Welkom bij 私の指 - Miyako.ran

Welkom bij 私の指 - Miyako.ran

.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

MANNENCLUB 2

Mannenclub - 2Posted by My 4Fingers Sat, November 17, 2018 10:37:37

MANNENCLUB 2

In het eerste deel heb ik jullie verteld hoe ik, samen met mijn vriendin Anna, in een seksclub terecht kwam, daar kennis maakte met een blanke en een zwarte man, Liam en Adam, en door Adam voor de ogen van mijn vriendin en zijn vriend zo hard en enorm werd geneukt dat ik voor een tijdje totaal van de wereld was.

Ik kwam bij mijn positieven omdat er een hand van mijn schouders af over mijn rug gleed naar mijn billen waar hij zich tussen mijn dijen nestelde om vervolgens het daar achtergelaten vocht van mijn nog tintelende schaamlippen naar mijn anus te verplaatsen en uit te wrijven.

“ Alsjeblieft, niet doen,” mompelde ik zwakjes protesterend, nog niet in staat om me daadwerkelijk te verzetten. In plaats van op te houden werd er in mijn oor gefluisterd.

“Wat een mooi kontje. Perfect. Het eerste wat mij aan jou opviel, een heerlijke kont”. Het was Liam die dit zei en over mijn aars wreef! Ze hadden geruild. Zijn vinger vond mijn anus en stak hem erin tot het eerste kootje. Daar bleef ie voor een paar tellen, draaiend wringend, om hem er daarna verder in te steken. Langzaam drong het tot me door wat hij aan het doen was. (Een meisje uit mijn klas heeft een Griekse vriend en zij had eens verteld dat hij, haar vriend dus, haar regelmatig van achteren in haar kontje neukte. Tot afschuw van iedereen. Dus ook van mij, die het hoorde. En nu zag het er naar uit dat Liam dat ook bij zou doen.)

“Niet doen,” protesteerde ik nogmaals, “je doet me pijn”.

Als antwoord haalde hij zijn vinger op en neer in mijn aars, steeds dieper ging hij, en stak er nog een tweede bij. Uiteindelijk vond hij me kennelijk wijd genoeg, trok zijn vingers terug en zette zijn stijve pik tegen mijn aars. Er trok een heftige pijnscheut door mijn lijf toen Liam de kop van zijn lul in mijn kontje wrong. Door wild met mijn achterste te draaien probeerde ik hem af te werpen maar dat leek hem alleen maar te helpen.

“Oh, shit! Dat doet zeer!” Daarbij dacht ik. ‘Wat een geluk dat hij niet zo groot is als Adam!’

Liam lachte alleen maar en duwde door. Toen zijn lul er voor ongeveer de helft in zat, stootte hij met bruut geweld door en hij vulde mijn kont tot hij niet verder kon. Voor een paar tellen hield hij stil, zijn penis diep in mijn kont begraven. Toen begon hij langzaam op en neer te bewegen, net zo lang, tot het steeds gemakkelijker ging. Hij rukte me aan mijn heupen zover omhoog tot alleen mijn voorhoofd tegen de matras drukte, zijn rechterhand ging naar mijn kutje, vingerde me en speelde met mijn clit. Zijn linkerhand bleef ook niet ongebruikt, greep naar een borst en kneep, kneedde het flexibele vlees en trok er hard aan terwijl hij zo hard als hij maar kon mijn kontje neukte. Gelukkig had hij niet zo lang nodig. Zijn lul klopte en bonkte.

Om steun te zoeken voor wat ik onderging zocht ik Anna met mijn ogen maar die had het veel te druk met zichzelf, leek het. Adam stond rechtop naast het bed en had haar benen zo hoog opgetild dat haar hielen op zijn schouders lagen en alleen haar achterhoofd nog de matras raakte. Het moest voor haar een bijzonder ongemakkelijke houding zijn, gezien haar vertrokken gezicht, maar hiervan kon ook Adam de oorzaak zijn omdat hij haar kut hard met zijn enorm geslacht bestookte. Nee, van die kant hoefde ik geen enkele hulp te verwachten.

Liam stootte zijn pik zo mogelijk nog dieper in mijn aars en toen, plotseling, zonder waarschuwing, kwam hij klaar en spoot zijn hete sperma als balsem voor mijn gepijnigde kontje in mijn ingewanden. Hij bleef pompen, net zo lang tot hij zijn laatste ‘kruit’ verschoten had. Zwaar bleef hij op me liggen, drukte mij zowat in het bed, totdat zijn langzaam verslappende pik uit mijn achterste glipte. Pas toen liet hij zich van mij af rollen en strekte zich verzaligd uit.

“Ah,” verzuchtte hij tevreden terwijl zijn hand op m'n achterste kletste. “Je hebt een lekker kontje, meid. De beste sinds jaren”.

Als ik heel eerlijk mag zijn. “Ondanks een pijnlijke aars waarmee hij mij achterliet, voelde ik mij merkwaardig leeg en miste ik daar bijna zijn stijve. Ik nam me dan ook voor de volgende keer, wanneer die zich voordeed, me meer te ontspannen. Langzaam ontspanden mijn spieren en kwam ik weer tot leven. Ik kroop van het bed en begon mijn spullen bij elkaar te zoeken die her en der over de vloer verspreid lagen. Ze hadden mij nu allebei geneukt en bovendien was het tijd om naar huis te gaan. Mijn ouders zouden nu zo zoetjes aan niet weten waar ik bleef.

Ik zag dat ik van Anna niet hoefde te verwachten dat zij met mij mee zou gaan. Beide mannen lagen aan beide zijden van haar aan haar tepels te zuigen. Daarbij had Liam twee vingers in haar kut en was hij haar stevig aan het vingeren. Het was duidelijk dat zij daar geen bezwaren tegen had, want met gesloten ogen lag zij tussen hen in te zuchten en te steunen, drukte met beide handen hun beider hoofd stevig op haar borsten en bewoog haar onderlijf wellustig tegen de beweging van de vingers in haar vagina.

Met mijn slipje in mijn hand probeerde ik haar nog aan te sporen. “An! Opschieten, joh. We moeten naar huis”. Maar zij leek mij niet eens te horen. Ze was totaal in een andere wereld. In haar plaats richtte Adam zich op.

“Naar huis? Geen denken aan, meid! Je huis is hier voor de nacht. We hebben deze kamer voor de hele nacht betaald, met jullie incluis, dus gebruiken we hem ook voor de hele nacht. Bovendien zijn wij nog lang niet klaar met jullie”.

Ik moest er even over nadenken maar toen had ik het door. “Ze dachten dat wij twee hoertjes waren die bij deze club hoorden! Ze hadden een kamer voor de nacht gehuurd, neuken daarbij inbegrepen en het zag er naar uit dat zij daar ook ten volle gebruik van wilden maken. Zij zouden ons nooit laten gaan of zat er niks anders op dan gewillig hen hun zin te geven en er maar het beste van hopen. Toch probeerde ik het nog.

“Nee, echt Adam, we moeten naar huis. Mijn ouders zullen niet weten waar ik blijf!”

Adam fronste zijn wenkbrauwen. “Je ouders...?” Vroeg hij verbaasd. Dan sprong hij met een zwaai van het bed, greep in de zak van zijn jasje naar zijn GSM.

“Geef je nummer eens,” eiste hij. Verbouwereerd gaf ik het hem wat hij gelijk intoetste en luisterde tot hij overging.

“Hier verzin maar een smoes,” beval hij opnieuw terwijl hij het ding in mijn handen drukte. Ik wist niet beter dan te vertellen dat ik de nachtbus had gemist en zodoende bij Anna bleef slapen, wat maar een halve leugen was, nietwaar? Tot mijn stomme verwondering geloofde mijn vader me direct. Hij wenste mij nog zelfs veel plezier. “Wees wel voorzichtig, meisje”. Voegde hij er nog aan toe. Hij moest het weten; wat voor een plezier zijn lieve dochter had. Adam nam zijn GSM weer in ontvangst en duwde me op het bed. Heel even zag ik Anna die alweer met Liam aan het neuken was. Ze had haar benen en armen stijf om hem heen geslagen en lag onder het geweld van zijn harde stoten luid te kreunen en te steunen. Ongelooflijk, de potentie van die man. Die kerel was onuitputtelijk. Nauwelijks tien minuten geleden was ie nog op mij klaar gekomen en nu was ie alweer...? Onwillekeurig keek ik naar Adam 's gespierde lijf die op me toekwam en naast me kwam liggen.

“Kom hier, schatje,” hoorde ik hem zeggen. “Kom hier en breng mijn lul weer eens omhoog.”

Hij pakte mijn hand en legde die tussen zijn benen. Dat was bekend terrein want dat had ik bij vorige vriendjes ook wel gedaan. Dus ik kneep, kneedde en masseerde zijn ballen en ik trok zijn pik af. Kortom ik gedroeg me zoals ik dacht dat een volleerd hoertje zich zou gedragen. Hoewel ik hem daar een duidelijk plezier mee deed. Hij zuchtte en kreunde luid, zijn lul kwam niet of nauwelijks omhoog. Adam werd ongeduldig. Hij greep me bij de haren en trok mijn hoofd naar zijn kruis.

“Gebruik je mond. Kom op, zuigen. Dan lukt het vast wel”.

Hoewel ik dat ergens wel verwacht had raakte ik toch wat in paniek. Neuken en geneukt worden was één ding maar een man pijpen? Dat had ik nog nooit gedaan. Met het vertrokken gezicht van Anna in gedachten trok het me helemaal niet. Ik wist niet eens hoe! Aan de andere kant begreep ik best dat Adam geen man was die zich af zou laten schepen. Nee, er zat gewoon niet anders op om er maar het beste van te maken. Dus boog ik me gehoorzaam verder voorover en proefde voorzichtig met mijn tong aan de purperen eikel. De smaak was lang niet zo vies als ik gedacht had.

“Oh, shit, baby,” kreunde hij, “dat is lekker”. Zo aangemoedigd opende ik mijn mond nam het half-slappe lid tussen mijn lippen en begon hem af te zuigen. Ik trok hem steeds dieper in mijn mond. Hij had gelijk, zijn penis kwam geleidelijk overeind.

“ Lik 'm, baby,” verlangde hij. “Toe maar. Je kan het best wel. Laat zien wat je kan”.

Ik likte over de zwellende peniskop en proefde de zoutige smaak. Met een hand op tegen mijn achterhoofd leidde hij me, vertelde mij op die manier wat hij verlangde. Ik zoog op zijn ballen, liet een bal van de ene kant in mijn mond naar de andere kant rollen en kreeg er zelf steeds meer plezier in.

“Oh, ja,” gromde hij, “zo moet het. Dat is lekker”.

Ik zoog opnieuw zijn lul in mijn mond. Hij had bijna weer een volledig erectie. Hij duwde tegen mijn achterhoofd om hem er nog dieper in te krijgen en liet zijn heupen bewegen, om zo mijn mond en keel te neuken. Zijn voorzaad lekte op mijn tong. Plotseling rukte hij mijn hoofd van zijn nu keiharde penis.

“Genoeg nu,” gromde hij, en klopte op zijn onderbuik. “Klim erop en geef 'm de sporen, baby!”

Haastig kroop ik over hem heen tot ik recht boven zijn lul was, greep de stam stevig vast, richtte hem op de ingang van mijn vagina en liet me er over heen zakken. In dit standje leek hij nog dieper in mijn kut te zitten dan toen hij me op zijn hondjes nam. Geholpen door zijn handen rond mijn heupen, wipte ik op en neer. Zijn handen dwongen me in een steeds sneller ritme tot ik uiteindelijk als een wilde merrie op hem op en neer bokte. Zo nu en dan kwam hij overeind om op mijn tepels te zuigen en te bijten. Twee keer kwam ik heftig klaar. Beide keren viel ik uitgeput op zijn lijf voorover maar beide keren zette Adam mij weer overeind en dwong me in hetzelfde tempo door te gaan. Bij de derde keer kwam ook hij en spoot zijn hete zaad in mijn overkokend onderlijf. Dat was voorlopig voor hem ook het einde want toen ik volledig uitgeput van hem afgleed en mijn rug naar hem toekeerde, kroop hij dicht tegen mijn rug en sloeg een arm om mij heen om een borst te grijpen. Ondanks dat ik niet gewend was om met een man in hetzelfde bed te slapen viel ik als een blok in slaap.

Ik was de eerste die de volgende morgen wakker werd. In het begin wist ik totaal niet waar ik was, verwachtte in mijn eigen bed wakker te worden. Maar langzaam drong het weer tot mij door, geholpen door de hand die nog steeds om mijn borst geklemd zat. Ik keek recht in het slapende gezicht van Anna die, weliswaar in spiegelbeeld, in dezelfde houding door Liam vastgeklemd werd. Ik dorst me niet te bewegen, bang als ik was om hen wakker te maken. Tevergeefs. Adam werd bijna direct wakker en begon me direct in mijn nek te zoenen, bevoelde mijn borsten en wreef mijn tepels, terwijl hij in mijn oor fluisterde.

“Mm… schatje, zo wil ik altijd wel wakker worden. Tegen een lekker warm lijf! Mm...”

Ook Liam inmiddels wakker, liet zich bij Anna niet onbetuigd. Even leek het erop dat we allebei opnieuw een beurt zouden krijgen maar gelukkig waren beiden toch te moe en lieten ons uiteindelijk gaan. We wisten niet hoe gauw we ons aan moesten kleden en weg te komen. Gelukkig kwamen we tot aan de uitgang niemand tegen, haalden zelf onze jassen uit de garderobe en met een zucht van verlichting stonden we buiten. Over één ding waren we het eens. Hoewel de seks een enorme ervaring voor ons betekende; tenslotte hadden we beiden zoiets nog nooit meegemaakt, we zouden ons nooit meer in de buurt van die club vertonen. Alhoewel… zeg nooit, nooit.

私の指

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.MANNENCLUB 1

Mannenclub - 1Posted by My 4Fingers Sat, November 17, 2018 10:36:32

MANNENCLUB 1

Voordat ik aan mijn verhaal begin zal ik me eerst maar voorstellen. Ik ben Linh, ben 19 jaar. Ik heb net mijn middelbaar onderwijs afgerond en zoek wat ik in het hoger onderwijs ga doen. Iedereen zegt dat ik knap ben, dus zal dat wel zo zijn, waarschijnlijk door mijn Oosterse uiterlijk. Ik ben als baby geadopteerd, maar dat zie ik alleen in de spiegel, verder ben ik een gewone Vlaamse meid. Ik ben klein, draag tamelijk strakke kleren, je weet wel, strakke spijkerbroek, korte rok of jurkjes en strakke truitjes omdat mijn kleine stevige borsten daar zo mooi in uit komen. Mijn borsten zijn dermate stevig dat ik maar zelden een BH behoef te dragen. Mijn vader vindt het maar niks. “Je loopt met jezelf te koop,” zegt hij altijd wanneer hij me zo ziet. Nou, als ik dat nou zelf leuk vind? Waar of niet?

