid.” Het werkt nog ook, Ze likt mijn mond af. “Als jij nu mijn dikke leuter in je pijpbekkie neem, dan ga ik je straks met mijn tong diep in die lekkere natte gleuf van je beffen.” Zo dat gaat goed, ze kijkt me stralend aan en knielt om mijn jongeheer diep in haar mond te nemen. Geen voorzichtige halfslachtige poging met alleen mijn eikel tussen haar lippen. Niets van dat, gewoon zo veel mogelijk pik in haar mond. Dus toch een pijpbekkie. Terwijl ze pijpt moedig ik haar aan. “Kom op Janny, doorgaan tot ik bijna kom. Daarna ga ik met mijn tong je kittelaar likken tot je het uitschreeuwt.”

Ze gaat door en ze pijpt goed. Eigenlijk te goed, te snel voel ik mijn zaad opborrelen. Ik heb veel meer voor ons in petto en duw zachtjes haar hoofd weg. Ze kijkt me vragend aan. “Het is heerlijk, als je nog even doorgaat dan spuit ik je mond vol en dat wil ik niet. Ik wil straks in je kut spuiten en dan samen met jou voor de spiegel kijken hoe mijn sperma uit je kut druipt. Wil je dat ik je van geiligheid druipende kut lik?”

“Schiet op, lik me klaar.”

Ik dirigeer haar op het bed met ‘haar geile kont’ op het randje en haar benen buitenboord. Tussen haar benen knielend duw ik ze ver uit elkaar. Ze is nu wel goed nat en haar genotsknopje puilt naar buiten

“Ja, ja, schiet op, lik mijn spleetje.”

Van een spleetje is geen sprake meer, wel van een gapende wijde opening. Ik ben ook niet van plan om met mijn tong diep in haar kut te gaan. Haar kittelaar likken moet volstaan. Met het puntje van mijn tong omcirkel ik haar kittelaar. Luisterend naar haar toenemend gekreun probeer ik in te schatten wanneer ze op het randje komt. Daar stop ik. Overeind komend leun ik over haar heen en veeg met een overdreven gebaar mijn mond af. Ik hou mijn vingers voor haar mond. Ze doet het!. Ze likt mijn vingers af en komt overeind om over mijn lippen te likken. Om haar op het randje te houden heb twee vingers in haar gestoken. Ze kust me en kreunt in mijn mond.

“Wil je dat ik je verder lik of wil je mijn pik nu in je geile doos voelen?”

“Likken! Lik me klaar.” Ik help haar om languit op bed te gaan liggen en kruip daarna boven op haar. Op mijn ellebogen leunend met mijn gezicht in haar natte kruis en mijn voeten op het hoofdeind. Zo hang ik boven haar en mijn pik wijst naar haar mond. Ik voel hoe haar lippen zich om mijn pik sluiten. Al likkend neuk ik haar in haar mond. Steeds als de druk te hoog wordt trek ik mijn pik terug om hem even later weer in haar geopende mond te steken. Ze kreunt met haar lippen om mijn pik en haar onderlichaam begint te bewegen. Haar benen gaan omhoog en mijn hoofd wordt bijna tussen haar dijen geplet. Ik kan haar zo niet meer horen, maar ik blijf likken tot ze mijn hoofd weer loslaat

“Oh, oh stop.”

“Wil je nu mijn pik in je kut hebben?” Ze knikt.

“Hoe wil je dat ik hem er in steek?”

“Zo,” zegt ze en ze trekt heel lenig haar benen op, tot in een hoek van negentig graden met haar romp. Ik kniel op het bed en trek haar benen tegen mijn borst. Ja, denk ik, zonder hulp van haar of mijn handen, naar binnen stotend, zo is het heerlijk. Diep er in en strak. Het voelt als in een warm bad stappen na een lange dag buiten in de kou. Even denk ik aan Julia en hoe we vroeger dit standje ook deden.

“Kom op neuk me klaar.”

Julia verdwijnt uit mijn gedachten en ik neuk Janny zonder enige reserve. Ik hou me niet in. Ik pak haar zo hard en diep als ik kan. Bonken, rammen, stoten op weg naar verlichting. Janny jammert zachtjes en ik grom als de ontlading komt. Als we op adem gekomen, rustig nagenietend naast elkaar liggen, veegt ze met een vinger over de stoppels op mijn onderbuik.

“Je mag je wel weer eens scheren.”

Dat nooit meer, denk ik zonder op haar opmerking te reageren. Daarop maak ik een fout. Nog in de ban van onze seks zeg ik, “dit was godvergeten lekker. Janny, mens wat heb jij een lekkere kut en je krijgt een tien voor pijpen.” Ze draait haar hoofd naar me toe, de zure blik is weer terug. Met een bestraffend toontje zegt ze.

“Die taal kan je nu wel voor je houden, het was goed zo.”

De spiegel en het druipende sperma aanschouwen lijkt ze vergeten en ik herinner er haar niet aan. Rond haar mond zie ik grote rode vlekken. Ik hoop dat het geen kneuzingen zijn en dat het wegtrekt voordat haar vriendin terugkomt. Voordat ze haar badjas aantrekt en weg gaat, gebruikt ze mijn handdoek om haar kruis en benen af te vegen.

Pas na Janny ’s vertrek komt de realisatie dat het condoom, waar ze om gevraagd had, niet gebruikt is.

Die avond gaat Janny met haar groep, als afsluiting van hun reis, in de stad uit eten. En ik? Ik lees een boek. Nog een keer zie ik haar, uit de verte. De volgende morgen als ik wakker wordt van geluiden buiten op straat. Ik kijk uit het raam omlaag en zie Janny en haar reisgenoten in een busje stappen. Ze kijkt niet omhoog.

Ik heb nog een dag in Santiago. Tijdens het ontbijt appt Julia. "Mis je en verlang naar je."

Zo, denk ik en ik app terug, "Nog één nachtje slapen."

Ik slenter die dag langs de bezienswaardigheden, zonder veel te zien. Op een plein tegen de muren van een museum hangen spandoeken, met in drie talen de uitnodiging om het "Cultuurfeest" te bezoeken. Er tegenover is een ijssalon. Ik kies voor een ijsje. Ik heb het niet naar mijn zin. Later die dag in de schaduw op een terras denk ik na over het hoe verder. In ieder geval naar huis en naar Julia. Vijfentwintig jaar schut je niet zomaar, als een paar waterdruppels, van je af. Wat zal ik doen? Kiezen voor eerlijkheid en alles opbiechten. Ik zie het al voor me, de huilbuien en later de verwijten. De laatste contacten zijn hoopvol. Ik kies er voor om Julia onwetendheid te laten. Ik ga er aan werken om samen de draad van ons leven weer op te pikken en zo te ontdekken waar de draad ons heen leidt.

Het is tijd om naar huis te gaan.

Tinus Boot

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.