Op mijn 18e verjaardag mocht ik een feest geven terwijl mijn ouders het weekend weg waren. Tenslotte ben je met 18 meerderjarig, nietwaar? En verantwoordelijk voor jezelf, toch? Ik had een stel schoolvriendinnen en wat jongens uitgenodigd. Het werd een dolle boel en er werd meer gedronken dan alleen maar limonade. Op het laatst waren we allemaal een beetje dronken en werd er veel gezoend en gevoeld. Ik ook met de jongen waar ik mee was. Hij was 19 en ik kende hem omdat hij bij me in de straat woonde. Het was een leuke jongen waar ik allang een oogje op had.

Op een gegeven moment vroeg ie mij om mee naar boven te gaan en ik vond dat goed. In de slaapkamer van me ouders trok hij me op bed en zoende en voelde me hartstochtelijk. Ik kan me niet meer herinneren hoe het gebeuren kon, maar ineens lag hij bovenop me en voelde ik een stekende pijn vanonder tussen me benen. Hij had me ontmaagd en wipte me als een dolle. Het deed ontzettend zeer in het begin, maar gelukkig kwam hij snel klaar. Toen hij terugtrok vloeide ik erg en ik zag dat er wat op de sprei van me ouders was terechtgekomen. Die heb ik die nacht nog snel gewassen en ze hebben daar nooit iets van gemerkt. In de paar weken daarna hebben we nog verschillende keren met elkaar geneukt, wat steeds beter en lekkerder ging. Daarna is het uitgegaan. Ik zie hem nog dikwijls en dan zeggen we elkaar gedag, meer niet. Wat hierboven staat wilde ik alleen maar vertellen om te laten weten dat ik best wel weet waar Abraham de mosterd haalt maar sinds afgelopen zaterdag weet ik dat ik tot dan nog maar een doetje was. Nu jullie zo'n beetje weten wie ik ben, dan nu mijn verhaal.

Ik was op een zaterdagavond met drie vriendinnen gaan stappen in de stad. Eerst Wat drinken en daarna de disco en, wie weet, werden we wel door een leuke knul versierd. Omdat ik uit ervaring wist dat het in de disco wel weer warm zou zijn, had ik onder me jas een laag uitgesneden topje en een kort rokje aan. Ongeveer na twaalven hadden twee meiden van ons een jongen, maar ik en me derde vriendin nog niet. We wilden dan ook ergens anders naar toe maar vanzelfsprekend hadden die twee met hun jongen daar geen zin in. Dan maar met zijn tweeën, besloten wij. Onderweg kwamen we langs zo'n besloten club en voor de grap zei mijn vriendin die een jaartje ouder is.

“Zullen we hier naar binnen gaan?”

“Joh,” giechelde ik, “daar komen we nooit in”.

“Kunnen we toch proberen?” Giechelde ook zij, “Wedden.?”

“Ok,” ging ik akkoord. ‘Lukt toch niet,’ dacht ik bij mezelf. Tot m'n opluchting wilde de portier ons er inderdaad niet inlaten, maar nadat me vriendin nog eens probeerde over te halen en hij ons nog eens goed had bekeken zei hij ineens van wel. We konden niet meer terug. Aarzelend gaven we dan ook onze jas af en gingen naar binnen. 't Was binnen een beetje donker met veel rood licht. In het midden was er een soort dansvloer waarop verschillende stelletjes dansten. We kregen beiden een hoofd als vuur omdat de vrouwen zonder uitzondering topless dansten. Sommigen hadden alleen nog maar een bikinibroekje aan. We kregen een tafeltje aan de rand van de dansvloer en er werd champagne voor onze neus neergezet. We hoefden niets te betalen want dames kregen gratis van het huis, zeiden ze.

We zaten nog maar net of er kwamen twee mannen naar ons tafeltje en vroegen of ze bij ons mochten zitten. Ze waren een jaar of vijfendertig en zagen er beiden goed uit. Goed in het pak. Typisch twee mannen die hun tijd voor een groot deel van de dag in de sportzaal doorbrachten. Het enige verschil tussen hen was dat de ene blank was en de ander zwart. We stemden toe. Ze gingen beiden aan een kant van ons zitten, de donkere aan mijn kant en de blanke naast mijn vriendin, bestelden wat te drinken, ook voor ons, hoewel onze champagne nog niet op was en stelden zich voor.

“Ik ben Liam,” zei de blanke, “en hij heet Adam”.

“Anna en Linh,” zeiden wij op onze beurt.

Na een tijdje zag ik dat Liam dichter naar mijn vriendin was toe geschoven en zijn hand op haar dijbeen had gelegd, waar hij langzaam heen en weer wreef. Ze vond dat kennelijk niet erg want zij deed geen moeite om hem tegen te houden. Adam, die naast mij zat vroeg of ik misschien wilde dansen en ik zei, ja. De eerste en de tweede dans waren net zo wild als in de disco en ik probeerde zo goed mogelijk mijn best te doen om hem niet teleur te stellen. De derde dans was echter zo'n hele langzame waarbij hij heel dicht tegen me aan danste. Hij trok mijn armen om zijn nek en legde zelf zijn armen om mijn middel. Algauw kon hij zich niet meer inhouden en zijn handen gleden over me rug naar mijn billen en liet ze daar liggen. Hij trok me zelfs nog dichter naar zich toe. Vrijelijk maakte hij hiervan gebruik en hij liet zijn handen over mijn billen en het blote deel van mijn rug onder mijn topje dwalen. Ik kreeg het er warm van en hij kennelijk ook want ik voelde zijn stijve tegen mijn buik drukken. Wegduwen durfde ik niet om geen aandacht te trekken van anderen om ons heen. Dus ik liet hem maar doen. Eerlijk gezegd had ik er eigenlijk wel plezier in om hem te plagen en wreef zo nu en dan onder het dansen met mijn onderlijf tegen zijn stijve. Reden voor hem om mij nog dichter tegen zich aan te drukken. Ik voelde mezelf nat worden.

Toen de dans, die eindeloos leek te duren, eindelijk was afgelopen nam hij me bij mijn arm en begeleidde me terug naar onze tafel. Daar zagen we dat mijn vriendin en Liam verdwenen waren. Op de dansvloer waren ze niet, anders had ik ze daar ongetwijfeld wel gezien.

“Ik denk dat ik wel weet waar zij zijn,” zei Adam,” Kom maar mee”.

Hij trok me mee een trap op, een gang in waar, net als in een hotel een aantal deuren op uit kwamen. Doelbewust, hij wist inderdaad waar hij moest zijn, trok hij me met zich mee, deed een van de deuren open en duwde mij naar binnen. Ik verstijfde ter plekke. Hij had me een kamer in geduwd waarin hoofdzakelijk een groot bed stond. Dat hij mij een kamer induwde verbaasde me niet. Half om half had ik dat verwacht. Neen. Wat ik op dat bed zag deed mij het bloed me naar de kaken stijgen.

Mijn vriendin lag op haar rug op het grote bed terwijl haar ‘vriend’ in omgekeerde richting over haar heen gebogen zat. Zijn hoofd bewoog tussen haar benen waar hij verwoed haar kutje likte. Kennelijk deed hij haar daar een enorm plezier mee want haar onderlijf bewoog ritmisch tegen zijn tong en zij kreunde en steunde dat het een lieve lust was. Deze behandeling was echter niet de enige reden dat zij zo hartstochtelijk kreunde. Zijn penis bewoog op en neer in haar mond en zo te zien had zij de grootste moeite om zijn enorme wapen te bergen. Eerlijk gezegd had ik zoiets tot nog toe alleen maar in seksboekjes gezien die op school stiekem de ronde deden en had ik eigenlijk gedacht dat die foto's allemaal gefaket waren. Met open mond keek ik naar het stel op het bed en vroeg me af hoe zij zoiets kon doen. Op school leek het zo'n net en verstandig meisje maar nu liet zij zich wel van een heel andere kant zien. Het stootte mij af maar tegelijkertijd wond het me ook enorm op.

Ik stond zo intens naar het stel te staren dat ik nauwelijks merkte dat mijn ‘vriend’ langs achter zijn armen om mij heen sloot en mij vast tegen zich aan trok. Zijn handen gleden naar boven en kneedden mijn borsten, eerst op het topje, maar al gauw gleden zijn handen er onder. Mijn tepels reageerden prompt en richtten zich op. Natuurlijk merkte hij dat. Zoveel ervaring had hij. Hard trok hij aan mijn tepels tot ik kreunde en fluisterde in mijn oor.

“Zo, zo, het vrouwtje heeft er wel zin in, hé? Doe je armen eens omhoog?” Gewillig deed ik wat hij vroeg en het topje werd over mijn hoofd getrokken en achteloos in een hoek gegooid. Onmiddellijk gingen zijn handen terug naar mijn borsten, woog ze, masseerde en kneedde hen en liet de tepels tussen duim en wijsvinger rollen.

“Lekkere tietjes,” gromde hij goedkeurend in mijn oor. Nou, dat wist ik dan ook weer. Ik liet hem zijn gang gaan, gebiologeerd als ik was door de voorstelling welke er zich voor mijn ogen afspeelde. Mijn vriendin kreeg het zo te zien behoorlijk benauwd. Het was duidelijk dat het stel simultaan op het punt stond klaar te komen. Zijn penis was tot een enorme proportie opgezwollen en zat tot diep in haar keel, terwijl zij zijn hoofd tussen haar dijen gevangen hield en als een razende haar kut tegen zijn lippen en bezige tong aan wreef. Beiden trilden verstart en kreunden gesmoord als in een heftige koortsaanval. En met open mond zag ik hoe de penis krampachtig in haar mond pulseerde. Of zij nu wilde of niet, het was duidelijk dat zij al zijn zaad te slikken kreeg.

Ik kreeg geen tijd om het einde volledig ‘mee’ te maken. Adam eiste mijn volledige aandacht. Zonder vragen maakte hij mijn rokje los, schoof het zover over mijn heupen tot het in een hoopje vodden aan mijn voeten op de grond viel. Hij legde een hand in mijn nek en duwde.

“Steun je handen op het bed”. Zei hij. Mijn bikinislipje volgde al snel dezelfde weg als het rokje, en ik stond naakt en voorovergebogen voor hem. Als in een droom hoorde ik het openen van een rits, gevolgd door het zachte plofje waarmee zijn broek op de grond viel. Door dat hele gedoe rondom me, het dansen en nu dit, was ik zo ontzettend geil geworden dat het zelfs niet in mij opkwam hem tegen te houden. Waarom zou ik ook? Er kon mij niets gebeuren wat mij al niet eerder was gebeurd. Tenminste, dat dacht ik. Vingers gleden gretig over mijn buik en over mijn venusheuvel op zoek naar mijn vagina. Met gemak gleed er een vinger naar binnen, al snel gevolgd door een tweede. “Ah,” klonk het tevreden in mijn oor. “Goed zo, je bent al lekker nat” en in een gestaag tempo begon hij me te vingeren.

Hij had gelijk, ik was drijfnat! Iedere keer wanneer hij inwaarts langs mijn klitje wreef, werd ik alleen maar natter. En iedere keer wanneer hij zijn vingers weer terug haalde, klampte mijn kut zich automatisch samen en ik duwde me naar hem op alsof het mij speet dat zij verdwenen. Ik stond zo heet als een hete bos uien en wilde maar één ding; Zo snel als maar kon klaar komen!

“Ben je er klaar voor, slet?” Vroeg hij “Klaar voor mijn lul?”

“Ja,” ik schreeuwde het bijna uit. “Alsjeblief... schiet op! Ik houd het niet meer”.

Ik miste direct zijn vingers toen die verdwenen, maar dat was maar even. Bijna onmiddellijk nam zijn pik de plaats in, hij wreef tegen mijn schaamlippen en drong ze uit elkaar om naar binnen te kunnen glippen. Ik wist nog net een kreet binnen te houden. Hij was groot! Groter, veel groter dan ik tot dan toe gewend was. ‘Was het dan toch waar,’ dacht ik nog, ‘zijn negers echt groter geschapen dan blanke mannen’. Nou deze in ieder geval wel. Slechts met de grootste moeite slaagde hij erin zijn peniskop in mijn kutje te duwen. Ik kreeg het er benauwd van. Het zweet brak me uit langs alle kanten. Met kleine, korte stootjes vorderde hij centimeter na centimeter.

“Oh, man,” zei hij tot niemand in het bijzonder. “Wat een nauwe kut!” ‘Oh, man,’ dacht ik, half in paniek, ‘wat een enorme pik. Die kan er nooit in!’

“Voorzichtig,” kreunde ik onder het geweld, “je bent zo...groot!”

Als antwoord hoorde ik hem alleen maar grinniken. Hij ging rustig door waar hij mee bezig was. Ik zuchtte, steunde en kreunde alsof ik opnieuw ontmaagd werd. Plotseling trok hij zijn lul terug tot alleen de kop nog tussen mijn schaamlippen geklemd zat. Hij greep mijn heupen stevig vast en, nog voor ik goed en wel opgelucht kon ademen dat ik van de druk in mijn geteisterd kutje verlost was, ramde hij de enorme paal naar binnen, alles voor zich uit schuivend wat hij maar aan weerstand tegenkwam tot hij onmogelijk diep en tot de wortel in mijn onderbuik begraven zat. Dit keer kon echt een gil niet onderdrukken. Ik schreeuwde het uit, zo hard dat hij genoodzaakt was om met een hand voor mijn mond het lawaai te smoren.

Door een mist van tranen zag ik dat mijn vriendin en Peter op de rand van het bed zaten toe te kijken hoe ik zo bruut gefolterd werd. Zijn handen zaten aan haar borsten en knepen en kneedden er afwezig in. Ik snakte naar adem toen hij weer terugtrok en opnieuw zijn paal in mijn poesje ramde en me met lange, diepe stoten begon te neuken. Al gauw kreeg ik in de gaten dat hij een zeer ervaren minnaar was en daarmee mijn eigen vroegere ervaringen afdeed als een beetje gehannes en gerommel op de achterbank van een auto. Zijn ballen klapten herhaaldelijk tegen mijn venusheuvel en zijn alsmaar bonkende lul leek mijn hele lijf te vullen. Een hand kletste op mijn achterste. “ Kom op, teef,” verlangde hij, “breng eens wat leven in dat geile lijf van je!” Ik slaagde er wonderwel in om mijn achterste omhoog te duwen om zo zijn stoten beter op te kunnen vangen. Duwde me naar hem op wanneer hij naar binnen stootte en draaide met mijn kont als hij terugtrok. Dat was in ieder geval al beter en langzaam verzwakte de pijn om plaats te maken voor een gestaag groeiende hitte die door mijn hele lijf trok. Ik liet me helemaal gaan, precies zoals hij het wilde.

“Zo, ja,” gromde hij in mijn oor, “dat is al een stuk beter”. De opwinding in mijn lijf groeide.

“Beweeg je kont, schat. Duw het omhoog. Hoger!” Hijgend stootte ik mijn achterste naar hem op en nam zoveel mogelijk pik diep in mijn kut. Tegelijkertijd spanden mijn kutspieren zich om de harde schacht om hem maar niet te laten ontsnappen.

“Oh, ja,” klonk het tevreden achter me, “Je weet hoe je moet neuken, lekkere teef”. Zwaar leunde hij op mijn rug, neukte me harder en sneller. Ik vermoedde dat hij niet lang meer nodig had of hij kwam klaar. Gelukkig maar, want ik was er ook niet ver vanaf. Koortsachtig bonkte ik tegen zijn snelle stoten in. Mijn hele lijf begon te trillen en te tintelen. Tussendoor gaf hij mij allerlei geile complimentjes, zoals.

“Wat een lekkere hete kut heb je, baby. Daar hou ik van. Jij krijgt een beurt die je nog lang zal heugen. En. “Oh, ja, schat, dat vind je poesje lekker, hé? Zo'n grote zwarte lul. Vanaf dat je zo geil tegen me aan danste wist ik dat je een hete was!”

Zijn vingers trokken mijn billen uit elkaar en bespeelde mijn aars. Onverwachts schoof hij er een vinger in. Het deed zeer maar ik was al te ver om te protesteren.

“Oh…ha,” kreunde ik hulpeloos aan het dubbele spit. ‘Ik ga klaar komen’ dacht ik wild bokkend tegen zijn stoten in.

“Oh, shit, ik kom klaar. Oh… ho, shit!”

Wat nog geen van mijn vriendjes had klaargespeeld, presteerde hij. Ik kwam klaar op zijn grote lul als nooit tevoren. Snelle opeenvolgende krampen schoten vanuit mijn kut door mijn hele lijf. Ik schokte en trilde. Adam had de grootste moeite om mij op zijn plaats te houden. Zijn lul stak me dieper en harder. Uit alle macht klampte ik mij aan het bed vast om maar niet voorover te vallen, terwijl de laatste krampen door mij heen schokten.

“Oh, kut!” Gromde hij achter me. “Ik hou het niet meer. Dat nauwe poesje is te veel. Hou je goed vast, slet. A! Ha… ja… kut… ja … ha… ja!” Hij neukte me zo snel en hard hij kon. Een tel later explodeerde zijn grote pik en spoot zijn zaad in dikke, hete stralen in mijn oververhitte poes. Het gebeurde met zo een kracht en de hitte in mijn poesje was zo groot dat ik een tweede keer klaar kwam, heviger en heftiger dan de eerste keer. Zo heftig zelfs dat het me zwart voor mijn ogen werd en de wereld totaal aan mij voorbij ging. Nog net voor ik een flauwte kreeg hoorde ik hem zeggen.

“Oké, baby. Rust maar even uit voordat we verder gaan.”

Op het moment dat hij dit zei, begreep ik nog dat de nacht voor mij en mijn vriendin maar pas begonnen was.

私の指

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.DE VIJFDE DAG

De vijfde dagPosted by My 4Fingers Sat, November 17, 2018 10:33:57

DE VIJFDE DAG

Vier dagen loop ik alleen door de stad. Vier dagen ben ik vogelvrij. De vijfde dag is een vriendin van mij in Parijs en besluit om, voor de gezelligheid, met mij mee te gaan naar mijn afspraken. En juist die dag kom ik jou tegen. Uitgerekend die dag, wanneer ik weinig kans zie om contact met je te leggen, zit je daar. Ik had je al zien zitten, in een flits, toen we langs het raam liepen.

"Kom!" Zeg ik tegen Veronique "laten we eerst nog even een koffie drinken". En daar zit je dan, in dat relatief kleine café en ik kan mijn ogen niet van je afhouden. Je bent het helemaal. Je donkere pak, je lange zwarte mantel. Je doet me denken aan Mr Big uit de serie "Sex and the city".

Terwijl ik mijn aandacht probeer te verdelen tussen jou en Veronique, zit jij met drie andere mensen. Jij bent de enige die met zijn gezicht naar mij toe zit, jij bent de enige die mij kan zien. Onze ogen ontmoeten elkaar dan ook zeer regelmatig en ik wil hier nooit meer vandaan. Niet zonder jou. Niet zonder jou op z'n minst gesproken te hebben. Ik vind je zo op het eerste gezicht geweldig. Je gebruinde huid, je donkere ogen, je volle zwarte haar. ‘Handen!’ denk ik ‘trouwring?’ Ik kijk en zoek, net zolang tot ik me ervan verzekerd heb dat je geen ring draagt. ‘Maar wat zegt dat…’ besef ik me tegelijkertijd.

Als ik na mijn staren opkijk, kijk je me licht lachend aan. Ik sla blozend mijn ogen neer om even later langs te lopen om mijn jas op te hangen. Wat overigens een belachelijk doorzichtige actie is want ik stond er al geruime tijd, aan de bar, met Veronique. Sterker nog... mijn koffie is al bijna op.

Anderen, jouw gezelschap, kijken nu ook even op, jouw ogen volgend. Hun aandacht getrokken door het ondeugende glimlachje op je gezicht. Wat doorzichtig allemaal... ‘erg subtiele actie’ grom ik in gedachten wanneer ik terugloop naar de bar. Ik sta absoluut aan de verkeerde kant, met Veronique voor mij en jou achter mij. Ik wring me dan ook in allerlei quasi vanzelfsprekende bochten om een blik op je te kunnen werpen. God wat ben je mooi. Elke keer als ik kijk, kijk je op en glimlach je begrijpend. Overtuigd van het feit dat wij de wereld kunnen doen schudden, baal ik van het feit dat niet tenminste één van ons alleen is.

"Laten we gaan" zegt Veronique ongeduldig, moe van mijn hopeloze geflirt. Ze heeft gelijk... hopeloze situatie. Ik gooi de laatste slok koffie achterover en betaal. Als ik mijn jas weer ophaal durf ik nauwelijks te kijken, de vrouw die met haar rug tegen de muur bij jou aan tafel zit, glimlacht veelbetekenend naar mij. Ze is geamuseerd, schijnbaar een stuk ouder dan jou en in haar gezicht vertoont ze een soort van sympathie... een soort medeleven naar mij toe. Ik loop blozend door. Veronique en ik begeven ons naar het kantoor, een paar gebouwen verder, waar ik moet zijn. Het gesprek verloopt prima waarbij de man rekening houdt met mijn gebrekkige Frans. Aardige man en even denk ik niet aan je, maar dat is snel voorbij als we weer langs het raam van het café lopen.

Daar zit je, nog steeds, je mobiele telefoon aan je oor. Door de weerspiegeling van de ruit kan ik je niet zo goed zien als we langslopen maar in een flits zie ik wel je knipoog, en smelt. Ik grijp Veronique bij haar arm.

"Mijn God!" zucht ik "hij gaf me een knipoog!" Veronique trekt een gezicht waardoor ik er geen woorden meer over vuil durf te maken maar ik voel dat ik de grootste fout van mijn leven maak door me niet om te draaien en terug te gaan. Heel de dag zit je in mijn hoofd… ik wil terug, ik moet je spreken… hoewel, het zijn eigenlijk geen woorden die ik met je wil wisselen…

Het is tegen zevenen als ik door mijn hotel kamerloop te ijsberen. Ik ga niet terug maar al mijn handelingen zeggen het tegenovergestelde. Ik heb me gedoucht, mijn haar gewassen, mijn favoriete kobaltblauwe jurkje aangetrokken en mij zeer bescheiden maar nauwkeurig opgemaakt. Voor jou. ‘Ach wat!’ mompel ik ‘het leven is kort!’. Vastbesloten trek ik daarop mijn schoenen aan, bevestig de bandjes over de wreef van mijn voet, grijp mijn tas en sleutels en haast me naar buiten, glimlachend naar de hotelmedewerker die met een bewonderende blik mijn sleutel aanneemt. Mijn hart gaat enorm te keer, ik weiger ook maar een persoon aan te kijken in de metro, met een starre blik ga ik recht op mijn doel af.

Als het kleine café in mijn blikveld opdoemt krijg ik het benauwd ‘wat ben ik nou eigenlijk helemaal aan het doen’ maar teruggaan is geen optie. Met mijn hart in mijn dichtgeknepen keel stap ik naar binnen. "Bonsoir" zegt de barman met een vragende blik.

"Un vin blanc s'il vous plait" antwoord ik zachtjes en haal diep adem voor ik om mij heen durf te kijken.

Jouw tafel... leeg... ik zoek... je bent er niet. Ik grom zachtjes "wat dacht je dan". Dan word ik opgeschrikt door het glas voor mij, welke hard de bar raakt. Ik reken het meteen af. Ik wil hier niet langer blijven dan nodig. Ik staar naar de inhoud van mijn glas en neem me voor geen blik meer te werpen op de mensen om mij heen om zo mijn geveinsde, nonchalante houding kracht bij te zetten. De goudgele inhoud is al snel verdwenen en met mijn tasje onder mijn arm, paradeer ik parmantig tussen de tafeltjes door naar het toilet.

Als ik na gedane zaken de deur opendoe kijk ik recht in je gezicht. We zijn beiden even verbaast. In jouw hand de deurklink van het herentoilet. Een moment bevroren in de tijd. Je handelt snel, kijkt vluchtig om je heen en staat met één stap bij mij in het damestoilet. Snel draai ik de deur op slot, we hebben geen moment te verliezen.

Lippen zoeken, handen graaien, zachtjes in elkanders oor kreunend en hijgend van verlangen. Binnen twee minuten is mijn jurkje opgestroopt tot op mijn middel. Hangt jouw broek op je knieën en heeft jouw verassend grote erectie zich langs mijn slipje binnengedrongen tot in de diepten van mijn vochtig warme schacht. Met een been om jouw middel balanceer ik op het andere, op een meest plezierige manier gevangen tussen jou en de koude, betegelde muur.

Je volle lippen smoren mijn diepe steunen, onze versnelde ademhaling klinkt briesend uit onze neusgaten. Het doffe gebonkt wordt godzijdank overstemd door de luidruchtige Fransen in het café. Op het moment dat je me met stijf dichtgeknepen ogen volspuit vloeit het orgasme door mijn lichaam, bijna voelbaar hoe mijn spieren de energie verbranden, oplichten om dan langzaam weer af te koelen en te ontspannen.

Mijn benen kunnen mijn gewicht nog even niet dragen en ben daarom dankbaar dat je je hijgend tegen mij aandrukt. Het wegebbende genot wordt wederzijds gekenmerkt door het zachte, voldane gekreun. Je kijkt rozig op, strijkt een blonde lok uit mijn gezicht en stort vervolgens, tussen de kussen door, een aantal zangerige, Franse volzinnen over me heen. Het enige wat ik begrijp is "chérie" en "incroyable". Ik glimlach lief naar je… meer hoef ik niet te weten.

私の指

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.BEA UIT LEUVEN.

Bea uit LeuvenPosted by My 4Fingers Wed, February 14, 2018 11:21:25

BEA UIT LEUVEN.

Van kinds af aan was zij al gefascineerd door nonnen. Naarmate zij ouder werd verplaatste die fascinatie zich naar de seksuele aspecten ervan. Zelf heeft ze het over een; ‘constante hunkering naar de totale overgave aan iets dat voor jezelf zo immoreel is, dat het gewoon niet kan. En als je er uiteindelijk dan toch aan toegeeft, dan spat je bijna uit elkaar van genot’.

Bea heeft al een paar keer iets gedaan dat ze van zichzelf eigenlijk helemaal niet kon maken. Zo is ze vreemd gegaan, zomaar met iemand die ze in de stad had ontmoet. Was dit voor haar al verschrikkelijk opwindend, de keer daarna heeft ze zich door haar man laten pakken in het sperma van een vreemde vent! En hij wist het niet!

Bea ‘s man is een vreemde gast. Hij wil helemaal niets met seks te maken hebben. Ja, “behalve de verplichte figuren, tweemaal in de maand”, aldus Bea. In hun omgeving is er niemand die Bea kan vertrouwen en aan wie ze kan vertellen over het dubbelleven dat zij leidt. Toch vindt zij dat niet eens zo erg, want zo blijft alles wat ze doet hartstikke verboden, geheim en spannend.

Bea masturbeert veel, met haar handen, niet met hulpmiddelen. Haar man zou zulke apparaten in huis niet tolereren, laat staan begrijpen. Als ze heel geil is, dan koopt ze een komkommer bij de supermarkt. Alleen een komkommer. Dan geilt ze al bij de gedachte wat de mensen er misschien van zouden kunnen denken. Ze maakt er dan een hele film voor zichzelf van. Het is al een keer voorgekomen dat een caissière haar veelbetekenend heeft aangekeken terwijl ze met haar man boodschappen deed. Dit was hetzelfde meisje bij wie ze de dag ervoor een komkommer afrekende...

Een ander geile stiekeme gebeurtenis vertrouwde zij mij ook toe. Ze werd een keertje wakker, vroeg in de ochtend, een uur of vier. Ze liep naar de keuken om wat te drinken, en staarde naar buiten. Er was geen kip op straat, maar her en der brandden lichten. Toen heeft ze de keukentafel heel voorzichtig naar het raam geschoven, is daarop gaan liggen, en heeft zichzelf - met de lichten uit weliswaar - ten overstaan van heel de wereld gemasturbeerd. Twee keer achter elkaar is ze klaargekomen. Ze heeft zich in een theedoek moeten smoren om te voorkomen dat ze het uitschreeuwde van genot. Deze Bea stuurde deze fantasie naar My op.

Bea! Hier komt ie!

Beatrice kon de slaap niet vatten. Ze woelde onder de paardendeken en op het jute en met stro gevulde matras. Warm was het niet, alhoewel de één meter dikke muren de winterkoude buiten hield. Ook lag het niet aan haar houten brits, het bed waar ze na anderhalf jaar al zo langzamerhand aan gewend moest zijn. Nee, het was de lijfelijke onrust die God op haar losliet, de verzoeking, de test.

Het was een bijna branderig gevoel vanaf haar knieën tot over haar buik. Jeukerig ook, maar aan de andere kant niet helemaal. En precies op haar borsten, op en rond haar tepels, daar ervoer ze hetzelfde, alleen wat duidelijker, wat vastomlijnder. Ze had het wel eens eerder gehad, meerdere keren zelfs. Maar nog nooit was het zo sterk als nu.

De oudere zusters van de orde hadden haar tijdens de initiatie hiervoor gewaarschuwd. God zou haar verzoeken, haar op de proef stellen. Vooral de eerste maanden zou ze het wel redden, door haar vastberadenheid en het geloof in het celibaat. Echter, precies zoals zij voorspelden, zou het na een jaar of anderhalf het ergst zijn. Als ze die ongeschonden en onbeschaamd zou doorkomen, dan had ze de ‘frigide status’ bereikt. Dan zou de zonde haar niet meer verzoeken.

Beatrice huilde. Dit was gewoon te erg. Niemand had haar verteld dat het zo zou zijn. Ze stopte met woelen en probeerde zo stil mogelijk te liggen. Ze dacht aan de mensen in het dorp. Aan de armoede die daar heerste, en aan de hoop en het vertrouwen die de dorpelingen in de nonnen stelden. Dat er voor hen gebeden werd, dat God in de regio was. Maar het hielp niet.

Ze zag slechts de sterke smid. Met z’n ontblote sterke armen zo breed als dijbenen, de zwart-vettige vegen erop, en de krachtige slagen met z’n hamer op het ijzer. Keer-op-keer, keer-op-keer, in de vorm zoals hij dat wilde... Ze zag vrouwen naar de beek lopen, kleren wassen. Zichzelf wassen en betasten. Zacht, loom, genietend. Ze zag jongens die de vrouwen bespieden, vanuit de bosjes. En heftig bewegen met hun linker- of rechterschouder. Jongens die het met zichzelf deden...

Het is niet eerlijk! Schreeuwde het diep in haar, zij allemaal wel, en ik niet. Woest sloeg ze de deken van zich af, met armen en benen. Ze draaide wild met haar hoofd over de kussen. De strovulling kraakte. Zuster Beatrice opende haar benen. Ze wilde het niet, maar het gevoel dwong haar ertoe. De verderfelijke beelden van de dorpelingen flitsten nu aan haar geestesoog voorbij. Vooral de smid met zijn pompende slagen, en de wassende van hun eigen lijf genietende vrouwen volgden elkaar in een ijltempo op.

Beatrice ‘s handen kropen over het ruwe matras naar de onderkant van haar lichaam. Ze slopen over haar warme, gewillige dijbenen. De aanrakingen tintelden door heel haar lichaam. Langzaam streelde zij de binnenkant van haar dijbenen. Ze vocht tegen het verlangen om zichzelf aan te raken, maar ze wist dat het een hopeloze zaak zou zijn. Ze zou zichzelf aanraken, bevlekken, bezoedelen. Voor het eerst in haar anderhalf jaar durende lichamelijke gevangenis. Haar handen waren bij het schaamhaar aangekomen. Ze aarzelde. De hitte en zinnenprikkelende opwinding waren onverdraagbaar. Ze zou eraan toegeven, zoveel wist ze al. Maar diep in haar ontstond een nieuwe sensatie. Een gedachte die zo slecht was dat ze het gevoel had dat de duivel zelf bezit van haar lichaam had genomen. En dat zij zich aan hem gaf...

Ze aarzelde. Om het voor zichzelf nog lekkerder, nog meer verboden te maken. Zuster Beatrice wist dat ze verloren was, en ze genoot ervan. De eerste aanraking was overweldigend. En toch, van heel diep was er ook verbazing; hoe het kwam dat zoiets fijns zo slecht kon zijn. Haar benen waren wijd gespreid, haar hielen en hoofd drukten diep in de matras waardoor ze een holle rug kreeg en alles nog beter voelde.

En met haar linkerhand hield ze haar onbezoedelde schaamlippen opzij, terwijl ze met de vingers van haar rechterhand haar clitoris betastte... Vrijwel onmiddellijk kwam ze klaar. Het was alsof haar lichaam zich van onderaf opende, en er van alles uitkwam. Geen slechte dingen, eerder waren het bloemen, een schitterende zon, een prachtig landschap. Ze genoot er met volle teugen van, en liet zich helemaal erin meevoeren. De genotsgolven rolden af en aan, iedere keer ondraaglijker, iedere keer heerlijker. Dat zoiets kon bestaan, realiseerde zij zich vreemd genoeg heel duidelijk. Zoiets zouden meerdere mensen moeten weten.

Ze moest haar gezicht in het armetierige bed drukken om te voorkomen dat ze het uit zou schreeuwen. En toch bleef ze haar vingers er tegenaan drukken, in een perfecte samenwerking met het genot dat haar voor het eerst in haar leven overspoelde.

Langzaam, heel langzaam nam het aan- en afrollende genot af. Ze begon weer meer met haar vingers te bewegen, om het gevoel in stand te houden. Dat lukte echter maar even. Er kwam weer ruimte om andere dingen gewaar te worden. Ze voelde tussen haar warme dijen. Dat ze zo zou zweten had ze niet gedacht. Heel het bed tussen haar benen was nat! Maar tegelijkertijd realiseerde zij zich dat het geen zweet kon zijn. Op haar rug en voorhoofd viel het namelijk nogal mee. In een flits begreep ze dat het uit haar vagina kwam. Dat vrouwen met dit vocht toegankelijker waren voor de mannen. Voor hun bobbels achter hun broeken, en schorten. Een nieuwe opwinding nam bezit van haar. Bezeten worden, door vreemde mannelijke lichaamsdelen, die in haar geschoven konden worden. Ze zuchtte, en voelde een enorme leegte in haar lijf dat tussen haar benen begon en tot diep in haar onderbuik doorliep.

Met één vinger gleed ze bij zichzelf naar binnen. Ze dacht dat ze gek werd, zo lekker was het. Met haar andere hand betastte ze haar borsten die vreemd prikkelend óp haar lijf leken te drukken in plaats er van deel uit te maken. En met in het centrum van dit gevoel haar tepels. Ze huiverde toen ze die tussen haar duim en wijsvinger rolde. En weer kwam ze klaar. Nu was het een ander gevoel. Het kwam nu meer van binnenuit, en het leek zich als een bal naar buiten te willen persen.

Bijna instinctmatig stopte ze nog een vinger in haar natte vagina, en nog één. Om het zo nog lekkerder en nog langer te laten duren. Zo diep mogelijk. Zuster Beatrice ontmaagde zichzelf. Uiteindelijk won het orgasme; het gevoel perste zich tussen haar vingers door. Vrouwengeil stroomde over de palm van haar hand.

Huiverend en sidderend kwam Beatrice tot rust. Meteen barstte ze in snikken uit. Is dit nu zo slecht? Vroeg ze zich af. Is dit nu datgene wat wij niet mogen weten, niet mogen doen? Het antwoord sloeg haar als de bliksem. Mensen die hieraan gehoor geven, kunnen zich nooit meer nederig opstellen naar God. Door aan dit gevoel toe te geven, kun je Hem nooit meer in volledige overgave eren. Want je geeft je namelijk aan jezelf, niet aan Hem. Beatrice huilde, en het kwam van diep. Ze had iets slechts gedaan en ze kon het nooit meer goed maken. Ze was een slet, een sloerie, een duivelshoer.

De weken daarna vergleden voor haar als in een angstdroom. Ze bracht de dagen naakt door biddend in haar cel. Ze bad totdat ze van uitputting op de koude harde grond in slaap viel. Ze vervuilde, at bijna niets en bad dat Hij iets van de schuld, de morele zonde zou wegnemen. De andere zusters meden haar. Zonder dat er een woord over was gesproken wisten zij waarom Beatrice zich in haar cel op had gesloten. Weken na de Zonde werd het de klooster-oudste te gortig. Ze sommeerde Beatrice de cel te openen en haar taken in de tuin te hervatten.

“Je moet leven met de zonden die je hebt begaan. Werk hard, niet alleen voor jezelf maar voor ons allemaal, en Hij zal je vergiffenis schenken”. Een deel van de last viel van haar af. Het was alsof de acceptatie van haar mentrix deel was van de vergeving waar zij naar zocht. Maanden duurde het voordat Beatrice een beetje leek op de levenslustige mooie jonge vrouw die ze was toen ze het klooster betrad.

Op een dag werd ze bij de zuster-oudste geroepen. Een inquisitiegroep uit een naburig Franciscaner-orde wilde met Beatrice praten. Ze mocht zich gelukkig prijzen. De monniken zouden haar zonden overnemen. Maar Beatrice twijfelde daaraan. Haar zonden waren te groot. Gedwee liet zij zich naar de binnenplaats voeren waar de devote mannen al op haar zaten te wachten.

“Zo, dus jij bent zuster Beatrice?” Vraagt de oudste monnik. De non kijkt naar de punten van haar voeten, en knikt bijna onmerkbaar. Ze zag niet dat de monniken elkaar veelbetekenend aankijken.

“Ga maar op de stoel zitten, dan stellen we een aantal vragen”. Beatrice doet wat van haar werd gevraagd.

“We hebben begrepen dat je gehoor hebt gegeven aan de verzoeking waar Hij je aan heeft blootgesteld?” Beatrice knikt weer, haar handen vroom in haar schoot gevouwen. De oudste monnik gaat verder. “Ook hebben we gehoord dat je jezelf al flink gelouterd hebt?”

“Ja vader overste”.

“Mm…, is het dan niet in je opgekomen dat Hij andere plannen met jou heeft? In al Zijn ondoorgrondelijke wegen, mm…mm...?” Beatrice raakte verward, bedoelde-ie nu echt wat ze meende te horen?

“Ik weet niet wat u bedoeld vader overste”, zei ze, niet-begrijpend naar hem opkijkend. “Zuster, soms is het beter de verzoeking helemaal uit te leven. Zuster Beatrice, gij zijt gezegend. Een werktuig Gods om sodomie en hoererijen te dempen, op te vangen”. De monnik pakte haar bij haar hand, en troonde haar mee naar de kapel. Niet-begrijpend liet zuster Beatrice zich leiden. De andere monniken volgden.

“Oh Heer, dank dat U onze zuster zo rijk heeft bedeeld met gevoelens die groter zijn dan zijzelf. Dank dat U ons tot haar heeft gebracht. Oh Heer, ons offer, nu, is meer dan Uw genadigheid. Het zal ook ons louteren van de kwelgeesten die onze gelederen teisteren. Heer, aanvaard het, voor U. Amen.”

Met haar handen streng voor haar gezicht gevouwen luisterde Beatrice uiterlijk onbewogen naar het gebed. Maar diep in haar zwol die heerlijke kriebel die ze al maanden niet meer had gevoeld. Hoorde ze het nu goed?

Er was iets niet in de haak, maar toch... Het verlangen in haar groeide mee. De oudste monnik stond op, en leidde haar de kapel uit. Beatrice ‘s onderbuik gloeide, en de tintelingen trokken door naar de onderkant van haar lichaam. Ze werd staand met haar rug tegen de muur gedrukt.

“Aanvaard Zijn Wil”, zei hij slechts. Toen zakte hij door zijn knieën, en samen met de twee andere mannen ontdeed hij de non van haar onder-habijt. En Beatrice gaf zich eraan over...

私の指IK VERTEL ALLES

Ik vertel allesPosted by My 4Fingers Sat, May 16, 2015 15:39:53

IK VERTEL ALLES

Zoals jullie mij kennen ben ik een vrouw; maar om ‘alles’ te kunnen vertellen ‘speel’ ik nu eventjes voor lieve begripvolle man. Dank u 私の指

Eind maart vertelde één van de meiden dat ze een nieuwe baan heeft waar ze meer kan verdienen en dat ze wil gaan samenwonen met haar vriendje. De opzegtermijn en de nog uit te keren vakantiedagen liepen bijna gelijk, dus aan het einde van de week zou ze weggaan. Het is moeilijk personeel te krijgen en Gertie werkte al een tijd bij me. Via het arbeidsbureau of met een advertentie ‘personeel gezocht’ op het raam kon ik toch wel weer een nieuwe krijgen?

Zaterdagmiddag tegen 13:00 uur kwam er een oosters uitziend meisje binnenlopen en vroeg of ze de baas kon spreken, ze wilde reageren op de advertentie op de etalage. Jolien kwam binnen op mijn kantoor en vertelde dat er een leuke meid stond die wilde werken.

‘Stuur maar door,” zei ik en keek op de monitor die voor me stond. Ik kon haar niet goed zien, het zijn ook zwart-wit camera’s. Opeens stond ze voor me, ‘Jezus die zag er lekker uit.’

“Dag” zei ik, “ik ben Ronald Verbeeck” en stak mijn hand naar haar uit.

“Dag, ik ben Chikako, ik zag uw advertentie op de etalage hangen en ik wil graag werken”, sprak ze in gewoon Nederlands.

“Nou, ga maar zitten en vertel maar eens wat je tot nu toe allemaal gedaan hebt.”

Ze vertelde dat ze net 18 was, geboren in Japan maar al na een half jaar met haar ouders naar Nederland gekomen was. Haar ouders hadden een restaurant gekocht in het Antwerpse en zij was dus eigenlijk als normale Vlaamse opgegroeid. Ze was wel iedere week naar Japanse les geweest, sprak thuis ook Japans maar had daar moeite mee. Het restaurant van haar ouders liep niet meer zo best, er was zoveel concurrentie bijgekomen en nog steeds vonden haar ouders dat ze een exclusief restaurant moesten hebben. Hoge prijzen, super bediening etc.

Chikako hielp mee in het restaurant als het druk was of als er ander personeel vrij was, ze moest dan wel de juiste kleding aan en zo af en toe handtastelijkheden toestaan van ‘mannen’ die vader belangrijk vond. Toen ze een keertje laat thuis was gekomen omdat ze met een vriendje van school was meegegaan had vader haar onder handen genomen en flink geslagen. Ze had in het restaurant moeten zijn, Abbas was geweest (zo’n patser met veel geld die iedere keer probeerde aan haar borsten te komen) en hij was kwaad weggelopen. Abbas zou vader geld willen geven zodat het restaurant open kon blijven, maar nu ze er niet geweest was zou het waarschijnlijk niet doorgaan. Wat het met haar te maken had wist ze niet, maar vader zei simpel dat ze de kleren van het restaurant moest aantrekken en met haar mee moest naar mijnheer Abbas.”

Chikako kreeg een beetje tranen in haar ogen.

“Nou” zei ik, “wanneer kun je op proef komen werken, dat meisje wat je net binnenliet is vandaag voor het laatst.”

“Nou” zei ze, “mag ik het nu proberen, ik kan wel met een kassa omgaan, ik weet wat bediening is en ik wil zo graag een baantje. Ik woon voorlopig bij een vriendinnetje in Mechelen, ik wil niet meer naar huis en ik moet gewoon geld verdienen”.

Nou is het op zaterdag altijd druk, er worden niet alleen veel sigaretten en kranten verkocht, maar er wordt ook veel gegokt. Lotto, Toto, Krassen, ik heb het allemaal. De twee meiden die alleen op zaterdag werken hebben er al problemen mee het allemaal goed te laten verlopen. Chikako zou dus niet echt kunnen laten zien of ze het wel aankon, dus besloot ik het haar maar te laten proberen. Ik moest toch een nieuwe meid hebben, deze zag er lekker uit en ik wilde eigenlijk gewoon eens kijken hoe de klanten op haar zouden reageren.

“Kom op! Ik geef je een kans,” sprak ik dapper, “doe je jas uit, die kun je daar achter ophangen, daar is ook het toilet en kom zo meteen maar even terug dan vraag ik Gertie of ze jou wil laten zien wat er allemaal gebeurd.”

Ik liep de winkel in, vroeg Gertie of ze even wilde komen en legde haar uit wat ik met Chikako had besproken.

“t Is wel een lekkertje hè, jij vindt Oosterse meiden toch altijd leuk, nou dit is er eentje hoor Ronald.”

“Ik weet niet of ze het wel kan,” legde ik aan Gertie uit, “ze heeft bij haar vader in het restaurant gewerkt en dit is toch wel anders.”

“Ik laat haar wel wat dingen zien en vertel je vanavond wel of ze een beetje slim is. Kunnen we tijdens mijn afscheid eens kijken of ze ook een beetje sociaal is. We drinken toch wel wat op mijn afscheid?”

“Tuurlijk, ik ga weer naar kantoor” en liep terug.

In mijn kantoor zat Chikako te wachten en inderdaad, wat een lekker lijfje had dit kind. “Ik ben er klaar voor” zei ze en ik dacht ‘ik ook’. Gertie kwam binnen en nam Chikako meer naar de winkel. Ik kreeg er een stijve van, wat een kind; maar ja werken moest ze ook kunnen. Ik ging door met de administratie, en ging even boodschappen doen. Je moet toch inkopen doen als je alleen woont.

“Wat heb jij nou weer in huis gehaald?” Vroeg de slager “gaan we concurreren? Zo’n meid heb je alleen maar voor het mooi, werken kunnen ze niet!”

“Nou, ik zie wel, Gertie is er vanavond voor het laatst, ik moet er toch eentje bij hebben en ze kan direct beginnen. Kom vanavond maar even een biertje drinken”.

Nadat de winkel dicht was en de kassa’s waren opgemaakt gingen we een biertje drinken, bloemen voor Gertie een leuk cadeautje en een ‘rijtje loten’ van mij. We waren leuk aan het babbelen en ik zag Chikako op een kruk gaan zitten. Wat een superkleine slip had die aan. Strak maar vooral ook ‘lekker’.

De slager was nog even binnen en daarna ging iedereen zijn weg. Chikako vroeg of ze mocht blijven werken en ik vroeg haar nog even te blijven. Gertie had me verteld dat het wel zou lukken, ze wil heel graag, is vriendelijk enne... ach... je weet wel Ronald.

Het rolluik ging dicht en ik ging terug naar kantoor. Chikako zat nog steeds op de kruk en vroeg me of ik nog wat wilde drinken.

“Neem zelf ook wat lekkers” zei ik, “ik drink geen alcohol” was het antwoord. Ze stond op, ging naar de koelkast en kwam met een cola en een biertje terug.

“Mag ik maandag beginnen?” Vroeg Chikako terwijl ze zich naar me toedraaide.

“Ja, laten we het proberen, maar vertel me nou eens waarom je vanmiddag in eens tranen in je ogen had.”

“Ik vertel het liever niet, het was niet leuk, maar ik moet naar m’n vader luisteren, dat is de traditie bij ons.” Ze begon wat op de kruk te draaien en ik zei “is die mijnheer met die moeilijke naam vervelend geweest?”

“Ja, toen m’n vader en ik bij mijnheer Abbas binnen kwam, moest ik direct mee naar de bibliotheek. De bibliotheek bleek een grote ruimte, vijf stoelen, twee grote tafels en alle wanden bedekt met boeken. Mijnheer Abbas en mijn vader spraken met elkaar, ik kon het niet goed horen maar ik begreep dat ik daar die avond moest blijven. Ik snapte niet wat de bedoeling was tot mijn vader naar me toekwam.”

“Mijnheer Abbas is erg beledigd dat je niet in het restaurant was vanavond, hij vindt het niet goed dat je een vriendje hebt. Je moet doen wat hij zegt, anders is het restaurant verleden tijd. Ik ga weg en kom je morgen weer ophalen.”

“Mijn vader ging weg en ik was ineens alleen in de bibliotheek, wachtend wat zou gaan gebeuren.”

Nou, mijn verbeelding werkt nog naar behoren en de rest ook dus zei ik. “Vertel het maar niet, wat heb ik er aan om jouw ellende te horen.”

“Nee, de luiken zijn dicht, ik vertel het u, ik heb het nog aan niemand anders kunnen vertellen. Mijn vriendinnetje heeft een Nederlandse vriend, haar moeder is Japans, haar vader is Vlaming. Zij snapt het niet waarom ik het gedaan heb, waarom ik gebleven ben. Mag ik het vertellen?”

Als je als ‘vader’ bent voor je meiden, en dat ben ik, dacht ik dat het maar moest laten gebeuren. Niemand zag dat er nog mensen in de winkel waren.

“Ik was een tijdje alleen in de bibliotheek, ik keek naar alle mooie boeken die er stonden, allemaal Japans. Het was er heel erg stil, ik voelde me na een kwartiertje wel weer op m’n gemak, alleen waarom moest ik hier blijven? Het leek me duidelijk. Mijnheer Abbas kon nu, zonder dat iemand anders dat zag, aan m’n borsten zitten, me waarschijnlijk uitkleden en met me willen neuken. Als dat zou helpen voor het behouden van het restaurant, so what. Ik was al lang aan de pil, was met m’n vriendje al vaker naar bed geweest dus als dat nou echt moest, dan zou ik me gedragen als dochter van mijn vader.

Opeens ging het licht in de bibliotheek uit, pikkedonker was het. Het duurde toch wel zo’n tien minuten voordat de deur openging. Niet mijnheer Abbas stond in de deuropening, maar zijn dochter. Ze deed de deur weer dicht, weer donker. Daarna het licht aan. Ik had pijn in m’n ogen van het felle licht wat er nu was. Baibre kwam naar me toe en zei simpel.

“Ik moet je klaarmaken voor mijn vader.” Baibre en ik hebben samen op school gezeten, zij twee klassen hoger dan ik. Het verschil tussen ons is dat ik Nederlands denk en zij Japans. Ze is hier pas tien jaar.

“Wat wil je vader van me” vroeg ik Baibre.

“Alles”, antwoordde ze simpel. “En met alles bedoel ik ook werkelijk alles. Je zult vanavond worden gestraft omdat je vanavond niet in het restaurant aanwezig was, je zult worden gestraft omdat je een vriendje hebt en je zult worden genomen omdat mijn vader het restaurant van jouw vader financieel steunt.”

“Waarom?” Schreeuwde ik uit.

“Daarom, je bent een meisje, een lekker meisje en Papa zegt dat jij straf verdient. Help me, ik vind het ook niet leuk. Ik moet je voorbereiden op alles wat kan gebeuren. Kleed je uit!”

“Waarom help je me niet om weg te gaan, help me vluchten!”

“Neen, dat kan niet, ik ben de dochter van Abbas, ik moet gehoorzamen en jij nu ook.” Ik begon langzaam m’n blouse open te knopen toen Baibre zei “nog twee minuten en je bent bloot!”

Ze sprak ineens heel anders en ik snapte werkelijk niet waarom. Ik haastte me om alles uit te doen en legde de kleren op een stoel.

“Dat had je beter niet kunnen doen, ze zien alles. Die stoelen zijn niet van jou. Dat zal je straks wel merken! Draai je om, laat me alles bekijken.”

Ik draaide alle kanten op en Baibre kwam naar me toe. “Ga met je rug op die tafel liggen en lig stil!”

Zo goed en kwaad als dat kon ging ik liggen en Baibre kwam naar me toe. Ze begon in m’n borsten te knijpen en streelde m’n haar. “Hm…” zei ze, “niet slecht”.

Daarna ging ze verder, drukte met haar handen m’n benen wat uit elkaar en zei “waarom heb je haar op je kut, Papa wil een kaal kutje, ik moet je scheren.”

Nu had ik het wel gehad. Ik wilde eigenlijk de rest niet meer weten, moest plassen en vroeg, “waarom stop je niet met je verhaal, al die ellende, waarom vertel je het mij?” Ik ging de deur al uit en Chikako zei eigenlijk heel simpel.

“Ik zei al dat ik het nog niemand kon vertellen, ik wil hier graag werken, u moet weten wat er gebeurd is, het helpt me een beetje als ik het eens kan vertellen, snapt u dat?”

Ik ging naar het toilet en dacht ‘ik snap het niet, maar waar ik mee aan het pissen ben wel’ fuck! Ik had een gigantische paal in m’n broek, begon voor me zelf te bedenken wat Chikako allemaal beleefd zou hebben en had eigenlijk een gevoel van ontkenning en toch…

Toen ik terug kwam, met weer een flesje bier in m’n hand vroeg ze me of ik ook een wijntje had.

“Je drinkt toch geen alcohol zei je straks.”

“Nee, eigenlijk niet maar één glaasje helpt misschien een beetje u alles te vertellen.”

“Ik breng je zo naar je vriendin, het wordt al laat.”

“Eerst m’n wijntje drinken, dan mag u me wegbrengen als u dat wilt. Ik kan toch ook de bus nemen.”

Toch zo langzamerhand geil wordend vroeg ik; ”Oké, hoe ging het verder met Baibre?” “Het was simpel, ik had feitelijk geen keuze maar toch mocht ik nog kiezen, een tafel of een stoel. Baibre legde uit dat ik met m’n rug op de tafel moest liggen, met m’n billen aan de voorkant van de tafel zodat m’n kutje duidelijk zichtbaar was, m’n benen werden vastgebonden, m’n handen werden boven m’n hoofd werden vastgebonden. Als ik voor de stoel koos werden m’n handen vastgebonden naast me, moest ik m’n benen over de leuning leggen en was ik ook weer machteloos. Welke keuze ik maakte, ik kreeg een blinddoek over m’n ogen, zou roerloos liggen en daarna alles moeten ondergaan wat ‘ze’ met me van plan waren. Ik vroeg Baibre waarvoor zij zou kiezen, waarop ze antwoordde dat zij haar vader altijd gehoorzaamde, maar dat de stoel het beste was.”

“Je ligt dan het meest open, dan heb je minder pijn straks.”

Ik gehoorzaamde en koos de stoel. Ik ging zitten en m’n armen legde ik naast de stoel. Baibre bond ze vast aan de poten. Daarna zei ze “benen wijd, op de leuning leggen.”

Ik deed wat ze zei en voelde dat ik echt ‘open stond’. Het kussentje achter m’n rug betekende nu ook dat mijn billen een beetje openstonden. Ze bond mijn enkels vast en ging met een vinger door m’n spleetje heen. “Goed zo, je bent al best een beetje nat, ik doe je nu een blinddoek voor. Als het straks is afgelopen help ik je, ik blijf in de kamer maar ik mag niets meer zeggen, mag je niet helpen. Jij ondergaat de straf die je verdiend hebt. Sterkte.”

Ik had het zo langzamerhand niet meer, dit meisje, er lekker en pril uitziend net alsof het nog maagd was, bleek waarschijnlijk zwaar misbruikt te zijn. Eigenlijk wilde ik alles nu horen, maar zei toch “ik breng je weg, het is al 20:30 uur, ik moet ook naar huis.” Chikako keek me op een bepaalde manier aan die ik nog niet van haar gezien had (ik kende haar ook nog maar een paar uurtjes).

“Op u wacht thuis niemand, volgens Gertie woont u alleen. Mag ik mijn verhaal bij u thuis verder vertellen, ik wil het graag vertellen. Ik kom wel naar huis, ik ken iemand met een scooter die me wel wegbrengt. Mag ik alsjeblieft mee, ik kook wel wat, dat kan ik goed hoor.”

Mijn verstand zei ‘neen’, mijn pik zei ‘ja!’ Die zei dat ze mee mocht gaan. Maar mijn verstand gebood haar wel dat ze naar huis moest vanavond.

“Geen probleem” zei ze terwijl ze opstond. Ze stond ineens dicht bij me, gaf me een kus op m’n wang en zei alleen maar “dank u.”

We deden de lichten uit in de winkel, rolluik omhoog, alarm aan en verlieten het centrum We liepen naar de auto en Chikako vroeg waar ik woonde. Ik vertelde haar dat mijn ex was weggegaan en ik daar dus nog steeds woonde, een leuke woning die wat aangepast was.

“Ik ben benieuwd, de woningen waar mannen alleen wonen zijn, tenminste dat zeggen ze altijd, rommelhokken. Dat verwacht ik van u niet.”

Tijdens de rit naar huis spraken we niet, ik dacht alleen maar hoe het verder zou zijn gegaan en mijn gedachten gingen zo ver dat ik wel met mijnheer Abbas in die kamer had willen staan, een willoos meisje in een stoel zien zitten waarmee je “alles” mocht of kon doen. Chikako moet m’n gedachten hebben geraden.

“Straks vertel ik alles, werkelijk alles aan Ronald Verbeeck”

私の指De pocket

De pocketPosted by My 4Fingers Sun, September 22, 2013 11:04:05

Ik haalde de laatste stoptrein van Antwerpen naar Brussel ruim op tijd. Ik had geen zin om gestoord te worden tijdens mijn reis en aangezien ik de conducteur bij de machinist zag instappen, liep ik over het perron naar de laatste coupe van het tweede treinstel. Ondertussen keek ik door de smerige treinvensters naar binnen. Bijna niemand in de trein en naarmate ik verder naar achteren liep werd het leger en leger. Heerlijk rustig na een zware dag. Stilte. Ik opende de deur van de treincoupé en nam plaats in mijn favoriete plek, meteen links achter de deur op een zogenaamde tweezitter vanwaar ik heel het coupé kon overzien. Ik zakte onderuit en legde mijn hoofd tegen het raam, sloot mijn ogen en genoot van de stilte die in een trein zo zeldzaam is. Ik dommelde een beetje weg, tot ik het sissen van de deur hoorde. Ik keek niet op, maar dacht, 'verdomme, hopelijk niet zo’n halfgare student die zijn walkman zo hard zet dat ik kan horen wat hij speelt!' Tja, ik heb nooit beweerd dat ik geen ongegronde vooroordelen heb. Maar verder besteedde ik er geen aandacht aan.

De fluit van de conducteur klonk, immens ver weg. Deuren sisten en sloten. Met het typische gepiep en gekraak zette de trein zich in beweging. Ik ging even verzitten om mijn hoofd niet tegen het raam te laten bonken door het schudden van de trein en keek bij de gelegenheid even snel de coupé door, om te zien wie er zo bruut was geweest mijn rust te verstoren.

Mijn agressieve hersenspinsels werden heel snel verdreven toen ik zag wie er in de coupe was komen zitten. Twee banken verder aan de rechterkant had ik frontaal zicht op een jonge vrouw van ongeveer 30 jaar, met een geweldig mooi, bijna zwart, lang, golvend kapsel tot aan haar middel. Ze las een pocketboek en droeg het haar daarom aan een kant van haar hoofd naar voren om te voorkomen dat het in haar gezicht viel. Helaas droeg ze het aan mijn kant zodat ik van haar gezicht slechts weinig zag. Verder een hele wijde zwarte trui met een boothals en een lange zwarte wikkelrok. Al dat zwart maakte haar mysterieus, haar kleding nonchalant, haar houding zelfverzekerd. Een feest voor mijn ogen, alleen al om haar te zien lezen.

Nu en dan sloeg ze een bladzijde om en dan bewoog ze even, verder zat ze helemaal stil. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze trok me aan, prikkelde mijn fantasie. Ze ging verzitten. Draaide in mijn richting. Ik kon de omslag van het boek zien dat ze las. Bloedrood, met in het midden een zwart-wit foto van een vrouw liggend voor en kachel die opkeek naar de lens van de fotograaf. Van de titel kon ik alleen lezen, 'Het korte eroti…" verder kon ik het niet lezen. Op de achterflap een klein kleurenfotootje, vast en zeker van de schrijver met een stuk tekst.

Even keek ze op van boven haar boek, en keek me daarbij recht aan. Ik voelde me betrapt, en werd vuurrood. Maar zijn gaf een glimlach prijs die alles goed maakte en me helemaal deed verzinken in mijn fantasie. Haar ogen waren opvallend licht. Lichtblauw, bijna grijs, en pasten eigenlijk niet bij haar voorkomen. Dat maakte haar alleen nog mysterieuzer. Toch wilde ik niet meer van deze vrouw weten, ik wilde haar alleen bekijken. Ze was zó mooi, dat zelfs de minste kennis over haar het perfecte beeld alleen maar zou verstoren. Zij verdiepte zich weer in haar boek, ik verdiepte me weer in haar verschijning. Maar ze had in de gaten gekregen dat ik zat te staren, dat was wel duidelijk.

Geleidelijk kwam in het stilleven meer beweging. Ik realiseerde me na enige tijd bewust dat ze niet meer stil zat, in tegendeel. Het begon er op te lijken dat ze quasi per ongeluk steeds een andere houding aannam zodat ik telkens gewezen werd op een volgend nog mooier deel van haar prachtige lichaam. Bovendien kreeg ook zij blosjes op haar bleke wangen. Ik was dus niet de enige die onrustig was geworden. Waarom? Omdat ze wist dat ik haar in het oog hield? Neen. Ik concludeerde dat de inhoud van haar boek de oorzaak van haar onrust was. Ze werd steeds onrustiger, getuige het feit dat ze steeds korter in de zelfde houding bleef zitten. Uiteindelijk zat ze niet meer stil, maar schuifelde opgewonden over de bank, ze kon haar draai duidelijk niet vinden. Haar lippen gingen een klein beetje van elkaar. Van het boek draaide ze de laatste pagina om en ze legde het naast zich op de bank, buiten mijn gezichtsveld. Vanaf de bank tegenover haar haalde ze een kleine zwarte handtas. Daarmee verdween ze richting toilet aan het andere einde van de wagon. Ik kon het niet nalaten haar na te kijken en haar mooie silhouet te bewonderen.

Ze was lang weg. Te lang om een plasje te doen en haar make-up bij te werken. Ik was brutaal genoeg om naar haar te kijken toen ze door de deur de coupé in kwam en mijn kant uit liep. Uiteraard ging ze weer op haar eigen plek zitten, maar tot die tijd keek ik hoe ze liep, hoe haar borsten bewogen en hoe haar hele lijf leek te gloeien. Naar mate ze dichterbij kwam leek het zowaar warmer te worden. Het was maar goed dat ze mij negeerde en weer op haar eigen plek ging zitten, ik had me vast en zeker verbrand als ze mij had aangeraakt en de blos op mijn gezicht zou verraden hoe opgewonden ik van haar was. Ze ging nu gemakkelijk zitten. Onderuitgezakt, voeten op de bank voor zich en haar gezicht naar het raam gericht. Iedereen weet dat je buiten niets ziet gedurende een nachtelijke reis, zeker niet als binnen in de coupé alle lampen branden. De trein minderde vaart en stopte in Duffel. Niemand stapte in of uit in onze coupé. Ik kon niet zeggen dat ik het erg vond. Toen het voertuig zich weer in beweging zette kwam mijn reisgenote ook weer in beweging. Haar rechterhand wreef over haar buik, en dook onder haar trui. Onmiskenbaar op zoek naar haar tepel waar ze zacht en vooral langzaam mee begon te spelen. Onzichtbaar onder haar trui en toch zichtbaar. Ze sloot haar ogen, maar niet voordat ze zich er discreet van vergewist had dat ik haar nog observeerde. Door haar beweging zakje haar trui langzaam maar zeker over haar schouder en legde die bloot. Geen BH bandje, handig in dat geval. Haar linker hand streelde aanvankelijk haar dijbeen, maar kroop voorzichtig in de richting van haar kruis. Het strelen van haar benen en de binnenkant van haar dijen zorgde er voor dat haar wikkelrok open viel. Ze droeg zelfophoudende kousen op een romig witte huid. Haar hand ging nu gericht richting kruis en trok de rok opzij, alsof ze me een beter uitzicht gunde. De tijd vergleed samen met de vele kleine en grote stations waar de trein iedere keer een paar minuten stopte. Het werd nog beter toen ze haar linkerbeen optrok en tegen de armleuning van de bank zette. Ik keek rechtstreeks tegen haar slip aan. Vier vingers gleden achter de zwarte kant en vonden duidelijk haar klitje.

Haar bewegingen werden wilder en ze deed ook geen moeite meer haar trui over haar borsten te laten vallen. Met het masseren van haar borsten kwam dan de ene en dan de ander bloot en had ik de gelegenheid haar kleine, harde, donkerroze tepels te bewonderen. Ze plukte ze zachtjes, draaide ze om beurten voorzichtig, om er vervolgens zacht aan te trekken tot ze uit haar vingers glipten. De huid om haar kutje heen ging glimmen door het sap dat ze uitsmeerde terwijl ze zich vingerde. Haar duim haakte achter de elastische band en trok het slipje onderuit, waardoor ik uitzicht kreeg op een 'middenstreepje' op haar heuveltje. Er gingen vingers in haar kutje en haar klitje werd snel gemasseerd. Ze raakte duidelijk in een soort roes en liet zicht achterover zakken om vervolgens ongegeneerd plat op de bank te gaan liggen. Ze begon hoorbaar zwaarder te ademen en slaakte af en toe en kreetje. Ze masturbeerde ritmisch en doelbewust, en juist toen ze haar hoogtepunt bereikte, dook de trein hard in de remmen. Haar orgasme overstemde echter het piepen van de remmen, en duurde niet zo lang.

Toen de trein stilstond kwam ze vlug overeind, alle kleding viel onmiddellijk in de plooi en ze keek me verleidelijk aan.

“Ik moet er hier uit.” Zei ze met een Vilvoord 's accent.

Ik schrok, want ze wist dus dat ik alles had gezien. Ik was zo in haar vertoning opgegaan dat ik ook mijn hand onder mijn mini rokje had laten dwalen. Ze pakte snel haar spullen en liep vlug de coupé uit. Terwijl ze mij voorbij liep gooide ze de pocket in mijn schoot. Half versuft keek ik nog even door het raam naar buiten en kreeg ik een kushandje toegeworpen dat ik mijn leven lang niet zal vergeten.

私の指

Sami en het danseresje.

Sami en de danseresjesPosted by My 4Fingers Mon, September 24, 2012 14:28:04

Sami en het danseresje.

Zoals zo vaak de laatste tijd zat ik weer de hele dag in het park. Een handdoek, een fles water en een paar broodjes gezond, heerlijk. Ik kon echt genieten zo een hele dag alleen, en dan maar naar de mensen om me heen kijken. Ik kende bijna iedereen om me heen, maar dan wel alleen van gezicht. De zeer gelukkige pa en ma met hun pas geboren kindje. De zeer ongelukkige pa en ma met hun twee ongelooflijk vervelende zoontjes die zich gedroegen als twee schreeuwende hyperventilerende debielen. En dan de Duitsers. Zo noem ik ze in ieder geval. Te dik en de hele middag bezig. Met eten natuurlijk. En niet gewoon een appel of een wortel zoals ik, nee, complete maaltijden, hele bergen eten ze met zijn tweeën. Ik ben altijd weer met stomheid geslagen als weer eens alles op is, je ziet ze dan zoeken en zoeken. Ik hoor ze dan tegen elkaar zeggen. "Alles is op, gaan we naar huis?"

En dan de verliefde stelletjes, hele hordes komen en gaan ook weer. Ze hebben geen rust dat zie je. Langer dan een half uur blijven ze nooit. Ik heb geen idee waarom. Tja, en dan de jongens en mannen alleen. Ik probeer zo weinig mogelijk naar ze te kijken want ze denken gelijk dat ze kans maken. Niet dus. Waarom weet ik niet, maar ik en een jongen? Toen. Ik mocht er niet aan denken. Mijn favoriete categorie zijn natuurlijk de meisjes. Lekkere, sexy meiden. Het klinkt misschien gek maar meisjes en vrouwen komen bijna nooit alleen of in ieder geval heel zelden. Zo ook deze middag. Het was al twintig na vijf en alle papa en mama 's waren al weg of ze waren bezig met pakken. Mijn oog viel op twee jonge meiden die niet ver van mij langs de bosrand kwamen zitten.

Ik lag met mijn rug tegen een boom met mijn zonnebril op. De twee meiden gingen precies tegenover mij zitten zodat ik ze goed kon bespieden. Ik schat ze een jaar of twintig. Allebei prachtig lang blond haar. De een sluik en de ander had wat krullen. Ze waren ook lekker sexy gekleed, althans dat vond ik.

Die met die sluikse haren droeg een wit rokje en een topje dat haar buikje royaal vrij liet. Ze had een mooie kleine navel en was opvallend mooi bruin. Ze droeg een kleine zonnebril waar ze meer overheen keek dan erdoor. Haar benen waren opvallend gespierd en ik kon de lekkere donshaartjes op haar benen zien door de mooie lichtval. Het rokje was nogal strak waardoor haar kontje goed zichtbaar was. Mooi strak.

Haar vriendinnetje droeg een spijkerbroek en een wit T-shirt. Voor mij de ultieme sexy kleren voor vrouwen. Het was een oude afgedragen spijkerbroek en het T-shirt was iets te groot. Volgens mij droeg ze geen bh want ik zag haar tietjes behoorlijk bewegen. Ook zij had een lekker strak kontje. Heerlijk sexy in een strakke spijkerbroek. Ik voelde dat mijn tepeltjes hard begonnen te worden en mijn poesje begon te gloeien. Af en toe keek het meisje met die lekkere strakke spijkerbroek in mijn richting, maar ik bleef muisstil liggen. Het duurde een hele tijd voor ze geïnstalleerd waren. Handdoekje, radiootje, frisdrankje en... Zonnebrandolie!

Het was ondertussen al omstreeks zeventien uur dertig, zouden ze nu nog gaan zonnen? Het zou wel kunnen want het duurde niet meer lang en de zon bereikte hun plaats. Ik begon mij al te verheugen op die twee meiden in bikini. Eindelijk zaten ze dan, nou ja zitten? Liggen, dan weer zitten, dan weer half zitten en half liggen, dan weer staan en alles daartussen. Ik zat mij daar echt een beetje te amuseren met die twee spring in het veldjes. En kwebbelen? Aan de lopende band, ongelooflijk wat moesten zij elkaar al lang niet meer gezien hebben. Opeens viel mij op dat ze af en toe in mijn richting keken. Dan een van beide en dan weer alle twee. Ze hadden van die lieve guitige gezichtjes die de hele dag leken te lachen. Plots sprongen ze alle twee op en begonnen te dansen op zo'n MNM plaatje.

Voorzichtig keek ik even om me heen en zag tot mijn verbazing dat we bijna helemaal alleen waren. Een stukje verderop zaten nog twee oudjes op een bankje, maar die maakten eveneens aanstalten om te gaan vertrekken. De twee vriendinnen stonden met hun handen in de lucht te dansen terwijl ze me hun kontjes draaiden. Wat een lekker uitzicht had ik vandaag. Ik draaide mij nog even om, om te kijken of de twee oudjes er nog waren. Maar nee hoor die waren ook al vertrokken.

"Lekker alleen met die twee meiden" dacht ik toen ik me weer terug naar de twee meiden wilde draaien.

Ik schrok toen een van beiden plots voor mijn neus stond.

"Oh, sorry" zei ze met een lieve zachte stem en keek me lachend aan. Het was het meisje met de spijkerbroek. En zo vlak bij me zag ik hoe mooi haar gezicht was. "Heb ik je laten schrikken?"

"Ja, maar ik lette even niet op, ik dacht even aan iets anders. Maar, kan ik je ergens mee helpen" zei ik.

"Ja, heb jij verstand van fototoestellen of zo" vroeg ze en kwam naast me zitten. Ze beroerde met haar knie even mijn bovenbeen wat mij direct opviel.

"Wel… ik heb er wel een beetje verstand van hoor, maar ik ben geen techneut. Laat maar eens zien dat toestel"

"Fantastisch. Kun je misschien even meelopen, als die het doet mag je gelijk wat foto's maken van ons. Als je wil natuurlijk" vulde ze snel aan.

"Heel graag zelfs, ik zit me toch maar een beetje te vervelen hier." Ik stond op en liep met het meisje naar hun plaats. Daar aangekomen stak het andere meisje gelijk haar hand uit en stelde zich voor. "Hoi, ik ben Miranda maar iedereen noemt mij Mira"

"Hallo" zei ik. "Ik ben 私の指 , maar iedereen noemt mij Sami, en als je Bami durft zeggen moet ik je naar voorouderlijk gebruik vermoorden."

De twee vriendinnen rolden door het gras van het lachen en ik moest er zelf ook nog wel om lachen. "En wie ben jij?" Vroeg ik aan het meisje met de mooie krullen in d'r haar.

"Oh sorry, ik ben Muon, tja en daar kan ik weer niets aan doen. Dan moet je bij mijn ouders zijn, dat zijn van die hippies, aan moorden zullen die wel niet gedacht hebben."

"Wat een leuke naam, ik heb hem wel eens eerder gehoord in Amerikaanse films

"Dank je, hij is inderdaad wel apart, ik vind hem zelf ook wel mooi. Hier is het fototoestel, wij krijgen het niet aan de praat. Het is zo een digitaal ding" zei Muon.

Ik nam hem aan en zag gelijk dat de keuzeschakelaar aan de achterkant verkeerd stond.

"Oh, ik zie het al, deze moet op "picture" staan. Zo nu moet het werken." Ik gaf de camera terug aan Muon die mij met grote ogen aan keek. "Is dat alles" zei ze een beetje verlegen.

"Tja!" Zei ik een beetje overdreven trots en gelijk toch enigszins verlegen.

"Dan kun je gelijk een paar foto"s maken, als je wilt natuurlijk?"

"Ja, kom maar hier dan schiet ik wel een paar leuke foto's".

Ze gaf de camera weer aan mij. Ik pakte hem vast en raakte haar vingers aan. Ze keek me aan en glimlachte even.

"Ga maar bij die boom staan, eentje links en eentje rechts"

"Ja leuk" zeiden ze en liepen naar de boom. Het zag er best leuk uit die twee witte kopjes achter die boom vandaan. Ik schoot een paar foto's en vroeg hen toen voor de boom te gaan staan. Een beetje houterig gingen ze naast elkaar staan en wisten niet wat ze met hun handen moesten doen.

"Dames, dat kan wat losser hoor. Misschien moet ik maar een beetje sturen. Mira, leg allebei je handen op de schouder van Muon en leg je kin op je handen, maar wel deze kant opkijken. Ja goed zo". Ze deden alles wat ik zij.

"Draai nu iets naar elkaar en kijk elkaar aan. Mira leg jij je linkerhand op de schouder van Muon en Muon leg jij je hand op de buik van Mira." En weer deden ze wat ik vroeg. Ik keek door het vizier en kreeg er lekkere warme gevoelens van, wat een prachtmeiden. Lekker slank, precies waar ik van houd. Niet te groot, lang haar en totaal onbevangen. Wat had Mira een mooie platte buik, en zo lekker bruin waren ze allebei. Ik wou dat ik mijn hand op Mira d'r buikje mocht houden. Ik vergaapte mij door het vizier van de camera en gaf de ene na de andere opdracht die ze allemaal zonder vragen uitvoerden. Ik werd wat overmoedig.

"Kijk elkaar aan en doe net of jullie elkaar willen zoenen." Tot mijn schrik begonnen ze echt met elkaar te zoenen. Ik stopte met fotograferen en keek met open mond toe. Ik was al wat gewend maar dit had ik nooit verwacht. Langzaam liep ik naar hen toe. Toen ik bij hen was stopten ze even en keken mij aan.

"Ga maar door met foto"s maken hoor" zeiden ze en glimlachten even naar me.

Ik zette de camera weer voor mijn oog en maakte een foto. Mira stopte met zoenen en sloot haar ogen. Haar mond stond iets open. Muon begon te tongzoenen, maar Mira liet het over zich heen komen. Muon likte haar lippen en kuste haar. Toen drong ze binnen in de mond van Mira en zoog op haar onderlip. Nog nooit had ik zoiets geils gezien. Ik werd er duizelig van. Mijn poesje was op slag kletsnat en mijn tepels priemden door mijn T-shirt. Ik maakte misschien wel dertig foto's en had het gevoel dat het er nog niet genoeg waren. Muon pakte het hoofd van Mira met haar beide handen vast en zoende er op los. Mira begon nu ook actief te zoenen. Ik zag haar tong nu verdwijnen in de natte mond van haar vriendin. Plots zag ik dat Mira haar handen onder het T-shirt van Muon had. Ze was de borstjes van haar vriendin aan het kneden en ik kon Muon nu ook horen kreunen.

"Wat een geile donderstenen zijn jullie". Ze maakten zich los uit hun kus en keken mij even aan.

"Sorry" zei Mira "maar ik moet gaan, ik moet op tijd thuis zijn maar jij kunt toch nog even blijven?" zei ze tegen Muon. Muon keek haar even aan en keek toen naar mij. "Ja, kunnen we nog wat foto's maken" riep Muon tegen Mira terwijl ze mij aankeek. Mira was al begonnen alles in te pakken.

"Wacht maar dat doe ik wel" zei Muon. "Ga jij je fiets maar even halen."

Vrolijk huppelde Mira weg en kwam nog geen minuut later terug. "Zijn jullie eindelijk klaar" grapte ze. Gelijk kreeg ze een flinke klap op haar kontje.

"Dat had je verdiend en ik vond het nog lekker ook" gooide Muon eruit. "Zie ik je morgen weer?"

"Ja is goed, zo tegen de middag."

"Goed, Sami het was leuk je ontmoet te hebben, ik hoop dat ik je nog eens zie."

"Dat denk ik zeker" zei ik en met een noodgang stoof ze weg op haar fiets.

"Zullen we een stukje gaan lopen?" vroeg Muon met een lieve stem.

"Ja, lijkt mij wel fijn". Langzaam slenterden we het pad af tot we bij een kapot bankje kwamen. Er was alleen nog maar een zitting, de rug leuning was eraf gesloopt.

"Hier kun je nog wat foto"s van me maken."

"Hoeveel foto's kun je hier eigenlijk mee maken" wilde ik weten.

"Oh, zeker vierhonderd, dus je kunt nog even vooruit." Ze ging op de bank zitten met haar handen op haar knieën. Ik ging wat door mijn knieën en maakte een foto. Toen trok Muon haar benen omhoog en zette haar voeten naast zich op de bank. Nu zat ze met gespreide benen voor me. Ik maakte een foto en staarde naar haar kruis. Wat een geil gezicht in een spijkerbroek. Ik begon een beetje te transpireren van opwinding. Seks wilde ik met Muon, lekkere meidenseks.

Intussen was Muon op haar rug gaan liggen. Langzaam ging ik dichterbij terwijl ik de ene na de andere foto maakte. Ze zag er mooi en teder uit zoals ze daar lag. Terwijl ze in de camera keek legde ze een hand op haar buik. Langzaam trok ze haar T-shirt iets omhoog en kon ik net haar naveltje zien. Langzaam liet ik de camera zakken. "Ga je speciaal voor mij een show geven?" vroeg ik zacht.

"Wie weet" zei Muon. Ik stond nu naast haar en zette mijn linker voet over het bankje heen. Nu stond ik met gespreide benen over haar heen. Langzaam liet ik mij zakken en ging op haar bovenbenen zitten.

"Maak nog een foto van me" zei ze een beetje hees. Ik maakte weer een foto. Ze nam haar T-shirt en begon het langzaam omhoog te trekken. Mijn adem stokte. Net onder haar borsten stopte ze.

"Hoor jij ook onweer?" vroeg ze en ik keek omhoog.

"Shit, hier komen we nooit meer op tijd weg."

"Kom" riep Muon. "Ik weet een plekje waar we kunnen schuilen hier vlakbij." We sprongen op terwijl de eerste dikke druppels neerkletterden. Zo hard als ik kon rende ik achter Muon aan. "Is het nog ver?"

"Nee hier achter die bomen." Er stond een klein gebouw achter de bomen en een hekwerk van wel twee meter hoog.

"Daar komen we nooit overheen"

"Nee, dat niet" lachte ze. "Maar wel onderdoor." Muon liet zich op de grond ploffen en kroop onder de draad door. Ze stond op en ik zag dat ze helemaal onder de modder zat.

"Wel, dat is ook lekker" riep ik terwijl ik voelde dat ik al klets nat was van de regen. "Maakt niet, die wassen we wel uit". Zo snel ik kon kroop ik onder de draad door en rende het gebouwtje binnen. Het bleek een sauna te zijn met een jakuzi erin.

"Wauw hé, van wie is dit allemaal?" Verbaasd stond ik rond te kijken.

"Dit is van vrienden van mijn ouders." Ik keek haar verbaasd aan maar zei niets. "Je hoeft niet bang te zijn hoor, ze zijn voor een maand naar Australië en ik moet hier een beetje opletten." Nog steeds verbaasd stond ik rond te kijken toen Muon plots zei. "Geef me je T-shirt en broek maar dan was ik het even uit".

Even twijfelde ik. Maar toen ik mij omdraaide had zij haar T-shirt al uitgetrokken. Ze had prachtige ronde borstjes en haar armen en buikje waren heel gespierd.

"Doe jij aan bodybuilding?" Vroeg ik haar en staarde naar haar tietjes.

"Ja, een beetje, we zijn namelijk balletdanseressen. Bedoel je dat je dat kunt zien?" "Nou en of, dat ziet er lekker strak uit." Ze stond vlak voor me en kwam heel langzaam dichterbij. Ze keek me recht in de ogen. Haar gezichtsuitdrukking was plots veranderd. Haar hele lichaam leek onder spanning te staan. Terwijl ze dichterbij kwam keek ze afwisselend recht in mijn ogen en dan weer naar mijn mond. Ik verlangde verschrikkelijk naar haar natte warme mond. Vlak voordat we elkaar raakten, stoot ze haar ogen en draaide haar hoofd iets. Zachtjes raakten onze monden elkaar. Langzaam voelde ik haar tong langs mijn lippen gaan. Af en toe kwam ze tussen mijn lippen waarop ik mijn mond iets opende. Nu likte ze mijn lippen met haar hele tong en zoog zachtjes op mijn onderlip. Ik raakte helemaal in extase van dit geile meisje. Met een ruk trok ze mijn T-shirt uit mijn broek en deed het toen langzaam omhoog. Met haar armen duwde ze mijn armen omhoog en ik strekte ze boven mijn hoofd. Langzaam gleed het T- shirt over mijn hoofd en voordat ik iets kon zien voelde ik haar borstje tegen de mijne drukken.

"Wat een lekkere tieten heb je" bracht ik nog net verstaanbaar uit.

Ze antwoordde niet en trok mijn T-shirt nu helemaal uit. We waren even groot wat alles wat makkelijker maakte. Met haar beide handen nam ze mijn hoofd in haar handen en duwde haar tong in mijn mond. Ze had inderdaad een lekkere natte, sensuele mond. Haar tong smaakte zoet, zoet als honing leek het wel. Haar handen begonnen af te dwalen en gingen via mijn hals, schouders en armen omlaag. Via mijn heupen ging ze naar mijn kont. Met best veel geweld kneep ze in mijn billen. Haar mond maakte zich los uit onze tongzoen. Met haar tong trok ze een nat spoor langs mijn kin naar beneden. Mijn borsten waren opgezwollen en hard van de regen en opwinding, en mijn tepels stonden lekker rechtop. Bij mijn borsten aangekomen begon ze deze teder te kussen en te likken.

Haar haren roken heerlijk na de regenbui. Ik nam haar hoofd in mijn handen en stuurde haar naar mijn verlangend tepeltje. Ze nam zoveel van mijn borst als ze kon in haar mond en begon hard te zuigen. Van genot legde ik het hoofd in mijn nek en voelde de natte haren op mijn rug. Met haar hand nam ze mijn andere tepel tussen haar vingers en draaide er voorzichtig mee. Er gingen rillingen van genot over mijn rug tot in de puntjes van mijn gespannen tieten. Haar tong begon rondjes over mijn tepelbed te draaien en probeerde de harde kern te mijden. De hand die mijn ander tepeltje had verwend gleed omlaag over mijn heup. Na nog eens flink in mijn bil geknepen te hebben taste ze mij plots in mijn kruis. Ze kwam recht en hijgde van opwinding. "Ik wil je kut likken" zei ze haast wanhopig.

Ik duwde haar naar achteren, daar stond een bankje. Voorzichtig duwde ik haar neer zodat haar hoofd aan het uiteinde van de bank kwam te liggen. Zo snel ik kon trok ik mijn spijkerbroek uit en gooide mijn string op de grond. Helemaal naakt stond ik voor haar en voelde mij verschrikkelijk geil. Bij het uiteinde aan gekomen ging ik met mijn kont naar haar toe staan en boog iets voorover. Ik spreidde mijn benen en ging een beetje achteruit zodat mijn hete en natte kut boven haar gezicht kwam. Gelijk begon ze mijn lipjes en de binnenkant van mijn dijen te kussen en te likken.

Wat was dit weer heerlijk geil. Ze zette heel haar mond over mijn poes en ik voelde haar tong diep in mij dringen. Ik kreeg een duizelig gevoel in mijn hoofd en ging bijna door mijn knieën van genot. Uiterst teder behandelde ze mijn schaamlippen en af en toe heel even mijn klitje. Ik voelde een hevig orgasme komen en riep, "oh, ja, ga door, ja, ik ga komen, doe mijn klitje, ja".

Gelijk begon ze op mijn klitje te zuigen en het lekker te bewerken met haar natte tong. Ik begon ongecontroleerde bewegingen met mijn heupen en de rest van mijn lichaam te maken. Ik hield het niet meer en schreeuwde het uit van genot. Het orgasme was overweldigend en deed mijn hele lijf tegelijk trillen en spannen. Met beide handen kneep ik hard in mijn borsten en liet het orgasme in al zijn hevigheid door mijn lichaam razen.

Toen ik weer een beetje in mijn normale doen was, ging ik op het bankje zitten. Muon zat naast mij en streek zacht en lief door mijn nog steeds natte haren.

Ik keek haar aan en zei een beetje lachend "Waar ben ik hier?"

"Wow! Zeg, wat kom jij lekker geil klaar, wat een orgasme". Teder kuste ik haar lippen en keek in haar mooie ogen.

"Dank je wel lieverd, dit had ik echt nodig".

Ik duwde haar achterover, greep haar benen en rolde haar bijna op haar hoofd. Zelf stapte ik met een been over de bank zodat ik met een been aan elke kant van de bank zat. Muon lag nu met haar hoofd tussen mijn knieën en haar kontje lag tegen mijn borsten.

"Hé, wat gebeurt er nou allemaal" riep ze nog.

Snel maakte ik de knoop van haar spijkerbroek los en begon hem uit te trekken. Ik gooide haar broek op de grond en zag dat ze geen slipje aan had. Ik keek recht in die roze grot. Wat had ze een stel lekkere schaamlippen. Niet dik, maar ze stonden wel iets open. Ik zag haar vocht glinsteren en boog naar voren. Heel zachtjes likte ik langs haar poesje dat opvallend rood was. Zacht kreunde ze. Met mijn beide handen trok ik haar poesje open en begroef er mijn mond helemaal in. Wat een lekker poesje en wat een lekker vocht. Met mijn tong diep in haar spleetje begon ik haar te neuken.

Nu kreunde ze harder en ging onregelmatig ademhalen. Ik zag haar buikje snel bewegen en ze was zelf met haar tepeltjes aan het spelen. Ik trok mijn tong terug en begon haar hele poesje te likken. Wat was ze heerlijk nat tussen haar lekker gespierde benen. Ze stond op het punt om klaar te komen. Volgens haar gezicht en bewegingen was ze helemaal in trance. "Ik kom, ik kom, lik mijn klitje, lik me, oh ja, lik mijn klitje."

Ik zoog hard op haar klitje en liet er mijn tong langs gaan. Ze begon met haar heupen te schokken en haar kutje maakte lekkere soppende geluiden. Onder mijn tong gleed ze in een luidruchtig orgasme. "Oh, ja, oh wat lekker, ja!"

Nadat ze uitgehijgd was, kwam ze voor mij zitten en omsloot mijn middel met haar benen. Ze duwde haar hele body hard tegen mij aan en kuste mijn schouder.

"Daar was ik nou net aan toe" fluisterde ze zacht in mijn oor.

Ik moest er om glimlachen, ik weet niet precies waarom, ik denk dat ik vertederd was van die opmerking. Ze trok plots terug. "Je lacht me uit?"

"Ik? Ik zou het niet in mijn hoofd halen. Nee, ik was gewoon even onder de indruk van je opmerking." Ik krijg plots een hele goede ingeving, "kom, we gaan lekker samen in de jakuzi, lekker in het water seksen".

Met een grote zwaai draaide ze haar been voor mijn neus door en liep naar het bad. Wat een lekker geil figuurtje, dat kontje, die taille en die spieren. Haar hele lichaam zat lekker strak in de spieren, heerlijk.

"Hé dromer, kom hier dan hoef je niet alleen te staren, dan mag je ook voelen".

"Je hebt ook zo'n lekker figuurtje, hoe moet ik nou aan iets anders denken als jij met dat lekkere kontje loopt te draaien."

"Ik? Met mijn kontje draaien! Ik heb helemaal geen kontje."

Het was mij gelijk duidelijk dat ze er problemen mee had dat ze zo'n strak en gespierd lijf had.

"Laat het maar aan mij over om aan te geven wat ik lekker en mooi vindt". Langzaam spreidde ik mijn benen en gaf haar uitzicht op mijn poesje. "Vind je mijn poesje mooi?"

"Mooi is geen goed woord, ik word er ontzettend geil van als ik ernaar kijk."

"En dat heb ik nou ook bij jou". "Hoe vind je mijn tieten?"

"Ook mooi, en nu ga je mij vertellen dat jij die van mij mooi vind?"

"Nee" zei ik en liep naar haar toe. Ze zat op de rand van het bad en keek me een beetje zielig aan. Ik knielde voor haar neer. "Nee, ik ga je niet vertellen dat je geile tieten hebt, ik laat je merken dat je geile tieten hebt." Door een goed geplaatst duwtje van mij kieperde Muon achterover in bad. Geschrokken riep ze "Wat doe je nou?".

"Oh?" lachte ik. "Heb je dat niet gemerkt?. Ik heb je net in bad geduwd." Nu kon ze de humor ook wel zien en begon te lachen. Erger nog, ze kreeg er de slappe lach van.

Op haar knieën zat ze in bad en hield haar buikje vast alsof het pijn deed om te lachen. Ik ging achter haar zitten en hield nu haar buikje vast.

"Doet het pijn" overdreef ik maar ze kwam niet uitgelachen.

"Als je niet stopt met lachen krijg je straf." Ze krijste het uit.

"OK, dan moet je maar voelen". Ik ging op de rand van het bad zitten en legde haar over mijn knieën. Haar heerlijke sexy kontje lag nu voor me, ik wilde haar wat plagen, gewoon een paar tikjes voor haar billen. Maar plots kon ik dat niet meer. Helemaal vertederd was ik weer van die kont. Ik boog voorover en met het puntje van mijn tong beroerde ik haar bil. Het lachen verstomde. Met mijn handen begon ik ze te kneden. Zo een lekker kontje had ik nog nooit onder handen gehad. Ik trok haar billen iets van elkaar en kon haar poepgaatje zien. Ik maakte mijn vinger nat met wat spuug en wreef over haar gaatje. Meteen drukte ze haar kont omhoog. Weer boog ik naar voren en beroerde met mijn tong het gaatje.

"Lekker" fluisterde Muon. Heel zachtjes draaide ik er rondjes over. Muon zuchtte zachtjes. Ik schoof haar iets door waardoor ik haar poesje ook kon zien. Ze was er lekker nat van geworden, haar gleufje glom in het spaarzame licht. Met mijn wijsvinger ging ik door haar spleetje en stopte daarna mijn vinger in mijn mond. Haar geile vocht smaakte heerlijk zoet. "Ga staan" beval ik.

Met mijn rug ging ik tegen de rand van het bad zitten en manoeuvreerde haar boven mijn gezicht. Ze ging iets door haar knieën en duwde haar nat poesje op mijn mond. "Lik me maar droog." Haar vocht smaakte nu nog zoeter en ik likte er op los. Ze steunde met haar handen op haar knieën zodat ik ook nog bij haar tieten kon.

Met mijn duim en wijsvinger nam ik haar tepels vast en trok er zachtjes aan. Ik keek Muon recht in haar ogen terwijl ik haar befte en met haar tepels speelde. Af en toe sloot ze haar ogen en kreunde ze. Plots ging ze met haar voeten op de rand van het bad staan. Aan iedere kant van mijn hoofd een voet. Ze stond nu hoog boven mij en ik keek tegen haar poesje aan. Toen zakte ze door haar knieën en kwam met haar kontje boven mijn gezicht. "Doe mijn kontje" zij ze hees en zacht.

Doordat ze met gespreide benen en helemaal gehurkt zat stonden haar billen open.

Haak poepgaatje was daardoor helemaal vrij. Ik strekte mijn nek iets en beroerde haar gaatje met het puntje van mijn tong.

"Ah, ja, lik mijn gaatje, ja lekker, lik mijn gaatje." Zacht liet ik mijn tong over het gaatje gaan en begon langzaam de druk iets te verhogen. Ik stond op en ging op mijn knieën in het bad achter haar zitten. Voorzichtig duwde ik haar kontje iets omhoog. Ze stond nu met haar hoofd tussen haar knieën voorover gebogen. Het lange blonde haar raakte de grond. Haar billen stonden nog steeds open. Ik begon haar poepgaatje weer te likken en liet flink wat spuug op haar gaatje lopen via het puntje van mijn tong.

"Oh ja, neuk mijn kontje, ja doe maar" zei ze zacht. Ik ging recht staan achter haar en drukte mijn wijsvinger zacht tegen haar poepgaatje. Muon reageerde door haar benen nog iets te spreiden zodat het nog makkelijker werd om haar te penetreren. "O! Wat lekker" zuchtte ze toen het topje van mijn vinger naar binnen drong. Langzaam drukte ik door. "Dieper, dieper" beval Muon mij.

Ik voelde haar warme binnenkant mijn vinger omsluiten. Wat een ongelofelijk geil gezicht was dit. Ik drukte nu hard door tot mijn vinger helemaal in haar kont zat. "Oh wat lekker, neuk me, neuk me in mijn kontje, ja". Langzaam trok ik mijn vinger uit haar kontje om hem er gelijk weer in te stoppen. Mijn poesje werd weer kletsnat. Met grote halen neukte ik haar kont. "Oei!" kreunde ze.

"Ga maar op het bankje liggen, ik wil je poes likken" zei ik tegen haar, en zonder een woord deed ze wat ik vroeg. Ze lag met haar kont nog net op het bankje. Ik ging bij haar voeten zitten en legde mijn handen op haar knieën, voorzichtig duwde ik ze uit elkaar. Haar poesje was drijfnat en toen ik dichterbij kwam zag ik het geile vocht op haar gezwollen lippen. Met het puntje van mijn tong beroerde ik de binnenkant van haar dijen en haar benen spreiden als vanzelf helemaal. Haar natte kut ging hierdoor iets open staan en ik moest mijzelf beheersen om niet meteen mijn gezicht in haar kutje te stoppen. Nog steeds met het puntje van mijn tong ging ik richting haar spleetje, maar vlakbij ging ik er voorzichtig omheen. Tussen haar kontgaatje en haar kutje draaide ik rondjes en raakte haar beide gaatjes heel even aan om daarna weer verder te gaan over haar andere dijbeen.

Ik stopte en keek over haar platte buik naar haar gezicht.

"Ga door, lik me dan, lik me."

"Ik wil je tongzoenen" ik likte met mijn tong door haar spleet en ging toen snel naar haar mond, ze sloot haar ogen en opende haar gretige mond, ik perste mijn tong in haar mond en ik voelde hoe ze haar eigen geile vocht van mijn tong begon te likken. Wat een geil teefje was dit toch, ze kreunde en steunde bij iedere aanraking.

Onder het tongen liet ik mijn hand over haar kutje gaan en duwde voorzichtig een vinger naar binnen.

Ze was kletsnat en het leek of mijn vinger naar binnen gezogen werd. Ze begon me nu zeer vurig te tongen wat ik opvatte als een aanmoediging om door te gaan met vingeren van haar natte kut. Iets overmoedig duwde ik nu twee vingers in haar hete grot waardoor ze nog heftiger ging zoenen en bewegen. Voorzichtig maakte ik mij los uit haar zwoele mondje en ging naast haar op mijn knieën zitten. Ik legde mijn hand op haar onderbuik en begon haar kutje voorzichtig te neuken met twee vingers.

De bewegingen van haar onderlichaam verraden haar opgewonden status. Ik keek naar haar gezicht maar haar ogen waren gesloten en haar mond was ver open gesperd, ze kreunde zachtjes en haar ademhaling was zwaar en onregelmatig. Ik boog voorover en likte even over haar klitje terwijl ik een derde vinger in haar kut duwde. Met langzame halen ging ik door met neuken en ondertussen bewonderde ik haar mooie strakke lichaam.

"Ik wil alles" zei ze plots zonder haar ogen te openen. "Ik wil je hele hand, ik wil je vuist in mijn kut, ik wil dat je me neukt met je vuist" fluisterde ze schor en hijgend. Ik trok mijn hand uit haar kut en spitste mijn vingers door de vingertoppen tegen elkaar te zetten en mijn duim naar binnen te vouwen. Voorzichtig zette ik mijn vingers tegen haar natte kutje en begon langzaam rondjes te draaien zodat ik haar gaatje wat makelijker binnen kon dringen. Langzaam verdween het topje van mijn middelvinger in haar kut, en de tweede, en de derde. Nu zaten alle vier mijn vingertoppen in haar natte poes en verhoogde ik langzaam de druk. Wat een natte kut had ze, zonder glijmiddel een kut vuistneuken dat had ik nog niet meegemaakt. Muon begon te hijgen en te kreunen toen mijn vingers tot aan mijn knokkels waren verdwenen. Met het puntje van mijn tong begon ik haar klitje te likken en bleef rustig doorduwen tot mijn hand helemaal was verdwenen in haar lichaam.

Wat een gezicht, mijn hand helemaal in het lichaam van dit beeldschone meisje, ik werd er zo ontzettend geil van. Muon ging steeds sneller ademen wat betekende dat ze klaar ging komen. Ik begon haar steeds sneller te beffen en te neuken en haar lichaam ging steeds sneller en ongecontroleerd bewegen. Hard hijgend en schokkend met haar onderlichaam kwam ze heftig en langdurig klaar. Haar geile sappen stroomden langs mijn hand toen ik haar terugtrok uit haar kut die iets bleef openstaan. Langzaam en heel zachtjes likte ik haar schaamlippen schoon terwijl ze lag uit te hijgen. Plots ging ze recht zitten en zei.

"Wat doe je morgen?"

"Ik? Ik denk dat ik morgen seks wil met jou en je vriendinnetje."

"Oh, zie dat maar als geregeld, ik verheug me nu al op morgen."

私の指

Doorstart

Doorstart van mijn sekslevenPosted by My 4Fingers Sat, October 30, 2010 13:39:06

Het seksleven van mijn huwelijk was niet meer wat het geweest was. Vroeger hadden we wilde sekspartijen in de slaapkamer, de keuken, de zitkamer; overal waar je maar kon verzinnen. Nu werkt hij alleen maar en ik zit thuis met de kinderen.

Ik ben nu 34, blond haar 1.70m, mooie ronde borsten en op straat kijken mannen vaak naar me om. Dus het kan niet aan mijn lichaam liggen.

Op een dag zat ik dromerig uit het raam te staren terwijl mijn man de krant zat te lezen. Hij vroeg me wat er was. Afwezig antwoordde ik dat er niets was. Ineens stond hij op. "Nu is het genoeg geweest. We gaan er wat aan doen" zei hij kwaad. Verschrikt keek ik hem aan. "Wat waaraan doen?"

"Ons seksleven" antwoordde hij en liep de deur uit. Verbaasd bleef ik achter.

Die avond kwam hij laat thuis en zei geen woord over waar hij geweest was.

Ik wist niet wat ik moest denken. Zou hij naar iemand anders geweest zijn om zijn mannelijke lusten te ontladen? Ik liep de kamer uit en ging naar bed.

Midden in de nacht schrok ik wakker. Mijn man had mijn handen vast en was bezig mijn handen met een zijden doek aan het bed te binden. Ik deed net of ik sliep. Wat zou hij van plan zijn?

Toen mijn handen vastgebonden waren ging hij weer liggen. Ik snapte er niets van. Toen werd er zachtjes op het raam geklopt. Mijn man liep naar de voordeur en ik hoorde dat hij iemand binnen liet. Angstig deed ik mijn ogen open en in het schemerige licht in de slaapkamer zag ik een man binnenlopen met mijn man.

De onbekende man had een strakke zwarte broek aan, en een ontbloot bovenlichaam. Ik keek naar zijn gezicht en zag dat hij een zwart masker op had waardoor alleen zijn mond te zien was. Er werd geen woord gezegd terwijl man een klein lampje aandeed en op de stoel voor het bed ging zitten. De geblinddoekte man liep rond het bed en bekeek mijn lichaam. Hij boog voorover en schoof mijn nachtjapon omhoog zodat mijn borsten en onderlichaam ontbloot werden.

Ik was nog steeds angstig maar ik begon ook ontzettend heet te worden. De man spreidde mijn benen en begon mijn benen te strelen. Het was zo'n lekker gevoel, mijn bekken begon ritmisch te bewegen.

"Omhoog, hoger" wilde ik schreeuwen. Ik wilde zijn handen in mijn kut voelen, maar hij ging niet hoger dan mijn dijen. Met zijn andere hand pakte hij mijn borst vaste en streelde mijn tepel. Eerst zacht, daarna begon hij ze hard te kneden. Ik voelde mijn tepels hard worden. Ik keek naar zijn kruis en zag een grote bult.

Dit zal hij toch ook niet al te lang vol kunnen houden dacht ik. Hij kwam op zijn knieën tussen mijn benen op het bed zitten. Ik tilde mijn bekken omhoog zodat mij vagina zo dicht mogelijk bij zijn penis zou zijn. Hij schoof zijn hand langs mijn natte gleuf en raakte mijn clitoris aan. Ik wilde het uitschreeuwen, "Neem me! NEEM ME!" Terwijl hij mij aankeek trok hij zijn hand terug. Zijn hand glinsterde door mijn vaginale vocht.

Langzaam en sensueel likte hij de rug van zijn hand en smeerde zijn gespierde bovenlichaam in met mijn vocht.

Hij deed zijn broek open en mijn verwachtingen kwamen uit. Zijn penis was zo groot en zo hard dat ik bijna door alleen te kijken klaar kwam. Ik probeerde mijn handen van het bed los te maken, maar ze waren goed vastgebonden. Ik kermde, kreunde en schold mijn man uit om me los te maken. Ik was zo verschrikkelijk geil dat ik dacht dat ik het niet meer hield. Ik deed mijn ogen open en zag dat mijn man in de stoel aan het masturberen was. O! Wat werd ik daarvan opgewonden.

De man verschoof zijn knieën zodat hij aan beide kanten van mijn lichaam een knie had. Zijn penis was nu dicht bij mijn gezicht. Zijn eikel was zo ongelooflijk mooi. Dikke aders omringde zijn immense penis. Met zijn handen pakte hij mijn gezicht vast en schoof zijn penis langzaam in mijn mond. O, wat heerlijk.

Zijn penis vulde mijn mond. Mijn tong omhelsde zijn eikel. Ik keek omhoog om te zien of hij genoot. Hij gooide zijn hoofd achterover zodat zijn gespierde borst nog groter werd en duwde zijn penis nog dieper in mijn mond.

Opeens trok hij terug. Hij spreidde mijn benen hardhandig en duwde zijn grote paal in mij. Ik heb nog nooit zoiets fantastisch gevoeld.

"Harder" riep ik "harder". En dat deed hij.

Zijn penis gloeide binnen in mij. Het leek alsof het overal was.

"Oh. Oh! Ik kom! Ik kom klaar. Harder, harder. Ja! Ja! Ja!"

Het was zo'n heerlijk gevoel. Hij ging weer op zijn knieën zitten en nam zijn penis in zijn hand. Hard begon hij te masturberen en binnen een paar seconden spoot hij zijn sperma in mijn gezicht. Met mijn tong probeerde ik het van mijn gezicht te likken. Het was alsof ik echt alles in me wilde.

Ik was nog zo aan het genieten dat ik niet eens merkte dat de man weg was gegaan. Ik deed mijn ogen open en daar stond mijn man met een keiharde penis naar mij te kijken.

"Was dat lekker" vroeg hij?

"Ja" kermde ik.

Mijn man spreidde mijn benen en duwde zijn erectie diep in me. En ik genoot weer...

Sindsdien is ons seksleven erg heet. Niks gaat ons te ver. We hebben zelfs regelmatig groepsseks, gewoon met vrienden.

Maar daar schrijf ik een andere keer over.

私の指

Next »